26 Απ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!! Παρ Ιουν 28, 2013 7:23 am
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:ede έγραψε:εεεε αρα?????????????trilly έγραψε:ede έγραψε:Αυτό λεει . ''Ο ιός μεταδίδεται με άμεση επαφή με δέρμα που είχε αλλοιώσεις, κυρίως με τη σεξουαλική επαφή ή με αυτοενοφθαλμισμό (μετάδοση απο το ίδιο άτομο στον εαυτό του πχ με το ξύρισμα)'' τι δεν καταλαβα σωστα? Γαιτι και εγω μεχρι εχθες ΣΜΝ το ήξερα. Για να εξηγησει καποια που ξερει.trilly έγραψε:ede έγραψε:Λοιπον δεν το γνωριζα ομολογω και το εμαθα τωρα. Ναι οντως το εψαξα και υπαρχει. Εγω ήξερα απο σεξουαλική επαφή ή και απο μυρμυγκιά που ο ιος είναι ο ιδιος. απο ξύρισμα το ακουσα πρωτη φορα. Εδω και το λινκ που βρηκα http://www.dermatologoskalamaria.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=17carpe diem έγραψε:koritsia mou kalispera!!exete apoluto dikaio na aporeite gia ta kondulomata apo ksurisma!k go den to gnoriza!mou to eipan eidi 4 giatroi oti einai apauto.an mpeite sto internet kai psaksete tha deite oti uparxoun pollon eidon kondulomata kai nai apo to ksurisma episis.sigoura den to pathainoun oles!tespa opos k na xei itan imia apo tis pio asximes empeiries tis xois mou!!mou kane kruopiksia kai kautiriasi me layzer kai i anaisthitiki den mepiane!!!pethana apo pono!alla tora eimai entaksei!oso gia to thema tis epembasis pou sas elega prepei na paro apofasi poion giatro tha empisteuto kai na proxoriso mazi tou..apla tora eimai mperdemeni!!ti na po??sas exaristo oles mesa apo tin kardia mou gia to endiaferon!
εκει δεν λεει οτι η αιτια ειναι το ξυρισμα
απο χρησιμοποιημενο ξυραφι φανταζομαι θα εννοει
αααααα καλα! εγω νομιζα οτι η κοπελια ελεγε οτι με το ξυρισμα-γενικα-κανεις κονδυλωματα. τωρα αν εγω εχω HPV και ξυριστω και μετα παρεις εσυ το ξυραφι το δικο μου, ε τοτε ναι, κολλας.
και γιατί να πάρεις το ξυραφάκι της άλλης και να μην χρησιμοποιήσεις το δικό σου ;