Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαβαζα παρακατω σε ενα αλλο ποστ οτι η περιδεση τραχιλου αν πιασει ειναι πολυ  δυνατη και μαλλον θα αργησω να γεννησω ετσι ακι αλιος ο μικρος μου τρωει καλα απο τον πλακουντα και το υγρο ειναι απολιτα φυσιολογικο αρα το βλεπω για τελι ιουλιου η αυγουστο πρωτα ο θεος και ετσι δεν ανχονομια η να το πω καλητερα επαψα να ανχονομαι πια 

καλημερα μαριλενα μου η μπεμπου χωρευει εεεεε ωραιαααααααααααα(μαμα εδω ειμαι και ειμαι καλα)
πια δεν χερετισα

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα Μαριλενα μου αληθεια?! Κ εμας του αρεσει να τα βαζει στο προσωπο.. την προηγουμενη φορα ειχε τον αγκωνα μπροστα, και την προπροηγουμενη ειχε τα χερακια κ ετριβε τα ματακια κ τα μαγουλακια του ηταν υπεροχο!! Ο αντρας μου συγκινηθηκε.. αλλα την προηγουμενη απο εκεινη, εκει τα ειχε στο πλαι κ ειδαμε προσωπακι πολυ καθαρα, μη σου πω πιο καθαρα κ απο τη β'επιπεδου!!! Με τον απλο υπερηχο.. ειναι πως θα τυχει να καθισει..!! Εχεις δει γενικα το προσωπακι της?!
Νομιζω οτι 2-3 στιγμες θα μου μεινουν απο τους υπερηχους- το πρωτο σπορακι, την πρωτη φορα που ειδαμε ενα μικρο ζουζουνακι να κουναει χερια κ ποδια με μανια, το πρωτο προφιλ απο την αυχενικη που ειδαμε τη μυτουλα κ το στοματακι, και το προσωπακι του νομιζω στην 25η βδομαδα..!!!!!!!
Οταν τη δεις λοιπον ετοιμασου να παθεις πλακα.. μετα απο αυτο δεν θα ξανακοιταξεις αλλο μωρακι στο δρομο- γιατι θα σκεφτεσαι οτι το δικο σου ειναι το πιο ομορφο στον κοσμο!!!! 
Εμενα δεν με αφηνει να βαζω φατσουλες. γρργργρρρ

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Τζουλακι!!!! :-D
Εχεις κανενα ανεμιστηρα? Εμας αυτο μας εχει σωσει..!!!! Ο αντρας μου εχει πονοκεφαλο απο προχθες λογω.. ζεστης..! Δεν την αντεχει καθολου..

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Τζουλακι μου...αχ εσυ υποφερεις πιο πολυ απολες μας ρε κουκλα μου...λαβε τα μετρα σου επειδη ειναι μπροστα το καλοκαιρι και θα ειναι χειροτερες οι ζεστες...βαλε ανεμηστηρα η κανενα κλιματιστικο...τουλαχιστο να μην επειδυνωνονται οι πονοκεφαλοι

Καλημερα Γιωτα μου!!!δεν εχω ιδεα περι περιδεσης αλλα σιγουρα δε θα σε αφηναν να βγεις αν δεν ειχες χρονο ακομα...εσυ προσεχτικα και οποτε θελει ο μπεμπης θα βγει

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου βρηκα αυτη την προσφορα σε πανες babylino..Δεν ξερω αν σας ενδιαφερει..!!!Ειναι απο τα carrefour...!!!

http://www.caremarket.gr/Products/998/FC128%28997%29/FC128104%28997%29/FC128104101101%28997%29/Default.aspx?scrKey=998FC128104101101997&brand=BABYLINO

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οταν λεω οτι η γκαντεμια μου δεν εχει ορια...το εννοω..!!!Χθες λοιπον  το απογευμα εκλεισα τον ανεμιστηρα και πηγα στον 4ο για χαρτακι...Οταν επεστρεψα ανοιγω τον ανεμιστηρα....και απλα τζιφος..!!!Δεν δουλεψε ποτε...Απο κεινη την ωρα ξεκινησε το μεγαλυτερο μαρτυριο μου..!!!Twisted EvilTwisted Evilpalepalepale

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζουλια πολυ καλη η προσφορα!!!!!
Κοριτσια εγω φευγω παω στη γιατρο μου. Θα ξαναμπω οταν ερθω..
Σας φιλω πολυ πολυ πολυ!!!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζα μου τελεια η κοιλιτσα σου..Περιμενουμε νεα σου...πολλα πολλα φιλακια..!!!

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι μου μεγαλωσε λιγο η κοιλιτσα...δε μου λες που βαζεις εσυ τα κιλα? επειδη πραγματικα φενεσαι μια αδυνατουλα με κοιλιτσα!! μπας και μας κανεις πλακα?

Εμενα μου εμεινε απο την αυχενικη αυτο που λες να κινειται και να δω μυτουλα χειλακια...εκει που μου ειπαν με σιγουρια το φυλο...ειχα μεγααααααααληηηηηη περιεργεια...προσωπο δεν ειδαμε ποτε...αλλα καθε φορα το γυριζει στο εχρωμο (ειναι πολυ καλος ο υπερηχος της..κανει και τους μεγαλους εκει και ντοπλερ και ολα) δε βλεπουμε τιποτα..μονο κατι χερακι και δαχτυλακια στο προσωπο..το μονο που ειδαμε ηταν λιγα μαλλακια...εμενα μου φανηκε οτι ανοιγοκλεισε και τα ματια χτες αλλα επειδη αμεσως εβαλε τα χερια δεν ημουν σιγουρη και δεν ρωτησα..αληθεια ποτε ανοιγουν ματακια?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιεση 102/70 με 131 σφυξεις..... !!!!!!!!!!!!! Ασε θα παω σε κανα μισαωρο στη γιατρο...........!!!!!!!!!!!!!! θα μεινω λιγακι ξαπλωμενη μαζι σας!!!!

Marilena29

Marilena29
Αντε ελιζακι περιμενουμε τα νεα σου!!

Τζουλακι μου μηπως να εβαζες κανενα ματακι πανω σου? εγω δεν το βγαζω απο πανω μου ουτε το ματακι ουτε το σταυρο μου...

Χαρτακι παλι ε? τελεια..επιβαλλεται το καλοκαιρι...αν ησουν εδω θα ριχναμε και τα χαρτια ετσι για πλακα

Ελιζακι σφυξεις εννοεις παλμους? ειναι παρα πολλοι νομιζω εχτος αν εκανες κατι και λαχανιασες...η πιεση σου καλη ειναι...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουτε κι εμεις εχουμε δει ποτε προσωπακι..!!!Δεν ξερω ποτε ανοιγουν τα ματακια τους..!!!Για να την ειδες ομως μαλλον εκλεισε ματακι στην μαμα η μικρουλα..!!!WinkWinkWink

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω Μαριλενα μου τα ανοιγουν καπου μετα την 28-29 εβδομαδα.. αλλα γενικα τα κρατανε κλειστα αρκετη ωρα.. λενε κ καλα οτι αν στρεψεις ενα φως (πχ με φακο) προς την κοιλια σου τοτε το μωρουλι θα στριψει ειτε να κοιταζει προς το φως, ειτε να το αποφυγει, τελος παντων θα αντιδρασει!!!!!!
Ολοι μου λενε οτι εχω μικρη κοιλια για το μηνα μου..!!!!! Ολοι εκτος απο τη γιατρο ευτυχως..!!! Εγω τα κιλα τα βαζω κατω απο τη μεση!!!! χαχαχαχα Ενα σου λεω μονο- μου ειπε η γιατρος να προσεχω κ οτι αν χασω κιολας θα ειναι επιθυμητο!! Οποτε δεν χωραει αμφιβολια!! Εχω κανει ποπο, μπουτακια, μπρατσακια..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι παλμοι!! Γενικα εχω ταχυκαρδιες, ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη, αλλα επειδη εχω λιγη ζαλαδα νομιζω καλυτερα να περιμενω να φυγει κ μετα να παω. Εξαλλου δεν θελει ραντεβου για τις εξετασεις, σε βαζει εμβολιμα.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχως δεν αντεχω να φοραω τιποτα αλλο πανω μου εκτος απο ενα κομποσχοινι που ειχα παρει απο τον Αγιο Ραφαηλ στην Μυτιληνη πριν 8 χρονια και δεν το εχω βγαλει ποτε απο πανω μου..!!!

Ξερεις να λες τα χαρτια Μαριλενα μου...Κριμα που δεν εισαι κοντα..!!!

Ελιζα μου εχω κι εγω θεμα με τους παλμους ανεβαινουν πολυ...και μου ειπε οτι αν συνεχιστει αυτο θα μου δωσει να πινω ενα χαπακι..!!!Αλλα εγω δεν θελω να το παρω..!!!

Marilena29

Marilena29
Εγω εχω κατεβασει μια περιφερεια αστα να πανε... Και μενα μου λενε ειναι μικρη η κοιλια μου και νευριαζω ..τι δηλαδη πρεπει να ειμαστε μπαλονια ολες?..και μενα μου ειπε να μεινω στα 10...χλωμο εως απιθανο μου φενεται χαχαχα...

Καλα να ειναι τα μπεμπακια μας και οποτε ειναι ας δουμε προσωπακι..ξερω μπορει να ενοχληθηκε απο τον υπερηχο και τα ανοιξε? χαχα αλλα ειμαι 90% οτι ειδα αυτο το πραγμα..τεσπα

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλενα μου λενε οτι οι γυναικες που κυοφορουν κοριτσι...κανουν περιφερεια..!!!Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει ολο αυτο..!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsakia mou!
ti mou kanete ?
xathika aytes tis meres Smile 

emeis eimaste kala !

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαρινα μου...να φανταστω οτι το ριξατε στις βολτες ε???

Marilena29

Marilena29
Ελιζακι μεινε λιγο να χαλαρωσεις...πιες λιγο νερο...και μετα πηγαινε αλλα μην αργησεις πολυ για να μην σε πιασει ο πολλης ηλιος...

Τζουλακι τα λεω ετσι για πλακα μωρε..Οντως ετσι λενε!!εγω ειχα λιγη απο πριν...σε θυλυκο σημειο..αλλα τωρα εχει παραγινει...

Καλημερα Μαρινα μου..

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως απο την φωτο δεν σου φαινεται καθολου Μαριλενα μου..!!!Μια χαρα φαινεται το σωματακι σου..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλενα μου ειναι πολυ πιθανο να ανοιξε τα ματακια της!!!! Σφου τα ανοιγουν πλεον.. δεν ειναι καθολου απιθανο..
Τζουλακι κ εμενα μια απο τα ιδια, αλλα αν εχεις ψαχτει απο καρδιολογο κ δεν εχεις καποια αλλη παθολογια απλα αυτες τις ταχυκαρδιες το φαρμακο θα το παρουμε μονο αν μας ταλαιπωρει η αισθηση, ετσι μου ειπε εμενα. Δεν μας κανουν κακο απο μονες τους.
Καλημερα Μαρινακι!!!! Μου αρεσει παρα πολυ το φορεμα σου!!!!!!!!! Κ εμεις καλα, ησυχα!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα η περιφερεια μου εχει μεγαλωσει (εχω ανεβει 2-3 νουμερα στο παντελονι) και το τσουτσουνακι το ειδαμε παντως........ χαχαχαχα

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia mou gluka !

Julaki nai to apogeuma voltes ta proina eixa douleies .. ax thelo na pao gia mpaniooooo... piga proxthes stin paralia na vgalo photos kati pitsirikia etoimi na mpo imouna !!!

eyxaristo Elisaki mou !!! poli me volepse leo na pao na paro k kana akoma !!! pos eisai esy ??? den exeis allo suspaseis ee???

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μενα ετσι μου γιατι με ρωτησε αν με ενοχλει και του ειπα καποιες φορες ναι...γιατι οντως ειναι στιγμες που νιωθω ταχυκαρδια και δυσφορια...αλλα θα το παλεψω μονη  μου...δεν θελω να παρω χαπι..!!!Εκανα και καρδιογραφημα και  υπερηχο καρδιας και ηταν ολα μια χαρα..!!!

Ετσι λενε οι παλιες για την περιφερεια...αλλα και εγω δεν νομιζω οτι ισχυει γιατι σε ολες τις γυναικες πιστευω ανοιγει η λεκανη  για να μπορεσουν να γεννησουν..!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις