1 καλωσ ορισεσ ZINI Πεμ Ιουν 27, 2013 5:11 am
elisavet79
Σιωπηλή δύναμη
καλωσ ορισεσ ζινι(ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ) και μπραβο σου που αλλαξεσ ετσι ωστε να ενταχτεισ ομορφα στην παρεα μασ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
η ελισαβετ λεει πως η ζινι ειναι η αννα μαρια που ηταν γραμμενη και εκανε διαγραφη γιατι δεν της ταιριαζε το φορουμ οπως ειπε!τωρα τι να σου πω??δεν καταλαβα απο που το εβγαλε αυτο το συμπερασμα!margdimitra έγραψε:Ποιες είναι οι κοπέλες?
Δεν καταλαβαίνω.
demaki88 έγραψε:απο οτι καταλαβα μπουρμπουλιθρα εννοει την αννα μαρια που ηταν πριν εδω!μπες στο θεμα"χρειαζομαι την γνωμη σας"και θα το καταλαβεις!!ελισαβετ απο που το καταλαβες να μου λυθει η απορια???
demaki88 έγραψε:αυτο ειναι το ντουμανι!μεταφορικα το χρησιμοποιουμε για καυγαδες και φασαριες!!
ειδες;;;χρησιμο πολυ το φορουμ!!δηλαδη λεμε ριξαμε ενα ντουμανιbourboulithra έγραψε:demaki88 έγραψε:αυτο ειναι το ντουμανι!μεταφορικα το χρησιμοποιουμε για καυγαδες και φασαριες!!
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΗΣ ΗΞΕΡΑ!ΧΑΑΧΑ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!
αυτο που λες το διαπιστωσα και εγω την εμμονη εννοω!!!iouliana έγραψε:εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή της
ελισαβετ με την αννα-μαρία και γιατι εμφανίζεται μόνο οταν είναι να τα χώσει στην αννα-μαρία . Προσωπικά πιστεύω ότι η ελισαβετ ειναι ενα προσωπο που εμφανιζεται και με αλλο προφιλ στο forum
εεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααα? Τι ανακαλυψη ηταν αυτη βρε Ιουλιανα μας?iouliana έγραψε:εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή της
ελισαβετ με την αννα-μαρία και γιατι εμφανίζεται μόνο οταν είναι να τα χώσει στην αννα-μαρία . Προσωπικά πιστεύω ότι η ελισαβετ ειναι ενα προσωπο που εμφανιζεται και με αλλο προφιλ στο forum
ede έγραψε:εεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααα? Τι ανακαλυψη ηταν αυτη βρε Ιουλιανα μας?iouliana έγραψε:εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή της
Eγώ αυτη τη σκεψη εκανα πο το πρωτο ποστ της ελισαβετ. Διαβαζει 2 χρόνια και κατι αλλα εκανε εγγραφη για την αννα μαρία. Και παρακολουθεί αλλά οταν την υποψιάζεται εμφανίζεται. ναι προσωπικά ειμαι σιγουρη οτι έχει αλλο προφιλ και ειναι πραγματικα ανόητο να την λες σε κάποια οταν δεν έχεις τα κότσια να τος πεις ακόμα και με το πρώτο σου νικ. και ειναι ακομα πιο ανοητο να προσπαθεις να παραπλανεις και να πιστεύεις οτι δεν εχουν παρει οι αλλες χαμπαρι ποια εισαι μονο και μονο επειδη αλλάζεις το τελικο ς και το κανεις σ. Και ειναι κριμα πραγματικα. Οσο για την Αννα Μαρια..................... εχω πολυ συγκεκριμμενη αποψη και δεν την αλλαζω. Δεν λεω αν την συμπαθουσα η οχι. Αλλα το προβλημα μας ηταν -ειναι αλλου.iouliana έγραψε:ede έγραψε:εεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααα? Τι ανακαλυψη ηταν αυτη βρε Ιουλιανα μας?iouliana έγραψε:εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή της
κοιτα ανακαλυψη δεν τη λεω αλλα προσωπικη παρατηρηση. Μου φαινεται πολυ πιθανο να προκειται για κοπελα πουνα διατηρει ενα χαμηλων τονων προφιλ και να χρησιμοποει αυτο το το προφιλ οταν θελει να γινει πιο εμπαθης. Φυσικα αυτο ειναι μια καθαρα δικη μου σκεψη και μπορει να μην ισχυει.
Αφού χαρηκες τόσο πολύ θα μπορούσες να της το στείλεις σε πμ. Το εκανες μονο για να της εκθέσεις. και το καλύτερό? Δεν εισαι σίγουρη αν ειναι αυτή. Τέλος πάντων γενικά οι εμμονές δεν έιναι καλό. Κοίταξε το. αααα και πριν μου πεις οτι το παιζω δικηγορος της αννας μαρίας σου λεω οτι την εχω και χ@σμενη εντελώς μιας και δεν την ήξερα και απο εχθές και ούτε σκοπεύω να την γνωρίσω ούτε αυτή ούτε και καμία αλλη. Αλλά και αυτό το δήθεν πια.............δεν παλευεται απο ενήλικα κορίτσια.elisavet79 έγραψε:Λοιπον πραγματι εκανα εγγραφη μονο για την αννα μαρια το ειπα εξαλου κιολασ επισησ οπωσ εξηγησα παρακολουθω το φορουμ δυο χρονια αγανακτησα μαζι τησ γι αυτο και γραφτηκα εξακολουθω να το παρακολουθω και απο τοτε που γραφτηκα οποτε κανω συνδεση απαντω και σε κανενα θεμα και μεχρι εκει'επειδη ομωσ ειδα οτι ξανα γραφτηκε και πραγματικα χαρηκα που αλλαξε τροπαριο γι αυτο και το σχολιασα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης