526 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 Τρι Ιουν 25, 2013 2:59 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα μου ποτε εχεισ ραντεβου ειπεσ?εγω θα παω 5 ιουλιου κ γω στο γιατρο μου ευτυχωσ γιατι πολλα λεφτα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marilena29 έγραψε:Ελιζα μου κι εγω πρεπει να φαω λαχανικα για ενα μηνα μετα απο τοσο φαγητο!!
Κοριτσια νιωθω μια απιστευτη κουραση...και αχονομαι και λιγο γιατι σημερα δεν ενιωσα την μπεμπα...αλλα νιωθω τοοοοσο φουσκωμενη (εχω και θεμα με τη δυσκυλιοτητα), πινω και πολυ νερο και νιωθω γεματη που ισως να οφειλεται σαυτο...
ΑΧ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!!ΤΟ'ΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΑΣΕ...2ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΚΡΑΜΠΕΡΙΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ??
Marilena29 έγραψε:Φρουφρου μου δεν παιρνω κατι...εγω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα...και στην εγγυμοσυνη τωρα τελευταια μου παρουσιαστηκε.,..και προσεξα οτι ειναι αμα φαω μ..... που το παθαινω...αν τρωω κανονικα σαλατες με κρεατακι η λαχανικα δεν εχω προβλημα...παντως ξερω οτι και τα δαμασκηνα τα ξηρα βοηθουν!! με τοσα που εφαγα το σκ λογικο ηταν να την παθω!!!
Γεια σου Πελυ μου και σευχαριστω!!! Δε μιλησαμε ποτε ...οταν σταματησες να μπαινεις μπηκα εγω!!! με το καλο το μωρακι σου.. πως εισαι? εμας χτυπησε 40αρι σημερα!!
Καλά για 40άρι δεν το κόβω αλλά έχει πολύ ζέστη.....λίγο και η κατάστασή μας, τα'χω δει όλα!!!
Κυπραία βλέπω!!!!!!!!! 5 χρόνια ήμουν Κύπρο!!!!
Φρουφρουδάκι- φαντασματάκι!!! Καλά είναι ο μικρός μόνο που με έχει ταράξει στην ανύπαρκτη συχνοουρία!!!! Την βρίσκει ρε παιδί μου να με πιέζει στην κύστη!!!!!!φρουφρού έγραψε:ΠΕΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
???ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ?ΕΙΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???ΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ NUTRICIA?ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ!!!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΕΣΥ!!ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΔΡΑ Κ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ(ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΦΡΟΥΤΑ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Η' Κ ΚΑΦΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ)Κ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΙΣ!!!ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΜΩΣ!!!!Marilena29 έγραψε:Φρουφρου μου δεν παιρνω κατι...εγω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα...και στην εγγυμοσυνη τωρα τελευταια μου παρουσιαστηκε.,..και προσεξα οτι ειναι αμα φαω μ..... που το παθαινω...αν τρωω κανονικα σαλατες με κρεατακι η λαχανικα δεν εχω προβλημα...παντως ξερω οτι και τα δαμασκηνα τα ξηρα βοηθουν!! με τοσα που εφαγα το σκ λογικο ηταν να την παθω!!!
Γεια σου Πελυ μου και σευχαριστω!!! Δε μιλησαμε ποτε ...οταν σταματησες να μπαινεις μπηκα εγω!!! με το καλο το μωρακι σου.. πως εισαι? εμας χτυπησε 40αρι σημερα!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΙΓΟΥΡΑ-Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ!!ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ???Pely έγραψε:Φρουφρουδάκι- φαντασματάκι!!! Καλά είναι ο μικρός μόνο που με έχει ταράξει στην ανύπαρκτη συχνοουρία!!!! Την βρίσκει ρε παιδί μου να με πιέζει στην κύστη!!!!!!φρουφρού έγραψε:ΠΕΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
???ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ?ΕΙΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???ΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ NUTRICIA?ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ!!!
Ένα τσαντάκι για να βάλεις μέσα τις πρώτες εξετάσεις του μωρού!! Χαριτωμένο αλλά μην φανταστείς.......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης