Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμενα ηταν κανονικη η λεκανη μου και τωρα που ανοιξα ποναω κιολας..ειχα και φλατ κοιλια που ελπιζω να ξανααποκτησω!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 215994 και η εγγυμοσυνη μετα τον τριτο μηνα μου φανηκε και παλι οχι πολυ...τα κιλα τα επαιρνα στην περιφερια...

Ελιζα μου δε νομιζω να ειναι τοσο αντιθεση οσο εμενα!!!εμενα ειναι καστανο σκουρο η ριζα και κανω ξανθες ανταυγιες...στην εγγυμοσυνη μακραινουν και πιο γρηγορα ρε παιδι μου..πριν τα εκανα περιπου καθε 3 μηνες...και ενδιαμεσα εκανα το ρεφλε που σου ελεγα που ανοιγει 1-2 τονους και φευγει και η κιτρινιλα απο τις ανταυγιες..Αντεξε και θα τα κανεις να υποδεχτεις τον κουκλο σου!!!

Marilena29

Marilena29
Στο καλο Ελιζακι μου καλα να περασεις!!!προσεχε στον ηλιο!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 654316Εμεις εδω θα ειμαστε μεχρι τισ 5μισιCrying or Very sad..

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε καλημεραααααααα σε σας και στις κιλιτσες

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από μένα, κορίτσια μου! Τι κάνετε;
Εμείς ξυπνήσαμε και βάλαμε το φαγάκι μας να γίνεται!
Γιούλη μου, πού είσαι; σε χάσαμε λίγο αυτές τις μέρες.. Ελπίζω να είσαι καλά...!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενα!!! βρηκα internet και ειπα να μπω να δω τα νεα σας αλλα ειναι τοοοοοσο πολλα τοσες μερες που εχω να μπω που δεν νομιζω να προλαβω να τα διαβασω ολα... αν καποια θυμαται ας με ενημερωσει με τα βασικα!!! ειστε ολες καλα??? Smile

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω για μενα σε 3 βδομαδες περιπου γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,,........................τωρα χτες λεγαμε για το μαξυλαρι θυλασμου 
γαι τον νυχτερινο υπνο 
αχ δεν θυμαμε κατι αλλο  κοριτσια αμνυσια εγκυμοσηνης συγνωμη

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Τζωρτζίνα μου! Τι κάνετε τα δύο κορίτσια; φαντάζομαι τα περνάτε πολύ όμορφα στην Κρήτη!! Smile
Δεν έχεις χάσει κάτι φοβερό, όλες καλά είναι!! Α! Η Κάλι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της! I love you

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ωραια! γιωτα μου με το καλο να σφιξεις στην αγκαλιτσα σου το παιδακι σου! γερο να ειναι! αν και πιστευω θα εχω γυρισει μεχρι τοτε και θα τα ξαναπουμε μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα!! καλη συγχαρητηρια! ποτε με το καλο? α κοριτσια και εμενα το μονο που μου λειπει στις διακοπες ειναι το μαξιλαρι εγκυμοσυνης-θηλασμου.... προσπαθω να κανω το ιδιο με 2-3 αλλα μαξιλαρια αλλα δεν ειναι το ιδιο.. εδω καλα ειναι αλλα εχει πολυ ζεστη και τα μεσημερια δεν μπορουμε να ξεκουραστουμε... ευτυχως παμε βολτες στα βουνα που εχει και δροσια και δεν ζηλευω και εγω που δεν μπαινω την θαλασσα... νατασα μου εσυ τι κανεις? κοριτσια αν βγω αποτομα μου εχει τελειωσει η μπαταρια...

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά, Τζωρτζίνα μου, να δροσίζεσαι όσο μπορείς! Πότε γυρνάς με το καλό;
Καλά είμαστε και εμείς! Περιμένω πως και πως να πάω αύριο να δω την μπέμπα μου!!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ωραια! εγω την ειδα πριν φυγω και θα την ξαναδω σε εναν μηνα... ξενερωσα λιγο γιατι νομιζα οτι στον 8 μηνα κανεις πιο συχνα υπερηχο.... αλλα δεν πειραζει θα κανω υπομονη! με το καλο να την δεις και να την καμαρωσεις και να ακουσεις καλα νεα! κοριτσακια μου σας αφηνω... θα φροντισω την επομενη φορα που θα βρω ιντερνετ να εχω φορτισει και το λαπτοπ.... (εχω χαζεψει εντελως με την εγκυμοσυνη....!!!) φιλακια πολλα! να ειναι οι κοιλιτσες καλα και τα μωρακια σας υπομονετικα! θα τα ξαναπουμε!!! Smile

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ, Τζωρτζίνα μου! Πολλά φιλιά σε σένα και την μπεμπούλα σου και να περνάτε υπέροχα!!

Marilena29

Marilena29
Καλημερα και στις υπολοιπες!!!!
Τζωρτζινα μου χαλαρωνεις ε? καλα να περνας...
Νατασα μου τι κανεις? αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!! τελεια...

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Μαριλένα μου! Καλά είμαι, εσύ; την παλεύεις στη δουλειά;
Ναι, αύριο επιτέλους! Έχω και μάθημα ανώδυνου τοκετού και σήμερα και αύριο, οπότε θα περάσει πιο γρήγορα η μέρα!

Marilena29

Marilena29
Ετσι ειναι οταν εχουμε κατι που ανυπομονουμε μετραμε ωρες!! ευτυχως θα περασουν ευχαριστα...
Στη δουλεια την παλευω..εχω ενδιαφερον πραγματα αυτες τις μερες..τη ζεστη ειναι που δεν παλευω και νιωθω ζαλισμενη σημερα..και μεσα στο γραφειο νιωθω ζεστη!!
θα προτιμουσα να ειμαι σπιτι μου και να ξαπλωνα στο κλιματιστικο αλλα τι να κανουμε..

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλιματιστικό δεν έχετε και στο γραφείο;
υπομονή, μωρέ..! Αν έχεις και δουλειά, θα περάσουν οι ώρες!

Marilena29

Marilena29
Εχουμε Νατασα μου αλλα επειδη οι πορτες ειναι ανοιχτες νομιζω δε κρυωνει και τοσο καλα..θα περασουν οι ωρες ομως που θα παει..νιωθω μια αδυναμια...ο αντρας μου δουλευει απογευματινη βαρδια σημερα (7-1) οποτε δε θα εχω μαγειρεμα η κατι ετσι θα κοιμηθω νωρις...

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό αυτό, θα ξεκουραστείς, οπότε, σήμερα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 215994

Marilena29

Marilena29
Νατασα μου για το μαξιλαρι θηλασμου που λεγατε χτες...εγω δεν πηρα...και δεν ετυχε να μου δειξουν σε καποιο μαγαζι..εσενα σου ειπε η γιατρος η απο μονη σου πηρες?

Pely

Pely
Καλημέρεςςςςς!!!! Τι κάνετε κοπελιές;;;;

Ήθελα να΄ξερα ποιος ξύπνιος είπε ότι σήμερα θα δρόσιζε..... μόνο εγώ ψήνομαι;;;;;;Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 585182Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 585182Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 585182

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από μόνη μου πήρα, Μαριλένα μου, γιατί διάβασα ότι βοηθάει πολύ στον ύπνο, αλλά και μετά σαν στήριγμα για το θηλασμό! Εγώ πήρα αυτό:
http://www.beboulino.gr/227?search=%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%20%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D
Δες μήπως βρεις κάτι αντίστοιχο και εκεί!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Πέλυ μου! Καλά είσαι;
Εμένα μου φαίνεται σαν να 'ναι λίγο καλύτερα σήμερα.. Ίσως από το βράδυ να δροσίσει περισσότερο..!

Marilena29

Marilena29
Ευχαριστω Νατασα μου θα παω να δω και θα ρωτησω και γιατρο...

Καλημερα Πελυ μου ολα καλα?

Pely

Pely
αν εξαιρέσεις τη ζέστη είμαι καλά.....εσύ;;; θα πας σήμερα;;;προλαβαινουμε για καφέ νωρίτερα;;

Μαριλένα μου εσύ;;;στη δουλειά είσαι ε;, υπομονήηηη....

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ'ΜΑΙ Κ ΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΠΕΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΛΙΩΣΑΑΑ...
ΜΑΡΙΛΕΝΑ Κ ΕΛΙΖΑΚΙ Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ Κ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!ΑΡΑ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ(ΒΛΕΠΕΙΕΣ ΠΕΦΤΕΙ Κ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10/08)ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?Η ΜΠΕΜΠΟΥ ???Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 654316Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 27 654316
ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΕ ΔΛΔ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 17/7 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΙΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ MOTHER BABY ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ,Ε???ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ???ΚΡΗΤΗ!!!!Κ ΠΑΛΙ ΚΡΗΤΗ!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΕ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΙΔΑΛΛΩΣ Κ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΟΥΤΣΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!I love youI love youI love youI love you
PELY ΜΟΥsunnysunnysunnysunny K ΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 32,ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑΚΙ Κ ΕΒΡΕΞΕ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!WinkWinkWinkWinkWinkWink ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΧΧΑΧΑΧΑ
Κ ΓΩ ΕΧΩ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!! ΑΥΡΙΟ!!!!ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Marilena29

Marilena29
Τυχερουλες θα πατε για καφε...

Φρουφρου μου σου λυσαμε και σενα το θεμα με τις ανταυγιες ε? χαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις