1 ραγαδες παντου!!! Τετ Ιουν 19, 2013 11:46 pm
lne
Η ψυχή της παρέας!
τι θα γινει ποτε φευγουνε?ραγαδες παντου λεμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lne έγραψε:πω πω σκατα!!!!!!!εχω μεχρι το γονατο λεμε!!!!!
κοιταξε το αυτο με το λειζερ,μπορει να ειναι αποτελεσματικο...
Σοφία 26 έγραψε:lne έγραψε:πω πω σκατα!!!!!!!εχω μεχρι το γονατο λεμε!!!!!
κοιταξε το αυτο με το λειζερ,μπορει να ειναι αποτελεσματικο...θα παω να ρωτησω δεν το αφηνω ετσι.....πολυ νυστα λεμε....
freskia mama έγραψε:αχ κοριτσια και εγω εχω προβλημα απο την αρχη της εγκυμοσηνης μου εχω στην κιλια μου μεγαλες κοκκινες ραγαδες αφηστεμε κρεμες δενε χω βαλει αλλα λαδακι και τιποτα αμα ειναι να κανει το δερμα ραγαδες θα κανει δεν τις γλυτωνεις με κρεμες!!!!!μα κ στην γαμπα?ειμαι πολυ ασπρη εγω γι αυτο!!
lne έγραψε:ααααα κ κατι αλλο εγω δεν παω για μπανιο φετος!!!!!
και εγω μεσα εκατσα ΔΥΟ καλοκαιρια αλλα φετος δεν καθομαι...θα παω για μπανιο και θα πω δυο τραγουδια!!!
Σοφία 26 έγραψε:lne έγραψε:ααααα κ κατι αλλο εγω δεν παω για μπανιο φετος!!!!!
και εγω μεσα εκατσα ΔΥΟ καλοκαιρια αλλα φετος δεν καθομαι...θα παω για μπανιο και θα πω δυο τραγουδια!!!
ηδη εχουμε κανει 2 μπανακια...
freskia mama έγραψε:το ποτε γενναω ειναι καπος περιπλοκο κανονικα 4 αυγουστου αλλα ειμαι με 7 διαστολη και με περιδεση τραχηλου εδω και μια εβδομαδα στην 29 εβδομαδα ειχα ανεπαρκεια τραχηλου ειμουνα στο νοσοκομειο 2 εβδομαδες και εκει που λεγαμε θα βγω εκανα διαστολη 2 και την επομενη μερα ειχα διαστολη 7 και μετα απο 2 μερες μου εκαναν περιδεση τραχηλου και εκατσα 3 εβδομαδες τωρα ειμαι 33+4 και ειμαι ξαπλα στο σπιτι και περιμενω καθε μερα να κανει το ντου γιατι το μωρο ειναι παρα πολυ χαμιλα και μεσα σε ολα εχω και τον διαβητη εγκυμοσηνης ............ο αντρας μου μου λεει δεν με πειραζουν οι ραγαδες στην κιλια σου ετσι κι αλιος γιο θα μου φερεις ............και μεχρι να μαθω οτι ειχα ανεπαρκεια τραχιλου ειχαμε κανονικη σεξουαλικη ζωη και αν δεν εκανα την περιδεση θα ειχαμε ακομα
με το καλο να ερθει ο πριγκιπας σας φρεσκια μαμα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης