Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Αλεξανδρα μου!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 10 654316 Καλημερα Αποστολια μας!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 10 417472 Αργησα γιατι πιαστηκα με το τηλ..!!!!
Αχ πειναω....... παλι!!!!!! Αλλα δεν τρωω το χω βαλει πεισμα... θα φαω το μεσημεριανο μου.. φτανει οσο τσιμπησα.. ελεος δηλαδη...
Τι νεα?! Κ εδω εχει φρικτη ζεστη.. σε λιγο θα τα κλεισουμε τα παραθυρα οπως χτες μπας κ προλαβουμε να σωσουμε τιποτα!!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εδώ έτσι είναι, Ελιζάκι.. πολύ ζέστη..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις δεν τα ανοιξαμε καθολου!!!μονο το παιδικο εχουμε ανοιχτο για να αεριζονται τα επιπλα κ εχουμε κλειστη την πορτα να μην ερχεται η ζεστη στο υπολοιπο σπιτι!α κ την κρεββατοκαμαρα αλλα επισης με κλειστη πορτα!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα δωσετε σε τραπεζα βλαστοκυτταρα? Για φυλαξη η για δωρεα? Ποια ειναι η γνωμη σας πανω στο θεμα???
Εγω το σκεφτομουν θετικα για δωρεα στη δημοσια τραπεζα, στην Αθηνα.. αλλα με εβαλαν λιγο σε σκεψεις καποιοι που μου ειπαν οτι κ καλα "ετσι ξερουν οτι το παιδι σου ειναι συμβατος δοτης κ μπορει να τον βρουν αργοτερα" κ κατι αλλα τετοια φρικτα τα οποια δεν ξερω αν ειναι πολυ σοβαρα η απλα πολυ ηλιθια..
Εσεις τι λετε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισα μου εμεις δεν το εχουμε σκεφτει ακομη σοβαρα αυτο το θεμα....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουτε κ εμεις.. γιαυτο ειπα να ρωτησω πως το σκεφτεστε.. η αληθεια ειναι οτι για ιδιοτικη τραπεζα για φυλαξη για μελλοντικη χρηση δεν το σκεφτομαστε καθολου.. μας φανηκαν υπερβολικα πολλα τα χρηματα απο οτι ειχαμε ακουσει κ βλαστοκυτταρα μπορεις να παρεις κ απο αλλα μερη του σωματος.. αλλα για τη δημοσια εμενα με επιασε το παραπονο, γιατι να μη δωσουμε τον πλακουντα/ομφαλιο λορο κ να σωθει καποιο παιδακι που εχει αναγκη? κ αρχισαν κ μου λεγαν κατι τετοια κ με τρομαξαν λιγακι..

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τυχεροί είστε που δε χρειάστηκε ακόμη!
Και εγώ για δωρεά σκέφτομαι στη δημόσια τράπεζα γιατί απ'ότι το έψαξα δεν έχεις κάποιο κέρδος από την ιδιωτική..
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι σου είπαν.. Αλλά μην ακούς χαζομάρες! Είναι μεγάλο δώρο η δωρεά βλαστοκυττάρων και αν το κάναμε όλοι, τότε αν υπάρξει ανάγκη θα είχαμε όλοι και άμεσο μόσχευμα..

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Αλεξανδρα μου!!! αντε βασιλισσα σημερα που δεν εχεις μαγειρεμα...η αληθεια ειναι με τοση ζεστη ειναι πιο κουραστικο το μαγειρεμα..εγω μαγειρευω βραδυ λογω χρονου αλλα και ζεστης..Αντε πολλη νερο και αυριο θα ειναι ολα τελεια!!!
Εγω σημερα εκανα το τεραστιο λαθος και εβαλα τζην και πραγματικα δεν υποφερεται..καθε μερα ειμαι με φουστανακια αλλα σημερα δεν ξερω πως μου ηρθε το τζην...

Ελιζα μου τρωε φρουτακια οταν πεινας που ειναι και υγιεινα!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλένα, τζιν;;; πω πω, κουράγιο....!

Marilena29

Marilena29
Κοριτσια εμας εδω ειναι μονο ιδιωτικα αποτι ξερω αλλα ειναι παρα πολυ ακριβα...δεν ξερω τι θα κανουμε...θα ρωτησω και αυριο τη γιατρο και θα σας πω

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εγω δεν μπορω καθολου τα τζιν με τετοια ζεστη αλλα ξερετε τι επαθα?επειδη φοραω φουστανακια συγκαηκαν τα μπουτακια μου...Embarassed κ δε μπορω να περπατησω...

Marilena29

Marilena29
Ασε Νατασα μου σκετη αυτοκτονια το τζην...αλλα απο κατω την παντοφλιτσα δεν την αποχωριζομαι επειδη φουσκωνουν τα ποδια μου!! ειμαι σαν γυφτακι αν σκεφτεις οτι στο γραφειο παντα ημουν με κουστουμια και γοβες...αλλα αυτο που εχω μεσα μου ειναι πιο σημαντικο απο το στυλ!!! μετα που θα γεννησω και θα χασω τα κιλα θα κανω δυναμικο come back χαχα
..

Αλεξ μου κι εγω επειδη παχυνα τριβονται οταν περπατω ειναι αστα να πανε!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άλεξ, γιατί δε φοράς σορτσάκι; είναι πιο βολικό για να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα!
Μαριλένα, ουάου! μπίζνεσγούμαν!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ ειναι τοσο σπαστικο αυτο μαριλενα μου αλλα κ τι να κανουμε!!!νατασσα μουδεν νιωθω ανετη με το σωμα μου για να βαλω σορτσακι!!!μονο αερινα φορεματα!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω Νατασα μου αυτο σκεφτομουν, οτι καπου υπαρχει μια μανουλα που μπορει να παρακαλαει να δινουν οι γυναικες βλαστοκυτταρα.. εξαλλου για πεταμα πανε.. μου ελεγαν κ καλα οτι τα στοιχεια του μπεμπη μας μπορει ας πουμε να μη χρησιμοποιηθουν με τη διακριτικοτητα κ την ασφαλεια που απαιτουν τετοια θεματα.. κ με τρομαξαν!
Τζην Μαριλενα μου..? εχω να βαλω κανονικο παντελονι ουουουου.... μονο κατι καλοκαιρινα χιπικα, αυτα με τα λουλουδακια?!
Με τα φρουτακια πειναω ακομα περισσοτερο.. την αλλη φορα θα το παρω αποφαση κ κατα τις 11 θα κανω μια απλη ομελετα με ενα αυγο κ ελαχιστο λαδακι, κ θα με κρατησει μια κ καλη.
Κ μενα τριβονται τα μπουτακια μου πανω πανω....... Embarassed

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εχω παρει μια βερμουδα απο τα Marks n Spencer σε τεραστιο μεγεθος (ειναι σαν βρακα) κ ερχεται λιγο πανω απο το γονατο κ ειναι φαρδυα κ τη φοραω συνεχεια.. την πλενω συνεχεια κ με το που στεγνωνει την ξαναφοραω.. δεν ειναι σορτς ειναι πιο μακρυα.. σκεψου το Αλεξανδρα μου εμενα με βολεψε πολυ κ δροσιζομαι.. λεω να παω να παρω αλλη μια σε αλλο χρωμα..

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ό,τι σε βολεύει καλύτερα, Άλεξ μου!
Ελιζάκι, μην ακούς ότι σου λέει ο κάθε άσχετος! Ψάξ'το μόνη σου και αποφάσισε τι θες να κάνεις!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στη Θεσαλονικη εχει? Εδω δεν εχει κ αν ειναι θα πρεπει να τα στειλουμε στην Αθηνα..
Πω πω τωρα εχει στριμωξει το ποδαρακι του κατω απο τα πλευρα κ στο στομαχι μου ο ατιμουλης και τεντωνεται... I love you Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 10 534787 
Ε ρε ξυλο που εχουμε να φαμε!!!!! Razz τον φανταζομαι μεγαλυτερο να κοιμαται διπλα μου στο κρεβατι το πρωι πχ κ οπως θα στριφογυριζει στον υπνο του να μου ριχνει γκαπ γκουπ αγκωνιες, μπουνιες, κλωτσιες!!!!

Marilena29

Marilena29
Ναι Νατασα μου μπιζνεσγουμαν χαχα!! το βαριεσε ομως κιαυτο καθε πρωι να πρεπει να εισαι στην τριχα!!

Εγω σπιτι φοραω σορτσακια κοττον που δε ζεσταινουν..δεν ειναι εγγυμοσυνης απλα ειναι 1-2 νουμερα πιο πανω χαχα..αυτο για να μην τριβονται τα μπουτια..

Ελιζα μου μονο ενα παντελονι εχω που μου κανει!! αυτο το τζην που πηρα ειναι της εγγυμοσυνης απο τα πρεναταλ που ερχεται και υφασμα απο μεσα να κρατα την κοιλια...τα παλια μου μονο με κυαλια τα βλεπω!!! μαρεσουν κιαυτα τα φλοραλ που ειναι τωρα στη μοδα σαν πανταλονες αλλα με τετοια περιφερεια δεν το διακινδυνευω!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α τετοιο σορτσακι κ εμενα θα με βολευε ελισα μου!!!πωπω κοριτσια ζεσταινομαι ακομη πιο πολυ παρολο που δεν ανοιξα παραθυρα..κ ειμαι σαν ζαλισμενη..πωπωωωω δεν την παλευω..

Marilena29

Marilena29
Αλεξ μου δεν εχετε κλιματιστικο να το βαλεις εστω και λιγο τωρα που ειναι μεσημερι?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελίζα μου, μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει δημόσιες τράπεζες..
Τα φαρδιά είναι και άνετα και δροσερά! Ό,τι πρέπει είναι για εμάς!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζαλαδα κ εγω εχω πολυ Αλεξανδρα μου.. ειναι φυσιολογικο ομως, ειναι κλασικο συμπτωμα γ'τριμηνου!!! Υπομονη κοριτσια!!!! Ομαδα ενωμενη ποτε νικημενη!!!!!!!!!
Μαριλενα τι ειπες τωρα........ ποια παλια παντελονια.............. αυτα δεν μου κανουν απο τον Φεβρουαριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razz
Εμενα μαρεσει παρα πολυ να ντυνομαι στην τριχα καθημερινα. Κ να βαφομαι.. μου φτιαχνει παρα πολυ τη διαθεση, νιωθω ομορφη, νιωθω οτι εχω ενα σκοπο... αφου τωρα που ειμαι συνεχεια σπιτι, μερικες φορες ντυνομαι το πρωι κ στολιζομαι (οταν μου τη βαρεσει) και ο αντρας μου με ρωταει "θα πας καπου?" λ εγω του λεω οχι.. Razz Razz Razz

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι μαριλενα μου δεν εχουμε..πωπω πραγματικα σημερα πως θα την παλεψω????θελω δροσια δεν θελω ζεστη....ευχομαι να δροσισει συντομα!!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να εγω αυτο πηρα, αλλα επειδη ειναι μεγαλο το μεγεθος μου ρχεται ως το γονατο
http://www.marksandspencer.com/M-S-Woman-Cotton-Shorts/dp/B003RM1AUC?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=2565563031&sr=1-7&qid=1371636321&pf_rd_r=18NV0EP6YMWPSYHJXMJ8&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=2565563031&pf_rd_p=321381387&pf_rd_s=related-items-3
Κανε ενα δροσερο ντουσακι!!!!! Εμενα με βοηθαει ακομα κ να πλυνω τα ποδια μου με κρυο νερο, με ανακουφιζει πολυ.. κ ενα αλλο που κανω (μη γελασετε) οταν πλενω τα χερια μου με κρυο νερο μετα οπως ειναι βρεμενο το χερι βρεχω τα αυτια μου!! Shocked Shocked Shocked   Razz Razz Razz Razz   Embarassed Embarassed Embarassed  με δροσιζει πολυ...... !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις