Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Σανσετ!!!! Εμεις δεν φυγαμε, απλα χτες πηγαμε για μπανιο κ φαγητο λιγο πιο περα..!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 875502 Τι ωραια τα νεα για τη μπεμπα σας!!! Μπραβο! flower flower Την ευχαριστηθηκες?!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιγά βρε, Μία μου! Μια χαρά είσαι! Φαίνεται τέλεια η κοιλίτσα σου!!
Ελιζάκι, έτσι, να προσέχεις! Προσέχουμε για να έχουμε..και να μην τρέχουμε!
Καλημέρα, Βαρβάρα μου! Τι ωραία που πήγατε στη γιατρό και την είδατε! Όλα τέλεια, μεγάλωσε πολύ! Περιμένω και εγώ να πάω την Πέμπτη! Περάσατε και ωραίο σ/κ βλέπω!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι η αληθεια ειναι οτι ολο με ανχωνει αυτο το παιδι και μιλαγα και με την γιαγια μου σημερα και μου λεει καλε τι ανταρτης ειναι αυτος ο μικρος της λεω ειναι που δεν τον καταλαβα σε ολη την εγκυμοσηνη μου τον καταλαβενω τα τελευτεα αχ κοριτσια αληθεια να γεννησω να ηρεμησω δεν ειναικατασταση αυτη τοσος πονος τοσο ανχος αφηστεμεδεν αντεχετε ολο αυτο

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!sunnysunnysunnysunnysunnysunnysunnysunnysunnysunnysunny
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ???ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΠΛΑΓΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑ'Ι'ΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ  Κ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΛΕΥΡΑ!!ΤΩΡΑ ΣΤΡΙΦΟΓΡΝΑ ΣΕ ΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ(ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ) ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!!ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΜΠΛΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟ!!!ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΕΛΗ ΚΑΛΕ!!!faraofaraofaraofaraofarao!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΟΜΩΣ!!!drunkendrunkendrunkendrunkencheerscheerscheerscheersΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177
ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ Κ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣΩrendeerΚ ΞΑΠΛΩΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΛΙΓΟ!!!
ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ Κ ΣΗΜΕΕΡΑ!!ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 325318Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 325318Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 325318Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 325318Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 325318 !!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miapetite έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Εχω αραξει ξανα διπλα στη θαλασσα και ξεκουραζομαι.Αν και η αληθεια ειναι οτι αλλαζω συνεχεια θεσεις γιατι δεν βολευομαι πουθενα..Σε λιγο θα φυγουμε ομως.Ωραια ηταν..Γιωτα μηπως να την παρεις τη γιατρο να της πεις για τα νερα?
ΜΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΤΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΩΤΟ!!!!8)8)8)CoolsunnysunnysunnyΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 186253

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ελίζα μου! Μπράβο καλά κάνατε και πήγατε για μπάνιο η θάλασσα είναι τέλεια τώρα. Κι εγώ κολύμπησα πολύ και το ευχαριστήθηκα! Μου κάνει καλό!

Η μικρή ήταν τέλεια, την πιάσαμε στον ύπνο μάλλον και ήταν ήσυχη, την είδαμε προφιλ και ο γιατρός έκανε τις μετρήσεις με την ησυχία του. Είναι μια γλύκα ρε κορίτσια! Τη λατρεύω! Είχε τα χεράκια της δεμένα και κοιμότανε τόσο ήσυχα! 
Περνάει ο καιρός... άντε!! 

Εσύ όλα καλά Ελίζα μου? Ο μπέμπης σου κλωτσάει??

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιώτα μου, υπομονή, λίγο έμεινε και θα τον πάρεις στην αγκαλιά σου!
Καλημέρα, Δημητρούλα! Όλα καλά; Ζωηρός ο μπεμπάκος σου,ε; χαχα! είδες, όσο πλησιάζει ο καιρός τα βλέπουμε όλο και πιο πολύ στον ύπνο μας! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 446177
Και εμείς στον ανεμιστήρα τη βγάζουμε...

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Νατάσα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Άντε με το καλό να δεις και εσύ τη δική σου κοριτσάρα! Θα χει μεγαλώσει πολύ! Εμένα μέσα σ' ενα μήνα πήρε 550 γρ. και μου είπε ο γιατρός οτι από δω και πέρα θα παίρνει πολύ βάρος! 
Μπήκα και στον 8ο σήμερα!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ, ναι, ανυπομονώ! μεγαλώνουν πλέον πολύ γρήγορα τα μπεμπάκια μας!!
Στον 8ο,ε; πω πω, πως περνάει ο καιρός βρε, κορίτσια...!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε κορίτσια πως περνάει έτσι ο καιρός? 
Εμείς την είδαμε πρώτη φορά στον υπέρηχο 2/1 και μου είπε ο γιατρός οτι η ΠΗΤ θα είναι 26/8 και έλεγα καλά μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και τώρα μπήκα στον 8ο! Απίστευτο μου φαίνεται! Πέρασε πολύ γρήγορα ούτε που κατάλαβα πως!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz:P:P:P:P:P:PΚαλημερα φρουφορυδακι!!! Τι ωραια ονειρα ειναι αυτα!!!! I love you I love you I love you  εγω απο την αλλη εβλεπα οτι ειδα αιμα κ μου λεγανε "σιγα μωρε μη παρεις τη γιατρο τωρα, σε μια βδομαδα θα σε δει" κ εγω ελεγα μα οχι πρεπει να την παρω τωρα κ κατι τετοιες χαζομαρες.. κ οταν ξυπνησα για τα καλα το πρωι (γιατι κοιμομουν με διαλειμματα) ανακουφιστηκα!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 
Σανσετ μου οι αλλοι καλα περασανε, εγω μπανιο δεν εκανα, απαγορευεται με τις συσπασεις που ειχα κ πρεπει να προσεχω!! Αλλα ξαπλωσα στην παραλια με το μαγιω μου κ οσο δεν με επιανε η ζεστη ηταν πολυ ωραια!!! Οταν με επιασε ηταν πολυ χαλια κ επρεπε να φυγουμε!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz  Μπραβο η κουτσουνα σας!!!!!! Τι γλυκα!!!! Οταν κανουν τετοια με τα χερακια κ τα ποδαρακια τρελαινομαι!!!!!
Μια μια κουκλα εισαι στη φωτο!!!!!! Φτου φτου φτου!!! sunnysunnysunny
Νατασα μου πλησιαζει κ η δικη μας ωρα για τον 8ο!!!!!!! Ποτε περασε ο καιρος βρε κοριτσια.. πλησιαζει η ωρα με το καλο!!!!!!
Ασχετο αλλα ειδατε γεννησε η Καρντασιαν.. Razz Razz Razz  5 εβδομαδες περιπου πριν την ΠΗΤ λογω προεκλαμψιας? Παντως νωριτερα.. 2200 η μπεμπα τους κ ολα καλα.. (ετσι να δωσω την αχρηστη πληροφορια της ημερας)

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα γλυκούλες μου!!

Με ξύπνησε νωρίς απίστευτη βροχή, αέρας κ μπουμπουνητά! Κ όχι απλά δροσίστικα,αλλά μέσα στον ύπνο μου έψαχνα κ κουβέρτα! Το καταευχαριστήθηκα!!!

Χθες περάσαμε κ εμείς πολύ ωραία στην θάλασσα. Κ ας μην κολύμπησα, δροσίστηκα αρκετά με μπυγέλωμα κ παιχνίδια στην ακροθαλασσιά. Επίσης περπάτησα πολύ εκεί που σκάει το κύμα κ ήταν πολύ ανακουφιστικό για τα πρησμένα μου πόδια.
Εννοείται πως έφαγα διάφορα, ήπια γρανιτούλες κτλ. Μόνο που δεν πέρασε λουκουματζής να πάρω λουκουμά που τόσο ήθελα κ μου έχει μείνει απωθημένο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994

Ελίζα πώς θα πας σούπερ μάρκετ, δεν είναι τα πάντα κλειστά σήμερα????
Κ δεν πειράζει που δεν κάνεις μπανάκι στη θάλασσα, σαν εμένα μόνο απλώνουμε την κορμάρα μας στην ξαπλώστρα!

Μία τέλεια η φωτό!!!!1 Φαίνεται πως γέμισαν οι μπαταρίες σου!

Μαριλένα τι τέλεια που περνάς! Κ φτουφτου που νιώθεις τόσο καλά ώστε να ανεβείς κ στο σκάφος κ να γυρνάς όλη μέρα! Έτσι να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου!

Νατάσα μου εσύ δεν θα τιμήσεις καθόλου την όμορφη Χαλκιδική φέτος? Έστω κάπου κοντά για καφεδάκι δίπλα στο κύμα?

Γιώτα με το ατακτούλικο αντράκι σου καλά έκανες κ πήρες την γιατρό. Περιμένουμε με αγωνία τα αυριανά σου νέα!

Καλημέρα Φρουφρουδάκι με τον πριγκηπάκο σου που σου δίνει το παρόν!!

Θα καλοσωρίσω κ την νέα φίλη της παρέας μας (πωπω δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα) που περιμένει το κοριτσάκι της. Με το καλό κοπέλα μου!

Καλέ ποιά είναι η Βαρβάρα??? Αναστασία δεν την λένε την Σανσετ????
Τέλεια τα νέα από το κοριτσάκι σου Σανσετ!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ναι Σανσετ...... οταν ειχα ναυτιες κ ταλαιπωριομουν τοσους μηνες ολοι μου ελεγαν πως μολις θα σου περασουν,θα τις ξεχασεις τελειως.. κ ελεγα εγω ναι καλα.. κ τωρα οντως τις εχω ξεχασει.. κ εμεις τον ειδαμε τον σπορακο 7 Ιανουαριου.. I love you I love you I love you I love you  κ τωρα ειναι ολοκληρος αντρακος Sad Sad Sad Sad Sad Sad

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ δεν σχοίασα κ το μεγάλο γεγονός...
Κ όχι, δεν εννοώ την Καρντάσιαν, ούτε την Καλομοίρα που έκανε δίδυμα....
Εννοώ την πρόταση γάμου που δέχτηκε η Κάλλη μας από τον καλό της!!!
Κοπέλα μου λάμπεις στις φωτο στο fb!! Είσαι μια κουκλα κ η ευτυχία έχει αποτυπωθεί απίστευτα στο τεράστιο χαμόγελό σου!!
Υπέροχη η έκπληξη!!! Με το καλό λοιπόν!!! (αν κ δεν μας είπες αν είπες ναι!)

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι αυτό είναι ζόρι Ελίζα! Να είσαι δίπλα στη θάλασσα και να μην κάνεις μπάνιο! Δε πειράζει του χρόνου θα κάνεις πολλά με το μπεμπάκο σου παρέα! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, είδα πολλά μωράκια που μόλις είχαν αρχίσει να περπατάνε και πλατσουρίζανε στα νερά. Ήταν γλύκα τα άτιμα! 

Το άκουσα κι εγώ για την Καρντάσιαν. Τι γίνεται όλες γεννάνε νωρίτερα?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Νατς!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 Τι κανει η μπουμπου?!?!?!!!!
Ουτε εσυ μπανακι? Γιατι? Δεν ηθελες? Αχ να χαμε κ εμεις εδω δροσουλα λιγακι!!!!! Νομιζω ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ αλλα επειδη εβαλα ενα πλυντηριο νομιζω δεν αντεχω να παω κ σουπερ.. μια δουλεια καθε μερα!!!!!!!!
Βαρβαρα ειναι η Σανσετ, Αναστασια ειναι η stk.. Wink

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασικά, πιστεύω ότι πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός επειδή ευτυχώς είχαμε καλές εγκυμοσύνες..! Γιατί αν έπρεπε, για παράδειγμα, να τη βγάλουμε μήνες σε ένα κρεβάτι χωρίς να κουνιόμαστε δεν ξέρω κατά πόσο θα λέγαμε το ίδιο...!
Ελιζάκι, το είδα και εγώ, στον 8ο γέννησε.. Για την προεκλαμψία δεν το είχα ακούσει..
Νατασάκι, σε πετυχαίνω επιτέλους!! Καλά είσαι, κούκλα μου; δροσίστηκες,ε; εδώ τίποτα ακόμη.. Sad τι ωραία που περάσατε τόσο όμορφα χθες! πού πήγατε, στις παραλίες της Καβάλας;
Ε, θα προσπαθήσουμε να πάμε κάπου μέσα στον Ιούλιο, κανένα διημεράκι! Καλά να είμαστε και βλέπουμε!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994 ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑΡΑ'Ι'ΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!ΤΙ  ΚΑΛΑ!!ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΩΡΕ!!!!ΧΑΧΧΑΧΑ
Κ ΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΦΕΤΟΣ!!!ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ-ΚΟΛΥΜΠΙ-ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΜΑΥΡΙΣΜΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΗΟΤ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΚΚ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΤΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ(ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ,Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ) Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΛΔ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....WinkWinkWinkWink
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ ΜΟΥ ΟΛΑ!!!!!
Κ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ-ΕΝΩ ΠΕΡΑΣ Α ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ--ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ,Κ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ!!!!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σανσετ κ εγω κατι τετοια μικρα μωρακια κοιταζα!! Με τα καπελακια τους κ τα μικρα μαγιουδακια που καθοντουσαν με τις ωωωωωρες εκει που χτυπαει το κυμα κ πλατσουριζαν τα χερακια.. αυτο μονο!!!.. αλλα το ευχαριστιοντουσαν απιστευτα!!!! Κ διπλα εβλεπα μια ταλαιπωρημενη μανουλα ορθια μπροστα απο το παιδακι της να το χαζευη τρισευτυχισμενη κ ελεγα ετσι θα μαι του χρονου!!!! χιχιχιχιχι
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 654316 
Ναι ασε ολες νωριτερα κατι μας βαζουν στο φαι Razz Razz Razz Razz Razz Razz  Η δικη μας ομαδα δεν γενναει καμια αν δεν μπει στο μηνα της, το χω βαλει πεισμα.. Ακους Γιωτα?? Θα περιμενεις.. Wink

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Νατς!!! 

Καιρό έχω να σε πετύχω εσένα! Δε μπαίνω κι εγώ πολύ συχνά! 
Βαρβάρα με λένε! Όλα καλά με τη μικρούλα σου?? Μην ανυσηχεις για το βάρος της όλα καλά θα πάνε! Εμένα μια φίλη μου γέννησε 2 βδομάδες νωρίτερα ένα κοριτσάκι 2.500 κιλά και όλα ήταν τέλεια!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κάνεις, Φρουφρουδάκι μου! Υπομονή, θα τα κάνουμε όλα του χρόνου!
Ούτε εμένα μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα η θάλασσα, αλλά από τη μία σκέφτομαι ότι θα είναι το τελευταίο μας διήμερο πριν έρθει η μπέμπα και από την άλλη λυπάμαι και τον αντρούλη μου που δεν κάνει ούτε αυτός μπάνιο..! Θα δούμε!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααααααα ναι βρε Ελίζα, ευχαριστώ για την διευκρίνηση των ονομάτων!
Πωπω, η μνημη κ η συγκέντρωση μου όλο κ εξασθενούν...

Δεν μπαίνω στην θάλασσα γιατί φοβάμαι κ εγώ με τις συσπάσεις. Κ φοβάμαι μην πάθω κ καμια ουρολοίμωξη στα καλά καθούμενα. 
Αλλά πηγαίνουμε στην παραλία ενός ξενοδοχείου (από Καβάλα προς Θεσ/νίκη Νατάσα) κ είναι ωραία γιατί έχεις όλες τις ανέσεις, να φας, να πιες, πεντακάθαρες τουαλέτες, ξαπλώστρες κτλ. Και μπορεί να μην κολύμπησα, αλλά τις τόσες φορές που χρειάστηκε να πάω τουαλέτα κ τα τόσα σκαλοπάτια που ανέβαινα κάθε φορά γιατί είναι μακριά, είναι σαν να κολύμπησα μέχρι την Θάσο!!!

Φυσάω τα σύννεφα προς τα νότια να σας φέρουν λίγη δροσούλα κορίτσια μου!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sunset έγραψε:Γεια σου Νατς!!! 

Καιρό έχω να σε πετύχω εσένα! Δε μπαίνω κι εγώ πολύ συχνά! 
Βαρβάρα με λένε! Όλα καλά με τη μικρούλα σου?? Μην ανυσηχεις για το βάρος της όλα καλά θα πάνε! Εμένα μια φίλη μου γέννησε 2 βδομάδες νωρίτερα ένα κοριτσάκι 2.500 κιλά και όλα ήταν τέλεια!

Αχ συγνώμη βρε κοριτσάκι μου, μπέρδεψα τα ονόματα με την stk!
Σ'ευχαριστώ πολύ, έχω χαλαρώσει τώρα λίγο από το πρώτο σοκ κ το άγχος! Ευτυχώς είναι καλά η σκατουλίτσα μου. Αλλά το νιώθω πολύ πολύ έντονα πως θα γεννησω νωρίτερα από την ΠΗΤ. Έχω προαίσθημα ρε παιδί μου!

Φαντάζομαι έβλεπες την μπέμπα σας έτσι ησυχούλα κ ήρεμη να κάνει νάζια με τα χεράκια της κ έεεεεεελιωνες I love youI love youI love you

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΛΛΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ Κ  ΧΘΕΣ ΠΑΛΙEmbarassedEmbarassed)
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!Ε ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ΑΙΜΑΤΑΚΙ Ε???ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ???ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ?? ΧΑΧΧΑΧΑΧ ΓΙΩΤΤΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ Κ ΣΥ Κ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!!!
ΝΑΤΣ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Κ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????!!!!!!! ΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ!!!! ΣΚΕΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΚΑΛΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Κ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 11 215994

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Φρουφρού μου! Ναι όλα ήταν τέλεια μη τη ματιάσω! Στις 6/7 θα κάνουμε το ντόπλερ στο Ρεα! Κι εσύ εκεί δε θα γεννήσεις? Θα συναντήσω και τη μαία του γιατρού αυτή τη βδομάδα να γνωριστούμε! Από το τηλέφωνο που μιλάμε μου φαίνεται πολύ φιλική πάντως για να δούμε! 
Ο μπεμπουλίνος σου τι κάνει??? Είναι ζωηρός? 

Ναι Ελίζα, καμιά μας δε γεννάει μέχρι να μπει στο μήνα της... έτσι πρέπει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις