Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα βρε Μαρακι ουισκι κ εσυ;!;!!! Εστω λιγη μπυρα ξερω γω η μισο ποτηρακι κρασι αλλα ουισκακι;!;!;!; Δεν ξερω εγω το χω κοψει μαχαιρι, γιατι ουτως η αλλως δεν επινα πολυ κ με εοιανε γρηγορα, που σημαινει πως θα οιανε γρηγορα κ τον μπεμπη..!!!
Χτες μου το εφτιαξε, σημερα ισως αργοτερα, αλλα ειπα να σας το γραψω γιατι το ευχαριστηθηκα πολυ!! Τον ρωτησα τωρα κ μου ειπε πως εβαλε κ λιγη ζαχαρη μεσα λεει..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα ΟΥΖΑΚΙ τωρα το διαβασα καθαρα!!!!!!!! Συγγνωμη!!!! Ειπα κ εγω..... Γαριδουλα κ ουισκι!!!!!
Razz:P:P

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχαχαχα χαχααχαχαχ!!  ΠέθαναΜανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316 στα γέλια!! 
Ουζακι έγραψα και το ayto to rimadi to iPad ολο κάνει διόρθωση!! Δε το είδα να το διόρθωσωω!!συνηθως τα προλαβαίνω κατι τέτοια!!cheersΜανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 604962
Χαχαχαχα! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 328109Θα λέτε τι μπεκρου ειναι αυτη!! Smile 
Ουίσκι δε πινω ουτε για πλάκα! Δε μου άρεσε ποτε!! afrocheers

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω φταιω εγω το διαβασα λαθος!!!!! Ειμαι κ εγω απο το ipad γκαυτο!! Κ λεω κ εγω, τι ταβερνα ειναι αυτη που φερνει τις γαριδες με το ουισκι!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχιχιχιχιχιχι

klaramaria

klaramaria
Χαχαχαχα! Λες γι αυτο να το διαβάσεις έτσι; Χαχαχαχα! Έτσι το έγραψα απλα πρόλαβες και το διαβάσεις πριν το διόρθωσω! Μέσα την τεχνολογια μας βρίσκω! Smile cheersΜανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Πολυ δελεαστικό όντως!  Κι εγώ το κάνω καμία φορα αλλα βάζω πολλα και διαφορετικά φρούτα!! Βόμβα βιταμινων νομίζω!! Smile Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316Τώρα που το σκέφτομαι έχω καιρο να φτιάξω!!Rolling Eyes 
Πω πω και το λεμοντσελο τέλειοοο!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994
Εγώ ρε κορίτσια πινω λιγάκι αλκοόλ όταν βγαίνουμε έξω.. Πχ προχτές πήγαμε σε μια ταβέρνα και ήπια λίγο ουζακι! Ε πως να κατέβει η γαριδουλα και το καλαμαρακι;cyclops
Δε πιστεύω να υπάρχει θέμα για λίγο..afroΜανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994

ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΑΝ ΠΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΛΥΝΑ Κ ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΕΠΟΝΑΚΙ,ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ Κ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΠΑΖΩShockedShockedShockedShockedShockedShockedShockedShockedShockedShocked
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι φρουφρου μου καλα εκανες!!!!!!!!!! Εγω θελω λιγακι παγωτο τωρα!!!!!!!!!!! Αλλα θα περιμενω λιγακι..

klaramaria

klaramaria
Εγω τσακιζω το καρπούζακι τώρα!!
Και κάνω παράπονα στον άντρα μου που δε μου φτιάχνει φρούτοποτο Smile Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΖΑΚΙ!!!ΟΥΖΑΚΙ ΕΙΖΑΚΙ!!!!! Κ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΟΥΛΑ,ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!ΟΥΤΕ ΓΩ ΠΙΝΩ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Κ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ Η ΜΠΥΡΑ Κ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!8)8)Coolsunnysunnysunny

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εχω 2 δουλιτσες να κανω κ θα τις κανω χαλαρα κ με διαλειμματα παρεα με εσας γιατι δεν εχω κ καθολου ορεξη..!εχω να καθαρισω τη σκαλα της πολυκατοικιας κ να βαλω σκουπα!κ μου φαινονται βουνο!ετσι οπως ειμαι κ φουντωμενη...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ Κ ΖΑΧΑΡΗ,Ε??Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ???ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΩΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΕΙΔΙΚΑ Τ Ω Ρ Α
!!!!!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994

klaramaria

klaramaria
Κι εγώ ρε κορίτσια όταν ειναι να φάω παγωτάκι δε μπορω να περιμένω!! pigpig Το έχω συνέχεια στο μυαλο μου! Smile
Καλα ρε Αλεξάνδρα μου, με την κοιλια στο στόμα και δε φιλοτιμηθηκε κανεις να την κάνει στη θέση σου; Shocked Οκ μπορει να ειναι η σειρα σου,αλλα είπαμε!! Shocked

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Εγω τσακιζω το καρπούζακι τώρα!!
Και κάνω παράπονα στον άντρα μου που δε μου φτιάχνει φρούτοποτο Smile Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!
ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!!ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ!!! Κ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!Rolling EyesRolling EyesEmbarassedEmbarassedΜανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 328109I love youI love youI love youI love youaffraid

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι και εγώ!! ξύπνησα και με το που έφαγα και εγώ το καρπουζακι μου ξύπνησε και η μπέμπα μου! Της αρέσει το καρπούζι :-)
Μαράκι, δεν πειράζει να πίνεις λίγο ουζάκι που και που, απλά καλό είναι να το νερωνεις για να είναι πιο ελαφρύ!
Άλεξ, δουλειές, ε; καλό κουράγιο!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Κι εγώ ρε κορίτσια όταν ειναι να φάω παγωτάκι δε μπορω να περιμένω!! pigpig Το έχω συνέχεια στο μυαλο μου! Smile
Καλα ρε Αλεξάνδρα μου, με την κοιλια στο στόμα και δε φιλοτιμηθηκε κανεις να την κάνει στη θέση σου; Shocked Οκ μπορει να ειναι η σειρα σου,αλλα είπαμε!! Shocked
η τουρκαλα απο διπλα μαρακι μου τα εκανε την προηγουμενη παρασκευη που ητανε η δικη μου σειρα!με λυπηθηκε φαινεται!κ γιαυτο ειπα να την κανω εγω σημερα που ειναι η δικη της σειρα!

klaramaria

klaramaria
Ε καλα δε πινω συχνά! Αραιά και που! Εώς πολυ αραιά! Μη με περάσετε και για τον ορεστη μακρη!!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316
Καλα είσαι Νατασουλα; Κι εμένα ξύπνησε με το καρπούζακι!! Ρίχνει κατι μικρές κλωτσιτσες!Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 215994
Λοιπόν με τα γλυκα , έχω παρατηρήσει ότι δεν κουνιέται! Περίεργο δεν ειναι;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να την καθαρισω τσακα τσακα κ ερχομαι για διαλειμμαVery Happy

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:αχ εχω 2 δουλιτσες να κανω κ θα τις κανω χαλαρα κ με διαλειμματα παρεα με εσας γιατι δεν εχω κ καθολου ορεξη..!εχω να καθαρισω τη σκαλα της πολυκατοικιας κ να βαλω σκουπα!κ μου φαινονται βουνο!ετσι οπως ειμαι κ φουντωμενη...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΡΙΣΚΟ ΝΝΑ ΚΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!1ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ??

klaramaria

klaramaria
Alexandra23 έγραψε:
klaramaria έγραψε:Κι εγώ ρε κορίτσια όταν ειναι να φάω παγωτάκι δε μπορω να περιμένω!! pigpig Το έχω συνέχεια στο μυαλο μου! Smile
η τουρκαλα απο διπλα μαρακι μου τα εκανε την προηγουμενη παρασκευη που ητανε η δικη μου σειρα!με λυπηθηκε φαινεται!κ γιαυτο ειπα να την κανω εγω σημερα που ειναι η δικη της σειρα!
Ελα μωρε σιγα! Άντε μέσα στη ζέστη! Στην τελική άμα με το καλο γεννήσεις, κανε μια παραπάνω ! Smile
Καλα βέβαια τώρα που της το είπες, δε μπορείς να κανεις διαφορετικά. Απλα σιγα σιγα με προσοχη! Smile

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά είμαι!! εσύ; Τι να σου πω, Μαράκι, εγώ δεν τρώω γλυκά, οπότε δεν ξέρω!!

klaramaria

klaramaria
φρουφρού έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:αχ εχω 2 δουλιτσες να κανω κ θα τις κανω χαλαρα κ με διαλειμματα παρεα με εσας γιατι δεν εχω κ καθολου ορεξη..!εχω να καθαρισω τη σκαλα της πολυκατοικιας κ να βαλω σκουπα!κ μου φαινονται βουνο!ετσι οπως ειμαι κ φουντωμενη...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΡΙΣΚΟ ΝΝΑ ΚΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!1ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ??
Συμφωνώ απόλυτα! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 - Σελίδα 37 654316

klaramaria

klaramaria
natasathess έγραψε:Μια χαρά είμαι!! εσύ; Τι να σου πω, Μαράκι, εγώ δεν τρώω γλυκά, οπότε δεν ξέρω!!
Αχ μακάρι να μην ετρωγα κι εγώ!! Και μακάρι να πάρει το μωράκι απο τον μπαμπα του που δε τα πολυτρωωει.. Γιατι άμα πάρει απο μένα κάηκε!  Smile έτσι που μου αρέσει να φτιάχνω και συνέχεια...pigpig

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!! ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ φτιάχνω, αλλά για τον μπαμπά μας που είναι γλυκατζης! Αν και τώρα το καλοκαίρι τρώει κυρίως παγωτό!
Λες να μοιάσει σε μένα, φρουφρουδακι; χαχα! καλή ξεκούραση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις