426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 05, 2013 11:12 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο, Sophia!!!!
Πάντα τέτοια!!!!!!
Πάντα τέτοια!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μπράβο! Συγχαρητήρια!!!!!!ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΦΙΛΑΚΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ,ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 428ΓΡ. Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Κ ΣΚΛΗΡΟΣ Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ!! ΑΥΤΑΑΑ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΔΙΕΣ!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ
sophia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!
Μπραβο Μαρακι κ για τα δίκα σας αποτελέσματα!
460 γραμμάρια είναι κορίτσια το λουλούδι! Ναι την είδα 4d κ μάλιστα στη μια από τις 2 φωτό που πήραμε είναι ίδια η αδερφή της! Όταν γυρίσει η Άλεξ από τη γιαγιά της θα δούμε μαζί κ το dvd παρεούλα.
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα!Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!
Μαράκι συγχαρητήρια!!!Με το καλό και στους 9!!
Ιωάννα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!!!Καλά σε βλέπω την Πέμπτη να γυρίζεις και συ τρελαμένη και ερωτευμένη!!!Είπαμε εγώ ψηφίζω κόρη!!!
maroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.
Καναμε την Β επιπεδου σημερα το πρωι.Ολα καλα με την μπεμπα μας.470γρ...Ειδα καμπυλη πιθανοτητας βαρους στην γεννα και τρομαξα.Κοντα 4 κιλα...
maraki_iraklio έγραψε:maroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.
Καναμε την Β επιπεδου σημερα το πρωι.Ολα καλα με την μπεμπα μας.470γρ...Ειδα καμπυλη πιθανοτητας βαρους στην γεννα και τρομαξα.Κοντα 4 κιλα...
Μπράβο κορίτσι!!! Με το καλό και στους 9!!
Βρε κορίτσια αυτό με την καμπύλη που είναι να το δω και γω???
maroula έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:maroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.
Μπράβο κορίτσι!!! Με το καλό και στους 9!!
Βρε κορίτσια αυτό με την καμπύλη που είναι να το δω και γω???
Στην μια σελιδα που μας εδωσε εχει διαγραμματα.Εκει ειχε κι ενα βαρους μ ολες τις εβδομαδες μεχρι τελος..
maroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.
eva evaki έγραψε:Καλησπερα..πως ειστε ζουζουνο μανουλες?συριο εγ. Αν οι εξαιτασεις βγουν καλες θα φυγω απο δω τελικα...σημερα πηγα. τουαλεταμετα απο πεντε μερες ακηνισια...το μονο σιγουρο αυριο αλλαζω γιατρο κ μαλλον θα γεννησω στο αλεξανδρας...εσεις πως ειστε???
eva evaki έγραψε:Αυτο που καταλαβα σοφακι μ ειναι οτι να ευχαισε να μην περνει ποσοστα ο γιατρος απο το ρεα...πληρωσα μια γεννα...χωρις λογο...κ θα. Σασ πω αυριο περισσοτερα που θα δω εναν καθηγητη γυναικολογο που θα με αναλαβει αυτος μαλλον..ποιον γιατρο εχεις στο ρεα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης