Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα θυμασαι Ελιζα μου...κι εγω κοιταω ποτε θα ξαναφερει αλλα τιποτα ακομα...!!!

Αν παντως δεν εχεις μεγαλο στηθος σαν εμενα θα βολευτεις πολυ και με αυτα που εχει το h&m τα 2 20Ευρω τα πηρα εγω...αλλα σε λιγο δεν θα μου κανουν..!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΑΓΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΟΥ!!ΝΕΡΟ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΡΟ!!ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ..ΠΑΡΕ Κ ΠΙΕΣ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΡΟ!!ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ....ΠΙΕΣ Κ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΕΡΑΚΙ...Ε ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΓΕΜΙΣΕ Κ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΠΙΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!WinkWinkWinkWink
ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ...ΑΛΛΑ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ Η'ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟ¨Ι¨ΟΝΤΑ!!!ΤΑ'ΧΒ ΠΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!!!!ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!!ΤΙ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΟ!!!!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚ....ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ - Κ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ1!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΩΡΙΖΟΥΝ!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχει εδω H&M Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad 
Γενικα θα καθεστε στο πισω καθισμα με το μωρο?
Κ αλλη μια ερωτηση. Στο δικο μου το αυτοκινητο που συνηθως οδηγω μονη μου, να απενεργοποιησω τον αεροσακο του συνοδηγου κ να τον βαζω μπροστα (κοιταζοντας πισω) γιανα τον βλεπω, η πισω μονος του?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ας μην πιαστουμε μονο απο το παραδειγμα με τα σουτιεν αλλα κ  απο αλλα χιλια δυο που δεν τα χρειαζομαστε κ ομως μας τα προωθουν κ εμεις τσιμπαμε κ τα αγοραζουμε...για το καρεκλακι αυτοκινητου δεν ειπα ποτε οτι ειναι περιττο.απλα θεωρουσα οτι δεν το χρειαζομαστε απο τωρα...αρα λοιπον πρεπει να παρω κ εγω...κοριτσια παω να ξαπλωσω να κοιμηθω λιγακι!τα λεμε φιλακια!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φροφρου μου δεν ειναι τοσο το προστιμο...που στην τελικη περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να μην σε σταματησει κανεις...οποτε ουτε γατα ουτε ζημια...Το θεμα ειναι να σκεφτομαστε εμεις την ασφαλεια του παιδιου μας..!!!Εγω δεν το πηρα γιατι το λεει ο ΚοΚ...το πηρα γιατι ξερω οτι μονο ετσι θα ειναι ασφαλες το παιδι μου απο την πρωτη του κιολας μεταφορα..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφρου μου οντως εχουμε παρει πολλα που δεν χρειαζονται, κ εμεις που καναμε τα ψωνια σε δοσεις κ ξεχνουσαμε πχ αν εχουμε μπουρνουζακι βρεθηκαμε με 4. Να κατι αχρηστο. Κ οχι μονο αυτο, αλλα τα πληρωσαμε κ περιπου 20 ευρω το ενα (ω ναι, απο τα λητω κ αλλα μαγαζια με πετσετοσεντονια) κ μετα τα ειδα στα τζαμπο κ εκλαιγα απο τα νευρα μου, κ πιο χαριτωμενα σχεδια....... τι να κανουμε, πατανε πανω στα συναισθηματα μας!!!!! Ευτυχως μπιμπερο μας εδωσαν δωρο κ ετσι αν χρειαστει εχουμε απο κει.. κατι γλιτωσαμε απο κει.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζα μου ακριβως το ιδιο διλημμα εχω κι εγω με σενα για το μπροστα η το πισω...αν και νιωθω οτι πισω θα ειναι πιο ασφαλες..!!!Αλλα και μονο του..!!!Sad Sad Sad Sad

Αν θες παντως μπορω να σου παρω εγω σουτιεν απο τα H&M και να σου τα στειλω...!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Φροφρου μου δεν ειναι τοσο το προστιμο...που στην τελικη περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να μην σε σταματησει κανεις...οποτε ουτε γατα ουτε ζημια...Το θεμα ειναι να σκεφτομαστε εμεις την ασφαλεια του παιδιου μας..!!!Εγω δεν το πηρα γιατι το λεει ο ΚοΚ...το πηρα γιατι ξερω οτι μονο ετσι θα ειναι ασφαλες το παιδι μου απο την πρωτη του κιολας μεταφορα..!!!

μπραβο σου τζουλια μου!!!εγω δεν το σκεφτηκα!!!ενω θα επρεπε αφου θελω να γινω καλη μανουλα!!

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελιζα μου οταν θα οδηγα ο μπαμπας μας θα καθομαστε πισω τα δυο μας...οταν θα οδηγω εγω παλι πισω το μωρο ειναι πιο ασφαλες...

Καλο μεσημερι Αλεξ

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Τζουλακι σε ευχαριστω!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Αν ειναι θα σου πω!!! Προς το παρον εχω απο τα mothercare 2 πλυνε ενα- βαλε ενα..!!!!
Καλη ξεκουραση Αλεξ!!!! I love you I love you πολυς κοσμος δεν το ξερει αυτο για το καρεκλακι (συμπεριλαμβανουμενου κ του αντρουλη μου) γιατι οπως ειπε η φρουφορυ δεν μας ενημερωνει πληρως κανεις..!!! Το καλο ειναι οτι υπαρχουν πολλων ειδων κ αν παρεις κ με χειρολαβη μπορεις να το χρησιμοποιεις κ σαν ρηλαξ πχ σε μια επισκεψη κτλ..

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη Μανουλα θα γινεις σιγουρα Αλεξανδρα μου...και γω μπορει να μην εχω σκεφτει κατι αλλο που εχεις σκεφτει εσυ...Δεν το ειπα για να μειωσω καμια κοπελα..!!!Μπορει να το πηρες στραβα αλλα δεν ειχα καμια τετοια προθεση..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αλεξανδρα μου γλυκεια τελεια μανουλα θα γινεις!!!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you  κ εσυ κ η Τζουλια κ ολες μας εδω μεσα... γιαυτο τα λεμε εδω ολα γιανα συμπληρωνουμε η μια την αλλη αν ξεχασουμε κατι.. πχ εγω ειχα ξεχασει τελειως οτι θελει καλλυντικα ενα μωρακι κ οταν εγραψες οτι τα πηρες το θυμηθηκα..!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλενα μου μοναχουλι του πισω εε....? Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ομικρος με κλοτσαειπολυ καινοιωθω οτι θα μου σπασει τα ραμματα αν χειροτερεψει ον πονος θα πα το νοσοκομειο

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτα μου δοκιμασε να αλλαξεις θεση, ξαπλωσε λιγακι κ αλλαξε πλευρο, ισως ηρεμησει!! Αν δεν νιωθεις καλα ομως πηγαινε στο νοσοκομειο να σε δουν οτι ολα ειναι ενταξει..

Marilena29

Marilena29
Βρε Ελιζακι τρελο που με κανεις και γελω ενω "δουλευω"...δε θα κανεις και ολη την Αττικη οδο μονη σου με το μωρο...θα κανεις κοντινες αποστασεις ειδικα στην αρχη !! το μωρο το πιο πιθανο ειναι να κοιμαται!! αν δεν κοιμαται θα βαζεις ραδιο και θα τραγουδας και ετσι θα σε νιωθει!!! αφου αν τον βαλεις μπροστα μονο αυτον θα βλεπεις χαχα..παντως σοβαρα τωρα ειναι πολυ πιο ασφαλες πισω..

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλαζω θεσει αλλατα ιδια αν με πονεσει περισσοτερο θα παω

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενταξει........ αμα πρεπει.......................... Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 534787 
πισω...... θα κανω την καρδια μου πετρα......
το νευροκαβαλικεμα παντως θα το χω σιγουρο γιατι σε καθε φαναρι θα κοιταω να δω τι κανει!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Marilena29

Marilena29
Χαχα Ελιζακι μου...να κατεβαινεις να το βλεπεις και παλι μεσα...να του δινεις και ενα φιλακι!!! και απο πισω να βαρανε οι κορνες..χαχα..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλενα μη μου βαζεις ιδεες!!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 26 654316 
Οχι τιποτα αλλο αλλα αν ειναι πισω απο το συνοδηγο θα κανω κ τον κυκλο του αυτοκινητου τρεχοντας!!!!!!!!

Marilena29

Marilena29
χαχαχα Ελιζακι μου εχεις πλακα...
ανυπομονουμε οσο τιποτα αλλο ειναι μια πρωτογνωρη εμπειρια οποτε ολα ειναι φυσιολογικα!!!οπως θελουμε αντιδρουμε...δε μου λες οταν πας για υπεριχο σηκωνεσαι και φιλας στην οθωνη? χαχα καπως ετσι σε φανταζομαι..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΓΕΛΑΓΑ!!!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!Κ ΓΩ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΜΑΜΑ Κ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ!!!!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΟΥΑΡΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΘΑ ΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ!!! ΕΝΕΙΣ ΕΔΩ Κ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ!!!ΚΑΝΑΜΕ Κ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!ΒΑΛΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΣΠΙΤΙ????ΠΑΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΛ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΣΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Marilena29

Marilena29
Φρουφρου οντως θα ειχε πολλη πλακα!!!οταν ερθω Ελλαδα θα το κανονισουμε!!!
Αντε καλα να περασεις στη βολτα σου!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρου μου μονη μου ειμαι αλλα η δουλεια του αντρα μου ειναι απενατη απο το σπιτι μου αρα αν δεν νοιωσω καλα τον περνω τηλ και ερχετε μαριλενα που εισαι και εισαι εκτος ελλαδας κοπελα αν θελεις μου λες 
ωχ κοριτσια ευτηχος αιμα δεν εχω ουτε νερα τρεχουν

Marilena29

Marilena29
Γιωτα μου απο Κυπρο ειμαι...απο την Λευκωσια...αλλα πηγαινω συχνα Ελλαδα μιας και ο αντρας μου ειναι απο κει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις