Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
104 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 104 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BABAS_ANTONIS έγραψε:Βασικά με πιάνεις και κουρασμένο σήμερα γιατί επέστρεψα σπίτι πριν λίγο ,το πρωϊ είχαμε πάει για καφέ στο Verde, μετά είχα ένα επαγγελματικό rendez-vous στο Χαλάνδρι και μετά πήγα γραφείο Κολωνάκι γιατί είχα ξεχάσει τα κλειδιά της αποθήκης του σπιτιού μας.
Μετά πήγαμε στο Φλοίσβο για καφέ και για να παίξει ο μεγάλος μας μικρός ενώ τα δίδυμα κοιμόντουσαν στο καρότσι τους. Η γυναίκα μου σκόνταψε και έπεσε αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε και το αυτοκίνητο είχε ένα μικρό ως ελάχιστο βαθούλωμα στη πόρτα που σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια το χτύπησε και αν υπολογίσω το ύψος τότε σίγουρα ήταν καθρέπτης μηχανής 400cc και πάνω.
Τσαντίστηκα γιατί πρέπει να πάω να το φτιάξω τις προσεχείς μέρες μάλλον μετά από το πρώτο μου ταξιδάκι μέσα στον Ιούνιο.καλε σκεψου να εισουνα και σε κεφια ρε μπασ ενα απο τα πολλα προσωπα ειναι και η λιλικα?

marla.abeth

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ουτε αυτος θα παντρευοταν 16χρονη, πιστεψε με Wink

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
1 γενιά = 25 έτη
1 οικονομική γενιά = 30 έτη.
Εγώ όταν λέω μια γενιά και κάτι εννοώ 25+5 χρόνια=30
46-30=16 ετών

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:Βασικά με πιάνεις και κουρασμένο σήμερα γιατί επέστρεψα σπίτι πριν λίγο ,το πρωϊ είχαμε πάει για καφέ στο Verde, μετά είχα ένα επαγγελματικό rendez-vous στο Χαλάνδρι και μετά πήγα γραφείο Κολωνάκι γιατί είχα ξεχάσει τα κλειδιά της αποθήκης του σπιτιού μας.
Μετά πήγαμε στο Φλοίσβο για καφέ και για να παίξει ο μεγάλος μας μικρός ενώ τα δίδυμα κοιμόντουσαν στο καρότσι τους. Η γυναίκα μου σκόνταψε και έπεσε αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε και το αυτοκίνητο είχε ένα μικρό ως ελάχιστο βαθούλωμα στη πόρτα που σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια το χτύπησε και αν υπολογίσω το ύψος τότε σίγουρα ήταν καθρέπτης μηχανής 400cc και πάνω.
Τσαντίστηκα γιατί πρέπει να πάω να το φτιάξω τις προσεχείς μέρες μάλλον μετά από το πρώτο μου ταξιδάκι μέσα στον Ιούνιο.καλε σκεψου να εισουνα και σε κεφια ρε μπασ ενα απο τα πολλα προσωπα ειναι και η λιλικα?

ΟΟΟΟ , YES

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:

ΟΟΟΟ , YES α ετσι εξειγητε η λογοδοιαρια

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ....ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΟ  ΜΕ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ !

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ , GOOD NIGHT FORUM !

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:

Δεν λες πάλι καλά που είνα λόγο-διάρρεια και δεν είναι απλή διάρρεια !!!

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:

Δεν λες πάλι καλά που είνα λόγο-διάρρεια και δεν είναι απλή διάρρεια !!!  ε και απλη να ηταν τι με νοιαζει ακομα το προβλημα εσυ θα το ειχεσ!!εγω ουτε μιριζω ουτε βλεπω!ΕΥΤΗΧΩΣ

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:

Δεν λες πάλι καλά που είνα λόγο-διάρρεια και δεν είναι απλή διάρρεια !!!  ε και απλη να ηταν τι με νοιαζει ακομα το προβλημα εσυ θα το ειχεσ!!εγω ουτε μιριζω ουτε βλεπω!ΕΥΤΗΧΩΣ

donna

donna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον Αντωνη, αν το συνεχισεις ετσι, χωρις ξεσπασματα φωνες και βρισιες, εγω δεν εχω προβλημα να εισαι αναμεσα μας.
Αν και πολλες φορες "τα πηρα" μαζι σου δεν σου κρυβω οτι σε καποια θεματα συμφωνουσα.
Τελος, προτιμω να κρατησεις αυτο το nick παρα ο,τι αλλο θηλυπρεπες.
Να ξερουμε και τι μας γινεται βρε αδερφε!Smile

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:
ELENI23 έγραψε:

ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧ

ΣΩΣΤΑ !

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
donna έγραψε:Λοιπον Αντωνη, αν το συνεχισεις ετσι, χωρις ξεσπασματα φωνες και βρισιες, εγω δεν εχω προβλημα να εισαι αναμεσα μας.
Αν και πολλες φορες "τα πηρα" μαζι σου δεν σου κρυβω οτι σε καποια θεματα συμφωνουσα.
Τελος, προτιμω να κρατησεις αυτο το nick παρα ο,τι αλλο θηλυπρεπες.
Να ξερουμε και τι μας γινεται βρε αδερφε!Smile

ΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ

ΝΟΟΥ ΠΡΟΜΠΛΕΜ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !

ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ .
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα. Αντώνη θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Θα ήθελα την ειλικρινή γνώμη σου . πως θα χαρακτήριζες έναν άνθρωπο που απο οτι λέει είναι πολυάσχολο, έχεις άπειρες επαγγελματικές υποχρεώσεις, 3 παιδιά και ένα αξιοπρεπές μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο που μπαίνει με 100 ψευδώνυμα την ημέρα σε ένα καθαρά γυναικείο φόρουμ (οχι φόρουμ για γονείς αλλά γυναικείο) με μόνο σκοπό να βρίζει , να δημιουργεί προβλήματα, να προσβάλει, να έχει εμμονές και κατα καιρούς να παραληρεί. Να τον διώχνουν και ξανά να εμφανίζεται σε όλα τα θέματα να βρίζει, να προσβάλει και να ειρωνεύεται. Ζητας να μην σε βρίζει καμία.............και αναρωτιέμαι πως το ζητάς αυτό όταν με το καλημέρα σας εσύ αρχίζεις να βρίσεις τους πάντες. Ειλικρινά θα ήθελα την γνώμη σου για έναν τέτοιο άνθρωπο. Και αν έμπαινες στην διαδικασία να συζητάς μαζί του στην πορεία. Να δούμε και αν συγκλίνουν οι απόψεις μας βρε αδερφέ.WinkWink  .

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ede, καλημέρα κατ' αρχήν.
Επειδή βιάζομαι γιατί πάω με τον μικρό για μπάνιο, θα σου απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Ποτέ δεν έμπαινα και ποτέ δεν έβριζα χωρίς λόγο δηλαδή χωρίς να με βρίζουν.Ένας τέτοιος άνθρωπος θα ήταν το λιγότερο ψυχοπαθής αλλά σου ξαναλέω δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος άρα ψυχοπαθής και ανώμαλος και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα που με χαρακτήριζαν μερικές και εσύ δεν ίσχυαν ούτε ισχύουν.
Εχθές έκανα μια καινούργια αρχή και έχω αναλύσει  επακριβώς σε χθεσινά μου posts τι είχε συμβεί.
Εγώ μιλάω με τον καθένα αρκεί να μην με βρίζει και κυρίως αρκεί να σέβεται τις απόψεις μου με ή χωρίς να τις αποδέχεται.
Όπως σέβομαι εγώ όλες τις απόψεις,έτσι θέλω και εγώ να σέβονται και να ακούν τις δικές μου.
Σε κάθε περίπτωση θέλεις να ζητήσω συγνώμη.Την έχω ζητήσει λοιπόν αλλά ελπίζω ότι από εχθές και στο εξής όταν θα μπαίνω δεν θα αρχίζουν μερικές (δεν αναφέρομαι σε σένα) να λένε ότι ο Αντώνης είναι ο έτσι και ο αλλιώς κλπ κλπ....καταλαβαίνεις....
Έχω τη τύχη (το έχω γράψει εκατοντάδες φορές) να έχω γραφείο στο σπίτι μου και στο Κολωνάκι και έτσι έχω πολύ χρόνο και για να μπαίνω σε πολλά fora αντρικού ενδιαφέροντος και από γυναικεία μόνο σε αυτό .Μου αρέσει να μαθαίνω ....!
Υπάρχουν θέματα που πίστεψε με κρατιέμαι να μην γράψω γιατί ξέρω ότι θα υπερβώ τα όρια γενικώς αλλά και τα δικά μου όρια και μετά στεναχωριέμαι.
Δεν θέλω να θεωρούμαι γραφικός αλλά πλακατζής γιατί είμαι πλακατζής και χιουμορίστας αλλά πολλοί άνθρωποι είναι φυσικό όταν δεν με ξέρουν να περνούν στο αντίθετο στρατόπεδο και να αμύνονται με επίθεση.
Το έγραψα και εχθές όλα άλλαξαν από εχθές και θα το δεις και εσύ.
Φώναζα,"γκάριζα" τόσο καιρό ότι θέλω ίσες αποστάσεις και εχθές έγινε ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα από την Vivian .
Να είσαι σίγουρη και εσύ και όλες αλλά και όλοι (γιατί άντρες μπαίνουν πολλοί εκτός από μένα) ότι την υπόσχεση μου θα την τηρήσω ακριβώς γιατί και παντελόνια φοράω (τώρα φοράω βερμούδα) και έχω @@ όπως μερικές έλεγαν ότι δεν έχω.
Ε , λοιπόν έχω !
Κράτα τα λόγια μου και αν τηρηθεί αυτό που πρέπει θα δεις έναν διαφορετικό Αντώνη.
Και στο κάτω κάτω δεν είναι κακό να είμαι από τους λίγους άντρες στο φόρουμ.......καλό είναι για όλους.....!
Δεν μου αρέσει η υποκρισία και το ψέμα στη ζωή μου.όλα τα άλλα τα αντέχω .
Προσωπικά να σου ζητήσω συγνώμη αν σε πίκρανα κάποια στιγμή.
Σε αφήνω γιατί πάω για μπάνιο όπως σου είπα με τον μικρό ταρζάν μας και μετά σπίτι νωρίς γιατί θα πάμε και σε μια βάπτιση.
Καλή Κυριακή.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατά πρώτον έγω δεν σε χαρακτήρισα ποτε μα ποτέ . Ούτε ψυχοπαθή ούτε τίποτα. και τώρα παώ να συνεχίσω το διάβασμα του ποστ σου γιατί απάντησα αμέσως σε αυτό .

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε...θα με αφήσεις να φύγουμε ή όχι ;
Άντε γιατί ο μικρός έχει πάθει "λαλά" !
Φόρεσε από τώρα τα μπρατσάκια του.......

Δεν είπα ότι εσύ με είπες έτσι αλλά άλλες το είπαν πολλές φορές.

Σε αφήνω γιατί μεσημεριάσαμε.....και θέλω να αποφύγω κίνηση ....

Καλή Κυριακή ...ότι γράψεις θα το δω μεσημέρι προς απόγευμα.

maraki76

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω να πω οτι απο τα λιγα που παρακαλουθω τοσο καιρο χωρις να ειμαι μελος, σημερα εγινα, οτι γελουσα πολυ με τον αντωνη και οτι μεχρι ενα σημειο καταλαβαινα την εμμονη να μπαινει με διαφορετικα ονοματα αφου ολη την ωρα τον εβριζαν κ τον μπαναραν. ελπιζω να γινω μελος κ ενεργο της συντροφιας σας

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ.Δεν σε πειράζει φυσικά που έχω άλλη άποψη και είμαι λίγο(πολύ) επιφυλακτική. Εμένα δεν με πίκρανες πρώτον δεν έιμαι πολύ καιρό, δευτερον σε απέφευγα, και τρίτον δεν μπορέι να με πικράνει (αν έιναι δυνατόν) η εικονική πραγματικότητα και να με στενοχωρήσει έναν άνθρωπος που ούτε γνωρίζω ούτε είμαι σίγουρη αν έιναι έτσι στην ζωή του και αν αυτά που λέει έιναι αλήθεια. Λοιπόν καλό μπανιο ....εγω το γλίτωσα σήμερα αλλά αυριο δεν θα το γλίτωσω.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki76 μου , σε ευχαριστώ πολύ.
Πρέπει να φύγω ,μπήκα πάλι για να σε ευχαριστήσω και για να μην το ξεχάσω μέχρι το μεσημέρι-απόγευμα που θα ξαναμπώ.

Καλή Κυριακή και σε σένα.

maraki76

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
BABAS_ANTONIS έγραψε:Maraki76 μου , σε ευχαριστώ πολύ.
Πρέπει να φύγω ,μπήκα πάλι για να σε ευχαριστήσω και για να μην το ξεχάσω μέχρι το μεσημέρι-απόγευμα που θα ξαναμπώ.

Καλή Κυριακή και σε σένα.

καλες βουτιεςVery Happy

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε έχετε συνεννοηθεί να αργήσω ;
Πλάκα κάνω .....

Ede ...είτε είναι εικονική είτε πραγματική εγώ είμαι ευαίσθητος .Αυτό μου έχει κάνει κατά καιρούς κακό αλλά το ελέγχω.
Δεν με πειράζει να έχει ο συνομιλητής μου άλλη άποψη αρκεί να σέβεται και τη δική μου και να την ακούει,τουλάχιστον.Μπορεί να είμαι λάθος σε πολλά ή σε λίγα ή καθόλου αλλά εδώ δεν γράφουμε τις απόψεις μας για να αλλάξουμε τους άλλους και τους εαυτούς μας.
Διακίνηση ιδεών και απόψεων καταθέτουμε.Καλά κάνεις να είσαι επιφυλακτική ,δεν είναι κακό.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΕΕΕΕΕΜΕ ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις