Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
363 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 363 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Ilianab

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Έχεις δίκιο!!αγου ετσι κι αλλιώς δεν γινεται να σταματήσουμε να εχουμε αγωνία και άγχος τοτε δε πειράζει χαλάλι του!!αρκει να εχουμε τα αποτελέσματα που θελουμε!! Μπράβο σου κοπέλα μου!συγχαρητηρια!!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 215994Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 215994Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 215994Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 215994Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 215994Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 654316Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 654316Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 654316Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 654316Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 50580Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 50580Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 50580Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 50580Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 50580
μπράβο κοριτσάκι μου!όλα θα πάνε καλά!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συγχαρητήρια!!!!αντε με το καλο να ακούσετε και την καρδούλα τωρα!!

Energy2009

Energy2009
Αγαπημενες μου σας ευχαριστώ ειλικρινά όλες!! Με την βοηθεια του Θεού εύχομαι βήμα βήμα να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να ακούσουμε αρχικά καρδούλα!

Με τον γιατρό μου μίλησα, μου επιβεβαίωσε κι αυτός ότι η χοριακη είναι πολύ καλή και μου είπε να την επαναλάβω την επόμενη Πέμπτη, οπότε και θα με δει στο ιατρείο. Να μην ανησυχώ και να συνεχίζω αυτά που έχουμε πει.

Στο μεταξυ, ίσως είναι από την σημερινή αγωνία, ίσως σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, πάντως από το μεσημέρι και μετά έχω δέκατα 37,5 και νιώθω εξάντληση, βουίζουν τα αυτιά μου και τέτοια... Όχι ότι με πειράζει (με την χαρά που έχω) Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 893968απλά να μην αρρωσταίνω. Ξάπλωσα τώρα οπότε ελπίζω να περάσει!

Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472Σας φιλώ γλυκά να είστε όλες καλά!!!

Energy2009

Energy2009
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τι κάνετε; Επιτέλους Παρασκευή σήμερα...Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 328109 

Εγώ τελικά είμαι αρρωστούλα...Σήμερα δεν πήγα και στη δουλειά. Από εχθές το βράδυ έχω πυρετό 37,5-38,5 που ανεβοκατεβαίνει και έχω κρεβατωθεί. Μου είπε ο γιατρός να παίρνω Depon και ελπίζω να περάσει γρήγορα!

Σας φιλώ γλυκά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!
Όχι μόνο δουλειές, εντάξει;; Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 93981  Και καμιά βολτούλα!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Energy2009 έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τι κάνετε; Επιτέλους Παρασκευή σήμερα...Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 328109 

Εγώ τελικά είμαι αρρωστούλα...Σήμερα δεν πήγα και στη δουλειά. Από εχθές το βράδυ έχω πυρετό 37,5-38,5 που ανεβοκατεβαίνει και έχω κρεβατωθεί. Μου είπε ο γιατρός να παίρνω Depon και ελπίζω να περάσει γρήγορα!

Σας φιλώ γλυκά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!
Όχι μόνο δουλειές, εντάξει;; Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 93981  Και καμιά βολτούλα!!

περαστικα σου κοριτσακι μου Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα και περαστικά!

Energy2009

Energy2009
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

Αmazona και Σοφία μου σας ευχαριστώ πολύ!

Ήδη από εχθές το πρωί νιώθω καλύτερα καθώς ο πυρετός σταμάτησε, ευτυχώς!

Καλό βράδυ να έχουμε, και μια καλή εβδομάδα σε όλες μας...

Φιλάκια Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Energy2009 έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

φιλια κοριτσαρα μου Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 
καλη σου εβδομαδα!!!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Energy2009 έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

επίσης!καλή εβδομάδα!Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 

Energy2009

Energy2009
Καλησπέρα κορίτσια,

Ελπίζω να είστε καλά. Εγώ... έτσι κι έτσι. Στεναχωρημένη λίγο.

Έκανα σήμερα την 3η χοριακή μου και βγήκε 3.810. Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν 1.083 οπότε θα έπρεπε να είναι πιο ανεβασμένη σήμερα, κοντά στα 4.300 τουλάχιστον.

Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω την Πέμπτη.

Η αγωνία συνεχίζεται... ελπίζω απλά να μην είναι η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος. Crying or Very sad 

Καλό βράδυ σε όλες... σας φιλώ

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μην αγχωνεσαι κοπελα μου....ποσες εβδομαδες εισαι τωρα?υπερηχο δεν σου εκανε?σκεψου θετικα κ ολα θα πανε καλα...οσο στενοχωτιεσαι τοσο χειροτερα ειναι...!!! η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...!!!!!

Energy2009

Energy2009
evianna80 μου καλησπέρα,

Είμαι στην 6η εβδομάδα - υπέρηχο δεν έχω κάνει ακόμα, καθώς περίμενε ο γιατρός μου να ανέβουν λίγο οι χοριακές π.χ. να πάει 5000 και μετά. Λογικά αυτή την εβδομάδα τέτοιες τιμές έπρεπε να έχω.

Για να δούμε. Ίσως ξεκίνησε λίγο χαμηλά και αυξηθεί στη συνέχεια κανονικά, το οποίο και εύχομαι!

Προσπαθώ όπως λες να είμαι ήρεμη. Πιστεύω και εγώ στην Παναγία, ας γίνει το θέλημά της.

Σε ευχαριστώ πάντως και με το καλό εύχομαι να έρθουν στον κόσμο τα μωράκια σου! Διπλή ευτυχία και ευλογία!!

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Energy2009 έγραψε:evianna80 μου καλησπέρα,

Είμαι στην 6η εβδομάδα - υπέρηχο δεν έχω κάνει ακόμα, καθώς περίμενε ο γιατρός μου να ανέβουν λίγο οι χοριακές π.χ. να πάει 5000 και μετά. Λογικά αυτή την εβδομάδα τέτοιες τιμές έπρεπε να έχω.

Για να δούμε. Ίσως ξεκίνησε λίγο χαμηλά και αυξηθεί στη συνέχεια κανονικά, το οποίο και εύχομαι!

Προσπαθώ όπως λες να είμαι ήρεμη. Πιστεύω και εγώ στην Παναγία, ας γίνει το θέλημά της.

Σε ευχαριστώ πάντως και με το καλό εύχομαι να έρθουν στον κόσμο τα μωράκια σου! Διπλή ευτυχία και ευλογία!!
Είσαι στην έκτη εβδομάδα όπως 5 εβδομάδες και κάποιες ημέρες ή 6 εβδομάδες και κάποιες ημέρες; Νομίζω ότι ίσως έπρεπε να σου έχει κάνει έναν υπέρηχο... Εμείς στις 6 και κάτι είχαμε δει το σάκο με τα εμβρυϊκά στοιχεία και η σύλληψη ήταν καθυστερημένη...
Σε κάθε περίπτωση μην απογοητεύεσαι και μην προδικάζεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Θετικές σκέψεις έχουμε πει!

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω αυτο πιστευω πως υπερυχο επρεπε να σου κανει να δει αν βλεπει σακο...αλλα κατο ξερει αυτος....κ μονο που αυξανεται η χοριακη ειναι καλο...το ασχημο ηταν να μενει στασιμη η΄να κατεβει...
ολα μια χαρα....
περιμενω νεα σου!!!!!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσι μου εύχομαι πραγματικά να πανε ολα καλα.να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι αισιόδοξη.κι εμένα ο πρώτος υπέροχος στις 5 εβδομάδες έγινε και είχαμε δει σάκο και εμβρυο πολυ πολυ μικρο σαν τριχουλα φαντασου.αλλα για να το καθυστερεί ο γιατρός σου ίσως να θέλει να ειναι σίγουρος για αυτο που θα δει και θα σου πει.κανε λίγη ακομα υπομονη.

Energy2009

Energy2009
Αγαπημένες σας ευχαριστώ πολύ όλες για το κουράγιο και την θετική ενέργεια που μου στέλνετε!

Paramythenia μου είμαι στην αρχή της 6ης εβδομάδας ακριβώς (ΤΕΡ 21/05), δηλαδή αύριο θα είμαι 6 εβδομάδων και 1 ημέρας. Το πλάνο του γιατρού ήταν αυτή την Πέμπτη να πάω για υπέρηχο καθώς θα αυξανόταν ικανοποιητικά και η χοριακή. Όπως και να 'χει πάντως, αυτή την Πέμπτη θα κάνω σίγουρα υπέρηχο, ανεξάρτητα πλέον από το αποτέλεσμα της χοριακής.

evianna μου αυτό που λες ισχύει, τουλάχιστον η χοριακή δεν πέφτει ή δεν μένει στάσιμη. Έτσι έχουμε ελπίδες. Και αξίζει να περιμένω και να κάνω υπομονή. Αξίζουν όλες οι ταλαιπωρίες, για ένα θετικό αποτέλεσμα!

Dori μου και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη, όπως και εσύ τα ίδια είχαμε δει στους υπερήχους. Στην αρχή σάκο και μετά έμβρυο και καρδούλα. Για να δούμε αυτή τη φορά. Προσπαθώ όπως λες να είμαι θετική, εξάλλου τόσα γίνονται!!

Ας μην προδικάζω που λέει και η Paramythenia!

Σας φιλώ όλες γλυκά Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472

Paramythenia

Paramythenia
Θα κάνεις τον υπέρηχό σου και θα δεις που θα πάνε όλα καλά.

Φιλιά πολλά!

Energy2009

Energy2009
Φιλιά paramythenia μου, μακάρι!!

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περιμενουμε νεα σου κουκλιτσα μου,,,,κ σιγουρα θα ειναι ολα θετικα!!!Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι μου θετικη σκεψη θελω και η Παναγιτσα ειναι μαζι σου!!!
ολα καλα θα πανε!!! Very Happy 

Energy2009

Energy2009
Μια γλυκιά καλησπέρα στην paramythenia την evianna και την Σοφία καθώς και σε όλα τα κορίτσια της παρέας!!

Ελπίζω να είστε καλά!

Εγώ καλά είμαι, σχετικά ήρεμη, που και που αγχωμένη... αλλά πλέον σχεδόν έφτασε η Πέμπτη οπότε θα γίνει η 4η χοριακή και ο πρώτος υπέρηχος.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά... και όλες να έχουμε τα καλύτερα νέα για ό,τι κι αν περιμένουμε!

Μέχρι τότε σας φιλώ και καλό βραδάκι σε όλες μας!!   Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ENERGY καλησπερα κοπελα μου γλυκια....σου ευχομαι καλα αποτελεσματα για αυριο κ θα δεις πως ολα θα ειναι οκ!!!
θα μας τα πεις κ η ιδια θα δεις...Very Happy Very Happy 
περιμενουμε νεα....
η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Energy2009 έγραψε:Μια γλυκιά καλησπέρα στην paramythenia την evianna και την Σοφία καθώς και σε όλα τα κορίτσια της παρέας!!

Ελπίζω να είστε καλά!

Εγώ καλά είμαι, σχετικά ήρεμη, που και που αγχωμένη... αλλά πλέον σχεδόν έφτασε η Πέμπτη οπότε θα γίνει η 4η χοριακή και ο πρώτος υπέρηχος.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά... και όλες να έχουμε τα καλύτερα νέα για ό,τι κι αν περιμένουμε!

Μέχρι τότε σας φιλώ και καλό βραδάκι σε όλες μας!!   Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472

πολλα πολλα φιλια και πολυ θετικη ενεργια!!!! Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 Και αρχίζει η αγωνία της χοριακής  - Σελίδα 2 417472 

περιμενουμε τα νεα σου!!!

Paramythenia

Paramythenia
Κοριτσάκι μου να δεις που όλα καλά θα πάνε!
Σου στέλνω τα φιλιά μου.
Θα περιμένουμε νέα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις