401 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 Τετ Ιουν 19, 2013 6:33 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
απλά απαράδεκτη.... δεν έχω λόγια.... τι να πω, θαυμάζω την ψυχραιμία σου, τζωρτζινα μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
georginach έγραψε:παθαινω εγκεφαλικο σας λεω το νοιωθω ερχεται... με παιρνει θεια βλαμμενη τηλεφωνο δηθεν και καλα να δει τι κανω για να μου την εξης ατακα:" εμαθα το μωρο ειναι πολυ μεγαλο... να το κοιταξεις μην εχει προβλημα..." δεν εχει της λεω θεια μου μια χαρα γερο ειναι το παιδι μου. και στο κατω κατω δεν ειναι ο φασουλας απλα ειναι λιγο πιο ανεπτυγμενο... "ε μα πως εσυ που εχεις ανορεξια να εχεις τοσο βαρυ μωρο σιγουρα κατι συμβαινει... κοιτα μην το χασεις η μην το βγαλεις προωρα..αν και πως να το αντξεις τοσο βαρυ..αλλα οταν σου λεγαμε τρωγε εσυ ηθελες να το παιξεις μοντελο....ειδες?αυτα παθαινουν οι κοκαλιαρες...."
κοριτσια παγωσα. της το εκλεισα στα μουτρα και προσπαθουσα να καταλαβω τι ακουσα... δεν με πειραξε ηλιθια ειναι αλλα κοιτα να δεις κακια? και απο που να το πιασω? για την ανορεξια που δεν λεω οτι ετρωγα ολη μερα αλλα σαν κανονικος ανθρωπος. το πρωινο μου κατι ενδιαμεσα μεσημεριανο και βραδινο κανονικα.και μεριδες κανονικες. οτι το παιδι εχει προβλημα???? οτι εχω παρει με 15 εμετους την μερα μονο(!) 6 κιλα.... ειναι για πολυ σφαλιαρα ο κοσμος.... και μετα με λενε αντικοινωνικη που αποφευγω τα σογια......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης