Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδω βροχη οχι, αλλα αισθητα εχει δροσισει!!!
Κοριτσια οταν με το καλο σπασουν τα νερα/ μας πιασουν οι πονοι κτλ, τι κανουμε? Δηλ προλαβαινουμε να κανουμε ενα ντουσακι να ξυριστουμε κτλ??? η κατευθειαν τρεχουμε?

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα αν μου πει να το σταματήσω θα το σταματήσω.Νομίζω πως μετά τον 8ο είναι απαραίτητες οι συσπάσεις και αυτό τις σταματά.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω Ματινακι κ που το επαιρνα εκανα συσπασεις ανα 2 λεπτα... κ δεν θα θελα να επιστρεψει το σεναριο πριν μπω στο μηνα μου..!! Κ τωρα εχω συσπασεις, απλα πιο αραια κ σχεδον ανωδυνες.. αλλα εμενα ειναι αλλη η περιπτωση μου, γιαυτο το ειπα πριν..
Νομιζω στον 9ο τις θελουμε τις συσπασεις.. για τον 8ο δεν εχω ακουσει κατι..!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς μας είπαν οι μαίες, Ελιζάκι, ότι μέχρι να φτάσεις διαστολή 3 δε χρειάζεται να πας κατευθείαν στο μαιευτήριο.. Προλαβαίνεις δηλαδή να κάνεις ένα ντουζάκι, να ετοιμαστείς και να φύγεις με την ησυχία σου!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai edo drosia exoume !!!

nai matina kai etsi kales einai i suspaseis ston ogdoo otn den einai polles fusika !

eee aneta elisa mou kai ena komotirio gia pistolaki prolaveneis na pas Razz  aaa ego exo skopo na kalopisto na me dei koukla to palikaraki mou!!!!xoris plaka tora fusika exeis xrono !!! kala den einai kai sigouro oti tha spasoun se oles ta nera !alles exoun mono suspaseis alles exoun vleni kai aima .... Smile

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου και θα σου πει εκείνος.Αλλά σε ένα σεμινάριο της nutritcia η μαία είπε πως αν πιάσουν οι πόνοι έχεις πολύ χρόνο,αλλά αν σπάσουν τα νερά πρέπει να φύγεις αμέσως.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, μπραβο, σωστο αυτο, αλλα πως ξερεις ποση διαστολη εχεις? Φανταζομαι εξαρταται κ πως πονας.. δηλ αν νιωθεις ξεκαθαρα συσπασεις ανα 15-20 λεπτα, το προλαβαινεις το ντουσακι, ε? Αν πονας συνεχομενα κ δεν καταλαβαινεις ποτε αρχιζει κ ποτε τελειωνει, εε εκει πας αμεσως.. εε? Συμφωνειτε?
Αααα ωραια- τηλ τη γιατρο, το καλυτερο....
Κ τη ρωτας, να ξυριστω κυρια μου?? Να κανω λιγο με το σιδερο το μαλλι???? Razz Razz Razz Razz 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, Ελιζάκι, θα το καταλάβεις από τη συχνότητα των ωδίνων!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια φίλη μου είπε πως όταν πήγε στο νοσοκομείο την προετοίμασαν και μετά την άφησαν να κάνει ένα ντους.Αλλά δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες.Πάντως εγώ πιστεύω από το άγχος μου θα θέλω μόνο να πάω στο νοσοκομείο.

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ee kala sigoura ena til st giatro enooite !

ego thelo na kano apotrixosi me keri tha rotiso ti giatro ... to klusma den me xalase katholou ! isa isa !!! hahaha Razz  alla afto to atsoumpalo surisma apo ti nosokoma poli xalia ... Rolling Eyes 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα! Σωστή, Μαρινάκι, να πας έτοιμη!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το κλυσμα δεν το γλιτωνουμε εε?!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 534787  Υποθετο σου βαζουν? Αχ.. αχχχχχχ!!!!!!....
Νομιζω οποτε αρχιζω σιγα σιγα να ποναω θα τρεχω να κανω ντους κ ξυρισμα!!! Razz Razz Razz  οταν ειχα συσπασεις ανα 2' δεν μπορουσα ουτε να σταθω, οποτε πιο ξυρισμα, πιο ντους..!!!!!!! Αλλα ουτως η αλλως, μετα ενα ντουσακι θα το κανουμε σιγουρα, οποτε τι συζηταμε!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσάκια μου!

πωπω τι χαζή, μουντή μέρα κ είμαστε όλες μες στην ατονία!
Κ εδώ όλη μέρα περιτρυγιρίζει για βροχή αλλά τίποτα. Τουλάχιστον έχει δροσιά!

Ματίνα είσαι πολύ γοργόνα στην φωτό!! Τέλεια!!!

Νατάσα μου καλά ξεμπερδέματα με τα δικαστήρια κ τις αστυνομίες, κ αυτοί που σας έκλεψαν, να τους ξεραθεί ο κώλος όπως λένε στο χωριό μου!

Κάλλη μου μην απελπίζεσαι, θα βρεθεί λύση, κανείς δν χάνεται γλυκιά μου! Απλά μου κάνει εντύπωση που σε σταμάτησε τώρα, γιατί νόμιζα πως ο νόμος προστατεύει την έγκυο κ απαγορευεται να σε απολύσουν...

Αυτήν την κουβέντα είχα με τον άντρα μου κορίτσια, αγχώθηκε πως δεν θα προλάβουμε να πάμε γρήγορα στην κλινική όταν έρθει η ώρα. Εν τω μεταξύ, η κλινική είναι 3 λεπτά από το σπίτι μας, η βαλίτσα μου είναι πανέτοιμη κ εγώ αρκετά αποτριχωμένη από το λέιζερ που έκανα προ εγκυμοσύνης Very Happy 
Αυτό που αγχώνει εμένα, είναι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ????
Κ πώς θα ξεχωρίσω τους πόνους? Τέτοια σκέφτομαι...

Δευτέρα πάμε γιατρό, θα δούμε αν η σκατούλα μου πήρε βάρος, αλλιώς θα δούμε τι θα κάνουμε..Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 534787 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασακι!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 215994  τι κανεις?!! Πως νοιωθεις?!! Μπαινεις στο μηνα σου σε λιγο, τι ωραια!!! Ανυπομονω κ εγω!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 328109  Ολα καλα θα πανε με τη μπεμπα σας!! Μην ανησυχεις για τιποτα!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 654316 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασάκι μου γλυκό, τι κάνεις; καιρό έχω να σε πετύχω! Ωραία τα λέτε στο χωριό σου Razz 
Μην ανησυχείς, κούκλα μου, όλα καλά θα είοναι με την μπέμπα σου! Το πολύ πολύ να συναντηθείτε λίγο νωρίτερα.. έτσι και αλλιώς σε 5 μέρες μπαίνεις στο μήνα σου!
Όσο για τους πόνους της γέννας, θα το καταλάβεις σίγουρα, μην αγχώνεσαι! Είναι αρκετά έντονοι..

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου, εγώ θα σας αφήσω να κάτσουμε να χαλαρώσουμε λίγο γιατί είμαστε κομμάτια.. Θα τα πούμε αύριο! Καληνύχτα σε όλες και πολλά φιλιά!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Ελίζα μου έχει 1 βδομάδα περίπου που βλέπω μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μου αλλά κυρίως στο σώμα μου!
Έχω γίνει τούμπανο από το πρήξιμο στα πόδια κ τα χέρια, μουδιάζει πολύ το χέρι μου το δεξί, πιάνω κανονικά το κεφαλάκι της μπέμπας μου πολύ πολυ χαμηλά στην κοιλιά μου, αν πατήσω λίγο το στήθος μου πιτσιλάει γάλα (κ μυρίζει το σουτιέν μου περίεργα), έχω συσπάσεις όχι συχές αλλά έντονες κ τέτοια!
Σαν να μου λέει το ίδιο μου το σώμα πως πλησιάζει η ώρα!!!

Εσύ βλέπω πως είσαι καλά τώρα κοριτσάκι μου, μπράβο μπράβο κ έτσι να συνεχίσεις!
Όταν είχα κ εγώ έντονες συσπάσεις κάπου στον 7ο, έπαιρνα 6 τροφοκαρντ την μέρα. Τώρα είμαι στα 4.

Νατασέλι μου καλή ξεκούραση! Σ'ευχαριστώ κ εσένα για το κουράγιο που μου δίνεις όπως όλες με τα καλά σας λόγια I love you I love you 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πράγματι ετοιμάζεται το σώμα σου, Νατασάκι μου, έρχεται η ώρα! Θα περιμένουμε να μπεις να μας πεις τα νέα σας από το γιατρό! Πολλά φιλιά! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 417472 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζούλια μου χαίρομαι που όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο!!!
Κ γύρισε κ ο αντρούλης σου οπότε όλα θα σου φαίνονται καλύτερα τώρα I love you 

Σήμερα κορίτσια το πρωι ψιλοτσακωθήκαμε με τον καλό μου. Βασικά ήταν από αυτές τις φορές που υπήρχε ένταση κ νεύρα κ τσατίλα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Τελος πάντων, το θέμα είναι πως την ώρα που ήμασταν στο φάγωμα, ένιωθα την μπέμπα να με χτυπάει τόσο δυνατά από μέσα, σαν να έλεγε "σκάστε επιτέλους"!
Κ ένιωσα τόσες τύψεις που χωρίς λόγο φέραμε τόση αναστάτωση...
Πραγματικά αντέδρασε ρε κορίτσια!! Δεν πρέπει να το ξεχνάμε πλέον, δεν είμαστε μόνοι μας, τα παιδιά μας ακούν κ καταλαβαίνουν, δεν πρέπει να τα πικραίνουμε...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:Τζούλια μου χαίρομαι που όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο!!!
Κ γύρισε κ ο αντρούλης σου οπότε όλα θα σου φαίνονται καλύτερα τώρα I love you 

Σήμερα κορίτσια το πρωι ψιλοτσακωθήκαμε με τον καλό μου. Βασικά ήταν από αυτές τις φορές που υπήρχε ένταση κ νεύρα κ τσατίλα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Τελος πάντων, το θέμα είναι πως την ώρα που ήμασταν στο φάγωμα, ένιωθα την μπέμπα να με χτυπάει τόσο δυνατά από μέσα, σαν να έλεγε "σκάστε επιτέλους"!
Κ ένιωσα τόσες τύψεις που χωρίς λόγο φέραμε τόση αναστάτωση...
Πραγματικά αντέδρασε ρε κορίτσια!! Δεν πρέπει να το ξεχνάμε πλέον, δεν είμαστε μόνοι μας, τα παιδιά μας ακούν κ καταλαβαίνουν, δεν πρέπει να τα πικραίνουμε...
νατς τι κανεις κοριτσι εγω εξαφανηζομαι σηναιχεια γιατι ποναω και δεν μπορω να βολευτο ειπα να κανω και ενα μπανακι γιατι το γαλα τρεχει και αστα να πανε πριξημο δεν εχω σε χερια και ποδια αλλα συσπασεις εχω τωρα μου εχει κοψει και το μαγνησιο καταλαβενεις τι τραβαω και εγω ολα ετοιμα τα εχω φυσικα και αντιδραει και εμενα ο αντρας μου εχτες μου εκανε πλακα ηρθε εκει που ειμουνα ξαπλωμενη και επεζε με το οργανω και αρχισε ο μικρος να σπρωχνη και με ποναγε παρα πολυ πολυ σαν να ελεγε εεε πατερα κοιμαμε τι δεν καταλαβενεις .....ασε ο αντρας μου γελαγε και εγω μονο που δεν τον βλαστιμαγα απο τα νευρα μου........τα αλλα κοριτσια τι κανουν ..........και εγω ανχονο μου αν θα καταλαβω το αν γενναω η οχι γιατι ειχα και το ιστορικο με τις διαστολες που δεν ειχα συσπασεις αλλα λεω εμα ολοκληρο ανθρωπω θα βγαλω λες να μην το καταλαβω

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηρθαμε κ εμεις...η θαλασσα χαλια κ ειχε παρα πολυ αερα..εφαγα πολυ κρυο...ειχα τυλιχτει με την πετσετα κ τουρτουριζα...!!!!!!!!νατσ δεν με απολυουν απο την δουλεια απλα επειδη ειναι αλυσιδα καταστηματων τα εχει κλεισει ολα εκτος αυτο που δουλευω εγω..κ μου ειπε οτι θα το κρατησει λιγες μερεσ του ιουλιου ανοιχτο με καποιον αλλον υπαλληλο μεχρι να κλεισει τα βιβλια της εταιρειας...αλλα θα μου κολλησει τα ενσημα....!!!!!ειπα να μην τον κοντραρω κ το κλεισει μπαμ μπαμ... κ δεν μου βαλει τα ενσημα χριαζομαι ακριβως 20 ακομα για να βγω σε αδεια τοκετου τελοσ ιουλιου,...

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε καταλαβαίνω Γιωτα μου, να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!
Πάντως αυτό που είπες οτι σου έκοψε το μαγνήσιο ώστε να υπάρχουν πλέον συσπάσεις γιατί είναι επιθυμητές εδώ που βρισκόμαστε (αν κατάλαβα καλά, αυτός δεν είναι ο λόγος?). Δευτέρα που θα πάω γιατρό, θα τον ρωτήσω κ εγώ.
Έτσι είναι, τα μπεμπίνια μας πλέον καταλαβαίνουν κ έχουν κ γούστα! Ενοχλούνται από κάποια πράγματα κ τους αρέσουν κάποια άλλα!

Αχ Κάλλη δεν είχα καταλάβει σωστά. Αφού είναι έτσι λοιπόν, όχι απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά ίσα ίσα έτσι που σου το έθεσε, είναι να του πεις κ ευχαριστώ!
Τουλάχιστον θα πάρεις αυτά που δικαιούσαι από ΟΑΕΔ κ σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:Σε καταλαβαίνω Γιωτα μου, να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!
Πάντως αυτό που είπες οτι σου έκοψε το μαγνήσιο ώστε να υπάρχουν πλέον συσπάσεις γιατί είναι επιθυμητές εδώ που βρισκόμαστε (αν κατάλαβα καλά, αυτός δεν είναι ο λόγος?). Δευτέρα που θα πάω γιατρό, θα τον ρωτήσω κ εγώ.
Έτσι είναι, τα μπεμπίνια μας πλέον καταλαβαίνουν κ έχουν κ γούστα! Ενοχλούνται από κάποια πράγματα κ τους αρέσουν κάποια άλλα!

Αχ Κάλλη δεν είχα καταλάβει σωστά. Αφού είναι έτσι λοιπόν, όχι απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά ίσα ίσα έτσι που σου το έθεσε, είναι να του πεις κ ευχαριστώ!
Τουλάχιστον θα πάρεις αυτά που δικαιούσαι από ΟΑΕΔ κ σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια
ναι γι αυτο μου τα εκοψε .....τι να κανουμε

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια χάθηκα γιατί ήρθε μια γειτόνισσα.
Εγώ να πω την αλήθεια έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο για τον τοκετό,πλέον το σκέφτομαι κάθε μέρα και προσπαθώ να το αποβάλω....Μόνο όταν βλέπω νεογέννητα σκέφτομαι πως θέλω να γεννήσω τώρα!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαθηκα κ εγω γιατι πιασαμε την κουβεντα με τον αντρα μου κ εβαλα να κανω μακαρονακια με φρεσκια ντοματα.. (λες κ δεν ξεκοιλιαστηκαμε το μεσημερι).. ειπαμε να βγουμε για ενα ποτο, αλλα μετα ειδαμε τη θαλασσα φουρτουνιασμενη κ αποφασισαμε να καθισουμε σπιτακι μας!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 215994 
Νατς πωω πωωωω λες για τις αλλαγες στο σωμα σου κ ανυπομονω!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 16 654316  Με το καλο κ σε σενα κ στη Γιωτα κ σε ολες μας!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις