Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
450 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 450 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

801Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:36 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Καταιγισμος ερωτήσεων τύπου γκάλοπ ξαφνικά στο φόρουμ. Σα να με έχουν πάρει τηλ και μου τα πρηζουν νοιώθω.
Αχ ναι. και δεν εχω κεφι καθολου. Εχω ασπρισει. κρίμα το μαυρισμα.Razz 

802Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:37 pm

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ede δώσε της αντιαλεργικο. Πάρε τη γιατρό πριν φουντώσει. Δεν είναι τίποτα πάντως. Όταν έχουν ίωση τα μικρα πολλές φορές βγάζουν και σπυρια. Ιογενής κνίδωση μας το είχε πει η γιατρός.

803Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:39 pm

zini

zini
Εγω λεω, να αλλαξουμε θεμα να πουμε καμια σαχλαμαρα να ξεχαστεις! Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 875502 

804Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:41 pm

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν λέγαμε τίποτα άλλο σήμερα;απο το πρωί μιλάμε για το αν καταπιούν καπνό και τελικα εσένα κατάπιε κερμα.τι να πω;τυχερή είσαι που το είδες.μιας φίλης μου το παιδι είχε καταπίει το σίδερακι απο το μαντάλακι.

805Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:44 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Αχ μην λετε για θανατους και τετοια. Η μικρή ειναι καλά . Τωρα ε΄χει καθαρίσει αλλα θα την προσέχω το βράδυ. Δεν περνω τηλε φωνο ακομα την γιατρό ............τι να πω οτι είμαι ζωον και ξέχασα οτι είχα βάλει αυγό ? Τεσπα αν φουντωσει θα την παρω φυσικά. Γενικά το αυγό ειδικά το ασπράδι θεωρείται αλεργιογόνος τροφή. και το ήξερα η ηλιθια το ηξερα. ....................αυτ το ποστ το εγραψα 20 λεπτα πριν. την ωρα που το εγραφα ο μικρός ήταν σο κρεβάτι και ξαφνικά κούω κλάματα και φωνές. Τρεχω μεσα ,εχει ανοιχτο το στομα και βγαζει σαλια. παταω τις φνωες και πιστευω οτι εφαγε καμια κολωνια. Ευτυχως ήταν ο αντρας μου εδω (σπανιο τοσο νωρις) τον γυρναει αναποδα ,τον στυπαει στην πλατη και βγαζει ενα κερμα. Ενα 20λεπτοShocked Shocked Τα ειχα στο συρταρι μου γιατι φοβάμαι την μπεμπα και πηγε ο ΄΄μεγαλυτερος ΄΄και το εφαγε. Εχασα και 5 χρονια . Αφησε τον μικρό ο αντρας μου και προσπαθούσε να συνεφε΄ρει εμένα. Τον βλεπω τωρα που γελαει και θέλω να τον πλακωσω. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
πλακα κανεις??Shocked Shocked χθες το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι καταπιε παιχνιδι η μικρη και την ετρεχα λεει στο νοσοκομειο και δεν την προλαβα και μαλακ@@ες τετοιες και ολη μερα το σκεφτομαι και τρελενομαι!!!

806Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:46 pm

zini

zini
Ελα τωρα να αλλαξουμε θεμα!! Βραδιατικα! Ασ μιλησουμε για τριχες! Για αποτριχωση; εχει κανει καμια λειζερ; χρονια το σκεφτομαι, αλλα το αμελω γιατι θελει αρκετες συνεδριες, και β)γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι σε ολα τα σημεια θα τα θελω σε ολη μου τη ζωη χωρις (αν καταλαβαινετε τι θελω να πω) Α, και ο 3 λογος ειναι οτι το θυμαμαι παντα καλοκαιρι και δεν κανει! Αυτα!

807Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:47 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηρα παιδιατρο σιροπι αταραξ. μα ποσο ηλιθια μπορει να ειμαι ποσο?

808Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:48 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Δεν λέγαμε τίποτα άλλο σήμερα;απο το πρωί μιλάμε για το αν καταπιούν καπνό και τελικα εσένα κατάπιε κερμα.τι να πω;τυχερή είσαι που το είδες.μιας φίλης μου το παιδι είχε καταπίει το σίδερακι απο το μαντάλακι.
μα τα κρυβω να μην τα παρει η μικρή και τα πήρε ο γαιδαρος. Μου ερχεται να τον πιασω απο το λαιμο. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ωχ το στομαχι μου με επιασε.

809Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:50 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Εγω λεω, να αλλαξουμε θεμα να πουμε καμια σαχλαμαρα να ξεχαστεις! Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 875502 
Τι να ξεχαστω? Η μαγκιά μου εφυγε. Ευτυχως που δεν ημουν μονη μου. μα ολοκληρο κερμα να του κολλήσει στο λαιμο?

810Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:50 pm

zini

zini
ede έγραψε:Πηρα παιδιατρο σιροπι αταραξ. μα ποσο ηλιθια μπορει να ειμαι ποσο?

ελα βρε εντε μου. την ηλιθιοτητα μας ολες την κανουμε σαν μαμαδες. εμενα μου εχει γλυστρισει απο τα χερια γιατι την κρατουσα και παραλληλα μιλουσα στο τηλ affraid affraid σημασια εχει οτι ειναι καλα, θα της δωσεις το σιροπακι και ολα μια χαρα θα ειναι.

811Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:50 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Ελα τωρα να αλλαξουμε θεμα!! Βραδιατικα! Ασ μιλησουμε για τριχες! Για αποτριχωση; εχει κανει καμια λειζερ; χρονια το σκεφτομαι, αλλα το αμελω γιατι θελει αρκετες συνεδριες, και β)γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι σε ολα τα σημεια θα τα θελω σε ολη μου τη ζωη χωρις (αν καταλαβαινετε τι θελω να πω) Α, και ο 3 λογος ειναι οτι το θυμαμαι παντα καλοκαιρι και δεν κανει! Αυτα!
εγω παλι θα το εκανα για να μην εχω το ξυρισμα για ολη την υπολοιπη ζωη μου!!!ευτυχως που δεν εχω γενικα πολυ τρυχα οποτε το ξυρισμα το εχω 1-2 φορες την εβδομαδα.

812Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:51 pm

zini

zini
demaki88 έγραψε:
zini έγραψε:Ελα τωρα να αλλαξουμε θεμα!! Βραδιατικα! Ασ μιλησουμε για τριχες! Για αποτριχωση; εχει κανει καμια λειζερ; χρονια το σκεφτομαι, αλλα το αμελω γιατι θελει αρκετες συνεδριες, και β)γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι σε ολα τα σημεια θα τα θελω σε ολη μου τη ζωη χωρις (αν καταλαβαινετε τι θελω να πω) Α, και ο 3 λογος ειναι οτι το θυμαμαι παντα καλοκαιρι και δεν κανει! Αυτα!
εγω παλι θα το εκανα για να μην εχω το ξυρισμα για ολη την υπολοιπη ζωη μου!!!ευτυχως που δεν εχω γενικα πολυ τρυχα οποτε το ξυρισμα το εχω 1-2 φορες την εβδομαδα.

δεν λεω για ποδια κλπ εκει ναι, απλα στο αλλο.. εγω κανω κερι παντου οχι ξυραφι, αλλα το επιμαχο τωρα το θελουμε ετσι δεν λεω, αλλα ειναι και λιγο μοδα..

813Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 1:02 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ....τι θα γινει με τον Αντωνη? το κεφαλι μου. Που να απαντησεις πια?
Λοιπν δενμου φευγει η επιθυμια να χαστουκισω τον μικρό. κρατιεμαι. Αυτον δεν τον εχω ακουμπησει .Θα τον ακουμπησω τωρα και θα το θυμαται. Laughing 

814Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 1:09 pm

zini

zini
ede έγραψε:Οκ....τι θα γινει με τον Αντωνη? το κεφαλι μου. Που να απαντησεις πια?
Λοιπν δενμου φευγει η επιθυμια να χαστουκισω τον μικρό. κρατιεμαι. Αυτον δεν τον εχω ακουμπησει .Θα τον ακουμπησω τωρα και θα το θυμαται. Laughing 

φανταζομαι ο μικρος το εχει ξεχασει το γεγονος, και εσυ ακομη δεν εχεις επανελθει στο φυσικο σου χρωμα pale pale 

815Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 1:11 pm

zini

zini
Λοιπον κοριτσια καληνυχτα. Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 417472 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 850933 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 850933 

816Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 2:06 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σκέφτομαι πολλή ώρα τώρα αν πρέπει να ανακατευτώ(και να βρω τον μπελά μου...) ή να μείνω αμέτοχη...
Μιλάτε για την "κακία" που βγάζουν κοπέλες που προσπαθούν για παιδάκι. Η κακία που με τόση ευκολία βγάζετε εσείς (που στην τελική το βράδυ θα πάτε να φιλησετε τα κεφαλάκια των παιδιών σας) είναι οκ; Με ποιο σκεπτικό λες οτι σε μερικές δεν αξίζει να δώσει ο Θεός παιδάκι; Είσαι τόσο καλός άνθρωπος εσύ που με τόση ευκολία ξεστόμισες τέτοια κουβέντα; Επίσης κάθεστε και κάνετε χαβαλέ με τις παχουλές... ναι παχουλή είμαι και ναι από το φαί έγινα δεν φούσκωσα απο τον αερα. Αυτό δε δίνει το δικαίωμα σε κανεναν να γελάει εις βάρος μου. Και να ξεκαθαρίσω οτι δεν με πειράζει το χιούμορ. Άλλωστε πολλές φορές σαρκάζω και γω τον εαυτό μου. Αλλά το να λες θα μπει καμια χοντρή-ξινή και θα μας κράξει... εσυ η τόσο γλυκομίλητη κοπέλα ε;;; Μέλι στάζουν τα λόγια σου... Ξέρεις αύριο μεθαύριο μπορεί και η κορούλα σου να γίνει παχύσαρκη... για τον α ή β λόγο... ή μπορεί και η ίδια να προσπαθεί 10 χρόνια να κάνει παιδάκι ενώ όλες γύρω της γίνονται μανούλες... και θα πικραθεί. Κι αυτή και συ και όλοι γύρω της. Μεγαλώνετε παιδιά και δεν ξέρετε τί θα σας ξημερώσει. Καλό είναι να προσέχετε τί λέτε λοιπόν γιατί μπορεί να σας βρει και σας αυτό που βρήκε τις κοπέλες που όπως είπατε τις τιμωρεί κάποια ανώτερη δύναμη για την κακία τους... Είσαι όντως πολύ όμορφη κοπέλα demaki αλλά ξέρεις τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτήν την ζωή... Και ναι και συ ede μου έχεις ποδάρες που πολύ θα γούσταρα να έχω... και πολύ θα ήθελα να βρισκόμασταν από κοντά και να σας έφτιαχνα την μέρα με το πόσο χοντρή είμαι. Ως τότε όμως κρατάτε και μια πισινή... Αυτά είχα να πω και παρόλο που ξέρω πολύ καλά πόσο θα κράξετε/γελάσετε εις βάρος μου ελπίζω όταν ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι σας να αναλογιστείτε λίγο τί ακριβώς λέτε πίσω απο τις οθόνες σας και πώς θα νιώθατε αν ήσασταν εσείς ή τα παιδιά σας σε ανάλογες θέσεις με αυτών που κατακρίνετε/γελοιοποιείτε... Να είστε πάντα καλά και σεις και τα μικρούλια σας και όλοι...

817Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 2:10 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσάκια.

818Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 10:18 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ θεε θεε μου....καθε φορα τα ιδια. Μολις πεις κατι ...τσουπ σκαει απο το πουθενα η φωνή της συνείδησης σου...............
Βαριεμαι πολύ δεν εχω κοιμηθει και καλά............καλημέρα.

819Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 10:29 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και παντου υπάρχει ο big brother και εχει πολλές μορφέςcyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops 

820Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 10:36 pm

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ede!Εγω πάλι σαν πουλακι! ο μπαμπας αντωνης εχει πάθει παρακρουση??Εχει spamarei το φορουμ με ανεκδιήγητα θεματα...

821Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 11:02 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:καλημερα ede!Εγω πάλι σαν πουλακι! ο μπαμπας αντωνης εχει πάθει παρακρουση??Εχει spamarei το φορουμ με ανεκδιήγητα θεματα...
Που να κοιμηθώ βρε ινκα. Ειχα το θεμα με τον μικρό που το σκεφτόμουν ολο το βραδυ ,παρακολουθούσα και την μικρή με τις κοκκινίλες που τις προακαλεσα εγω απο δική μου ηλιθιότητα ..........3 το πρωι πήγε να με παρει ο υπνος. Δεν ξέρω τι εχει παθει ο μπαμπας Αντώνης................με τρομάζει.affraid affraid affraid affraid 

822Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 11:27 pm

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι επαθε ο μικρός σου?η μικρη σου ενταξει με τις κοκκινιλες, υποχωρησαν?

823Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 11:45 pm

margdimitra

margdimitra
Καλημερα.
Καλύτερα είναι η μικρούλα?

824Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:21 am

zini

zini
Καλημερα! Ας τον σταματησει καποιοςMad Mad Mad 

Εντε ολα καλα;

Κοριτσια καλο Σαββατο σας ευχομαι! Εγω παω γραφειο Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

825Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:28 am

nanakaboubou

nanakaboubou
καλημερα σε ολες τις γλυκιες.. ελεος με τα θεματα γκαλοπ... πεθανε ο ανδρας μου και πως να μεγαλωσω το παιδι.. Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 679259 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 679259 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 33 679259  νισαφι πια... εντε τι κανει ο μικρος? τωρα ειδα τι εγινε χθες ειναι καλυτερα? αντε ναα χουμε ενα καλο σκ γιατι βαριεμαι απειρααααααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις