Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 4:39 am

elisavet79

elisavet79
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καυολου τσιτα με εβγαζε εκτοσ εαυτου καποτε πλεον εχει στρωσει

27καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 4:50 am

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σου πω, για να μην τσιτώσω εγώ τώρα. Το είπες, το ακούσαμε, το ξανακούσαμε, ωραία, το καταλάβαμε, νομίζεις ότι πρόκειται για την άννα - μαρία. Κάποιες θα το πιστέψουν, κάποιες όχι. Τίποτα άλλο έχεις να μας πεις; Αλλιώς, όπως σου είπε σωστά κι η ede, τα υπόλοιπα να τα πείτε με τη zini μέσω pm, οι υπόλοιπες δε χρωστάμε τίποτα να παρακολουθούμε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Φτάνει!

28καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 4:55 am

zini

zini
Λοιπον, εψαχνα πριν καμια δεκαρια μερες στο google ενα foroum για μαμαδες, που να ανταλασουμε αποψεις και να συζηταμε. Και βρηκα αυτο μπηκα, μου αρεσαν και με ενδιαφεραν καποια θεματα και εκανα εγγραφη.

29καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 5:16 am

nanakaboubou

nanakaboubou
zini έγραψε:Λοιπον, εψαχνα πριν καμια δεκαρια μερες στο google ενα foroum για μαμαδες, που να ανταλασουμε αποψεις και να συζηταμε. Και βρηκα αυτο μπηκα, μου αρεσαν και με ενδιαφεραν καποια θεματα και εκανα εγγραφη.

καλα εκανες βρε κοριτσι μου οποια κ να σαι... καλως ηρθες

30καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 5:53 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisavet79 έγραψε:Καυολου τσιτα με εβγαζε εκτοσ εαυτου καποτε πλεον εχει στρωσει

Τι ομορφη ατακα. Πόση υποκρισία κρύβει μεσα της? ''Με εβγαζε εκτός εαυτου........Γιατί υποστήριζε την γνωμη της οπως ολες μας αλλά  δεν μπορουσαμε να την κολησουμε στον τοιχο μιας και ειχε πολυ καλο αντιλογο με δυνατα επιχειρήματα , γιατι ελεγε οτι ζουσε πλουσιοπαροχα και μας δεν μας αρεσει να λεει καποιος οτι εχει περισσοτερα απο εμας  . Φυσικα δεν θα πιστεψω οτι ειναι πολυασχολη επαγγεματίας οπως δηλωνει ενω ειναι εδω μεσα ολη την ωρα ( ενω την ινκα την πιστευω που ειναι γιατρος και ασχολειται με εμας τις ''καμπιες''-Συγνωμη Ινκα αλλα μου ηρθες στο μυαλο και εισαι δυνατο παραδειγμα-)με βγαζει εκτος εαυτου γιατι λεει οτι θα αφησει το παιδι της στην ελλαδα και θα γυρισει στην Αγγλια για 1 μηνα. Δεν με ενοχλει ομως που η Μαριγουλα μενει στο Περιστερι αλλα θα το αφησει στη Λουτσα στην μανα της για 2 μηνες. με ενοχλει που εχει γυναικα και παραταει το παιδι της αλλα δεν με ενοχλει που εχω την μανα απο πανω και παραταω παλι το παιδι μου . Και τωρα αν εχει μπει συνεχιζει ο τροπος ζωης της (αν ειναι αληθινος που και αν δεν ειναι εγω χεστηκα κυριολεκτικα) και τα πιστευω της να ειναι ιδια αλλα δεν πειραζει .............αφου δεν τα λεει ολα καλα. Μα ποσο υποκριτικό πια? Συγνωμη αλλα το βρισκω τοσο μα τοσο υποκριτικο.

31καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 6:02 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμπασει περιπτωσει τι ζορι τραβας ελισαβετ αν ειναι ή δεν ειναι και πως θα φερεται ο καθενας και αν φερεται σωστα? ειναι το τσιφλικι σου εδω μεσα και δεν το ξεραμε??? αντε γιατι φτανει πια...!

32καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 6:07 am

nanakaboubou

nanakaboubou
εγω ξερω το αλλο
αφηνουμε την δουλεια μας και τραβαμε τα βυζια μας..
δεν εχουμε με τιποτα να ασχοληθθουμε με φενετε και λεμε οτι να ναι!!!!!!!!
παμε για καμια βουτια!!! ψηθηκαμε παλι!!! μπας και συνελθουμε κιολας!!!!!!!!!!1:lol:  Laughing 

33καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 6:29 am

iouliana

iouliana
Όντως, o τρόπος που γράφει η zini μοιαζει πολυ με αυτον της αννας-μαρίας. Αλλα και παλί την εμμονη δεν την καταλαβαίνω, αν ειναι καλώς ειναι. Στο κάτω κάτω ηταν μορφώμενο και καλλιεργημένο ατομο. Εμενα παλι δε μου φαινοταν τοσο εξωπραγματικος ο τροπος ζωης της, μια γυναικα εργαζομενη με οικιακη βοηθο,ε, ενταξει δεν ειπε οτι ειναι και η βασιλισσα της αγγλιας. Τωρα αν αυτο πυροδοτησε ανασφαλειες και κομπλεξισμους, αλλο καπέλο.

34καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 6:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα δεν μοιαζει εγω πιστευω.καταρχας η ζινι εχει πει οτι πηγε σουπερ μαρκετ!θα πηγαινε η αννα μαρια στο σουπερ μαρκετ???ουτε κατα διανοια!!οπως και να εχει και εμενα μπορει να μην με λενε ντεμακι και την καθεμια εδω μεσα.σημασια εχει ποιες ειμαστε και απο που ερχομαστε???δεν θα φαμε και παρεα!!!!επησης θελω να πω οτι και εμενα δεν μου φαινετε εξωπραγματικος ο τροπος ζωης της αννας μαριας!δουλευε η γυναικα οπως εκατομυρια γυναικες.το οτι το παιδι της το μεγαλωνε η νταντα δεν μου λεει και κατι!!!

35καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 6:58 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα πιο εξωπραγματικο μου κανει το σκαλωμα που εχει φαει η ελισαβετ....

36καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 7:00 am

margdimitra

margdimitra
E όχι και να γράφεσαι σε ένα φόρουμ γιατί δεν χωνεύεις κάποια...
Shocked 

Εμμονή μου μοιάζει λίγο.

37καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 7:02 am

margdimitra

margdimitra
nanakaboubou έγραψε:
παμε για καμια βουτια!!! ψηθηκαμε παλι!!! μπας και συνελθουμε κιολας!!!!!!!!!!1:lol:  Laughing 

Πες τα νανούκα μπουμπούκα!!! καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 654316 καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 587529 

38καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 7:09 am

nanakaboubou

nanakaboubou
margdimitra έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

Πες τα νανούκα μπουμπούκα!!! καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 654316 καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 587529 

εμ.. τι να πεις.. και να λεγες οτι την ηξερε και προσωπικα την κοπελα, την ειχε κλεψει καποτε τον γκομενο και την εχει αχτι αντε να το δικαιολογησω καπως.. αλλα να γραφετε μονο και μονο επειδη δεν χονευει τον τροπο που ΓΡΑΦΕΙ? ουτε καν τον τροπο που μιλαει αλλα που γραφει?? εε σκαλωμα μεγαλο εχει η κοπελα αλλα οκ οτι περνει ο καθενας καλο ειναι.... εγω πριν πηρα ενα ντουζακι ξες με κλειστα ματια οτι ειμαι σε καμια χαβαη και ετσι στυλ.. ωραιοτατα.. παλι εσκασα τωρα Mad Mad 

39καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 8:45 am

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanaka teleio auto me to mpanio kai tous ixous apo hawaii...8a to efarmosw kai gw, elpizw na piasei gt opws to kobw oute kan diimero sti xalkidiki de blepw ston orizonta....
oso gia to olo thema elisabet - zini- anna maria einai entelws tragiko!!!edw mesa mpainoume gia na antallsksoume apopseis gia ta paidakia mas, na paroume kai na dwsoume idees, sumboules...!!opoios exei mpei me skopo apla na katiniasei elpizw na apoxwrisei kai na asxoli8ei me kati allo gt einai krima na xalas mia omorfi parea epeidi esu exeis komplex katwterotitas i ...anwterotitas!!!
ouf, paw na kanw kai gw ena grigoro ntouzaki me ti skepsi nisiwn bora-bora...Razz

40καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 9:51 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Julie85 έγραψε:nanaka teleio auto me to mpanio kai tous ixous apo hawaii...8a to efarmosw kai gw, elpizw na piasei gt opws to kobw oute kan diimero sti xalkidiki de blepw ston orizonta....
oso gia to olo thema elisabet - zini- anna maria einai entelws tragiko!!!edw mesa mpainoume gia na antallsksoume apopseis gia ta paidakia mas, na paroume kai na dwsoume idees, sumboules...!!opoios exei mpei me skopo apla na katiniasei elpizw na apoxwrisei kai na asxoli8ei me kati allo gt einai krima na xalas mia omorfi parea epeidi esu exeis komplex katwterotitas i ...anwterotitas!!!
ouf, paw na kanw kai gw ena grigoro ntouzaki me ti skepsi nisiwn bora-bora...Razz

πως τα περασες εκει στα ξενα?? κρυα τα νερα??? χαχα

41καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 10:21 am

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άσε φιλενάδα!!!πολλά θαλάσσια ρεύματα, μη σου πω οτι πήρε το μάτι μου και ένα κροκόδειλο...!!!Την επόμενη φορά θα επιλέξω κάτι σε Σκιάθο Razz

42καλωσ ορισεσ ZINI - Σελίδα 2 Empty Απ: καλωσ ορισεσ ZINI Παρ Ιουν 28, 2013 11:16 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Julie85 έγραψε:άσε φιλενάδα!!!πολλά θαλάσσια ρεύματα, μη σου πω οτι πήρε το μάτι μου και ένα κροκόδειλο...!!!Την επόμενη φορά θα επιλέξω κάτι σε Σκιάθο Razz
χαχαχαχαRespect Respect 
και γω μην σε πω τοσο ηλιο εσκασα την επομενη φορα κατι σε βουνισιο για αλλαγη!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις