Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

26ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 10:57 pm

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Χαχα δεν πειράζει...Εμείς πάντως βομβαρδιαμε το αυγο μας..χαχα ελπίζω να το νικησαμε και να πετύχαμε το επιθυμητό...χαχα θετική σκέψη

ΠΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και θα ερθει κοπελα μου...ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...εχεις κανενα αλλο συμπτωμα;...εγω μονο ποναλακια  ρε γαμωτο και φοβαμαι μην την δω την κωλοπεριοδο....χαχαχαχα..απο την μια σου λεω θετικη σκεψη και απο την αλλη....χχχχαχαχ

27ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:04 pm

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα σου πω ενα πράγμα τον πρώτο μήνα είχα καταφέρει να εχω όλα τα συμπτωματα που υπάρχουν σε αυτο το φόρουμ..Οτι διάβαζα μετα ξαφνικά το είχα...Οταν αδιαθετησα απο τη μια απογοητεύτηκα αλλα απο την αλλη ένιωσα ανακούφιση γτ είχα κουραστεί τόσο μα τόσο πολυ όλο το μήνα να εχω πόνους παντου να εχω ναυτιες χαλαδες κλπ εντελώς κατα φαντασιαν εγκυμονουσα.Τωρα οτι νιώθω απλά δεν το παίρνω στα σοβαρά...Γτ όλα μοιάζουν με τα συμπτωματα περιοδου που έχουμε καθε μήνα....Μια φίλη μου οταν ξεκίνησε προσπάθειες μέχρι και δέκα μερες καθυστερηση προκάλεσε στον εαυτό της απο άγχος και είχε όλα τα συμπτωματα στη φαντασία της...μετα χαλάρωσε έμεινε εγκυος και δεν είχε κανένα μα κανένα συμπτωματα εκανε τεστ μετα απο καθυστερηση και ηταν θετικο ενώ δεν το περίμενε γτ δεν ένιωθε εγκυος....

28ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:10 pm

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Θα σου πω ενα πράγμα τον πρώτο μήνα είχα καταφέρει να εχω όλα τα συμπτωματα που υπάρχουν σε αυτο το φόρουμ..Οτι διάβαζα μετα ξαφνικά το είχα...Οταν αδιαθετησα απο τη μια απογοητεύτηκα αλλα απο την αλλη ένιωσα ανακούφιση γτ είχα κουραστεί τόσο μα τόσο πολυ όλο το μήνα να εχω πόνους παντου να εχω ναυτιες χαλαδες κλπ εντελώς κατα φαντασιαν εγκυμονουσα.Τωρα οτι νιώθω απλά δεν το παίρνω στα σοβαρά...Γτ όλα μοιάζουν με τα συμπτωματα περιοδου που έχουμε καθε μήνα....Μια φίλη μου οταν ξεκίνησε προσπάθειες μέχρι και δέκα μερες καθυστερηση προκάλεσε στον εαυτό της απο άγχος και είχε όλα τα συμπτωματα στη φαντασία της...μετα χαλάρωσε έμεινε εγκυος και δεν είχε κανένα μα κανένα συμπτωματα εκανε τεστ μετα απο καθυστερηση και ηταν θετικο ενώ δεν το περίμενε γτ δεν ένιωθε εγκυος....

εχεις απολυτο δικιο...αλλα τι εννοεις οτι χαλαρωσε; δηλαδη δε το σκεφτηκε καθολου; δεν γινεται 100% βρε γλυκεια μου...γινεται; εγω νιωθω λιγο ηρεμη κ χαλαρη γιατι πρωτον βρηκα την ωορηξια μου με αυτο το τεστ δευτερον εχω κανει ταμα ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ και τον τελευταιο καιρο βλεπω καποια ονειρα με σταυρους που μου εχουν πει οτι αν δεις σταυρο ειναι αγορι...και η μαμα μου το ειδε κ εκανε τον αδελφο μου και η γιαγια μου το ειδε και εκανε το θειο  μου και καποια αλλα ονειρα και επειδη οπως σου ειπα εχω πολυ ΠΙΣΤΗ νιωθω χαλαρη...οχι ομως οτι δεν το σκεφτομαι και δεν ελπιζω ετσι μην σου λεω ψεματα

29ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:15 pm

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εκανε ελεύθερα αλλα δεν έδωσε σημασία δεν έψαξε γονιμες τπτ....Είχε πολλές δουλειές εκείνο το διάστημα μετακομιζαν με τον άντρα της είχαν τα πεθερικά σπίτι και οταν έφτασε το διάστημα να αδιαθετησει και δεν ήρθε τότε μονο της μπήκαν ιδέες αλλα δεν το πίστευε γτ όπως είπα πιο πανω δεν είχε ψάξει ημερομηνίες στο περίπου...Κανει το πρώτο τεστ στος εφτά μερες αρνητικο και μετα εκανε ξανα απο λίγο θετικο....Τι να πω δν ξέρω και γω....Συμφωνώ οτι οταν το θέλεις δεν γινεται να μην το σκέφτεσαι το ίδιο κάνω και γω απλα δεν δίνω σημασία σε συμπτωματα απλα εύχομαι ελπίζω και περιμένω....

30ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:18 pm

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μακάρι αυτα τα ονειρα να ειναι προφητικά για σένα και να είσαι...Στο εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου...Ποσο καιρό προσπαθείς;

31ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:18 pm

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Εκανε ελεύθερα αλλα δεν έδωσε σημασία δεν έψαξε γονιμες τπτ....Είχε πολλές δουλειές εκείνο το διάστημα μετακομιζαν με τον άντρα της είχαν τα πεθερικά σπίτι και οταν έφτασε το διάστημα να αδιαθετησει και δεν ήρθε τότε μονο της μπήκαν ιδέες αλλα δεν το πίστευε γτ όπως είπα πιο πανω δεν είχε ψάξει ημερομηνίες στο περίπου...Κανει το πρώτο τεστ στος εφτά μερες αρνητικο και μετα εκανε ξανα απο λίγο θετικο....Τι να πω δν ξέρω και γω....Συμφωνώ οτι οταν το θέλεις δεν γινεται να μην το σκέφτεσαι το ίδιο κάνω και γω απλα δεν δίνω σημασία σε συμπτωματα απλα εύχομαι ελπίζω και περιμένω....

οποτε καλα αποτελεσματα και στις δυο μας και φυσικα σε ολες τις γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδακιιιιιι....ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ; ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑΑΑSmileSmileSmileSmile

32ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:21 pm

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννοείται θα μιλήσουμε ξανα....
Φιλιααααα

33ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Παρ Ιουν 21, 2013 11:26 pm

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια κ εγω μια απο τα ιδια!!!
χωρις τεστ ωορεξιας,με κυκλο 34 μερες ..υπολογιζω οτι ειχα εχθες ωορεξια.
και εγω μερα παρα μερα και εχω και συνεχεια σημερα ,αυριο!!! LaughingLaughingLaughingLaughing
καλη μας επιτυχιαΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 328109

34ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 1:31 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια κ εγω μια απο τα ιδια!!!
και εγω μερα παρα μερα και εχω και συνεχεια σημερα ,αυριο!!! LaughingLaughingLaughingLaughing

καλα αποτελεσματα σοφακιιιιιιιι με το καλο να παρεις ευχαριστα νεα κοριτσακι μου

35ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 2:06 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
try 30 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια κ εγω μια απο τα ιδια!!!

καλα αποτελεσματα σοφακιιιιιιιι με το καλο να παρεις ευχαριστα νεα κοριτσακι μου

απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!
για ολες μας Very Happy:D:D:D

36ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 2:21 am

xristinaaaa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια!!
Και γω εκανα ελευθερα τις γονιμες ημερες.
ειχα περιοδο στις 26/5 με σταθερο κυκλο 28 ημερες. Εδω και μια εβδομαδα εχω πονους χαμηλα στην κοιλια δεξια, το στηθος μου εχει πρηστει παρα πολυ και προσεξα οτι εχουν πεταχτει οι φλεβες γυρω απο τις θυλες!!
Λετε να ειμαι εγκυος? Εχω παρει τεστ και περιμενω να το κανω τη Δευτερα!!! 
Ευχομαι σε οσες περιμενουν παιδακι μια τελεια εγκυμοσυνη και σε οσες προσπαθουν να αποκτησουν ενα!!

37ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 2:37 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaaaa έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!
ειχα περιοδο στις 26/5 με σταθερο κυκλο 28 ημερες. Εδω και μια εβδομαδα εχω πονους χαμηλα στην κοιλια δεξια, το στηθος μου εχει πρηστει παρα πολυ και προσεξα οτι εχουν πεταχτει οι φλεβες γυρω απο τις θυλες!!
Ευχομαι σε οσες περιμενουν παιδακι μια τελεια εγκυμοσυνη και σε οσες προσπαθουν να αποκτησουν ενα!!

μακαρι χριστινα μουVery Happy:D:D:D:D:D

στο ευχομαι!!!!!

38ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 2:52 am

xristinaaaa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σοφία 26 έγραψε:

στο ευχομαι!!!!!

ευχαριστω πολυ!!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτεραVery Happy

39ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 3:24 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristinaaaa έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

στο ευχομαι!!!!!

μακαρι κοπελα μου να εισαι και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη...εμενα δεν εχουν πεταχτει ουτε φλεβες ουτε εχει πρηστει το στηθος μου...λες να μην........Crying or Very sadCrying or Very sad;;

40ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 3:44 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
try 30 έγραψε:
xristinaaaa έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

στο ευχομαι!!!!!

μακαρι κοπελα μου να εισαι και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη...εμενα δεν εχουν πεταχτει ουτε φλεβες ουτε εχει πρηστει το στηθος μου...λες να μην........Crying or Very sadCrying or Very sad;;

try μου δεν εχουν ολες τα ιδια συμπτωματα..μην αγχωνεσαι καλε Very Happy

41ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 3:47 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:
try 30 έγραψε:
xristinaaaa έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

στο ευχομαι!!!!!

try μου δεν εχουν ολες τα ιδια συμπτωματα..μην αγχωνεσαι καλε Very Happy

ααααα ενταξει τοτε σοφακι τωρα ησυχασα..χαχαχαχαχαχαχ...τωρα μαλιστα ειμαι καλυτερα.....να σου πω κατι...μολις εφαγα κοκκινιστο με πατατες...λιγο πριν τελειωσω το φαγητο μου ο αντρας μου εφτιαχνε παγωτο απο παγωτομηχανη....μολις ειδα να χυνεται η κρεμα γαλακτος...παρατησα το φαγητο μου....καν δεν το τελειωσα....

42ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 3:57 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τωρα και εγω θα παρατουσα οοοοτι φαει και αν ετρωγα,χαχαχα!tongue

43ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Σαβ Ιουν 22, 2013 4:09 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:καλα τωρα και εγω θα παρατουσα οοοοτι φαει και αν ετρωγα,χαχαχα!tongue

χαχαχαχααχααχααχαχαχαχαχαχαα

44ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 12:43 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσιαααα...λοιπον εχθες ποναγα παρα πολυ χαμηλα...και σημερα το πρωι ξυπνησα με περιεργα υγρα...αλλα δεν ειναι ωορηξια γιατι εχω κανει ωροηξια γιαυτο μηνα...και στις 29 περιμενω να μην μου ερθει η ανεπυθημητη περιοδος

45ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 1:38 am

nely

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κουκλα μου εγω σου ευχομαι να εισαι εγκυος αλλα νομιζω οτι εισαι λιγακι αγχωμενη και δεν σου κανει καλο ακομη και να εχεις συμπτωματα μην τα δινεις συμασια οτι ειναι να γινει θα γινει

46ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 2:11 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοπελα με βαση την οριξεια σου επρεπε εχτες να ειχες αδιαθετηση λογικα εισαι στην δευτερη μερα καθηστερισης αλλα αφου μπορεις και περιμενεις μεχρι τις 29 του μηνα τι αν πω και εγω περιμενα περιοδο στις 26του νοεμβρη και μετα λεω μορε τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 28 αντε να περιμενω και μεχρι τις 28 και τελεικα στις 28 το πρωι τιποτα σικωθηκα και εγω και κατουριομουνα παρα πολυ και λεω κατε να παω να παρω ενα τεστ και το περνω και στο δρομο κατουριομουνα τρελα παω στο σπιτι το κανω και ηταν θετικομε 3 μερες καθηστεριση

47ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 3:41 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
freskia mama έγραψε:κοπελα με βαση την οριξεια σου επρεπε εχτες να ειχες αδιαθετηση λογικα εισαι στην δευτερη μερα καθηστερισης αλλα αφου μπορεις και περιμενεις μεχρι τις 29 του μηνα τι αν πω και εγω περιμενα περιοδο στις 26του νοεμβρη και μετα λεω μορε τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 28 αντε να περιμενω και μεχρι τις 28 και τελεικα στις 28 το πρωι τιποτα σικωθηκα και εγω και κατουριομουνα παρα πολυ και λεω κατε να παω να παρω ενα τεστ και το περνω και στο δρομο κατουριομουνα τρελα παω στο σπιτι το κανω και ηταν θετικομε 3 μερες καθηστεριση

ειναι δηλαδη συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτο που νιωθω χαμηλα;...και τα περιεργα υγρα που σηκωθηκα σημερα; ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

48ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 3:42 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Κουκλα μου εγω σου ευχομαι να εισαι εγκυος αλλα νομιζω οτι εισαι λιγακι αγχωμενη και δεν σου κανει καλο ακομη και να εχεις συμπτωματα μην τα δινεις συμασια οτι ειναι να γινει θα γινει

ΝΕΛΥ μου η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι για την περιοδος...αλλα ποτε μου εγω οσα χρονια εχω περιοδο δεν ειχα ποτε τοσες μερες πονους χαμηλα πριν μου ερθουν..συνηθως εχω την ημερα που αδιαθετω κιολας

49ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 3:44 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
try 30 έγραψε:
freskia mama έγραψε:κοπελα με βαση την οριξεια σου επρεπε εχτες να ειχες αδιαθετηση λογικα εισαι στην δευτερη μερα καθηστερισης αλλα αφου μπορεις και περιμενεις μεχρι τις 29 του μηνα τι αν πω και εγω περιμενα περιοδο στις 26του νοεμβρη και μετα λεω μορε τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 28 αντε να περιμενω και μεχρι τις 28 και τελεικα στις 28 το πρωι τιποτα σικωθηκα και εγω και κατουριομουνα παρα πολυ και λεω κατε να παω να παρω ενα τεστ και το περνω και στο δρομο κατουριομουνα τρελα παω στο σπιτι το κανω και ηταν θετικομε 3 μερες καθηστεριση

ειναι δηλαδη συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτο που νιωθω χαμηλα;...και τα περιεργα υγρα που σηκωθηκα σημερα; ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...τι συπτωματα ειχες πριν την καθυστερηση;

50ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 23, 2013 6:04 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και απο μενα κοριτσια!
try μου..τι υγρα ειναι αυτα???
γτ κι εγω εχω πριν αδιαθετησω περιεργα υγρα.
χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι ..
γνωμη μου,κανε 5 μερες υπομονη και βλεποντας και κανοντας!!!Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις