926 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 Παρ Ιουν 21, 2013 6:01 am
klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη ξεκούραση φρου..τουκα!
Κι εγώ πιαστηκα να πω την αλήθεια!
Κι εγώ πιαστηκα να πω την αλήθεια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δεν το εχω συζητησει καθολου φρουφρου μου..αλλα η αληθεια ειναι οτι ενα σφουγγαρισμα γρηγορο κανω με σγουγγαριστρα κ οχι ολες τις σκαλες της πολυκατοιλιας μονο του δικου μας οροφου μεχρι του κατω οροφου οποτε δεν ειναι κ κατι κουραστικο.τσακ μπαμ γινεται κ ουτε σκυβω.βεβαια προσεχω πολυ μη φαω καμια τουμπα αν δω οτι σε λιγο που θα μπω στον μηνα μου δε μπορω να κανω ουτε αυτο θα τους το πω!klaramaria έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα!φρουφρού έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχ εχω 2 δουλιτσες να κανω κ θα τις κανω χαλαρα κ με διαλειμματα παρεα με εσας γιατι δεν εχω κ καθολου ορεξη..!εχω να καθαρισω τη σκαλα της πολυκατοικιας κ να βαλω σκουπα!κ μου φαινονται βουνο!ετσι οπως ειμαι κ φουντωμενη...
ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΡΙΣΚΟ ΝΝΑ ΚΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!1ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ??
Ε ναι ρε συ! Τουλάχιστον άμα μπεις στο μήνα σου , αστο!Alexandra23 έγραψε:δεν το εχω συζητησει καθολου φρουφρου μου..αλλα η αληθεια ειναι οτι ενα σφουγγαρισμα γρηγορο κανω με σγουγγαριστρα κ οχι ολες τις σκαλες της πολυκατοιλιας μονο του δικου μας οροφου μεχρι του κατω οροφου οποτε δεν ειναι κ κατι κουραστικο.τσακ μπαμ γινεται κ ουτε σκυβω.βεβαια προσεχω πολυ μη φαω καμια τουμπα αν δω οτι σε λιγο που θα μπω στον μηνα μου δε μπορω να κανω ουτε αυτο θα τους το πω!klaramaria έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα!φρουφρού έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχ εχω 2 δουλιτσες να κανω κ θα τις κανω χαλαρα κ με διαλειμματα παρεα με εσας γιατι δεν εχω κ καθολου ορεξη..!εχω να καθαρισω τη σκαλα της πολυκατοικιας κ να βαλω σκουπα!κ μου φαινονται βουνο!ετσι οπως ειμαι κ φουντωμενη...
ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΡΙΣΚΟ ΝΝΑ ΚΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!1ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ??
Πήγαινε κατα τις 20:00 ( που θα έχει πέσει και ο ) να πάρεις έναν , γιατι δε θα την παλεψεις!JuliaG έγραψε:Καλησπερα Μαρακι μου...εφαγα μολις τα κερασακια μου..!!
Ναι Νατασσα μου οντως πολυ καλη τιμη τα βρηκα και πηρα 3πακετακια..!!!
Αχ...δωστε μου ωθηση να σηκωθω να παω να παρω ανεμιστηρα...Δεν την παλευω..!!!
Ναι άντε πήγαινε! Αλλα γιατι δε πας πιο μετα , να έχει πέσει ο ;JuliaG έγραψε:Λοιπον το πηρα αποφαση...παω να παρω ανεμιστηρα και επιστρεφω..!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης