Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
769 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 769 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόσες μέρες παρακολουθώ και δεν εχω μιλήσει.και ναι ειμαι κι εγω μια απο αυτές που συμμετείχα στο χαβαλέ.και το έκανα γιατι το θέμα σου έμοιαζε εντελώς ψεύτικο.αν δεν ειναι σου ζητώ συγνώμη.ομως λύσε μου την απορία.πως γίνεται να αλλάζεις ξαφνικά εσυ η ίδια απόψεις για τον σύντροφο σου;στην αρχή έλεγες οτι δεν παίζει τζόγο και οτι ειναι πολυ καλός και διάφορα τέτοια και μετα έλεγες τα χειρότερα.ελεγες οτι δεν ήξερες γιατι δεν τον ήθελαν οι γονείς σου και μετα σύμφωνουσεσ μαζί τους.πως λοιπον να σε πιστέψουμε;και μάλιστα εγω σου είχα ξανακάνει αυτές τις ερωτήσεις και θυμήθηκεσ να απαντήσεις οταν πλέον το θέμα ειχε ξεφύγει.εσυ μας έδωσες το δικαίωμα να σε αμφισβητήσουμε πρώτον γιατι αλλάζεις τη ιστορία και δεύτερον γιατι δεν απαντούσες.

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αυτο θα ρωτουσα τωρα

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
seyxaristo katarxas poli pou moy zitas siggnomi,tora oso anafora to stamati to leo 1 fora giati den antexo na anakrinomai oxi apo sena genika gia tin zoi moy.milisame ta sizitisame kai brikame lisi,nai idi apo tote poy ta pame einai allos an8ropos sto leo eilikrina ayto.mporei kapios na pei o anthropos den allazei,gia ena moro omos????allazei???kai i apantisi einai nai!!!!an mporoyses na ton deis kamia sxesi.prin???nai itan aprosektos soloys toys tomeis alla tora einai ypeythinos!ayta!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ioyliana???den pistey na nomizes pos pareksigithika me to mari????isa isa eskasa sta gelia konteya na peso ap ton kanape giati itan aythormito etsi opos to pes kai eixe fasi,

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenako έγραψε:seyxaristo katarxas poli pou moy zitas siggnomi,tora oso anafora to stamati to leo 1 fora giati den antexo na anakrinomai oxi apo sena genika gia tin zoi moy.milisame ta sizitisame kai brikame lisi,nai idi apo tote poy ta pame einai allos an8ropos sto leo eilikrina ayto.mporei kapios na pei o anthropos den allazei,gia ena moro omos????allazei???kai i apantisi einai nai!!!!an mporoyses na ton deis kamia sxesi.prin???nai itan aprosektos soloys toys tomeis alla tora einai ypeythinos!ayta!
ok. Βρε κοπέλα μου μακαρι να ειναι οπως τα λες.εγω απλα δεν κατάλαβα το εξής:οταν ανοίξες το θέμα τον παρουσιασες με τα καλύτερα λόγια.2-3 σελίδες πιο κάτω αλλάξες τελείως τα λόγια σου και έλεγες τα αρνητικά του.εκει σκαλωσα εγω κατάλαβες;τελοσπαντων δεν το συνεχίζω άλλο ελπίζω ολα να σου πανε καλα!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stin arxi logiko einai na mn leei o kathenas ta prosopika toy meta pistepse me apo tin piesi poy traboysa ithela na miliso na to bgalo apo mesa moy.den mporo na po pos einai o xeiroteros anthropos toy kosmoy,itan aprosektos se polla themata ma tora pia oxi.koita na deis kai go kai keinos trabiksame polla ekeines tis meres.alla otan ksafnika blepeis se mia othoni oxi ena fasolaki alla ena sxedon sximatismeno anthropaki katalabaineis pia pos den zeis gia sena alla giayto.oi goneis moy entelei apoti ematha kai go den itan oti den thelan ton stamati alla den thelan ego apo toso mikri na mpo sta bassana.

iouliana

iouliana
elenako έγραψε:ioyliana???den pistey na nomizes pos pareksigithika me to mari????isa isa eskasa sta gelia konteya na peso ap ton kanape giati itan aythormito etsi opos to pes kai eixe fasi,

οχι βεβαια, εγω απλα σου ευχομαι να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου και το μωρακι σου, να κανεις τις επιλογες με γνωμονα το καλο του παιδιου σου και οσο για τον Σταματη ευχομαι οντως να αλλαξε και να ειστε καλα μαζι για να μεγαλωσετε το παιδακι σας

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω σου εύχομαι απο δώ και πέρα να φτιάξουν τα πράγματα και με το καλο και το μωράκι σας.και ναι οταν το βλέπεις στην οθόνη να κουνιέται καταλαβαίνεις οτι ειναι το πιο μεγάλο δημιούργημα σου.

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
seyxaristo koritsaki moy nasai kala glikia m kai ksereis kati?????apo sena na akoyo kala logia xairomai pio poly apo talla koritsia giati isoyn i mia apo tis kopeles poy ta legame asxima!!!kai to na blepo nasai pali ok me kanei kai mena poli xaroymeni!!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Dori έγραψε:Εγω σου εύχομαι απο δώ και πέρα να φτιάξουν τα πράγματα και με το καλο και το μωράκι σας.και ναι οταν το βλέπεις στην οθόνη να κουνιέται καταλαβαίνεις οτι ειναι το πιο μεγάλο δημιούργημα σου.
ax emena to les????dori moy????popo i teleytaia fora ase itan paaaaaaaaaaaara poli sigkinitiki na to blepeis na dimioyrgite!!!kai seyxaristo para poli kai eilikrina mesaaaaaaa ap tin kardia moy soy eyxomai kai sena olaaaaaaaaa kala na soy pane soloys toys tomeis!!!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον εγω συμφωνω με την ντορι και εκτως απο αυτα εμενα δεν μου εκατσε καλα που την μια μερα ελεες οτι εισαι 3 μηνων την αλλη 9 εβδομαδων..(εντελη ποσο εισαι??)περα απο αυτο εχω να σου πω οτι αφου θες να μπαινεις σε αλλα θεματα για ποιον λογο μασας?τι επειδη ηρθαμε σε αντιπαραθεση???και να ξερες ποσες φορες ηρθα εγω σε αντιπαραθεση...τι δεν θα συνεχεισω να λεω την γνωμη μου??και ουτε που θυμαμαι μετα με ποια κοπελα ηρθα σε αντιπαραθεση.οπως και να εχει εμεις οντως παραδεχτικαμε οτι γελοιοποιησαμε το θεμα σου-και σου ζητω και εγω συγνωμη,ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι και εσυ εδωσες τροφη!!!!ε και στην τελικη αν μεινεις δεν πιστευω να εισαι καμια παρεξηγιαρα και να εχουμε με το παραμικρο παρεξηγησεις!να δεχεσαι και το χιουμορακι μωρε!!!Wink 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τωρα που το εψαξα λιγο λες οτι εχεις πητ 23 ιανουαριου και τοτε που μας το ειπες ειπες οτι ησουν 3 μηνων!!πως γινεται αυτο??τοτε θα ειχες 23 δεκεμβριου!για να εισαι πητ 23 ιανουαριου ημερομηνια συληψης ειναι 23 απριλιου οποτε οταν μας ειπες οτι εισαι 3 μηνων λογικα θα επρεπε να εισαι εναμιση.και ουτε 9 εβδομαδων που μας εγραψες ειναι σωστα γιατι εναμιση μηνων ειναι 6 εβδομαδων!!!!καποιο λαθος κανεις με της ημερομηνιες!!!και δεν ειναι λαθακι..θα πρεπει να μαθεις ποσο εισαι γιατι 1 ολοκληρος μηνας δεν ειναι 2 και 3 μερες!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katarxas seyxaristo poy moy zitas siggnomi kai ego soy zito.tora gia tis imerominies eilikrina eixa mperdeytei giati otan ematha pos eimai egkios imoyn 3 minon kai den to iksera.den ta ksero kai kala edo den ksero ti einai i ayxeniki poy tha kano stis 11toy mina.dekembri me ianoyario tha genniso tora den ksero akribos epeidi imoyn kai go kai o giatros sto perimene an tha to kratiso i oxi den ton exo rotisei kai analitika alla tora eimai 4 minon sigoyra.

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koita na deis den leo psemata i kati tetoio apla den ta ksero kai kala proti fora moy simbainei.na eimai egkios.kai mn nomizeis mola ayta poy ginane opos soypa den exo katsei irema na miliso me ton giatro.tora 11 toy mina tha pao

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙ ΓΕΝΝΑς!ΚΑΙ ΕΓΩ 4 ΕΙΜΑΙ,ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙς 15

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eides??????brizomastan brizomastan kai idion minon eimaste konta tha gennisoyme kiolas!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenako έγραψε:eides??????brizomastan brizomastan kai idion minon eimaste konta tha gennisoyme kiolas!!!
εγω θα γεννησω νοεμβριο με καισαρικη!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
a!!!ok.me to kalo!!!!!

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι μου ευχομαι με το καλο να γεννησεις κ ολα να σου πανε καλα ,σε ολους τους τομεις της ζωης σου...!!!!
αλλα να ρωτησω κατι....απ οτι γνωριζω η αυχενικη γινεται μεταξυ 11-13 εβδομαδων γιατι τοτε ειναι εφικτο...αν λοιπον εσυ εισαι 4 μηνων πως σου λεει ο γιατρος σου να κανετε αυχενικη τοσο αργα??????αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποια κοπελα....ΡΩΤΑ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
seyxaristo koritsaki m nasai kala koyklaki moy kalo kai se sena oti kalitero eyxomai.tha kano tora giati opos eipa imoyn kai go kio giatros sto perimene an tha to kratiso i oxi kai giayto den proxorisame katholoy se eksetaseis mono tin proti eixa kanei poy itan aimatos oyron ktl.

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα αποτελεσματα,περιμενουμε νεα σου...!!!!!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pantos fobamai apisteytaaaaaaaaaaaaaaaaaa giatin ayxeniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nasai kala koykla moy!!!!!!2 meres meinane apo ayrio 11 toy mina tha pao!!!

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολες υπερασπιζονται αυτες που οπως περιγραφεις εκφραστηκαν ασχημα,γιατι εχουν ιδιες αποψεις,θεωρουν οτι πρεπει να υπερασπιζονται τις φιλες τους και να τις υποστηριζουν οτι κβλακεια και αν ειπωθει.δεν θα γινεις ποτε στο ιδιο επιπεδο με αυτες.ειναι συνηθως κλικες.οπως και στην πραγματικη ζωη...δεν αλλαζει τιποτα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις