651 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:41 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Λέγε τέτοια να μην αισθάνομαι αναίσθητη....sophia έγραψε:Καλε μη σκας για αυτα!Γερο να ειναι και θα βγαλεις 500 φωρο την πρωτη εβδομαδα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λέγε τέτοια να μην αισθάνομαι αναίσθητη....sophia έγραψε:Καλε μη σκας για αυτα!Γερο να ειναι και θα βγαλεις 500 φωρο την πρωτη εβδομαδα
Ναι, είναι το πρωτόγαλα!nafs έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Πέρασα από την γιατρό μου και επιστρέφει αύριο, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ μιας και δεν μου φάνηκε το γεγονός τόσο ανησυχητικό ώστε να την πάρω στο κινητό της.
Λοιπόν, εδώ και 2-3 μέρες έβλεπα την πυτζάμα μου λερωμένη στο ύψος του στήθους, νόμισα κι εγώ ότι θα έριξα καμιά σταγόνα από το γάλα με κακάο που πίνω το πρωί. Αλλάζω χθες και πάλι τα ίδια. Τελικά μετά από παρατηρηση, οι θηλές μου αν τις πιέσεις λίγο, βγάζουν μια σταγονίτσα σαν πυον, ένα υπολευκο-καφε υγρό. Πείτε μου ότι άρχισε η παραγωγή από τώρα, να πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Το γράφουν στα βιβλία εγκυμοσύνης!!!nafs έγραψε:Γκτνουπ! (λιποθύμησα...)
Πλάκα κάνεις, πες το μου και αυτόοοοο! Καλέ κορίτσια, θα γίνω μάνααααααααααααααααααα (το συνειδητοποιώ σε δόσεις!)
Αλήθεια νωρίς δεν είναι;;;; Αν αρχίσω από τώρα, δεν θέλω να ξέρω πού θα φτάσει το στήθος μου, ήδη το 3αρι το γέμισα και ξεκίνησα το 4αρι!)
(Μάλλον ξαναλιποθύμησε)sophia έγραψε:Oh yes το πρωτόγάλα είναι άλλα μην πιέζεις το στήθος σου!!!!
Πώς και δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο;nafs έγραψε:Θενκς κορίτσια, αυτά παθαίνει όποια δεν έχει διαβάσει να ξεστραβωθεί. Μα είναι σοκαριστικό κάθε μέρα, δεν είναι;
Το αφήνω στην ησυχία του λοιπόν, χθες μόνο το πίεσα ελάχιστα για να δω αν όντως φταίει το στηθος ή κάτι άλλο. Βρε τι πάθαμε....
nafs έγραψε:Θενκς κορίτσια, αυτά παθαίνει όποια δεν έχει διαβάσει να ξεστραβωθεί. Μα είναι σοκαριστικό κάθε μέρα, δεν είναι;
Το αφήνω στην ησυχία του λοιπόν, χθες μόνο το πίεσα ελάχιστα για να δω αν όντως φταίει το στηθος ή κάτι άλλο. Βρε τι πάθαμε....
ioazon έγραψε:Πώς και δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο;nafs έγραψε:Θενκς κορίτσια, αυτά παθαίνει όποια δεν έχει διαβάσει να ξεστραβωθεί. Μα είναι σοκαριστικό κάθε μέρα, δεν είναι;
Μάλλον καλοκαιρινή και ρομπίτσα ή ζακετούλα για από πάνω, αν κρυώσεις ή αν θες να κόβεις βόλτεςmaraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα κούκλες!!
Πως είστε?Εγώ απολαμβάνω την δροσιά σήμερα και η μικρή μου μπαλαρίνα χορεύει!!!
Σήμερα λέω να πάω για τα πρώτα ψώνια και θα πάρω και μια πάνα να την κεντήσω να περνά και η ώρα μου!
Δευτέρα έχω την καμπύλη ζαχάρου και Τρίτη έχουμε γιατρό.Το καθιερωμένο ζύγισμα της εβδομάδας σήμερα έδειξε 53,800 είμαστε λοιπόν +2,800.Μεγαλώνει η μπεμπούλα μου!
Βρε κορίτσια εμείς του Νοέμβρη τι πιτζάμες θα πάρουμε?Αν σκεφτώ ότι 12 Οκτώβρη μπαίνω στον μήνα μου και θεωρητικά θα περιμένω κάθε μέρα...Να έχω χειμωνιάτικη η καλοκαιρινή?Πέρυσι ας πούμε έπιασαν κρύα μέσα Νοέμβρη και άσε που στο Μαιευτήριο θα έχει αρκετή ζέστη!Ελεγα να τις πάρω τώρα με τις εκπτώσεις....
Μπράβο, ρε συ!eva evaki έγραψε:Καλησπερα πως ειστε κοπελες μου γλυκες...προλαβα να δω τα νεα για την κορακλα της Ιωαννας.....την ντροπαλη..!!συγχαρυτηρια σε ολες...εγω ηρθα στο ρεα για εξαιτασεις..κ μπηκα λιγο ιντερνετ...γτ δεν ρχω σπιτι...η μικρη μ ειναι πολυ καλα δοξα το θεο ο τραχιλος παλυ θελει πολυ προσωχη...
eva evaki έγραψε:Καλησπερα πως ειστε κοπελες μου γλυκες...προλαβα να δω τα νεα για την κορακλα της Ιωαννας.....την ντροπαλη..!!συγχαρυτηρια σε ολες...εγω ηρθα στο ρεα για εξαιτασεις..κ μπηκα λιγο ιντερνετ...γτ δεν ρχω σπιτι...η μικρη μ ειναι πολυ καλα δοξα το θεο ο τραχιλος παλυ θελει πολυ προσωχη...
tonia 28 έγραψε:καλημερα κοριτσια πως ειστε εγω ξυπνια απο της πεντε δεν αντεχω αυτην την συχνοουρια καθε 20 λεπτα τουαλετα εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα εγω παντως ξυπναω το βραδυ και 10 φορες απο την 7 εβδομαδα το εχω αυτο.ειπα να παω για υπνο κατα της 7.30 μεχρη της 8 σηκωθηκα 2 φορες νυσταζωωωωωωω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης