176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Κυρ Ιουν 23, 2013 9:15 am
nafs
Η ψυχή της παρέας!
Καλά ε, κι εγώ νιώθω εντελώς χαζή. Κάτι γίνεται εκεί μέσα, αλλά είναι όντως το μωρό ή απλά τα έντερά μου;;; Ήλπιζα ότι η μικρή θα είναι πιο ξεκάθαρη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα!nafs έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Καλως γυρισες στο σπιτάκι σου Siliaki, να χαρείς την μικρούλα σου τώρα!
Βρε παιδιά, το μωρό σε ποιο ύψος αναμένεται να το νιώθουμε τώρα; Χθες μου φάνηκε ότι ένιωσα κάτι πιο ξεκάθαρο, λίγο πιο πάνω από την γραμμή του εσώρουχου, σαν 3-4 χτυπηματάκια. Βασικά ένιωσα 2, και όταν έβαλα το χέρι μου και πίεσα λίγο, το ξαναένιωσα. Παιδί ήταν εκεί τόσο χαμηλά ή το έντερό μου;ΠΟλύ μπέρδεμα για μας τις πρωτάρες!
Εγώ αιστάνθηκα κάτι σαν πόδι βατράχου να με κλωτσάει πριν 2-3 μέρες αλλά από τότε μόνο το έντερό μου με έχει ενοχλήσει...nafs έγραψε:Ξερω κι εγώ? Όταν ήμουν στην κλινική με το ινομύωμα, το μικρό το βρήκαμε κάτω από το αριστερό μου παϊδι, μάλλον είχε μετακομίσει; Ουφ, νομίζω ότι ήταν το μπεμπάκι μου, γιατί και σήμερα έχω κάτι γουργουρητά. Δεν μπορεί τόσες μέρες να γουργουρίζουν τα εσωτερικά μου!
Νομίζω πως σήμερα πάλι κάτι έγινε....ifi έγραψε:Ιωάννα το δικό σου βατραχάκι το ξαναένιωσες?
Ποιά εφαρμογη είναι αυτην που σου δείχνει τη θεση του μωρού στο κινητο?
Δε τσέρωωωωωω!eva evaki έγραψε:KALHSPERA TSOYPRES MOU...PWS EISTE ?IWANNA M PLHSIAZEI GT AN KRINW APO TO DIKO MOY SKOUNTAEI TH MAMA T ARKETA..!AYTH H EFARMOGH DEN KANEI GIA SAMSUNG GALAXY???
Καλημέρες!sophia έγραψε:Kαλημερα κοριτσια μου!Μια χαρα ευτυχως!Αν και εγω δε εχω θεμα με την πιεση παντα γυρω σρο 10 με 7-8 εχω με τσακισε!
Την αλλη εβδομαδα πρωτα ο Θεος λεω να στειλω και το Αλεξακι λιγες μερες στη μαμα μου να αρχισει τα μπανακια το γοργονακι μου να προσπαθησω να ξεκουραστω λιγο και εγω γιατι ειμαι μονιμως στην τσιτα!
Εσεις τα νεα σας?Ποτε αρχιζουν οι β επιπεδου????Τελεια αποτελεσματα σε ολες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης