Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
326 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 326 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

676ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:18 pm

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioazon έγραψε:
tonia 28 έγραψε:καλημερα κοριτσια πως ειστε εγω ξυπνια απο της πεντε δεν αντεχω αυτην την συχνοουρια καθε 20 λεπτα τουαλετα εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα εγω παντως ξυπναω το βραδυ και 10 φορες απο την 7 εβδομαδα το εχω αυτο.ειπα να παω για υπνο κατα της 7.30 μεχρη της 8 σηκωθηκα 2 φορες νυσταζωωωωωωω  

Εγώ, αν σηκωθώ, σηκώνομαι μόνο μία φορά! Και μετά ξανακοιμάμαι κανονικότατα.

Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κανένα βιβλίο ξάπλα, μπας και σε ξαναπάρει ο ύπνος;
Μερικές φορές που ξυπνάω κατά τις 6 για πίπι-ρουμ με πιάνει και μένα το "τώρα ξύπνησα, ξεκινάει η μέρα μου", αλλά διαβάζω λίγο και ξανακοιμάμαι.

βρε δεν εχω προβλημα αφου κουτουλαω απο την νυστα αλλα ξαπλωνω και μετα απο δεκα λεπτα ενα τεταρτο ξανα τα ιδια ε και μετα νευριαζω και δεν ξανακοιμαμαι

677ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:21 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tonia 28 έγραψε:
ioazon έγραψε:
tonia 28 έγραψε:καλημερα κοριτσια πως ειστε εγω ξυπνια απο της πεντε δεν αντεχω αυτην την συχνοουρια καθε 20 λεπτα τουαλετα εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα εγω παντως ξυπναω το βραδυ και 10 φορες απο την 7 εβδομαδα το εχω αυτο.ειπα να παω για υπνο κατα της 7.30 μεχρη της 8 σηκωθηκα 2 φορες νυσταζωωωωωωω  

Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κανένα βιβλίο ξάπλα, μπας και σε ξαναπάρει ο ύπνος;
Μερικές φορές που ξυπνάω κατά τις 6 για πίπι-ρουμ με πιάνει και μένα το "τώρα ξύπνησα, ξεκινάει η μέρα μου", αλλά διαβάζω λίγο και ξανακοιμάμαι.
βρε δεν εχω προβλημα αφου κουτουλαω απο την νυστα αλλα ξαπλωνω και μετα απο δεκα λεπτα ενα τεταρτο ξανα τα ιδια ε και μετα νευριαζω και δεν ξανακοιμαμαι

Τόσο πολύ συχνοουρία από τώρα;
Στο γιατρό σου το 'χεις πει;
Μήπως επειδή τα 'χεις πάρει στο κρανίο σε έχει πιάσει ψυχολογικό και ξαναπάς; (το 'χε πάθει ο άντρας μου και όσο αγχωνόταν, τόσο συχνότερα ήθελε να πηγαίνει)

Δοκίμασε όταν πηγαίνεις να κάθεσαι 1-2 λεπτά παραπάνω και να σιγουρεύεσαι πως έχει αδειάσει η κύστη σου. Μπορεί να σε βοηθήσει....

678ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:29 pm

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioazon έγραψε:
tonia 28 έγραψε:
ioazon έγραψε:

Τόσο πολύ συχνοουρία από τώρα;
Στο γιατρό σου το 'χεις πει;
Μήπως επειδή τα 'χεις πάρει στο κρανίο σε έχει πιάσει ψυχολογικό και ξαναπάς; (το 'χε πάθει ο άντρας μου και όσο αγχωνόταν, τόσο συχνότερα ήθελε να πηγαίνει)

Δοκίμασε όταν πηγαίνεις να κάθεσαι 1-2 λεπτά παραπάνω και να σιγουρεύεσαι πως έχει αδειάσει η κύστη σου. Μπορεί να σε βοηθήσει....

του το ειπα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αχ εχω κουραστη δεν ειμαι για πουθενα καλοκαιρι και δεν παμε πουθενα γιαυτο το λογο

679ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:32 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τουλάχιστον είσαι προετοιμασμένη για το συνεχές ξύπνημα αν γεννηθεί το μωρό....

680ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:38 pm

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αυτο ειναι σιγουρο εχω μαθει πλεον

681ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:50 pm

despoinaro

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια!!! Εγω πάλι σήμερα δεν κατάφερα να κοιμηθώ λόγω φρονιμητη! Τώρα θυμήθηκε να βγει και με έχει πεθάνει στον πόνο! Ασε που το παει για πρηξιμο Sad κΙ ο γιατρός μου λέει μόνο αμοξιλ και ντεπόν!! Αχ τι θα κάνωωωωωω.... Ούτε να καταπιω δεν μπορώ και δεν ξέρω άμα πρέπει να πάω οδοντιατρο ή να το παλέψω μονη μου....και πάλι λογικά τίποτα δεν θα μπορει να μου κανει κι αυτή...

682ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 10:54 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinaro έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Εγω πάλι σήμερα δεν κατάφερα να κοιμηθώ λόγω φρονιμητη! Τώρα θυμήθηκε να βγει και με έχει πεθάνει στον πόνο! Ασε που το παει για πρηξιμο SadκΙ ο γιατρός μου λέει μόνο αμοξιλ και ντεπόν!! Αχ τι θα κάνωωωωωω.... Ούτε να καταπιω δεν μπορώ και δεν ξέρω άμα πρέπει να πάω οδοντιατρο ή να το παλέψω μονη μου....και πάλι λογικά τίποτα δεν θα μπορει να μου κανει κι αυτή...
Η νονά μου είναι η οδοντίατρός μου και μου 'χει πει πως γίνονται όλες οι εργασίες εκτός από ακτινογραφία.

683ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 11:01 pm

despoinaro

Ακόμα και εξαγωγή δηλαδή; Πέρσι τέτοιο καιρό με είχε πιάσει πάλι κ το μόνο που μου είχε κανει ήταν να μου ανοίξει το ουλο και να βγει πιο εύκολα! Έχω και μια υποψία οτι η οδόντιατρός μου έχει κλείσει! Θα κάνω μια προσπάθεια να την ψάξω!!

684ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 11:07 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinaro έγραψε:Ακόμα και εξαγωγή δηλαδή; Πέρσι τέτοιο καιρό με είχε πιάσει πάλι κ το μόνο που μου είχε κανει ήταν να μου ανοίξει το ουλο και να βγει πιο εύκολα! Έχω και μια υποψία οτι η οδόντιατρός μου έχει κλείσει! Θα κάνω μια προσπάθεια να την ψάξω!!
Βρες την τώρα!!!!!!

685ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Πεμ Ιουλ 18, 2013 11:57 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!

Εvaki, πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά, υπομονή και όλα θα περάσουν!

Tonia, τόοοοοοοοοοοοοσο συχνά;;;; Εγώ στο πρώτο τρίμηνο σηκωνόμουν 2-3 φορές την νύχτα, αλλά έχει κανα 2 εβδομάδες τώρα που μάλλον ανέβηκε η μήτρα και σηκώνομαι 1 φορά τα ξημερώματα (μπορεί να κρατηθώ και 6 ώρες δηλαδή....) Για πες το στο γιατρό σου, να δεις τι θα σου πει και αυτός!

despoinaro, περαστικά, ελπίζω να περάσει συντομα, και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

Κορίτσια, χθες ένιωσα την μπουμπού μου σε 2 μεριές συγχρόνως! Απλώθηκε το χταποδάκι μου μάλλον! Ουφ, όλοι μου λένε ότι έχω μεγάλη κοιλίτσα και μάλλον είναι αλήθεια, και ας είμαι ακόμα 2 κιλά κάτω από τα αρχικά μου. Στην β επιπέδου είδα μια κοπέλα που είχε μια τόση δα, νόμιζα ότι είχε έρθει για αυχενική, αλλά τελικά ήταν και μια εβδομάδα πιο πολύ από μένα! Τουμπανο θα γινω, παστώνομαι στις κρέμες μπας και γλιτώσω τις ραγάδες!

686ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 12:06 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα και απο μενα!!!Τι κανουν τα μπεμπε σας?Κλωτσανε?Κλωτσανε?

Tonia και εγω παω συχνα τουαλετα και ειναι πολυ σπαστικο...την τελευταια εβδομαδα εχω παθει και το αλλο, ξαπλωνω στο κρεβατι μετα και δεν μπορω να κοιμηθω!!!Γυρναω απο την μια , γυρναω απο την αλλη...τιποτα!!!Περναει καμια ωρα και μετα!!!Mad Mad Mad 

Despoinaro να πας στον οδοντιατρο γιατι και ο πονοδοντος δεν αντεχεταο, ολο και κατι θα σου δωσει να ανακουφιστεις!!!

Αντε μια βδομαδουλα εμεινε για την β επιπεδου...μαλλον εμεινα τελευταια ε?Ανυπομονω να δω την μπουρμπουληθρα μου.....

Κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο?Με τις ορμονες πως τα πατε?Πως ειναι η ψυχομογια σας?Εγω αυτες τις μερες πολυ down και δεν εχει συμβει κατι, ετσι στα καλα καθουμενα!!!

687ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:15 am

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια/

Griniaroula, μάλλον οι ορμόνες φταίνε κ η δική μου ψυχολογία χάλια, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το μόνο που είναι στα ύψη είναι τα νεύρα μου, όλα μου φταίνε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο κ πάλι...
Θα περάσει που θα πάει, υπομονή!!!

688ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:18 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ifi έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια/

Griniaroula, μάλλον οι ορμόνες φταίνε κ η δική μου ψυχολογία χάλια, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το μόνο που είναι στα ύψη είναι τα νεύρα μου, όλα μου φταίνε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο κ πάλι...
Θα περάσει που θα πάει, υπομονή!!!

Αααα απο νευρα αλλο τιποτα...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 534787 

689ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:21 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tonia mou min stenaxoriesai kai ego etsi akrivos imoun prin mia evdomada sikonomoun pano apo 10 fores to vrady alla tora eimai ok sikonomai to polu 3 fores...K ego rotisa ton giatro k mou eipe oti tha stamatisei gia tora k tha xanarxisei ston ogdoo....k etsi ginetai apo oti fainetai..!!!

Griniaroula....min anxonesai exo meinei k ego stis 27 exo rantevou gia tin b epipedou....

Extes eixame giatro...exo parei 4 kilakia kai o giatros mou eipe na perpatao kai na min eime oli mera ston kanape gt tha gino tofalos me liga logia...Kaname kai yperixo alla pali den eidame tipota gt eixe mazemena ta podarakia tou stin koilitsa...vevaia mas eipe...mallon koritsaki...Arxizo na pisteyo oti to kanei epitides gia na kanei plaka o giatros ston antra mou pou thelei agoraki...

Ase pou apo extes eimai mes ta neyra giati ematha oti i ilithia i pethera mou kathetai se olous kai leei agoraki xoris na to exoume kan dei...eleos....

690ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:23 am

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nafs έγραψε:Καλημέρα όμορφες!

Εvaki, πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά, υπομονή και όλα θα περάσουν!

Tonia, τόοοοοοοοοοοοοσο συχνά;;;; Εγώ στο πρώτο τρίμηνο σηκωνόμουν 2-3 φορές την νύχτα, αλλά έχει κανα 2 εβδομάδες τώρα που μάλλον ανέβηκε η μήτρα και σηκώνομαι 1 φορά τα ξημερώματα (μπορεί να κρατηθώ και 6 ώρες δηλαδή....) Για πες το στο γιατρό σου, να δεις τι θα σου πει και αυτός!

despoinaro, περαστικά, ελπίζω να περάσει συντομα, και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

Κορίτσια, χθες ένιωσα την μπουμπού μου σε 2 μεριές συγχρόνως! Απλώθηκε το χταποδάκι μου μάλλον! Ουφ, όλοι μου λένε ότι έχω μεγάλη κοιλίτσα και μάλλον είναι αλήθεια, και ας είμαι ακόμα 2 κιλά κάτω από τα αρχικά μου. Στην β επιπέδου είδα μια κοπέλα που είχε μια τόση δα, νόμιζα ότι είχε έρθει για αυχενική, αλλά τελικά ήταν και μια εβδομάδα πιο πολύ από μένα! Τουμπανο θα γινω, παστώνομαι στις κρέμες μπας και γλιτώσω τις ραγάδες!

του το ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο

691ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:27 am

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vivaki έγραψε:Tonia mou min stenaxoriesai kai ego etsi akrivos imoun prin mia evdomada sikonomoun pano apo 10 fores to vrady alla tora eimai ok sikonomai to polu 3 fores...K ego rotisa ton giatro k mou eipe oti tha stamatisei gia tora k tha xanarxisei ston ogdoo....k etsi ginetai apo oti fainetai..!!!

Griniaroula....min anxonesai exo meinei k ego stis 27 exo rantevou gia tin b epipedou....

Extes eixame giatro...exo parei 4 kilakia kai o giatros mou eipe na perpatao kai na min eime oli mera ston kanape gt tha gino tofalos me liga logia...Kaname kai yperixo alla pali den eidame tipota gt eixe mazemena ta podarakia tou stin koilitsa...vevaia mas eipe...mallon koritsaki...Arxizo na pisteyo oti to kanei epitides gia na kanei plaka o giatros ston antra mou pou thelei agoraki...

Ase pou apo extes eimai mes ta neyra giati ematha oti i ilithia i pethera mou kathetai se olous kai leei agoraki xoris na to exoume kan dei...eleos....

αντε να δουμε ας σταματησει εστω για λιγω νακλεισω και κανενα ματι

692ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:30 am

maria86

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια το μαλλον κοριτσι δεν ισχυει.μπορειτε να μου το αλλαξετε.μας την εκανε και ειναι αγορι.ειδαμε χθες τα προσοντα του.αυτο που ηθελα δηλαδη.η γυναικολογος μου και ο γιατρος στην αυχενικη μου λεγαν για κοριτσι.10 εβδομαδες πιστευα οτι ειχα κοριτσι.την δευτερα εχω και το β επιπεδου.

693ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:40 am

despoinaro

Σας ευχαριστώ κορίτσια ξεκίνησα να παίρνω αμοξιλ μέχρι να φύγει ο ερεθισμός για να πάω οδοντιατρο! Ας ελπίσουμε να περάσει και αυτό σύντομα κ να μην χρειαστεί τίποτα άλλο!

Με την τουαλέτα εγω έχω θέμα συνήθως το βραδάκι, δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα!

Ασχετο, αλλά μήπως γνωρίζει καμμια απο εσάς! Τα καθισματακια αυτοκινήτου ταιριάζουν σε όλα τα αμάξια; Ασχέτως πως είναι τα καθίσματα; Ακουσα οτι δεν παίζει ρόλο και οτι στηρίζεται στη ζώνη του αυτοκινήτου! Είναι αλήθεια;

694ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:42 am

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kalhmera manes...!!ti kanete trote klotsitses????...egw pantos mpolikes ftou mas...!!vasika pathologika k egw k h mikroula m eimaste polu kala..mono o traxilos mas tromazei gt paramenei anoixtos k mallon h giatros m logo apireias fantazome..mou ekane ena mono rama arketa xamila ..thelei polu prosoxh apo mikrovia k xapla gia na ftasoume esto tis 32 evdomades..na kanw mia erwthsh 32 evdomadwn poso mhnwn peftei..?

695ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:49 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nafs έγραψε:Κορίτσια, χθες ένιωσα την μπουμπού μου σε 2 μεριές συγχρόνως! Απλώθηκε το χταποδάκι μου μάλλον! Ουφ, όλοι μου λένε ότι έχω μεγάλη κοιλίτσα και μάλλον είναι αλήθεια, και ας είμαι ακόμα 2 κιλά κάτω από τα αρχικά μου. Στην β επιπέδου είδα μια κοπέλα που είχε μια τόση δα, νόμιζα ότι είχε έρθει για αυχενική, αλλά τελικά ήταν και μια εβδομάδα πιο πολύ από μένα! Τουμπανο θα γινω, παστώνομαι στις κρέμες μπας και γλιτώσω τις ραγάδες!
Κι εγώ παστώνομαι.
Prevenstria βάζω, αμυγδαλέλαιο πήρα, fissan mamma προμηθεύτηκα!

griniaroula έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο?Με τις ορμονες πως τα πατε?Πως ειναι η ψυχομογια σας?Εγω αυτες τις μερες πολυ down και δεν εχει συμβει κατι, ετσι στα καλα καθουμενα!!!
Εγώ δεν έχω down-ίλες αλλά διάβαζα στο βιβλίο εγκυμοσύνης μου πως είναι πολύ λογικό.

vivaki έγραψε:Kaname kai yperixo alla pali den eidame tipota gt eixe mazemena ta podarakia tou stin koilitsa...vevaia mas eipe...mallon koritsaki...Arxizo na pisteyo oti to kanei epitides gia na kanei plaka o giatros ston antra mou pou thelei agoraki...

Κι εγώ στη β' επιπέδου είδα φύλο. Πριν δεν είχαμε καμία ένδειξη για το φύλο.
Όσο για την πεθερά, μην ασχολείσαι καθόλου. Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, δεν αξίζει τον κόπο!

maria86 έγραψε:κοριτσια το μαλλον κοριτσι δεν ισχυει.μπορειτε να μου το αλλαξετε.μας την εκανε και ειναι αγορι.ειδαμε χθες τα προσοντα του.αυτο που ηθελα δηλαδη.η γυναικολογος μου και ο γιατρος στην αυχενικη μου λεγαν για κοριτσι.10 εβδομαδες πιστευα οτι ειχα κοριτσι.την δευτερα εχω και το β επιπεδου.
Κανονικά στη β' επιπέδου στο λένε με σιγουριά! Γερό να 'ναι κι ας έχει ότι θέλει ανάμεσα απ' τα ποδάρια του!

despoinaro έγραψε:Ασχετο, αλλά μήπως γνωρίζει καμμια απο εσάς! Τα καθισματακια αυτοκινήτου ταιριάζουν σε όλα τα αμάξια; Ασχέτως πως είναι τα καθίσματα; Ακουσα οτι δεν παίζει ρόλο και οτι στηρίζεται στη ζώνη του αυτοκινήτου! Είναι αλήθεια;
Όχι, δεν ταιριάζουν όλα τα καθισματάκια σε όλα τα αυτοκίνητα.
Τα πιο ασφαλή καθίσματα είναι τα ανάποδα (που κοιτάνε πίσω). Αν υπάρχει δυνατότητα, να έχετε βάση isofix.
Δες αυτό εδώ το site, τα λέει πολύ αναλυτικά

696ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:50 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:Kalhmera manes...!!ti kanete trote klotsitses????...egw pantos mpolikes ftou mas...!!vasika pathologika k egw k h mikroula m eimaste polu kala..mono o traxilos mas tromazei gt paramenei anoixtos k mallon h giatros m logo apireias fantazome..mou ekane ena mono rama arketa xamila ..thelei polu prosoxh apo mikrovia k xapla gia na ftasoume esto tis 32 evdomades..na kanw mia erwthsh 32 evdomadwn poso mhnwn peftei..?
8oς μήνας
Δες εδώ τις αντιστοιχίες

697ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:55 am

eva evaki

eva evaki
Makari...noritera mhn einai...

698ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 2:05 am

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Τι κάνετε μανούλες??Φιλιά σε όλες σας στέλνω!!

Ευάκι μου πολύ χάρηκα που έμαθα νέα σας!!!Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου βρε!!Απλά θα προσέχεις πααρα πολύ!!Κρεβατάκι-καναπές και θα περάσει ο καιρός που θα πάει!!!

Εγώ έκανα τα πρώτα ψώνια χτες!!Από εκπτώσεις σε βρεφικά εδώ τουλάχιστον δεν έχει τίποτα!!!Εκμετάλευση της χαράς μας που θα γίνουμε γονείς!!!
Πήρα 6 πάνες απλές για κάθε μέρα,2 πιο επίσημες για βολτούλα,1 να την κεντήσω με τα χεράκια μου!!!Από ρουχαλάκια της πήρα 3 φορμάκια σπιτιού και 5 ζιπουνάκια και 3 σαλιάρες!!!Όλα από το mothercare όπου γινόταν ο κακός χαμός!!!Ούτε τζαμπα να τα έδειναν!!!Γράφτηκα και σε κάτι μαθήματα θηλασμού και φροντίδας βρέφους για τον άλλο μήνα.
Αυτάααα!!!Μόλις μπορέσω θα σας βάλω φωτό!

699ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 2:23 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Εγώ έκανα τα πρώτα ψώνια χτες!!Από εκπτώσεις σε βρεφικά εδώ τουλάχιστον δεν έχει τίποτα!!!Εκμετάλευση της χαράς μας που θα γίνουμε γονείς!!!
Πήρα 6 πάνες απλές για κάθε μέρα,2 πιο επίσημες για βολτούλα,1 να την κεντήσω με τα χεράκια μου!!!Από ρουχαλάκια της πήρα 3 φορμάκια σπιτιού και 5 ζιπουνάκια και 3 σαλιάρες!!!Όλα από το mothercare όπου γινόταν ο κακός χαμός!!!Ούτε τζαμπα να τα έδειναν!!!Γράφτηκα και σε κάτι μαθήματα θηλασμού και φροντίδας βρέφους για τον άλλο μήνα.
Αυτάααα!!!Μόλις μπορέσω θα σας βάλω φωτό!
Εξήγησέ μου τι είναι το ζιπουνάκι....

Τα μαθήματα πού; Στον ΕΟΠΥΥ;

700ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 19, 2013 3:31 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vivaki έγραψε:Tonia mou min stenaxoriesai kai ego etsi akrivos imoun prin mia evdomada sikonomoun pano apo 10 fores to vrady alla tora eimai ok sikonomai to polu 3 fores...K ego rotisa ton giatro k mou eipe oti tha stamatisei gia tora k tha xanarxisei ston ogdoo....k etsi ginetai apo oti fainetai..!!!

χαχαχαχαχα...και θελω να ειναι κοριτσακι να δουμε τι θα λεει μετα!!!Αυτες οι πεθερες δεν παιζονται τελικα!!!Very Happy Very Happy Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις