Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sunset έγραψε:Κορίτσια μου καλά θα σας αφήσω πάω να φάω και να ξαπλώσω λιγάκι! 
Για να είμαι φρέσκια το απόγευμα! 

Φιλιά Πολλά σε όλες!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Κ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ Κ ΟΙ 2 ΑΝ Κ ΧΩΡΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!!ΕΣΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΑ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη ξεκούραση! Άντε να έρθεις να μας πεις τι    Καλα πραγματα είπατε στη συνάντηση! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβάρα μου, περιμένουμε εντυπώσεις!
κορίτσια μου, σας αφήνω και εγώ να φάμε! θα τα πούμε μετά! φιλάκια!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια μου βγηκε η ψυχη για να σας διαβασω!!!!!τι κανετε?μην περιμενετε να σχολιασω τι ειπατε ολες σας!!Very Happy απλα σας φιλω οοοοοοοολες!!!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 417472 εμεις καλα ειμαστε,σημερα δεν εχουμε μαγειρεματα θα φαμε εξω μετα με τον αντρουλη μου,εχουμε να παμε κ για ψωνια γιατι το σπιτι εχει αδειασει!!!παλι καλα εκανα το κεκακι μου χθες κ ειχα πρωινο σημερα!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια μου....σας διαβασα αλλα δεν συγκρατησα και πολλα γιατι  δεν ειμαι και πολυ καλα..!!!

Σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου αλλα δυστυχως λειπει..και δεν θα τα γιορτασουμε μαζι..!!!Ξυπνησα με μελαγχολια..και μετα απο λιγο χτυπησε και το τηλ να ακουσω και τα δυσαρεστα...Ο αγαπημενος μου θειος...αδερφος του μπαμπα μου..επαθε εγκεφαλικο και ειναι στο νοσοκομειο σε κρισιμη κατασταση..!!!Με εχει παρει πολυ απο κατω...Πανω στον χρονο του πατερα μου να γινει κι αυτο..!!!Προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο μου αλλα ειναι πολυ δυσκολο..Του εχω ιδιαιτερη αδυναμια και μετα τον μπαμπα ειχα αυτον...και δεν θελω  να τον χασω τοσο γρηγορα..!!!!Ακομα δεν εχω συνελθεια απο τον θανατο του μπαμπα μου....!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζουλια μου τι να πω λυπαμαι πολυCrying or Very sad καταλαβαινω τον πονο σου,ειναι λογικο...ετσι ειναι η ζωη,πολυ σκληρη μερικες φορες.....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω Αλεξανδρα μου να εισαι καλα...Ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο..!!!

Το ξερω οτι ετσι ειναι η ζωη...απλα μου ειναι πιο δυσκολο να μου συμβαινουν ολα τωρα..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεσα στα θλιβερα σου συμβαινει να εχεις κ το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου που ειναι το ωραιοτερο δωρο απο τον θεο!βρες παρηγορια σε αυτο κ δυναμη!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζουλια ευχομαι περαστικα κ γρηγορη αναρρωση!!!! Κανε κουραγιο, δεν ειναι ευκολο να ερχονται ολα μαζι.. Σκεψου θετικα!!
Να χαιρεσαι τον αντρα σου κ με το καλο η κορακλα σας!!! Να εχετε υγεια κ παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!!
Μαρια μου μπουγκαμπου κ ξερο ψωμι εε;! Χαχαχαχα ο,τι θελεις εδω ειμαι..!!!!! Αν δεν συντονιστουμε στειλε πμ να σου πω πληροφοριες για ο,τι θες.
Αλεξανδρα μου τι κανετε;!! Η Αποστολια μας;! Εγω τωρα ξαπλωσα κ αρχισε τα στριφογρισματα.. Σημερα θα παω παλι στη μαμα μου το απογευμα κ θα μεινω εκει.. Αλλα θα μπαινω που κ που κ θα σας βλεπω χιχι
Φρουφρου μου αχ τι ωραια σπανακοπιτακια... Αχ με το καλο να φερουν κ τα καλουδια του μπεμπη σας!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου ελισακι μου!μολις καναμε μπανακι κ πασαλειφτηκαμε με τα λαδακια μας!!εχω να βγαλω κ φρυδι....εσενα παιζει ο μικρος στην κοιλιτσα σου ε?αχ μωρε δεν θα τα γεννησουμε?θα τα φαμε αυτα τα ποδαρακια που χτυπανε τα πλευρα μας!!!τωρα σκεφτομουν τη γεννα κ ηθελα να σας πω αυτο που μου λεει καθε φορα η μαμα μου..η γεννα λεει ειναι χαρμοσυνο γεγονος κ πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσεις οι νεες κοπελες τη σκεφτεστε κ τρεμετε!δεν ειναι λεει μια αρρωστια,δεν ειναι μια εγχειριση σοβαρη,ειναι ο ερχομος ενος παιδιου!!!οσο πονο κ να νιωσεις ο θεος εκεινη τη στιγμη ειναι μαζι σου κ αποκτας μαγικα μια απιστευτη δυναμη που τα αντεχεις ολα κ οταν το γεννησεις τα ξεχνας ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!δεν πρεπει μου λεει καν να το σκεφτεσαι απο τωρα,να εισαι λεει χαλαρη κ οταν ερθει η ωρα κ οσο πλησιαζεις πιστεψε με θα θελεις τοσο πολυ να γεννησεις που δεν θα φοβασαι!!!!I love youI love youI love youI love you μου εδωσαν δυναμη αυτα τα λογια κ ηθελα να τα μοιραστω μαζι σαςΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316

klaramaria

klaramaria
Γεια σου Αλεξάνδρα! Τι κανεις; 
Τζουλακι πολυ λυπάμαι για το θείο σου! Περαστικά να ειναι μωρε και να πανε όλα καλα! 
Να χαίρεσαι και τον άντρουλη σου και με το καλο να υποδεχτειτε τη ζουζουνα σας!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316
Θας ου στείλω πμ ελιζακι να μου πεις λεπτομέρειες για το περιβόητο καροτσάκι Smile

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζουλια μου περαστικα ευχομαι για τον θειο σου!!!οντως μεσα στην σκληρη ζωη αυτη υπαρχουν κ τα απροσμενα,αλλα εχεις κ ενα σπορακι μες στην κοιλιτσα σου κ πλεον ο,τι κ να συμβαινει δυναμη κ κουραγιο κ χαρα απο κει θα παιρνεις!!ολα θα μοιραζονται πλεον με την χαρα της κορακλας σου!!
Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,κ πιστευω να το γιορτασετε οταν γυρισει με το καλο!!ομως προσπαθησε μην στεναχωριεσαι τωρα,τουλαχιστον προσπαθησε οσο μπορεις!!!!Ελιζακι μου γλυκο τι κανεις???ο μικρουλινος σου κλωτσα κλωτσα???ε λογικα θα νοιωθουμε ολο'ι'δια τα σπορακια μας ,ετσι???
Θα πας στην μανουλα να σε περιποιηθει κ κεινη!!!cheerscheersbomcheerscheersSleepSleep
ασε τα σπανακοπιτακια ηρθαν ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ σου λεω!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 328109Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 328109Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 328109Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 328109Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 328109
Να'ναι καλα η γυναικα!!!πανω που εφτιαχνα την σαλατουλα!!ε τελικα,εμεινα με αυτα....δεν χωρα κατι αλλο τωρα στο στομαχακι...ShockedShockedaffraidaffraidaffraidμακαρι να ερθουν σημερα τα προικακια μας,να γεμισει κ αλλο το ματι μου...φρεσκοπλυμμενα ετοιμα ολα!!!!
Αλεξ μου που να διαβασεις κ να θυμασαι τοσες σελ καλη μου!!!???αρχιζουμε κ κλαταρουμε απο υπομονη σιγα σιγα κ καμια μας  δεν παρεξηγειται-ολες σε νοιωθουμε γιατι τα ζουμε!!!Τι κανει η μικρη νερα'ι'δουλα σου?φαγατε???

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι μαρακι μου!!εσυ?τι κανει το αγορακι σου?ειναι ζωηρουλικο?

klaramaria

klaramaria
Έχει τόσο δίκιο η μαμά σου Αλεξάνδρα μου! Έτσι ακριβώς ειναι! Εγώ ευτυχώς δε τη σκέφτομαι καθολου αυτη τη στιγμη για να μην αγχωθω!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994 Πιο πολυ με νοιάζει να πανε όλα καλα και να γεννηθεί το αγοράκι μου καλα και υγιές και τώρα άμα πονεσουμε κιόλας μέσα στο προγραμμα ειναι! Ας μας πανε όλα καλα μωρε και θα τα ξεχάσουμε όλα μεταΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316
Χτες μιλούσα με μια φίλη που γέννησε πριν κανά χρόνο και μου λέει ότι είχε πολυ άσχημη γέννα. Πόνουσε 19 ωρες και δε μπορούσε να βγει το μωράκι επειδη είχε έρθει με μια παράξενη κλίση το κεφάλακι του. Τελικα όλα οκ! Αλλα μου λέει την εμπειρία αυτη που είχα δε την αλλάζω με καμία στον κόσμο! Δε θα ήθελα να μην είχα περάσει αυτο τον πόνο! I love you

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιούλη μου, να χαίρεσαι τον άντρα σου! να είναι πάντα γέρος, να χαίρεται τα κορίτσια του! Όσο για το θείο σου ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και σου έρχονται όλα μαζεμένα, αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά! Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα!
Άλεξ μου, έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λέει η μαμά σου! δεν πρέπει να αγχωνομαστε με τη γέννα!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας διαβασα φρουφρουκα μου αλλα δεν ειχα το κουραγιο να σχολιασω για ολεςVery Happy:D:D:D αχ μη μου λες για σπανακοπιτακια τα λατρευω!!!ειχαμε φαει το κεκακι μας αργα κιολας γιατι σηκωθηκαμε αργα σημερα αλλα μεσημεριανο δεν εχουμε φαει ακομη!θα φαμε εξω σημερα με τον αντρουλη μου δεν μαγειρεψα γιατι το σπιτι εχει αδειασει απο φαγωσιμα!θα κανουμε κ ψωνια!τι κανει ο μπεμπακος στην κοιλιτσα σου?flower

klaramaria

klaramaria
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι μαρακι μου!!εσυ?τι κανει το αγορακι σου?ειναι ζωηρουλικο?
Ναι μωρε όσο μπορει ειναι ζωηρουλικο! Smile εγώ κάνω τη βλακεια και κάθομαι πολλές ωρες, χωρις να ξαπλωνω, οπότε δε τον νιώθω και συνέχεια. Προχτές το βράδυ πριν ξαπλωσω έφαγα λίγο καρπούζακι και έκανε πάρτυ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316Δροσιστηκε μάλλον !Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι μου σωστη η φιλη σου!!!κ οποια γυναικα κ αν ρωτησουμε που εχει γεννησει αυτο λεει!!οτι δεν αλλαζει αυτη την εμπειρια με τιποτα κ ας πονεσε!!τα μωρακια πρεπει να τρελαινονται με το καρπουζακι!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994κ η δικη μου παρτυ κανει καθε φορα οταν τρωω!καλα αυτη κανει παρτυ γενικως ολη μερα αλλα τεσπαRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλεξ μου τα ιδια ειπαμε.κ γω καθομαι κ σασ διαβαζω πρωινιατικα αλλα μετα περα το το δεν μπορω να τα θυμαμαι ολα τα νεα,δεν εχω κ κουραγιο να καθομαι κ τοσο πολυ πλεον μπροστα στον υπολογιστη!!το ξερω βρε οτι εφαγε η μικρη σου το κεκακι.αυτο ρωτησα κ γω!το καταλαβα οτι θα πατε εξω για φαγακι!!!
χαχχαχχαχαχχαLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Μαρακι κανεις ερευνα αγορας για καροτσακι??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε φρουφρου μου κ αρχισα να πειναω πολυυυυ!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρια μου κ γω πιστευω οτι η μανα μετα απο αυτα αν αρχιζει κ γκρινιαζει κ φωναζει κ ωριεται πιο πολυ θα μου εκανε για ασπλαχνη!!πολυ καλα τα λεει λοιπον η φιλη σου!!!να της ζησει το μωρακι της γερο κ δυνατο!!!
Αλεξ μου πολυ παρτυ η μικρη,ειδικα με το καρπουζιΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994!!κ μενα τον ακαθιστο εχει  ολη μερα αλλα εχουμε ιδιαιτερη αδυναμια στο πεπονακι!!γι'αυτο τρωω κ τα 2 καθημερινα,κ για μενα κ για τον μπεμπη!!!WinkWinkΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 654316

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μένα τρελαίνεται η δικιά μου για καρπουζακι! τι καλό θα φάτε, κορίτσια;

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΜ???ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ,ΚΑΜΙΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ...ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑ'Ι'ΖΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 14 215994ΓΙΑ ΤΣΙΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ???ΑΑΑ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ??

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ,ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΑΣ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΕΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΩ!!!ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις