Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν αντέχεται όμως αυτή η βαρεμάρα!!!
Καλη είναι λογικό αν δεν έχεις καλή ψυχολογία να είσαι πιο ευάλωτη.Προσπάθησε να μην το κάνεις,ή κάνε κάτι άλλο στην θέση του όπως να μασάς τσίχλες.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω κοριτσια!!συμμαζεψα κ την κουζινα μου κ τωρα μπορω να σας απολαυσω!κοριτσια κ εγω αυτες τις μερες δεν θελω να κουνιεμαι,τοση ατονια νιωθω...αλλα θελω κ να φαω το καλο φαγητο οποτε σηκωσα σημερα τον κωλο μου με το ζορι κ κουραστηκα η αληθεια ειναι..δεν ειναι δυσκολο φαγητο αλλα εχει μια διαδικασια κ ορθοστασια...τωρα εκατσα κ η μικρη κανει σαν παλαβη..την κουρασα την καημενη αλλα θα την ανταμειψω με σουπερ φαγητοVery Happy καλλι μου κ εγω θελω τσιγαρο αλλα δεν το βαζω ουτε για πλακα στο στομα μου,σταματα το!!!καλα πως μπορειτε κ καπνιζετε,δεν σας ερχεται εκεινη την ωρα στο μυαλο οτι το μωρο σας το αναπνεει κ αυτο??

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μολις ετοιμασα τραπεζι και περιμενω να ερθει ο αντρας μου να φαμε εχω φτιαξει φασολαδα με σαλατα μαρουλι και πιπερια και ελιτσες θελω και φετουλα αλλα αν θυμηθη ο αντρας μου να φερει..................τωρα θα μου πειτε φασολαδα τετοιο μηνα εμεις εχουμε λιγο ψυχρα σημερα και απαλι βροχουλα και μια ς και νυστευω γαι 3 μερες λογο οτι εβαλα την τιμια ζωνη ειπα οτι ειναι ειδανικη για σημερα.............

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ματινα το ξερω λογω ψυχολογιας μου συμβαινει....!!!!!!!!!κ νιωθω κ απεριοσιστες τυψεις...!!!!!!!!πρεπει να τοβγαλω απο το μυαλο μου....!!!!!!!!κ οταν θηλαζεις απαγορευεται..?
ναι αλεξ το ξερω στεναχωριεμαι αλλα με εχει πιασει μανια..δεν το χα βαλει στο στομα μου 6 μηνες.....δεν ξερωτι με επιασε...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραιο το φαγητο σου γιωτα μου!!!κ πολυ υγιεινο!εμενα μου ρχονται βαρια τα οσπρια στην εγκυμοσυνη,εχω καουρες μετα.αλλα οποτε κανω προτιμω την φακη που δεν με πρηζει τοσο!καλη ορεξη!!καλλι μου κ εγω το θελω αλλα δεν μου παει η ψυχη να το καπνισω!κ στο θηλασμο απαγορευεται ναι!γενικα η περιοδος θηλασμου ειναι πιο αυστηρη ακομη κ απο την περιοδο εγκυμοσυνης...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι και εμενα μου αρεσουν πολυ η φακες αλλα δεν ειχα γαι σημερα ειχα και κερο να φαω φασολαδα ............................αχ παστιτσιο εχω να φαω 9 μηνες με την πρωτη ευκερια θα φτιαξω δεν το τρωει ο αντρας μου και δεν το φτιαχνω

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα προσπαθησω να το σταματησω τωρα που ειναι αρχη...!!!!!!!!!!!!τι να πω...!!!!!ετοιμαζομαι να κλεισω ....λογικα ειναι κ η τελευταια μου μερα στη δουλεια...εκτος κ αν αλλαξει κατι μεσα στο σ/κ ...οποτε σιγουρα θα τα λεμε κ πιο συχνα...!!!!!!
παω να ετοιμαστω για μπανακι..φιλακια σε ολες μπορει να τα πουμε κ πιο μετα......
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 215994 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Καλη και κουράγιο....

Εγώ σκέφτομαι αύριο να φτιάξω κανένα ιδιαίτερο φαγητάκι μιας και είναι Κυριακή....

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυριο κυριακη εεεε λιπον κοριτσια μου ειπε μια κοπελα οτι για να μπεις στον μηνα σου πρεπει να εισαι 36 εβδομαδες κλησμενες αρα στον μηνα μου μπενω στις 7 του μηνα και οχι αυριο που θα γραφη 35 που σημενη οτι κληνω την 35 και μπενω στην 36 αλλα οταν κληνω την 36 και μπενω στην 37

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μπαινω σιγουρα στο μηνα μου στις 17 παντως!καλλι μου να το σταματησεις,σκεψου μονο τι κακο κανει στο παιδι σου!!φιλακια!!εσεις θα κανετε τιποτα σημερα κοριτσια?εγω κανονισα για βολτιτσα κ καφεδακι για μετα!μπορει να εχω βαρεμαρα τρομερη αυτες τις μερες αλλα ας βγω κ λιγο να ξεσκουριασω!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ σήμερα σπίτι,αύριο που δεν θα δουλεύει ο άντρας μου όλο και κάτι θα κανονίσουμε.Οπότε σήμερα ξεκούραση....

Μου έχει λείψει να πάω σε ένα παραθαλάσσιο μπαράκι και να κάτσω ως αργά...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:εγω μπαινω σιγουρα στο μηνα μου στις 17 παντως!καλλι μου να το σταματησεις,σκεψου μονο τι κακο κανει στο παιδι σου!!φιλακια!!εσεις θα κανετε τιποτα σημερα κοριτσια?εγω κανονισα για βολτιτσα κ καφεδακι για μετα!μπορει να εχω βαρεμαρα τρομερη αυτες τις μερες αλλα ας βγω κ λιγο να ξεσκουριασω!
ναι θα κανω οτι εκανα και εχτες το μαξιλαρι θυλασμου αγκαλιτσα και εδωστο φορομ μιας και ο αντρας μου δουλευει μεχρι τις 8 το βραδυ και εγω δεν παω πουθενα

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σασ κοριτσακια μου κ σασ ευχαριστω για ακομα μια φορα για τα χρονια πολλα.....σημερα ειμαστε λιγο κουρασμενοι κ οι 3 μασ απ τισ χθεσινεσ δουλειεσ αλλα χαλαλι ωραια ηταν..η πεθερα μου μου φερε κ τα πραγματακια του μπεμπη μαζι με το δωρακι μου κ ηταν οτι καλυτερο σημερα τα τακτοποιησα στο συρταρι κ τα βγαλα κ φωτο γιατι ηταν τα πρωτα..κ με κοροιδευε ο αντρουλησ μου....τσακισα σημερα κ γω το χθεσινο φαι μια ποικιλια κ την τουρτιτσα μου κ τωρα φουσκωσαμε...ελπιζω να στε ολεσ καλα....γιωτακι κουραγιο πλησιαζει η ωρα.....

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια σας αφήνω...
Η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο και λέω να ξαπλώσω....Τα λέμε...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 531909 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον κ γω το ιδιο ματινακι..γιατι υπαρχει ηρεμια στο φορουμ ειναι κ μεσημερακι....καλη ξεκουραση

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ματινακι μου παραθαλασσιο μπαρακι ε?κ εμενα μου χει λειψει πολυ!!εσεις παντως μπορειτε να το κανετε!καλο μεσημερι!μαρω μου τι κανεις?περασατε πολυ ωραια χθες ε?δεχτηκατε κ τα δωρακια σας κγια το μπεμπη,τελεια!σημερα θα ξεκουραστειτε!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγω!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 654316  Βλεπω ολες καλα...!!! Ξυπνησα, κατεβηκα μαγαζια με τη μαμα μου κ πηρα 2 σουτιεν.. τα πηρα θηλασμου γιανα πιασουν κ τοπο, τα ειχαν κ προσφορα, 22 ευρω τα 2 και ειναι ροζ το ενα κ το αλλο ροζ λουλουδακια χιχιχι κ εχουν κ λιγη δαντελιτσα πολυ χαριτωμενα..!!! Η πωλητρια επεμενε να μου δωσει μικροτερο νουμερο.. ελεος πια, απο 12 χρονων αυτα τραβαω.. εε δεν φαινεται το στηθος μου εξω απο την μπλουζα, τοσο κακο ειναι?? Το προβαρα μπροστα της να δει με τα ματια της οτι δεν μου κανει κ μου δωσε επιτελους το νουμερο μου. Αι σιχτιρ..
Καλι μου μη στενοχωριεσαι.. θα βρειτε την ακρη κ ολα θα πανε καλα.. I love you I love you I love you 
Ματινα κ Μια τι ωραια που ειστε κοντα σε θαλασσα... κ εμας εδω απο κατω ειναι αλλα εδω δεν κανουμε μπανιο.. αυριο θα παμε εκει που πηγαμε κ την προηγουμενη κυριακη.. αυτη τη φορα θα ειμαι κ λιγοτερο αγχωμενη κ θα το ευχαριστηθω περισσοτερο!!! sunny sunny sunny  αν κ δεν θα κανω μπανακι παλι..
Τζουλακι καλως μας ηρθες!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 654316  ευχομαι τα νεα σας να γινονται ολο κ καλυτερα..!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 328109 
Αλεξανδρα μου κ εγω για τον "μηνα" θα το παω με την ημερομηνια.. Αυτο που εγραψε η Γιωτα ειναι πως μολις κλεισεις 36 εβδομαδες ενα μωρακι θεωρειται τελειομηνο. 35η και 36η καπως το λενε, δεν θυμαμαι αλλα ειναι κατι μεταξυ προωρου κ τελειομηνου, κ παρακατω ειναι προωρακι.. Να μαστε καλα ολα τα μωρακια μας να γεννηθουν οσο γινεται πιο κοντα στην ΠΗΤ, να παρουν τις μερουλες τους στις κοιλιτσες μας κ να τα παρουμε κατευθειαν αγκαλια γερα κ καλοτυχα!!!
Σημερα εμαθα λεει μια γνωστη μου δεν θελει να παει κανεις λεει στο νοσοκομειο εκτος απο τον αντρα της, δηλ ουτε γονεις ουτε πεθεροι για τη γεννα.. δεν μιλαμε φυσικα για την αιθουσα τοκετου, αλλα για τον χωρο του νοσοκομειου.. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked  και τους το απαγορεψε σε ολους..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρω μου χιλιοχρονη κ παλι!! Κ καλοριζικα κ καλοτυχα τα πραγματακια του μπεμπη σας!!!! I love you I love you I love you  Με το καλο!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισακι μου τι κανεις?εγω μολις ετοιμαστηκα κ ημουν ετοιμη να βγω απο το φορουμ αλλα ειδα μηνυμα σου κ ειπα να σε χεραιτησω πριν φυγω!θα παω βολτιτσα κ για καφεδακι με μια φιλη μου να ξεσκουριασω λιγο παρολο που βαριεμαι!θα μπω μολις γυρισω κ θα τα πουμε αν θα εισαι εδω!μακια σε σενα κ στο αντρακι σου!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλακια Αλεξανδρα μου!! Καλα να περασετε!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 14 654316 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σορυ που εξαφανιζομαι ετσι σημερα!!αλλα απο το πρωι μια με πηρε μια φιλη μου της ζητησα να κανουμε λλιστα απο τα τζαμπο τι θα χρειαστω,μετα κολλησε ο υπολγιστης κ μ ε εκνευρισε κπου δεν μπορουσα να μπω,μετα ηρθαν οι γονεις μου με τα πολυτιμα αγαθα αο την λα'ι'κη καθισα να τα τακτοποιησουμε κ περασε η ωρα!!!
ττωρα απολαμβανω το καρπουζακι μου !!!
ειναι κανα κοριτσακι μεσα???
τι μου κανετε εσεις?ειναι καμια μεσα?μαλλον εχετε αποδρασει για αλλα μερη !! κ καλα κανετε!!!
να ρωτησω,κουνια κ συρταριερα τα πλυνατε με νερο κυδακι?ετσι λεμε να τα πλυνουμε εμεις κ μεσα τα εχετε ντυσει τα συρταρια για να βαλεττε τα ρουχαλακια???εγω λεω να παρω απλα σεντονακια κ να τα κοψω να τα πλυνω κ να τα απλωσω η' να τα ντυσω με χαρτια.υπαρχουν αραγε ειδικα???τα δικα μας συρταρια τα εχω ντυσει αλλα δεν θελω τετοια αυτοκολλητα για του μωρου!! εχετε καμια ιδεα???

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera koritsares mou glukes !!!!!
ti mou kanete ???
emeis eimaste kala ! o daniel ligo pureto mou ekane pali Rolling Eyes alla ok!

tetarti exo to doppler !!!!!!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sou Dimitroulaaaaa mou ! ti kaneis ???
o mpempoukos ti kanei ????

ego den me neraki kai panaki gia tis skones ta ekana Rolling Eyes kai den evala tipota mesa sta surtaria Embarassed afou vamena einai ta katharisa apo tis skones kai ayto ...
kale mipos den eimai kali noikokura ???? Razz 

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elisaki eisai edo? ti kaneis ??? pos eisai ? den exeis alle suspaseis e?? Smile

kale to kudaki ti einai ????

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε; εμείς είχαμε πολύ δύσκολη νύχτα και μέρα.. Μας πήρανε τα ξημερώματα από την αστυνομία να μας πουν ότι κλέψανε τη μηχανή του αντρούλη μου.. Ευτυχώς τη βρήκανε, από τύχη, και πιάσανε τον έναν από τους τρεις.. Βέβαια η μηχανή έχει ζημιά, έχουμε τρεχάματα.. Οπότε τρέχαμε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και μετά από τις 12 μέχρι τις 3 ήμασταν στο δικαστήριο, όπου πήρε αναβολή η δίκη και θα ξαναπάμε τη Δευτέρα.. Μετά πήγαμε και σούπερ μάρκετ, γύρισα μαγείρεψα και τώρα νιώθω πιο πτώμα από ποτέ...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις