776 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 Πεμ Ιουν 20, 2013 11:50 pm
Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρινα γιατι δεν εκανες μπανιο? δε σε αφηνει η γιατρος η απλα δεν ετυχε? εμενα μου ειπε οκ να μπω..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elisa87 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!!
Εβαλε αερα εδω..
Σημερα θα παω τις εξετασεις μου στη γιατρο, ισως παρω ενα δευτερο σορτσακι γιανα μην ειμαι συνεχεια με εκεινο το μπλε, κ μετα εχω επιλογες: ξαπλα κ αναπαυση, βαλιτσα μαιευτηριου, λιγο σιδερο καθιστη ΜΟΝΟ την προικα που ειναι σετ να τη στρωσω στην κουνια του..
Τωρτζινα μου τι ωραια μπραβο για τη μπεμπα σας!!!!!! Να περασεις τελεια στους δικους σου κ να ξεκουραστεις!!!
Φρουφρου μου κ εεις ετσι, αγκαλια με τον ανεμιστηρα!!
Κ κατι τελευταιο...
ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 30 εεβδομαδες και μοαινουμε στην 31η !!!!!!!!!!!
Μια ανασα μας εμεινε μονο!!!!!!!!!
Αχ με το καλο οι πριγκηπες μας, με το καλο!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ???ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ?ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ,Η'ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ??ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Η'ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΑ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΤΟ!!! ΜΠΗΚΑ ΜΕ 31η ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΜΕΙΣ!!!ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 8ο?ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ!!!!!!!
marinaglcd έγραψε:kala na peraseis Julia mou!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΣΕΞΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! Ε ΡΕ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!
elisa87 έγραψε:Χιχιχι μαλλον θα κανω λιγο απολα!!!!!
Προς το παρον λεω να φαμε το πρωινουλι μας, τα δημητριακα μας με τον μππεμπινουλη μου..
Εσεις φευγετε σημερα με το καλο; Κ θα λειψεις δυο βδομαδες;
Εισαι ευχαριστημενη δηλ με τα μαθηματα εε; Εμενα με εχουν στο επομενο γκρουπακι, λες να παω εε;
ελιζακι μου νομιζω το επομενο θα ειναι τον σεπτεμβρη κατι τετοιο ειπε χθες η μαια. παρε ενα τηλ να ρωτησεις. ειναι πιο πολυ σαν μαθημα οτι θες προσωπικο περα απο αποριες που σου της λυνει σου δινει το τηλ της και αφου γεννησεις επικοινωνεις μαζι της να σε βοηθησει αν εχεις θεμα. οποτε αν χρειαστεις βοηθεια μπορω να σου δωσω το τηλ της. το μαθημα του ανωδινου τοκετου ηταν σχεδον το ιδιο με αυτο της nutricia. επισης θα σου στειλω πμ για μια ομαδα που ειναι στην πατρα και υποστηριζουν το μητρικο θηλασμο. και εκει μπορεις να μαθεις τα παντα! εκει διαβασα και πρωτη φορα για το βιβλιο που ειχες προτεινει να διαβασω! ναι φευγουμε και ανυπομονω. λιγο με το αεροδρομιο αγχωνομαι γιατι δεν θελω με τιποτα να περασω απο το μηχανημα του σωματικου ελεγχου και δεν ξερω τι προβλεπεται για τις εγκυμονουσες και δεν θελω ακτινοβολιες στο παιδι... αλλα τεσπα. οτι ειναι να γινει θα γινει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης