851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Τετ Ιουν 26, 2013 5:33 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου σοφακι ξανα!!!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια σου σοφακι ξανα!!!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε???
kallia24 έγραψε:γεια σου σοφακι ξανα!!!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε???
Alexandra23 έγραψε:γεια σου σοφακι μου!καλα εισαι?
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι κ εγω σοφακι μου!χαλαρωνω!στην 33η εσυ σε ποια βδομαδα ειχες γεννησει?
kallia24 έγραψε:εγω εφαγα λιγο φαγακι ωραιο ηταν..αλλα τωρα να σου πω την αληθεια πειναω λιγο μαλλον δν χορτασα αρκετα!
εγω ομως νομιζω δν θελω φαγητο θεω κτ σε γλυκο η κανενα δροσερο φρουτακι αλλα το ψυγειο ειναι αδειο...Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:εγω εφαγα λιγο φαγακι ωραιο ηταν..αλλα τωρα να σου πω την αληθεια πειναω λιγο μαλλον δν χορτασα αρκετα!
αχ μωρε καλλια μου και εγω εχω μια λιγουρα και δε σου λεω τιποτα....:D
kallia24 έγραψε:εγω ομως νομιζω δν θελω φαγητο θεω κτ σε γλυκο η κανενα δροσερο φρουτακι αλλα το ψυγειο ειναι αδειο...Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:εγω εφαγα λιγο φαγακι ωραιο ηταν..αλλα τωρα να σου πω την αληθεια πειναω λιγο μαλλον δν χορτασα αρκετα!
εγω μαλλον θα μεινω με την λιγουρα...Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:εγω ομως νομιζω δν θελω φαγητο θεω κτ σε γλυκο η κανενα δροσερο φρουτακι αλλα το ψυγειο ειναι αδειο...Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:εγω εφαγα λιγο φαγακι ωραιο ηταν..αλλα τωρα να σου πω την αληθεια πειναω λιγο μαλλον δν χορτασα αρκετα!
και εγω για γλυκο το πηγαινα αλλα μαλλον θα βγαλο καρπουζι..βοηθα και στη διαιτα!!!
μη αλεξανδρα μου μη μ το κανεις αυτο!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
kallia24 έγραψε:μη αλεξανδρα μου μη μ το κανεις αυτο!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
Σοφία 26 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
χωρις επισκληριδιο αλεξανδρα μου!!!
με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!!!!
kallia24 έγραψε:μη αλεξανδρα μου μη μ το κανεις αυτο!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
Alexandra23 έγραψε:kallia24 έγραψε:μη αλεξανδρα μου μη μ το κανεις αυτο!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
ζουζουνα μου εχω την εξης απορια.γιατι εχετε παντα αδειο ψυγειο?εγω αν ειναι αδειο το ψυγειο μου δεν μπορω να ζησω!!!!!!!παθαινω καταθλιψη οταν αδειαζει κ το γεμιζω αμεσως!!αν το σπιτι μου δεν εχει φαγωσιμα κατι παθαινω!
Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:μη αλεξανδρα μου μη μ το κανεις αυτο!Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
αρε καλλια μου..με εκανες και γελασα!!!
αλεξανδρα μου τπτ..ειμαστε πολυ χαλια οικονομικα η μαμα μου πριν ενα μηνα απολυθηκε απο την δουλεια της ο μπαμπας μ δουλευει αλλα ποτε δν πληρωνεται σωστα εγω εφυγα απο την δουλεια που να βρεθουν τα λεφτα?κ δν ειμαστε κ απο αυτους που εχουν λεφτα στην ακρη να πεις ενταξει παμε παρα περα κ εχει ο θεος..τεσπα παραληρημα!Alexandra23 έγραψε:α ενταξει καλλια μου κ εγω μη νομιζεις οταν λεω να το γεμισεις οτι εννοω να το τιγκαρεις..απλα καποια βασικα τροφιμα οπως ας πουμε λιγα φρουτακια ειναι πολυ καλο να υπαρχουν!κ εγω δεν το εχω τιγκαρισμενο το ψυγειο μας αλλα φρουτα εχει παντα οπως ας πουμε γαλα,κανενα σαλαμακι κ κασερακι,αυγουλακια,καμια ντοματουλα κ κανενα αγγουρακι....
Alexandra23 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου εγω προμηθευτηκα χθες με κερασακια κ φραουλιτσες αντε ρε σοφακι 4 κιλα παιδαρο εκανες ε?χωρις επισκληριδιο γεννησες?
χωρις επισκληριδιο αλεξανδρα μου!!!
με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!!!!
μπραβο σοφακι μου!!!!ητανε επιλογη σου να μην κανεις επισκληριδιο η ετυχε?αχ πες μου την εμπειρια σου...
τοσο χαλια αλεξανδρα μου..οχι για φετος η μαμα μ δν θα δουλεψει εχουμε κτ προβληματα σοβαρα που δν γινεται να δουλεψει του χρονου ομως ναι θα ψαχτει για δουλεια..Alexandra23 έγραψε:ωχ κοριτσακι μου τοσο χαλια ε?καταλαβα...η μανουλα σου ψαχνει δουλιτσα?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης