Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
440 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 440 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, φρουφρουδάκι μου! Τι κάνεις; Καλά είμαστε και εμείς! Ναι, να πας να το πάρεις,είναι πολύ βολικό!
Πέλυ μου, ναι, θα πάω! Δεν ξέρω για πιο πριν γιατί θα έρθει η ξαδέρφη μου σήμερα, αλλά δεν ξέρω τι ώρα! Αν είναι, θα σε πω σε λίγη ώρα!
Κορίτσια μου, θα σας αφήσω εγώ, να πάω λίγο στους γονείς μου! Θα τα πούμε το βράδυ! Πολλά φιλιά!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10/08!!!!!!
ΜΑΚΡΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΤΟ ΚΟΥΡΕΨ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!!!
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΡΙΟ!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορτσουδια μου κ απο μενα!!!τι κανετε?εμεις σκασαμε στον υπνο!!!πριν λιγο ξυπνησαμε κ φαγαμε λιγο κεκακι κ ηπιαμε το γαλα μας!τωρα θα ξεκινησω κιολας το μαγειρεμα γιατι εδω ειναι ηδη 12 κ πρεπει να μαγειρεψω!σημερα το μενου μας εχει αρακα με πατατουλες κ μοσχαρισιο κρεατακι!μαριλενα μου τελεια τα δωρα που δεχτηκες κ συμφωνω για το μαλλι που ειπες οτι να ειμαστε περιποιημενες οταν θα γεννησουμε!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞ!! ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΑΚΟ ΣΑΣ!!ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ!!!ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Αλεξ μου!!!τελεια που καταφερες και κοιμηθηκες τοσο καλα!! ξεκουραστηκατε μανα και κορη? αρακας...χμμμ...μαρεσει πολυ...θα τον βαλω στο προγραμμα!!καλο μαγειρεμα!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ,ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΧΑ'Ι'ΔΕΥΕΙ Κ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!Κ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΣΕ ΕΜΒΡΥΑΗ ΘΕΣΗ!!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ !!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου χαθηκα γιατι εβαλα να μαγειρεψω ντολμαδακια και λαχανοντολμαδες εβαλα το μαξιλαρακι μου και χαλαρωνα τοσο πολυ και καταφερα χωρις να ζωριστο και τα εκανα......................δεν θυμαμε πια εβαλε το λινκ με το μαξιλαρι που πηρε συγνωμη αλλα εχω και εγω το ιδιο ειναι πολυ βολικο εγω εχτες που κιμιθικα το ευχαριστιθικα...........ναι φρουφρου μου πρωτα ο θεος 17 του μηνα θα τον εχω λογικα το πρωτο μωρακι τις παρες εεεεεεεεεεεεεεεε αχ ξεχασα καλημερα και στις αλλες κοπελες

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κοριτσια μου κ εμενα μαρεσει πολυ ο αρακας τον λατρευω!νομιζω με βοηθησε πολυ το μαξιλαρι θηλασμου κ γιαυτο κοιμηθηκα τοσο καλα!!δεν πονουσα που ξαπλωνα πλαι οπως αλλες φορες!εμεις εδω εχουμε ψυχρα φρουφρου μου!κ χαιρομαι πολυ!!εχω βρει την υγεια μου που λενε γιατι με τη ζεστη δεν μπορω καθολου στην κατασταση μου.εσεις τι κανετε?τα μπεμπεκια σας?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΨΩ Μ ΦΕΤΟΥΛΑ,ΕΤΣΙ??WinkΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994
ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ !!!!!! Κ ΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΗ(ΚΑΙΡΟ)ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΙ Κ ΜΑΣ ΕΔΩ!!!!
ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 186253

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΜΑΣ!!!ΟΝΤΩΣ!!!! ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! ΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΝΑΤΣ Κ ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316I love youΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 40746Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 40746Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 40746

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν άντεξα, μπήκα από το κινητό, από τους γονείς μου! Καλημέρα, Άλεξ! κοιμήθηκες άνετα με το μαξιλάρι, ε; ωραία!
Άντε, να έρχονται με το καλό τα γεννητούρια!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Δεν άντεξα, μπήκα από το κινητό, από τους γονείς μου! Καλημέρα, Άλεξ! κοιμήθηκες άνετα με το μαξιλάρι, ε; ωραία!
ΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΛΕΣ,ΕΤΣΙ???ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!ΑΛΗΘΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ???ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να γεννησω ευκολα κοριτσια μου και ολα να πανε καλα περιμενω και την ζωνη της παναγιας να βοηθηση η χαρη της να ερθει γρηγορα και χωρεις να πονοσε πολυ να ειναι γερο ακιδυνατο το αντρακιμου

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έτσι ακριβώς, δημητρουλα!
και εγώ αυτό είπα το πρωί, σκεφτόμουν τι να κάνει, επειδή δεν ήταν και πολύ καλά..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Δεν άντεξα, μπήκα από το κινητό, από τους γονείς μου! Καλημέρα, Άλεξ! κοιμήθηκες άνετα με το μαξιλάρι, ε; ωραία!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ποτε ειναι η σειρα της καθεμιας μας κοριτσια μου δεν το ξερει κανεις!μονο ο θεος!εκτος απο τις προγραμματισμενες καισαρικες βεβαια....να πανε ολακαλα για ολες μας!!!!κ να βγουνε τα μωρακια μας γερα κ δυνατα!καλημερα νατασσα μου!στους γονεις σου εισαι ε?θα φατε εκει κ σημερα?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ βεβαια εχουμε παθει εξαρτηση ολες!!!! Οσο πλησιαζει ο καιρος ακομα κ η καλημερα ειναι συμπαρασταση!!!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 654316
Καλημερα σε ολες τις υπολοιπες κοπελες!!!!
Γιωτα μου τι ειναι η ζωνιτσα της Παναγιας?
Γυρισα απο το καφεδακι μου κ μαγειρευω τα περιφημα λαχανικα (αυτα που μελεταω απο χτες) και μεχρι να ετοιμαστουν τσακιζω το παγωτο.. Περασα πολυ ωραια κ ευχαριστηθηκα γιατι η φιλη μου αυτη δεν με ειχε δει ξανα εγκυο (μενει μακρυα) κ με βομβαρδισε κυριολεκτικα με ενα καρο ερωτησεις (πχ τι ρουχα φορας?Τι τρως? Ποσο ειχες ναυτιες? Επιτρεπεται το απωσμητικο?) κ ηταν πολυ χαρουμενη κ της ευχηθηκα κ στα δικα της κ γενικα ηταν πολυ ευχαριστο που τα μοιραστηκα ολα αυτα.. λες κ ημουν μαζι σας, τοσο ωραια!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 875502

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ Η ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Κ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!!ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!I love youI love youI love you
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεσα ειναι η τζουλια κοριτσια μου.αν νιωσει την αναγκη να μας μιλησει θα το κανει!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισακι μου τι κανεις?τι λαχανικα μαγειρευεις?πως θα τα κανεις?προφανως αυτη η φιλη σου χαιρεται με τη χαρα σου οπως εμεις κ οταν νιωθουν ετσι οι ανθρωποι απεναντι μας νιωθουμε κ εμεις ομορφα μαζι τους κ περναμε καλα!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άλεξ μου, εγώ κάθε μέρα τρώω στους γονείς μου γιατί ο άντρας μου είναι όλη μέρα στη δουλειά και δε μου αρέσει να τρώω μόνη μου, μου φαίνεται πολύ στενάχωρο..! οπότε του ετοιμάζω φαγητό για να παίρνει την επόμενη μέρα μαζί του και μετά έρχομαι και τρώω εδώ :-)
Τι όμορφα, Ελιζακι! περάσατε ωραία δηλαδή!!
ψυχολογικά εννοώ, φρουφρου μου..

Marilena29

Marilena29
Αλεξ συμφωνω απολυτα οτι δεν ξερουμε ποτε ειναι η ωρα της καθεμιας!!
Ελιζακι ησουν στο στοιχειο σου ε?

Κοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας..εχει καμια ωρα που νιωθω την κοιλια μου να πετρωνει αλλα απο τον ορφαλο και πανω...δεν εχω πονο τιποτα ουτε πετρωνει ολη η κοιλια ουτε χαμηλα..κατω απο το στηθος δηλαδη αλλα πανω απο τον ορφαλο..ειναι το μωρακι και γυριζει η σπρωχνει? η μηπως ειναι συσπασεις? Ελιζα μου εσυ που ειχες ηταν κατι παρομοιο? Λεω να περιμενω μεχρι τις 4 που παει η γιατρος μεσα να την παρω αν δεν μου περασει..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ!!!Ε ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 215994
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!!!Razz:P:P:P:P
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΒΟΥΡ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,Ε?????Κ ΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ-ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΝΓΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΓΩΤΑ ΤΩΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΟΡΜΠΕ!!!!Twisted EvilΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 28 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α μια χαρα σε βρισκω νατασσα μου!εγω κοριτσια οσο καλα κ να εχω μαθει να μαγειρευω κ να φτιαχνω νοστιμα φαγητα,τα φαγητα της μαμας μου μου φαινονται τα πιο νοστιμα του κοσμουVery Happy παντα θελω να τρωω στη μαμα μου...εχουν αλλη γευση τα φαγητα της!!αλλα δυστυχως ειμαστε μακρια!!!παντως προσπαθω να τα φτιαχνω τα φαγητα ακριβως οπως η μανουλα μου!!αχχχχ!!οποτε εισαι πολυ τυχερη νατασσα μου!!μαριλενα μου οταν πιανεις εκει που ειναι σκληρο κανει βουναλακι?γιατι αν κανει βουναλακι δεν ειναι συσπαση,σημαινει απλα οτι τουρλωσε η μικρη σου κωλαρακι η κατι αλλο!συσαπαση δεν ξερω πως ειναι...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Άλεξ μου, εγώ κάθε μέρα τρώω στους γονείς μου γιατί ο άντρας μου είναι όλη μέρα στη δουλειά και δε μου αρέσει να τρώω μόνη μου, μου φαίνεται πολύ στενάχωρο..! οπότε του ετοιμάζω φαγητό για να παίρνει την επόμενη μέρα μαζί του και μετά έρχομαι και τρώω εδώ :-)
Τι όμορφα, Ελιζακι! περάσατε ωραία δηλαδή!!
ψυχολογικά εννοώ, φρουφρου μου..
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ Κ ΤΡΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ !!Κ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ!!!WinkWinkWinkWinkWink
ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ Τ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις