876 Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:55 am
zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε! κουκλα εισαι και εσυ! να περασει η επομενη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zini έγραψε:αντε! κουκλα εισαι και εσυ! να περασει η επομενη
nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:αντε! κουκλα εισαι και εσυ! να περασει η επομενη
εγω ζε μπολω ντλεπομαι
demaki88 έγραψε:Ρε κοριτσια ξερετε τι συμβαινει;;μεσα στο φορουν υπαρχει μια διαταραγμενη προσωπικοτητα θαρρω....για να μην αρχισει παλι η κοπελα που την ενοχλησε το χιουμορ της ξεκαθαριζω οτι δεν αναφερομαι σε αυτην.εσεις καταλαβαινετε που αναφαιρομαι!!!!
demaki88 έγραψε:Ρε κοριτσια ξερετε τι συμβαινει;;μεσα στο φορουν υπαρχει μια διαταραγμενη προσωπικοτητα θαρρω....για να μην αρχισει παλι η κοπελα που την ενοχλησε το χιουμορ της ξεκαθαριζω οτι δεν αναφερομαι σε αυτην.εσεις καταλαβαινετε που αναφαιρομαι!!!!
margdimitra έγραψε:demaki88 έγραψε:Ρε κοριτσια ξερετε τι συμβαινει;;μεσα στο φορουν υπαρχει μια διαταραγμενη προσωπικοτητα θαρρω....για να μην αρχισει παλι η κοπελα που την ενοχλησε το χιουμορ της ξεκαθαριζω οτι δεν αναφερομαι σε αυτην.εσεις καταλαβαινετε που αναφαιρομαι!!!!
Αν και με έχει κουράσει λίγο η κατάσταση...επιλέγω να αγνοώ.
zini έγραψε:εγω δεν μπορω να βγαλω τα μπουτακια μου ετσι γιατι φοβαμαι μην με σιχαθειτε
nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:εγω δεν μπορω να βγαλω τα μπουτακια μου ετσι γιατι φοβαμαι μην με σιχαθειτε
ναι ιπποποταμακι μου μην βγαλεις τα μπουτια σου εξω γιατι θα συχαθουμε.. αχχχ ρε αντε ας μη πω τιποτα αλλο
zini έγραψε:nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:εγω δεν μπορω να βγαλω τα μπουτακια μου ετσι γιατι φοβαμαι μην με σιχαθειτε
ναι ιπποποταμακι μου μην βγαλεις τα μπουτια σου εξω γιατι θα συχαθουμε.. αχχχ ρε αντε ας μη πω τιποτα αλλο
χαχαχχαχα οχι εψαξα και βρηκα φωτογραφια με τ πουντακια μου! θα σας την ανεβασω να δειτε!!
nanakaboubou έγραψε:zini μολις εκανα εμετο... σιχαμα εισαι ..απαπ απορω πως κυκλοφορεις εξω...
zini έγραψε:nanakaboubou έγραψε:zini μολις εκανα εμετο... σιχαμα εισαι ..απαπ απορω πως κυκλοφορεις εξω...
συγνωμη νανα ε!
nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:nanakaboubou έγραψε:zini μολις εκανα εμετο... σιχαμα εισαι ..απαπ απορω πως κυκλοφορεις εξω...
συγνωμη νανα ε!
επιοικως απαραδεκτη!!
θα με στειλετε σημερα εσεις με τις ποδαρες σας!!!!!!!!! ενα θα σε πω ακομα πανω απο το γονατο φουστα η σορτς δεν εβαλα... κοντευω να βγαλω την μπεμπελι
zini έγραψε:
χαχαχχαχα οχι εψαξα και βρηκα φωτογραφια με τ πουντακια μου! θα σας την ανεβασω να δειτε!!
margdimitra έγραψε:zini έγραψε:
Βγάλτα και συ έξω να τα ακούσεις κακομοίρα όπως η ede!!!
Αποτρίχωση όμως ε??? Τίποτα από τρίχα.
Πεντικιούρ δε βλέπω!
Ωραίο το καλοκαιράκι, αχ και να ήμασταν διακοπές.
Έχω και γω μια φωτό γάμπες. Να δω αν θα τη βάλω.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL]
nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:nanakaboubou έγραψε:zini μολις εκανα εμετο... σιχαμα εισαι ..απαπ απορω πως κυκλοφορεις εξω...
συγνωμη νανα ε!
επιοικως απαραδεκτη!!
θα με στειλετε σημερα εσεις με τις ποδαρες σας!!!!!!!!! ενα θα σε πω ακομα πανω απο το γονατο φουστα η σορτς δεν εβαλα... κοντευω να βγαλω την μπεμπελι
margdimitra έγραψε:zini έγραψε:
Βγάλτα και συ έξω να τα ακούσεις κακομοίρα όπως η ede!!!
Αποτρίχωση όμως ε??? Τίποτα από τρίχα.
Πεντικιούρ δε βλέπω!
Ωραίο το καλοκαιράκι, αχ και να ήμασταν διακοπές.
Έχω και γω μια φωτό γάμπες. Να δω αν θα τη βάλω.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης