Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελιζακι μου καλη ορεξη!!!

Τζουλια μου μην ανυσηχεις για το βαρος..αφου δεν ειναι ακριβως η μετρηση...αντε κι εσυ με το καλο να ξεκινησεις τα ψωνια σου..ειναι τελεια η διαδικασια

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το παιδι μου εχει αγριεψει τελευταια κ αμα μου ριχνει αποτομες με τρομαζει γιατι ποναει λιγακι (πολυ λιγακι) πχ τωρα να μου ριξε μια κατω απο τα πλευρα οπως ετρωγα... Shocked Shocked Shocked Shocked 
Βαζετε κρεμουλα για τις φτερνες?
Τζουλακι τι εννοεις 40γρ λιγοτερο? Λιγοτερο απο τι?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια παντος αυτο που εχω να πω ειναι καπνισμα οσες μαμαδες καπνιζουν οπως εγω τα μωρα δεν περνουν κιλα εμενα οταν ειμουνα 27 εβδομαδω το μωρο ηταν 798 γραμαρια και εφτεγε το καπνισμα μολις το εκοψα το μωρο πηρε αμεσος κιλα

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου ειπε οτι επρεπε να ειναι 700γρ και εμενα ηταν 660γρ..!!!Ανυσηχησα λιγο αλλα πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα..!!!

Εγω την νιωθω μια πολυ χαμηλα να χτυπαει μια πολυ ψηλα και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει εκει μεσα..!!!

Εγω Ελιζα μου βαζω κρεμουλα στις φτερνες μου...Παροτι δεν βαφω τα νυχια μου ακομα λογω πενθους...

Marilena29

Marilena29
Ελιζα μου κανω πεντικιουρ καθε 3 βδομαδες και μου τις τριβουν γιατι η αληθεια ειναι οτι με την εγκυμοσυνη και τα φουσκωματα θελουν πιο πολλη περιποιηση,...και μετα το μπανιο βαζω κρεμουλα για να μαλακωνουν αλλα πριν κοιμηθω για να μην γλιστραω...εχεις θεμα?

Τζουλια μου εχεις πενθος ?συλληπητηρια..και εγω εχω πεθανε ο θειος μου (αδερφος της μητερας μου) τον Απριλιο πολυ ξαφνικα και χωρις να ειχε κατι..απλα δεν ξυπνησε..τεσπα φορεσα μαυρα 40 μερες γενικα ημουν χαλια αλλα μετα σκεφτηκα οτι μια ψυχη εφυγε και μια αλλη ερχεται οποτε και εβγαλα τα μαυρα και βαφω και νυχια..το πενθος ειναι μεσα μας...αλλα ρε κουκλα μου ειναι πως νιωθεις εσυ..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ολα τα βαφω Τζουλακι γιατι αν αφεθω στη θλιψη μου θα πεσω τοσο χαμηλα που δεν θα θελω να σηκωνομαι το πρωι απο το κρεβατι.. κ γιαυτο προσπαθω παρα πολυ..!!! Βεβαια οταν ειναι να ειμαστε με αλλους πχ κ το ξερω, εε εκει τα ξεβαφω γιανα μην προκαλεσω σχολια.. εχω τη φωτογραφια του μπροστα μου συνεχεια κ ακουω τα τραγουδια που ακουγαμε μαζι..
Εχουν αρχισει να ξεραινονται λιγακι κ λεω να βαλω κ εγω.
Δεν νομιζω να χει θεμα η μπουμπου σου, σιγα τη διαφορα.. προσπαθω να θυμηθω εμενα ποσο ηταν ο μπεπμης αντιστοιχα. Για ποια βδομαδα μιλας? Παντως εχε υποψη σου κ την αποκλιση του υπερηχου..
Καλως τη Γιωτα..!! Τι κανει ο Σιβαν?!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπηκε η Αλεξ!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316
Καλως την!! χιχιχι σε ειδα!!!!!! I love you

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχως Μαριλενα μου εγω εχασα τον μπαμπα μου...το στηριγμα μου..!!!Μου λειπει παρα πολυ..!!!Προσπαθω ομως για το παιδακι που εχω μεσα μου να στεναχωριεμαι οσο γινεται λιγοτερο αλλα δεν ειναι ευκολο ολες τις φορες..!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζα μου την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στο γιατρο και το τικερακι μου ελεγε 24+1..!!!Και ηταν 660γρ..!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλενα μου θα παρω ελαφροπετρα κ θα κανω περιποιηση..!!! Εξαλλου το μπανιο εχει γινει ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ απολαυστικο με την κοιλιτσα να σου κρυβει το κατωτερο ημισυ του σωματος . .......... Razz Razz Razz Razz 
Πωωωω πωωωωω εφαγα την ντοματουλα τωρα ετσι με τη φετα κ για μια στιγμη νομισα πως ημουν παιδακι καμια φορα που καθομαστε στην παραλια στις διακοπες στο νησι σερι μεχρι το απογευμα (στη σκια εννοειται) και μου εδινε η μαμα μου ψωμακι με ντοματουλα κ φετα το μεσημερι........ αχχχχχχ......
τωρα θα ερθουν παλι αυτες οι στιγμες με τα παιδακια μας!!!!!!!!
Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι πως θα ναι οταν θα ναι 2-3 χρονων  κ θα "κουβεντιαζουμε"... I love you I love you I love you I love you I love you
Δεν μπορω να θυμηθω Τζουλακι ποσο ηταν σε μενα αλλα νομιζω οτι στο ραντεβου που ειχα το Μαη, δηλ καπου στην 25-26 ηταν 700+, δηλ παρομοια με τη μπουμπου σου. Τελος παντων, μη το σκεφτεσαι, εμενα μια χαρα μου φαινεται, αστη γιατρο σου εμενα θα ακους Razz Razz Razz Razz Razz affraid

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα Ελιζα μου...σου εχω εμπιστοσυνη και το ξερεις...Οτι πεις εσυ..!!!Τελος...!!!Respect Respect Respect Respect Respect

Marilena29

Marilena29
Ετσι ακριβως Ελιζα μου κι εγω σαν εσενα το σκεφτομαι...αλλα εγω δεν τα ξεβαφω για κανενα...και τα βραδια που ειμαι στη γιαγια μου και ερχεται κοσμος ειμαι εκει συνεχεια αλλα ασ τολμησει κανεις να μου πει κατι...εγω ξερω τον πονο μου μεσα μου που εχασα τον δευτερο πατερα μου 50 χρονων μονο

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι ελισα μου και ο σιβαν εχουμε κατι ποναλλακια αλλα ειναι υπια ακομα παιδια εχασα τον μπαμπα μου το δεκεμβρη του 11 ακομα κοιταω την φοτογραφια του και με πιανουν τα κλαματα τον εχασα πολυ μικρο 42 χρονον απο καρκινο αλλα μαυρα δεν εβαλα μονο στην κιδια του δεν ηθελε και εκεινος μου το ειχε πει δεν θα ξεχασω τα λογια του γιωτα μου οταν πεθανω μην βαλεις μαυρα και συναιχεισε την ζωη σου κανονικα σαν να μην εχω παιθανει  και ουτε τραπεζια θελω μετα την κιδια μου εγω δεν θα ειμαι εκει να φαω ουτε να πιω παντρεφτικα στο 6μηνω που ειχε πεθανει ο πατερας μου και δεν ειχα μουσικη στον γαμο μου μονο ο αντρας μου επεξε 3 τραγουδια αυτο ολο αλλα το πενθος δεν το καενι το ρουχο ουτε το νυχη εινια μεσα μας εμενα μου ελεγαν δεν σεβετε τον νεκρο πατερα της δεν φοραει μαυρα βγενει εξω παει γαι ποτο και καπια στιγμη τους λεω αν κλιστω στο σπιτι και κλεω απο το πρωι ος το βραδυ δεν τρωω κοιμαμε αγκαλια με την φοτο του και δεν μιλαω σε κανεναν θα γυριση πισω αν ειναι ετσι αν το κανω μια ολοκληρη ζωη το βουλοσαν και δεν ηξεραν τι αν πουν ετσι ειναι εκανα οτι μου ειπε κανω σαν να ειναι εδωωωωωω

Marilena29

Marilena29
Ελιζα μου κι εγω παιρνω καποτε την ελαφροπετρα αλλα ειναι πολυ δυσκολο πια να σκυβουμε...πριν παντα καθομουνα να λουστω και τα μαλλια μου και ολα...τωρα δεν καθομαι γιατι απλα δε θα μπορεσω να σηκωστω!!!χαχα

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!ΕΠΛΥΝΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ Κ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΜΠΗ 13ΜΗΝΩΝ Κ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ Κ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 215994ΕΠΛΥΝΑ Κ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ.... Κ ΕΡΙΞΑ Κ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ!!!
ΤΩΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ,ΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΙΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΡΕΘΕΙ Η ΣΙΣΤΕΡ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ MOTHERBABY-ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ!!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ???ΑΞΙΖΕΙ??
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ Κ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ!!! Α,ΕΤΟΙΜΟ Κ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ!!!ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σαφως και δεν εχει κανεις δικαιωμα να σου πει τιποτα Μαριλενα μου..!!!Εξαλλου ο καθε ανθρωπος εκφραζει τον πονο του και το πενθος του διαφορετικα..!!!Δεν υπαρχουν κανονες για το πως νιωθει ο καθενας...!!!Κι εγω δεν το κανω για τους αλλους..ετσι κι αλλιως ειμαι 300χλ μακρια κανεις δεν θα με δει αν δεν φορεσω μαυρα η αν βαψω τα νυχια μου...Εγω το αισθανομαι και λειτουργω ομως ετσι..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσαρες μου!!τι κανετε?εγω πηγα στη γιατρο κ μετα ηρθε η κουνιαδα μου σπιτι μας για καφε κ να δει το παιδικο κ πριν λιγο εφυγε!γιαυτο αργησα να μπω!!!σας ευχαριστω που με σκεφτοσαστανI love you κοριτσια μου ολα τελεια!!!το καρδιοτοκογραφημα ρολοι σημερα!εκανε δουλεια το νερακι!!!κ μαλιστα η γιατρος μου ειπε μην ανησυχεις καθοου το μωρακι σου ειναι υπεροχο σε ολα,απλα πρεπει να πινεις πολυ νερο!!!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 κ εννοειται οτι θα πινω!!!διπλα μου εχω το μπουκαλι!!!!κοριτσια σας διαβασα κ δεν καταλαβα,δεν ειναι καλο να βαλεις το νεογεννητο στο πορτ μπεμπε???οκ ο νομος στην ελλαδα δεν το επιτρεπει να το παρεις απο το νοσοκομειο με πορτ μπεμπε,ο λογος αγνωστος κ σιγουρα ακυρος!!!αλλα γενικα δεν πρεπει το νεογεννητο να μπει σε πορτ μπεμπε?αν καταλαβα καλα δηλαδη γιατι με αυτα που ακουω ωρες ωρες τραβαω τα μαλλια μου!!!Laughing δηλαδη οι γυναικες εδω που το βγαζουν το μωρο με καλαθουνα η με πορτ μπεμπε δεν κανουν καλα???τι βλακειες ειναι αυτες!!τεσπα!μαριλενα μου υπεροχα τα νεα σου!!κ εμενα στην 30η εβδομαδα που εκανα ντοπλερ 1500 κιλο ητανε!!!τωρα θα τα εχει φτασει τα 2 λογικαVery Happy

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εε ετσι ειναι Μαριλενα μου, εγω εχασα τον μπαμπα μου αποτομα τον Δεκεμβρη κ 10 μερες μετα εμαθα πως ειμαι εγκυος.. εε μετα τα 40 τα εβγαλα τα μαυρα, γιατι μου φαινοταν σαν να γρουσουζευω το παιδι- ετσι μου κολλησε κ ετσι εκανα.. Αλλα οτι ειναι δυσκολο ειναι, ειδικα τωρα που περναει ο καιρος κ ξεχναω ποσο ειχε ταλαιπωρηθει κ απλα μου λειπει παρα πολυ.. τελος παντων, ας τα αφησουμε αυτα τωρα, θα κοιταμε μπροστα και θα τους εχουμε μεσα στην καρδια μας κ θα θυμομαστε τις συμβουλες τους..! I love you

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου!!!! Τι ωραια!!!!! Μπραβο για την Αποστολια μας κ εσυ συνεχισε τα νερακια σου!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 25 654316 
Επιτρπεται να μπει στο πορτ μπεμπε, αλλα αν μπει σε αυτοκινητο πρεπει υποχρεωτικα να βρισκεται σε καρεκλακι αντιστοιχο της ηλικιας του..!!! Ετσι λεει ο ΚΟΚ.. αυτο συζητουσαμε..!!! Very Happy Very Happy Very Happy

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Αλεξανδρα μου...υπεροχα τα νεα σου..!!!Μια χαρα λοιπον ολα για την Αποστολια μας...Τελεια...!!!

Δεν ειπαμε οτι δεν κανει να μπει το νεογεννητο στο πορτ-μπεμπε...απλα για λογους ασφαλειας οταν βγει απο το μαιευτηριο θα πρεπει να ειναι σε καθισματακι αυτοκινητου για την ασφαλη μεταφορα του..!!!Για κανενα αλλο λογο..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα μαλιστα...ε αφου το λεει ο κ.ο.κ....ας το καταπιουμε κ αυτο!εδω παντως δεν εχω ακουσει κατι τετοιο..θα ρωτησω ομως...παντως ολα γινονται για να κανουμε περισσοτερα εξοδα κ να παιρνουμε οσο περισσοτερα πραγματα γινεται.εγω για παραδειγμα σουτιεν θηλασμου δεν θα παρω τελικα γιατι ειναι εντελως περιττο!!!τοσες γυναικες θηλαζουν κ φορανε κανονικα σουτιεν,παθανε τιποτα?ολα για την καταναλωση κ να τρωνε τα λεφτα του κοσμακη!!

Marilena29

Marilena29
Γεια σου Αλεξ μου!!! μπραβο τελεια νεα...να πινεις νερακι και ολα καλα!!!σιγουρα θα εχει φτασει τα 2 η κορακλα σου!!!

Τωρα ποτε εχεις ξανα ραντεβου? Εμενα ακομα με βαζει καθε 3-4 βδομαδες και μου φαινονται παρα πολλες...αλλα για να το κανει ετσι κατι θα ξερει..

Αλεξ μου εγω πηρα σουτιεν θηλασμου επειδη σκεφτομαι οτι αν ποναει το στηθος θα ειναι πιο ευκολο με ενα κλικ παρα να το τραβας...αλλα ειναι στην κριση του καθενος..τα ειχα παρει 30 ευρω και τα 2 απο το mothercare

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν το σκεφτεις και πρακτικα Αλεξ μου...αν γινει καποιο τροχαιο κατα την μεταφορα του παιδιου δεν ειναι ασφαλες μεσα σε καλαθουνα η μεσα σε πορτ-μπεμπε...Κι ετσι κι αλλιως το καθισμα αυτοκινητου δεν ειναι περιιττο γιατι θα το χρησιμοποιεις συνεχεια μετα για τις μεταφορες του..!!!

Οσο για τα σουτιεν θηλασμου δεν σου λεει κανεις οτι θα παθεις κατι αν δεν τα φορεσεις...απλα θεωρουνται πιο πρακτικα..επειδη ανοιγουν απο μπροστα και δεν χρειαζετα να τα σηκωνεις η να τα βγαζεις...Το θεμα ειναι τι βολευει την καθεμια μας...!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεε καλα οντως προωθουν πολλα πραγματα, αλλα το καρεκλακι ειναι κ θεμα ασφαλειας κ πιστευω καλα κανουν, εχω βαρεθει να βλεπω μαμαδες με παιδια αγκαλια στο μπροστινο καθισμα..!!!! Η ακομα χειροτερα αγκαλια πισω απο το τιμονι.. απαραδεκτο..!!! Σιγουρα ισχυει κ για τη Γερμανια Αλεξ 100%..
Τωρα για το σουτιεν θηλασμου δεν ξερω τι να σου πω, η αληθεια ειναι πως εμενα μαρεσει πολυ αυτο το τσικ τσακ που κουμπωνει !!!!!! jocolor jocolor jocolor jocolor Δεν ειναι ακριβοτερα απο τα αλλα σουτιεν, αν δηλ μεγαλωσει το στηθος σου κ αλλαξεις νουμερο γιατι να μην παρεις θηλασμου? το ιδιο δεν ειναι? εγω εδω κ δυο μηνες θηλασμου φοραω, ωστε οσο θα μικραινει το στηθος αργοτερα να επιστρεφω σε αυτα..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασχετο αλλα μιας κ το αναφεραμε νομιζω ειχαν γραψει οι κοπελες οτι ειχαν παρει απο τα Λιντλ σουτιεν θηλασμου με 7 ευρω?? καλα θυμαμαι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις