51 Απ: 3η φορά έγκυος (μάλλον!!) - θα πετύχει αυτή τη φορά;;; Παρ Ιουλ 12, 2013 5:38 am
IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστούμε kate! μακάρι! εγω θαχω νεότερα την Τετάρτη. έχω φάει όλα μου τα νύχια μέχρι τότε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Gia έγραψε:Καλησπερα!Καταρχην συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες που τα καταφεραν!Ioliatore ηθελα να ρωτησω εσενα.Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω 1 αποβολη και μια διδυμη παλλινδρομη απο εξωσωματικη και οι δυο φορες.Μου ειπαν για προεμφυτευτικο λογω κακης ποιοτητας ωαριων ομως μονο στην περιπτωση που θα εχουμε αρκετα εμβρυα.Σκεφτομαι οτι μαλλον δεν θα εχουμε πολλα αφου με το ζορι ειχα απο 6 ωαρια καθε φορα και απογοητευομαι.Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι το πιθανοτερο ειναι αν πιασει να εχει την ιδια καταληξη.Τι σας ειχαν πει εσας;
Δεν εχουμε προβλημα κολληματος εδω κολλανε κι αυτα που δεν πρεπει...IoliAtore έγραψε:Για να συνοψίσω αν βαριέστε να διαβάσετε το σεντόνι:
εν ολίγοις με τον προεμφυτευτικό είναι γκαραντί ότι σου μένουν τα καλά έμβρυα. Αυτά δεν επρόκειτο να χαλούσαν ή να σταματούσαν να αναπτύσσονται περιμένοντας τα αποτελέσματα. Απλώς, μπορεί να είναι πιο λίγα από όσα θα είχες δυνατότητα να μεταφέρεις (ή να καταψύξεις) αρχικά διότι ουσιαστικά είναι διαδικασία διαλογής: απορρίπτεις έμβρυα. Απορρίπτεις όμως όσα έχουν πρόβλημα το οποίο την ημέρα 3 χωρίς προεμφυτευτικό μόνο να μαντέψουν μπορούν οι εμβρυολόγοι. Άρα θα σου μετέφεραν θες δεν θες και προβληματικά.
Μπορεί μετά τον προεμφυτευτικό να έχεις λιγότερα είναι όμως σίγουρα οκ από αποψη ανωμαλιών και επίσης είναι και στο στάδιο βλαστοκύστης άρα "κολλανε" και καλύτερα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Εξωσωματική και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή » 3η φορά έγκυος (μάλλον!!) - θα πετύχει αυτή τη φορά;;;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης