Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρινα γιατι δεν εκανες μπανιο? δε σε αφηνει η γιατρος η απλα δεν ετυχε? εμενα μου ειπε οκ να μπω..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πας να πας ειναι πολυ ομορφο Μαρινα μου!! Εχω ακομη λιγες, αλλα αραια κ που, καμια σχεση με τα προηγουμενα. Χτες ομως που εμεινα πολλη ωρα στο σουπερ κτλ ενιωθα να βαραινω σιγα σιγα κ με το που ηρθαμε σπιτι ξαπλωσα αμεσως..
Τζουλακι ετσι ειναι.. εγω γενικα ταλαιπωρουμαι πολυ, πχ ειναι φορες που ειναι τοσο εντονο που δεν μπορω ουτε καθιστη ουτε ξαπλωμενη να μεινω.. κ σηκωνομαι κ περπαταω αργα αργα γυρω γυρω.. μεγαλη ταλαιπωρια οι ταχυκαρδιες, μονο αν το χεις περασει καταλαβαινεις!!!! Παλια εφτανα 170-αρια!!!! Ειχε φρικαρει ο καρδιολογος μου.. κ ολα αυτα απο το στρες, δηλ χωρις λογο. Γενικα ομως ανετα ανεβαζω 130-140.. υπομονη!!!!! Και στις δυο μας!!!!!!!!!!
Παω κοριτσια κ ερχομαι.. φιλακια πολλα

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilena mou piga gia douleia den eixa oute magio mazi mou ... Smile

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αστα να πανε Ελιζα μου...εγω σε καταλαβαινω απολυτα..!!!Αντε πηγαινε στην γιατρο σου πριν πιασει η πολυ ζεστη και σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα..!!!

Μαρινα μου εσυ την εχεις κοντα την θαλασσα..οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου..!!!Παρε τον Ντανιελ και φυγατε για παραλια..!!!

Marilena29

Marilena29
Α τελεια Μαρινα μου τωρα που ειναι τριημερο ολο και καποια παραλια θα πατε με το γιοκα σου να απολαυσετε νερο ετσι? φανταζομαι ειναι χαρα Θεου να εισαι με το παιδακι σου και να πεζεις στην αμμο...τωρα που παω και βλεπω αυτο το σκηνικο φανταζομαι οτι τα ιδια θα κανω του χρονου!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου σας αφηνω...Προεκυψε καφεδακι..!!!Θα τα πουμε πιο μετα...πολλα πολλα φιλακια..!!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 334590Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 334590Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 334590

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai Julia mou tha pame Smile

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kala na peraseis Julia mou!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 334590

Marilena29

Marilena29
Τυχερουλα Τζουλια...αντε καλα να περασεις...

Μαρινα μου αποφασισες τελικα που θα γεννησεις?

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oxi Marilena mou me ton antra mou akoma to suzitame na doume ti tha kanoume ... 3/7 pou tha do tin giatro mallon tha miliso mazi tis gia to oikonomiko ... ap tin alli sto nosokomeio edo mou eipan oti an pao me kali diastoli diladi pano apo 6-7 kai kulaei grigora o toketos den tha pame amesos gia kaisariki ... alla den exeistin stiriksi pou tha exo me aytin tin giatro.... ase poli agxos travao m ayto to thema ...
esy se kliniki e?

Marilena29

Marilena29
Σιγουρα Μαρινα μου θα νιωθεις πιο ανετα με μια γιατρο που ειδικευεται στο vbac...και επειδη δεν ξερεις αν θα εχεις διαστολη ειναι ενα αχος...συγκρινε τις τιμες και των 2 (επειδη αποτι εγραψαν εδω αλλες κοπελες και στο νοσοκομειο πληρωνεις) και αποφασισε...δυστυχως ειναι παρα πολλα λεφτα...
εγω σε κλινικη ναι μονο εκει ειναι η γιατρος μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..ασε που εδω μονο ενα δημοσιο νοσοκομειο υπαρχει..γυρω στις 3000 μου ειπε μαζι με αναισθησιολογο για επισκληριδιο...εσενα ποσα θελει αυτη η γιατρος για φ.τ?

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
3000 ???? ola ee? kliniki paidiatros i giatros sou anesthisio;ogos??? polla einai !!!palepale ...

sto nosokomeio einai tzampa !!! Laughing ego ika exo kai den tha pliroso tipota sto dimosio !
i giatros pernei 1000 kai guro sto 1000 pali tha vgei i kliniki ola mesa ... kai pali polla einai ...oouff

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, γλυκές μου εγκυουλες! τι κάνετε; εγώ έκανα κάτι πρωινά ψώνια και ήρθα στους γονείς μου,κλασσικά!
Ελιζακι και δημητρουλα, πολύ ωραίες οι φώτο σας!
τζωρτζινα μου, πολύ καλά τα νέα από το γιατρό σας! μεγάλωσε πολύ η μπουμπου σας! με γεια και το καρότσι σας και το καθισματακι! αν δε σε πετύχω, καλά να περάσετε στους γονείς σου!!
τα υπόλοιπα κορίτσια μου τι κάνετε; :-)

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sou Natasoula !!! kala eimaste esyyy???

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά και εγώ! κάθομαι στη βεράντα και δρισιζομαι! φυσάει ωραία!!

Marilena29

Marilena29
Μαρινα μου στις 3000 δεν ειναι ο παιδιατρος...νομιζω ειναι καπου στα 200 εξτρα...εδω πανω κατω αυτες ειναι οι τιμες στα ιδιωτικα...

Ειναι παρα παρα πολλα το ξερω αλλα προσωπικα εδω προτιμω 1000 φορες ιδιωτικα...για εκει ομως ακουσα καλα λογια για καποια νοσοκομια...μετρησε τα ολα δες τα οικονομικα και αποφασιζεις...δηλαδη αυτη η γιατρος σου εγγυαται φτ αν γυρυσει το μωρο? εννοω τουλαχιστον να εισαι σιγουρη και να μην πας να πληρωσεις και στο τελος παλι καισαρικη

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!!
Εβαλε αερα εδω..
Σημερα θα παω τις εξετασεις μου στη γιατρο, ισως παρω ενα δευτερο σορτσακι γιανα μην ειμαι συνεχεια με εκεινο το μπλε, κ μετα εχω επιλογες: ξαπλα κ αναπαυση, βαλιτσα μαιευτηριου, λιγο σιδερο καθιστη ΜΟΝΟ την προικα που ειναι σετ να τη στρωσω στην κουνια του..
Τωρτζινα μου τι ωραια μπραβο για τη μπεμπα σας!!!!!! Να περασεις τελεια στους δικους σου κ να ξεκουραστεις!!!
Φρουφρου μου κ εεις ετσι, αγκαλια με τον ανεμιστηρα!!
Κ κατι τελευταιο...
ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 30 εεβδομαδες και μοαινουμε στην 31η !!!!!!!!!!!
Μια ανασα μας εμεινε μονο!!!!!!!!!
Αχ με το καλο οι πριγκηπες μας, με το καλο!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ???ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ?ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ,Η'ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ??ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Η'ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΑ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΤΟ!!! ΜΠΗΚΑ ΜΕ 31η ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΜΕΙΣ!!!ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 8ο?ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ!!!!!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ontos Marilena mou einai para polla alla gia na to les kati tha ksereis ! Smile 

gurise to palikari mou!!!!!! ekana kati askisoules to aima sto kefali mou anevike alla pire thesi !!!Razz
oxi fusika den mporei na to kanei afto ! mou eipe pame gia ayto efoson ola pane kala ... alla mexri na vgei to moro ap ton kolpo sou ego den mporo na sou po tipota ... pote den ksereis ti mporei na paei strava sto telos ... kai an katalikso se idiotiko me kaisariki ... astaaaaa tha meinoume tapi meta ....

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε ξανα ηρθα εβλεπα παιδικα και ξεχαστικα την τριτη θα παω να παρω τα υπολιπα πραγματα του μπεμπη μου ο αντρουλις μου σημερα του πηρε μια πολυ ωραια κουβερτα μπλε ενα σκουφακι και εμενα μια μπιτζαμα σορτσακι που δεν ειχα και συγκηνιθικα παρα πολυ κοριτσια ειναι ροζ και ερχετε κολιτι πανω μου και φενετε η κιλιτσα μου δεν θελω να γεννησω θα μου λιψει η κιλιτσα μου αυτη

Marilena29

Marilena29
Καλημερα Νατασακι μου!!!δροσουλα βεραντουλα ε? και φανταζομαι σε περιποιουνται οι γονεις!!!τελεια!!
εμεις εδω στο καθηκον και ανυπομονουμε να γινει 3 να φυγουμε!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaglcd έγραψε:kala na peraseis Julia mou!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 334590
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΣΕΞΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! Ε ΡΕ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 328109Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 49454Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 32 669659WinkWinkWinkWink

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:Χιχιχι μαλλον θα κανω λιγο απολα!!!!!
Προς το παρον λεω να φαμε το πρωινουλι μας, τα δημητριακα μας με τον μππεμπινουλη μου..
Εσεις φευγετε σημερα με το καλο; Κ θα λειψεις δυο βδομαδες;
Εισαι ευχαριστημενη δηλ με τα μαθηματα εε; Εμενα με εχουν στο επομενο γκρουπακι, λες να παω εε;

ελιζακι μου νομιζω το επομενο θα ειναι τον σεπτεμβρη κατι τετοιο ειπε χθες η μαια. παρε ενα τηλ να ρωτησεις. ειναι πιο πολυ σαν μαθημα οτι θες προσωπικο περα απο αποριες που σου της λυνει σου δινει το τηλ της και αφου γεννησεις επικοινωνεις μαζι της να σε βοηθησει αν εχεις θεμα. οποτε αν χρειαστεις βοηθεια μπορω να σου δωσω το τηλ της. το μαθημα του ανωδινου τοκετου ηταν σχεδον το ιδιο με αυτο της nutricia. επισης θα σου στειλω πμ για μια ομαδα που ειναι στην πατρα και υποστηριζουν το μητρικο θηλασμο. και εκει μπορεις να μαθεις τα παντα! εκει διαβασα και πρωτη φορα για το βιβλιο που ειχες προτεινει να διαβασω! ναι φευγουμε και ανυπομονω. λιγο με το αεροδρομιο αγχωνομαι γιατι δεν θελω με τιποτα να περασω απο το μηχανημα του σωματικου ελεγχου και δεν ξερω τι προβλεπεται για τις εγκυμονουσες και δεν θελω ακτινοβολιες στο παιδι... αλλα τεσπα. οτι ειναι να γινει θα γινει...

Marilena29

Marilena29
Τι να σου πω βρε Μαρινα μου...οντως ειναι δυσκολη η θεση σου με αυτο το διλημμα...δες πως θα πας ακομα 2-3 βδομαδες και να αποφασισεις...

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
hahaaha Very Happy kalimera Dimitroulaaaa !!!
ee tora pos na to kanoume eimaste sexy i den eimaste Razz

kale ti vazeis kai einai etsi orea gualisteri i koiloumpitsa sou ???

poi imerominia skefteste Dimitroula mou????

ayto tha kano Marilena mou ... Smile

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα, φρουφρουδακι! τι κάνετε; δεν ξέρω, μπαίνουμε στον 8ο; μάλλον, γιατί σύμφωνα με τους μήνες μπαίνω την άλλη βδομάδα, οπότε με τις βδομάδες μπαίνω μάλλον αύριο! θα κλείσετε ημερομηνία για τον τοκετό, ε; τι ωραία!
Μαρίνα μου, συζήτησε και με τη γιατρό και βλέπεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις