701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Δευ Ιουν 24, 2013 10:16 pm
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ.
ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΚΑΚΙ!ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε περιμενω εδω!!!poppaki έγραψε:ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ.
πω πω καλε τι καλη νικοκυρουλα που εισαι εσυ???ευχαριστω!!!poppaki έγραψε:ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑ!ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!
ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΨΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ...
ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
εμεις εχουμε απο χθες βραστα χορταρακια στρουφιγκα τα λεμε εμεις εδω με πατατουλες κ κολοκυθακια οποτε σημερα δν εχει μαγειρεμα!αλλα για το βραδακι εχει κεφαλακια στο φουρνο!!!
καλε πειτε μου πως το κανετε αυτο με τα ψαρια τα απεχθανομαι δν τ μπορω με τπτ! τα σιχαινομαιιιιpoppaki έγραψε:ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
εμεις εχουμε απο χθες βραστα χορταρακια στρουφιγκα τα λεμε εμεις εδω με πατατουλες κ κολοκυθακια οποτε σημερα δν εχει μαγειρεμα!αλλα για το βραδακι εχει κεφαλακια στο φουρνο!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΛΕΜΕ. ΑΠΟ ΑΧΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΜΕΡΝΕΣ!!!Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ. Η ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΟΥ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!
ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ!!!ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ, ΑΣΤΑΚΟΣ, ΞΙΦΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΛΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΑ!!!kallia24 έγραψε:καλε πειτε μου πως το κανετε αυτο με τα ψαρια τα απεχθανομαι δν τ μπορω με τπτ! τα σιχαινομαιιιιpoppaki έγραψε:ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΛΕΜΕ. ΑΠΟ ΑΧΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΜΕΡΝΕΣ!!!Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ. Η ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΟΥ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!
τρωω ομως ολα τα μαλάκια!!
poppaki έγραψε:ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ!!!ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ, ΑΣΤΑΚΟΣ, ΞΙΦΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΛΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΑ!!!kallia24 έγραψε:καλε πειτε μου πως το κανετε αυτο με τα ψαρια τα απεχθανομαι δν τ μπορω με τπτ! τα σιχαινομαιιιιpoppaki έγραψε:ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
πω,πω ειπες τωρα για χταποδακι και γαριδες κ μ τρεχουν τα σαλια!!νιαμ νιαμ..ακου πως την πατησα εγω κ σιχαθηκα τα ψαρια..παλια τα ετρωγα κ ετρωγα κ ποσοτητα θυμαμαι ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα..μια μερα γυρνωντας απο το σχολειο μπαινω μεσα στο σπιτι και τα καθαριζε η μαμα μου..εεε αυτο ηταν μονο κ μονο απο τη μυρωδια τα σιχαθηκα κ δν ξαναεφαγα το μονο που τρωω ειναι τσιπουριτσα στ φουρνο η στα καρβουνα με λαδολεμονο..τπτ αλλο!!
ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!ΕΓΚΡΙΝΩ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΡΩΩ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΡΩΩ ΣΥΧΝΑ. ΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!!!kallia24 έγραψε:poppaki έγραψε:ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ!!!ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ, ΑΣΤΑΚΟΣ, ΞΙΦΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΛΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΑ!!!kallia24 έγραψε:καλε πειτε μου πως το κανετε αυτο με τα ψαρια τα απεχθανομαι δν τ μπορω με τπτ! τα σιχαινομαιιιιpoppaki έγραψε:ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
πω,πω ειπες τωρα για χταποδακι και γαριδες κ μ τρεχουν τα σαλια!!νιαμ νιαμ..ακου πως την πατησα εγω κ σιχαθηκα τα ψαρια..παλια τα ετρωγα κ ετρωγα κ ποσοτητα θυμαμαι ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα..μια μερα γυρνωντας απο το σχολειο μπαινω μεσα στο σπιτι και τα καθαριζε η μαμα μου..εεε αυτο ηταν μονο κ μονο απο τη μυρωδια τα σιχαθηκα κ δν ξαναεφαγα το μονο που τρωω ειναι τσιπουριτσα στ φουρνο η στα καρβουνα με λαδολεμονο..τπτ αλλο!!
καλη ειναι κ η γλωσσα!καλε ναι λεμε πρωι πρωι για φαγητα κ ανοιξε η ορεξη μου κ δεν εχω κ τπτ στα ντουλαπια!!και δν λεει πρωι πρωι να φαω χορτα!!poppaki έγραψε:ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!ΕΓΚΡΙΝΩ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΡΩΩ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΡΩΩ ΣΥΧΝΑ. ΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!!!kallia24 έγραψε:poppaki έγραψε:ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ ΝΙΑΜ!!!ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ, ΑΣΤΑΚΟΣ, ΞΙΦΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΛΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΑ!!!kallia24 έγραψε:καλε πειτε μου πως το κανετε αυτο με τα ψαρια τα απεχθανομαι δν τ μπορω με τπτ! τα σιχαινομαιιιιpoppaki έγραψε:ΑΧΧΧΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!kallia24 έγραψε:ωραια η πατατοσαλατιτσα σου ποπακη σου κ εχουμε κ πολυ καιρο να την φαμε κ θα την κανω συντομα οσο για τον γαλαιοpoppaki έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;
ΑΧ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΟΥ!!
χαχα μονο που μου το ειπες γελασα φαντασου να το δω κιολας!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
ΝΑΙ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΝΗΠΙΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 1.55, ΕΕΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ!!!!:D:D:D:Dkallia24 έγραψε:χαχα μονο που μου το ειπες γελασα φαντασου να το δω κιολας!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
χαχαχα να σαι καλα βρε ποπακη μου!!γελασα!!γτ ακριβως το ιδιο ειμαι κ εγω στο υψος 1,55!!!καλα σιγα τα μικρα αρωματα μπαινουν σε ακριβα μπουκαλακια!!ετσι δν το λενε??poppaki έγραψε:ΝΑΙ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΝΗΠΙΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 1.55, ΕΕΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ!!!!:D:D:D:Dkallia24 έγραψε:χαχα μονο που μου το ειπες γελασα φαντασου να το δω κιολας!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;kallia24 έγραψε:χαχαχα να σαι καλα βρε ποπακη μου!!γελασα!!γτ ακριβως το ιδιο ειμαι κ εγω στο υψος 1,55!!!καλα σιγα τα μικρα αρωματα μπαινουν σε ακριβα μπουκαλακια!!ετσι δν το λενε??poppaki έγραψε:ΝΑΙ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΝΗΠΙΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 1.55, ΕΕΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ!!!!:D:D:D:Dkallia24 έγραψε:χαχα μονο που μου το ειπες γελασα φαντασου να το δω κιολας!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
οκ!poppaki έγραψε:ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΚ;;;
εννοειτε οτι παιρνουμε το πρωτο ποπακη!!ακου εκει και τ ουρα λεει σε μικρα δοχεια..poppaki έγραψε:ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;kallia24 έγραψε:χαχαχα να σαι καλα βρε ποπακη μου!!γελασα!!γτ ακριβως το ιδιο ειμαι κ εγω στο υψος 1,55!!!καλα σιγα τα μικρα αρωματα μπαινουν σε ακριβα μπουκαλακια!!ετσι δν το λενε??poppaki έγραψε:ΝΑΙ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΝΗΠΙΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 1.55, ΕΕΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ!!!!:D:D:D:Dkallia24 έγραψε:χαχα μονο που μου το ειπες γελασα φαντασου να το δω κιολας!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
"ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ"
ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!
ενταξει δν τα παιρνω υποψιν εξαλλου κ οι εποχες αλλαζουν οπως κ η μοδα!!:D:Dpoppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ....ΜΗ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΟ STYLING ΚΑΙ ΤΟ LOOK!!!ΕΧΩ ΕΞΕΛΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!:D:D:D:D:D
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης