Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ' ευχαριστώ Μαριλένα μου! Κι η δική σου είναι υπέροχη! Very Happy

Την Κυριακή την τράβηξα!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω κ γω να μαγειρεψω φασολακια γιατι αρχισαμε να πειναμε πολυ..οποτε τα λεμε αργοτερα φιλακια...ναι πρεπει να βαλω αλλη εχει μεγαλωσει η κοιλιτσα...

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βαρβαρα μου ειμαι 27+5..τικερακι θα μπορεσω να βαλω την τεταρτη!!! τα κοριτσια μου ειπαν οτι πρεπει να περασει μια βδομαδα απο την εγραφη!!!

και εγω θα παω σινεμα αυριο και ενας λογος ειναι και τα ποπ κορν χαχα

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Νατάσα μου! Είσαι καλά? Η μπέμπα σου???

Μου είπαν οτι αύριο θα μου συνδέσουν τη γραμμή του τηλεφώνου οπότε υποθέτω θα έχω και ιντερνετ... Αντε να δούμε! 

Είμαι στην 30η βδομάδα! Αχ περνάει ο καιρός!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ, έχω πολύ καιρό να πάω σινεμά! εγώ πάντως προτιμώ τα νατσος με λιωμένο τσενταρ!! κόλαση!!
Α, ίδια εβδομάδα είμαστε δηλαδή! οπότε θα είναι πολύ πάνω από ένα κιλό η μπέμπα σου! εγώ που είχα πάει πριν τρεις εβδομάδες ήταν ένα κιλό, φαντάσου!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά είμαστε και οι δύο! μεγαλώνουμε!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επεστρεψα κ εγω!!!
Μαρω μου γλυκεια αν νιωθεις συσπασεις εστω κ αραιες μην κανεις δουλειες.. προσεχε απο τωρα γιατι εγω παντα εκανα οτι περισσοτερο μπορουσα κ καθομουν μονο αν ενιωθα να ποναω κ δεν μου βγηκε σε καλο. Να προσεχεις, εξαλλου δεν μας εμεινε πολυς δρομος ακομη!!! Λιγη υπομονη..
Σανσετ φτου φτου πολυ γλυκεια η κοιλιτσα σου!!!!
Μαριλενα μου σαν το καρπουζακι κανενα.. ελαφρυ κ δροσερο..
Νομιζω κοριτσια στην Αθηνα ειναι πιο ακριβες οι τιμες γενικα.. Θεσ/νικη πρεπει να ναι καλυτερα κ Πατρα ειναι ακομη καλυτερα.
Αν εισαι ασφαλισμενος στο δημοσιο νοσοκομειο δεν θα επρεπε να πληρωνεις τιποτα κατα τη γνωμη μου. Και αυτα τα "ο,τι εχετε ευχαριστηση" δεν με βρισκουν καθολου συμφωνη- ο γιατρος κ ολοι πληρωνονται με τον μισθο τους. Ναι ειναι παρα πολυ χαμηλος κ δεν εχει κανενα αντικρυσμα ουτε στη δουλεια τους ουτε στα χρονια τους, αλλα δεν ειναι ευθυνη κανενος ασφαλισμενου να χρεωθει τη διαφορα. Αν θελεις να ευχαριστησεις καποιον παρε ενα δωρο η πηγαινε γλυκα για την κλινικη.. ειναι η ιδια κινηση αλλα μετραει πολυ πολυ διαφορετικα απο το χρηματισμο.. εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου..
Τζωρτζινα μου κανε κουραγιο με το στομαχακι σου!!!!!! Υπομονη....!!! Με πηραν απο τα πρεναταλ εχουν ενα σεμιναριο σημερα 6:15.. εγω δεν μπορω να παω γιατι θα μαι ωρα στην καρεκλα, αλλα σκεφτηκα να στο πω να το ξερεις!!!! Στειλε μου πμ ποιο γιατρο εχεις? Λες να εχουμε την ιδια?!!χαχα Παντως παιζει να συναντηθουμε στην κλινικη, μονο 2 μερες διαφορα εχουμε ΠΗΤ.
Χτες λεγαμε για τις μερες- εμας μας δινει 4 με φυσιολογικο αν θυμαμαι καλα, κ η μαμα μου με συμβουλεψε να τις εξαντλησω, γιατι λεει θα ειναι καλυτερα για μενα, να ξεκουραστω οσο γινεται περισσοτερο πριν παω σπιτι. Αφου τις πληρωνουμε που τις πληρωνουμε..
Αλεξανδρα μου περιμενουμε νεα!!!!
Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη, βαλαμε με τη μαμα μου (γιατι πλεον δεν επιτρεπεται τιποτα να κανω εγω) το πρωτο πλυντηριο με τα ρουχαλακια του μπεμπη μας!!!! Εβαλα τα ασπρουλια του..!!!! Μετα θα βαλω κ τα χρωματιστα του απο τα τζαμπο γιατι τα φοβαμαι λιγακι μη ξεβαψουν, κ μετα θα βαλω τα υπολοιπα που δεν τα φοβαμαι τοσο, μαλλον αυριο η μεθαυριο.. ειναι τοσο μικρουλικα και γλυκουλικα!!!!!!!
I love you I love you I love you

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο οτι έχω διαβάσει κανονικά τώρα θα πρέπει να είναι γύρω στα 1.400 γρ. για να δούμε θα έχει πέσει μέσα η δική μου?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ, ελιζακι! τι ωραία! και εγώ τα έχω έτοιμα στο συρτάρι και τα χαζεύω συνέχεια!! πήρες τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις;
μπορεί να είναι και παραπάνω, που ξέρεις; αχ, και εγώ ανυπομονώ να πάω την άλλη βδομάδα να τη δω!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορει να ειναι κ μεγαλυτερη σανσετ εμενα χτες ηταν 1462γρ και ειμαι λιγο πισω σου!!!!!!  Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.16 - Σελίδα 40 654316
Εμεις θα φαμε μπριζολιτσες με ρυζακι, τις εφτιαξε η μαμα μου!!!
Κοριτσια πηρα τον αιματοκριτη μου, ανεβηκε!! Ειμαι στο 36.7!!! Πολυ χαρηκα.. κ γενικα τα "πρωτα" του αιματος που πηρα ηταν καλα. Αυριο θα παρω κ την καλλιεργεια ουρων κ μου μενουν κ τα αλλα δειγματα αλλα αυτα μαλλον την Πεμπτη.

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ελιζα μου! Κι η δική σου η κοιλουμπίτσα είναι γλύκα! 

Κι εγώ έβαλα το πρώτο πλυντήριο μέσα στο σαβ/κο με πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτούλες κτλ... 

Και πως μυρίζανε μετά δε λέγεται...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω ηθελα να τα βαλω, αλλα τωρα δεν γινεται, θα τα βαζει η μαμα μου σιγα σιγα κ θα τα απλωνει ο αντρας μου!!!! I love you I love you  Δεν πειραζει ομως, ας τα εχω ετοιμα στη συρταριερα του η αγαπουλα μου!!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο βρε Ελίζα πολύ καλός ο αιματοκρίτης σου! 

Κι εγώ θα κάνω μες τη βδομάδα γενική αίματος και ούρων πριν πάω στο γιατρό!

Αχχ κορίτσια τώρα θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο συχνα να μας παρακολουθεί ε?? Ντόπλερ πότε θα κάνετε??

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντοπλερ εμεις εχουμε 5 Ιουλιου!!!!
Κοριτσια για ελατε ποια θα ανοιξει καινουριο θεματακι?!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σου απαγόρεψε ο γιατρός να κάνεις δουλειές? Κι εγώ όταν έκατσα να τα σιδερώσω γιατί ήταν και πολλά, ψόφησα από την ορθοστασία. 
Για να δω τι οδηγίες θα μου δώσει και ο δικός μου για από δω και πέρα που θα μπω στον όγδοο!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σανσετ μου εγω εκανα συσπασεις κ τρεχαμε το ΣΚ γιατι κατεβηκε ο μπεμπης.. τωρα ειμαι καλυτερα αλλα μου συνεστησε αναπαυση.. οποτε ο,τι εκανα πριν κ τις επαθα, τωρα δεν θα το κανω. Ας βρωμισουμε ας ζεχνουμε, μεχρι να κλεισω 36 εβδομαδες κ να ειναι ετοιμο αυτο το παιδι δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο!!! Τετοια τρομαρα που περασα καμια να μην περασει.. κ παλι καλα δηλαδη, να λεω κ ευχαριστω γιατι δεν ειχα ουτε διαστολη ουτε τιποτα και ειχα συσπασεις καθε 2 λεπτα..!!!
Ερχεται κ η μαμα μου κ με βοηθαει κ ο αντρουλης μου κανει δουλιτσες κ γενικα τρεχουν οι δυο τους τωρα.. αλλα να ναι καλα ο μπεμπης αυτο εχει προτεραιοτητα!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παμε να φαμε τωρα, οταν θα επιστρεψω ας εχει ανοιξει καποια θεματακι καινουριο γιατι φτασαμε τις 50 σελιδες και θα αρχισουν να σβηνονται!!!!!!  Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.16 - Σελίδα 40 328109

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω βρε Ελίζα μου! Τρόμαξες πολύ ε? Καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι με τπτ από δω και πέρα. Κι εγώ φοβάμαι μη μου συμβεί κάτι τέτοιο... δε λογαριάζω τπτ και κουβαλάω, κάνω τά πάντα μόνη μου... 

Προσοχή από δω και πέρα λοιπόν! 

Και μια άλλη κοπέλα που συνάντησα μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα ότι ο μπέμπης της είναι βιαστικός και είχε συσπάσεις άνα 20 λεπτο. Της συνέστησαν ξεκούραση και της έκαναν και ένεση κορτιζόνης για τα πνευμόνια. Και να φανταστεις αυτή θα μπει στον ένατο σε μια βδομάδα.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου εβαλα και εγω να μαγειρεψω σνιτσελ αλακρεμ με πατατες και ριζακι με μπιζελια αλλα κανει πολυ ζεστη και ειμαι καθηστη και μαγειρευω

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μόλις άνοιξα το νέο θέμα v17! Ελάτε εκεί... !

Φιλάκια! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.16 - Σελίδα 40 669659

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ, τσιμπησα και εγώ λίγο και ήρθα!
ελιζακι, μια χαρά ο αιματοκριτης! μπράβο!!
Βαρβάρα μου, εγώ δε θα κάνω ντοπλερ έξω, θα μου κάνει η γιατρός μου στο ιατρείο, στους υπέρηχους!
θες να ανοίξεις καινούργιο θεματάκι; νομίζω δεν έχεις ανοίξει!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με πρόλαβες! τα λέμε εκεί!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελιζα μου εμενα ειναι αντρας ο γιατρος μου οποτε σιγουρα δεν εχουμε την ιδια.... θα σου στειλω πμ. μηπως εχεις fb? στο πρεναταλ πρεπει να δηλωσεις συμμετοχη η ετσι πας? σανσετ σιγουρα ειναι πανω απο ενα κιλο το μωρακι σου!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου να μαι παλι!λοιπον ολα μια χαρα!εχω εγω βαλει μονο 600 γραμμαρια απο την προηγουμενη φορα κ παραμενω στα +15 μεχρι τωρα.καναμε καρδιοτοκογραφημα κ απλως η καρδουλα της μικρης μου χτυπουσε πιο γρηγορα απο τις προηγουμενες φορες κ αυτο οφειλεται στο οτι δεν πινω πολυ νερο!πρεπει λεει να πινω 3 λιτρα την ημερα!θα ξανα παω την πεμπτη να κανουμε παλι καρδιοτοκογραφημα.κατα τα αλλα ολα σουπερVery Happy α της ειπα κ για τα πονακια που εχω στην ευαισθητη περιοχη κ μου ειπε να μην κανω πολλα πολλα!δηλαδη οχι εντονα πραγματα κ κουραστικα!αυτα!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Παμε να φαμε τωρα, οταν θα επιστρεψω ας εχει ανοιξει καποια θεματακι καινουριο γιατι φτασαμε τις 50 σελιδες και θα αρχισουν να σβηνονhttp://www.nutricia.gr/pregnancy/Praktikes_Simvoules/Pages/Tsanta_maieutiriou_ti_prepei_na_exete_mazi_sas.aspxται!!!!!!  Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.16 - Σελίδα 40 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις