Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τόση ψυχραιμία πού την βρίσκεις βρε Ελιζάκι?? Ανυπομονείς λες κ έχεις κάνει ήδη 10 παιδιά κ ξέρεις πως δεν είναι τίποτα! Πραγματικά σε ζηλεύω (με την καλή έννοια) που τα βλέπεις τόσο θετικά, ακόμη κ τα μικροπροβλήματα όπως τα πρησμένα πόδια, εσένα σε γοητεύουν!!!!
Όπως κ η Γιώτα, που παρόλη την ταλαιπωρια που τραβάει, δεν κρατιέται!!!

Ματίνα εγώ μαζί σου είμαι, χεσμεντέν!!!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πιστεύω πως δεν είμαστε οι μόνες nats!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα, τα πρησμενα ποδια ειναι μεγαλο μανικι!!! Εμενα λιγο ειχαν πρηστει το τετραημερο του Πασχα κ ενιωθα πολυ χαλια!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 534787  αλλα για τα υπολοιπα ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα κυλησουν ηρεμα.. I love you I love you I love you I love you 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη ετσι ειναι, πανω που λες ωχ δεν αντεχω αλλο!!! Τσουπ, περνας στην επομενη φαση, που εχεις αλλες χαρες κ νιωθεις αβολα για αλλους λογους.. τωρα εσυ Νατς σε λιγο καιρο θα εχεις τη μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!
Εγω οταν εχω πχ συσπασεις, οχι μονο ποναω, αλλα φοβαμαι κιολας..!!! Οταν θα μαι στο μηνα μου κ ερθει η ωρα με το καλο, θα πονεσω μεν, (ελπιζω πολυ λιγο) αλλα δεν θα φοβαμαι οτι βιαζεται... με νιωθεις?? γιαυτο ειμαι αισιοδοξη με ολα αυτα τα "φυσιολογικα".. ειδικα μετα απο τις ναυτιες που υπεφερα τοσο, τα υπολοιπα μου φαινονται πολυ απλα........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χμμμμ όπως το θέτεις έχεις απόλυτο δίκιο Ελίζα! Όντως περνάς από την μία φάση στην άλλη πολύ γρήγορα κ ίσως τώρα μας τρομάζει κυρίως το οτι δεν θέλουμε να βγουν βιαστικά τα μπεμπάκια μας. Ίσως στο τέλος ισχύει αυτό που λένε οι πιο πολλές, οτι έχεις κουραστεί τόσο κ ανυπομονείς τόσο πολύ που το μόνο που σε νοιάζει είναι να βγει γερό το μωράκι σου. Οπότε δεν σκέφτεσαι ούτε πόνο, ούτε φόβο ούτε τίποτα! Είναι κ η ίδια η φύση που σε καθοδηγεί εξάλλου....

Κλέβω λοιπόν λίγη από την θετική σου ενέργεια για να σκέφτομαι μόνο τα θετικά!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 328109 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και για ακόμη πιο θετική σκέψη, θα σαβουριάσω πίτσα που έφτιαξε ο αντρούλης μου! Μοσχομύρισε το σπίτι, περιμένω λίγο να κρυώσει.
Χωρίσαμε το ταψί στα δύο κ βουρ! pig pig 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ αυτό έχω ακούσει από όλες τις μαμάδες,πως προς το τέλος το μόνο που θες είναι να γεννήσεις!!!Επίσης αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει ότι η έγκυος προς το τέλος εκκρίνει μια ορμόνη που την κάνει να μην σκέφτεται άσχημα για την γέννα και να ανυπομονεί.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σου τη δινω ολη μου τη θετικη ενεργεια Νατς!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 215994 
Σκεφτομαι πως ειναι μια εμπειρια μοναδικη, το πιο ομορφο ταξιδι που εχουμε κανει ως τωρα στη ζωη μας φτανει στον προορισμο του, και το μωρακι μας θα ειναι το ομορφοτερο πραγμα που εχουμε φτιαξει!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 328109  κ αληθεια τα εχουμε φτιαξει αυτα τα μωρακια, τα δημιουργησαμε με τους αντρες μας!!!
Αυτη η εμπειρια της γεννας, που ευχομαι για καμια μας να μην ειναι δυσκολη, θα ειναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ, η προσωπικη μας εμπειρια!! Ειμαστε πολυ τυχερες που μπορουμε να τη ζησουμε..!!!!!!!!!! Με φυσιολογικο, με καισαρικη, οπως ειναι γραφτο για την καθεμια απο μας να φερει το παιδι της στον κοσμο κ να γινουμε μανουλες!!!! (αν κ οι περισσοτερες ηδη νιωθουμε μανουλες απο τους πρωτους χτυπους της καρδουλας..!)
Αυτα σκεφτομαι κ εστιαζω σε αυτα!!!!!!!!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you 
Οτι δεν ειναι παιχνιδακι, το ξερω, δεν ειμαι χαζη, αλλα εχω πιστη οτι ολα θα πανε καλα κ οταν θα αγκαλιασουμε τα μωρακια μας θα κλαιμε απο χαρα κ δεν θα μας νοιαζει τιποτα μα τιποτα αλλο!!!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ νατς μου οντος δεν κρατιεμαι δεν φοβαμε τι γεννα εδω που φτασαμε θα γεννησουμε τι θσ κανουμε θα τα χονεψουμε οσο πονεσουμε ειναι γλυκος ο πονος που γινεσαι μανα και εγω ποναω κκαι πολυ μαλιστα αλλο να περιμενεις και αλλο να εχεις ενα κεφαλη λιγα χιλιοστα πφιν τον κολπο σου αλλα το λατρευω αυτον τον πο ο γιατι ειναι του παιδιου μου του δικου μου πεδιου που αυριο θα με λεει μανα

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι πολύ γλυκός ο τρόπος που τα σκέφτεστε κορίτσια....Θα σας αντιγράψω!!!

Με το καλό όλες να γεννήσουμε και να θυμόμαστε αυτές τις αγωνίες και να γελάμε!!!

θα σας αφήσω για σήμερα να δω καμιά ταινία και να κοιμηθώ..
Θα τα πούμε αύριο...Καλό βράδυ....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Ματινα μου!!!! Τα λεμε αυριο με το καλο! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 215994  Καλη ξεκουραση!!
Αχ Γιωτα μου υπομονη.. θα περασει.. για σκεψου τι περασες κ σε μια βδομαδα σχεδον μπαινεις στον μηνα σου!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 654316 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθτο κανω ελισα μου υπομονη ολα για τον γιο μου ειναι περισσοτερα σπο την ζωη μου

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγω κοριτσακια μου!σουλτουκεψα σημερα,επρεπε να το κανω γιατι ειχα κλειστει πολυ στο σπιτι κ στον εαυτο μου αυτες τις μερες!μολις εφαγα ενα κομματι παστιτσιο κ νομιζω θελω κ αλλοRolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes τι ωραια συζητηση που εχετε!!κ τι γλυκες που ειστε με συγκινησατε!!σας αγαπαω ρεεεε!!!!I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you  νατασσα μου τι παθατα στα καλα καθουμενα...ευχομαι να μην ειναι μεγαλη η ζημια!να ξεκουραστεις τωρα,ταλαιπωρηθηκατε πολυ..νατσουλα μου τι κανεις?αχ πλησιαζεις τοσο πολυ!!!!θα συμφωνησω με την ελισα πρεπει να ειμαστε θετικες κ να μη φοβομαστε τη γεννα ακους αλεξανδρα?????Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικά ο τρόπος που σκέφτεστε είναι αξιοθαύμαστος κ όπως η Ματίνα, κ εγώ θα τον υιοθετήσω από τώρα κιόλας!

Όλα για τα μπεμπίνια μας που σε λίγες εβδομάδες θα τα έχουμε αγκαλιά!!!!!!

Έξω γίνεται του κακού χαμού. Αστραπές, βροντές, μπουμπουνητά, τρελός αέρας... φέτος το καλοκαίρι τρελάθηκε!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σου Αλεξούκο! Καλά έκανες κ βγήκες, να μην αφήνουμε τα παιχνιδια της ψυχολογίας κ των ορμονών μας να μας κάνουν άνω κάτω!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως την Αλεξανδρα μας!!!!!! Περασες καλα?!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 654316 
Κοριτσια βρηκα το βιντεο της Καρντασιαν που βοηθαει στη γεννηση της κορης της..... οποια θελει ας το δει εδω.. νομιζω δειχνει να εχει τον απολυτο ελεγχο ετσι? Ιχνος φοβου.. βεβαια ειναι κ το δευτερο της, αλλα κ στο πρωτο το ιδιο εκανε!!!
http://globalgrind.com/entertainment/kourtney-kardashian-gives-birth-penelope-kuwtk-finale-video

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελίζα εννοείς η μαμά της είναι μέσα στον τοκετό? Δεν μπορώ να δω τώρα το βιντεάκι,κ κολλάει λόγω του καιρού.
Εγώ νομίζω πως θα λύγιζα αν είχα την μαμά μου μαζί, προτιμώ τον άντρα μου!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι, Νατς!!! Η Κορτνευ Καρντασιαν την ωρα που γενναει το γιο της, κ την κορη της, αφου βγει το κεφαλακι κ οι ωμοι, σκυβει κ πιανει απο τις μασχαλες του το μωρακι κ απαλα το βγαζει κ το κραταει στην αγκαλια της κατευθειαν!!! Ειναι πολυ γλυκο..!! Απλα δειχνει ποσο ψυχραιμη ειναι εκεινη την ωρα..!!!!!!! Γιαυτο το βαλα.. Very Happy Very Happy Very Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατσουλα μου να δωσεις τα φιλια μου στη δραμα μας!!χαλια καιρο ε?τα παιξε κ αυτος τι να κανει!!!ναι πραγματικα εχω τοση ατονια αυτες τις μερες κ διαθεση μηδεν θελω μονο να ξαπλωνω κ σημερα ημουν κ πτωμα απο το πρωι νωρις στο ποδι να κανω ψωνια να μαγειρεψω αλλα επιτηδες κανονισα κ βολτα για να ''ξυπνησω'' λιγο τον εαυτο μου.ελισακι μου περασα πολυ ωραια!αυριο δεν εχω ουτε μαγειρεμα ουτε δουλειες κ δεν θα παω πουθενα θααπολαυσω τον καναπε μου παλιVery Happy θα δω το βιντεο γιατι εχω περιεργεια!αχ νατσουλα μου κ εγω χεσταρου ειμαι αλλα οπως τα καταφερνουν ολες οπι γυναικες του κοσμου κ γεννανε ετσι θα τα καταφερουμε κ εμεις!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα την ωρα της γεννας δεν αφηνουν κανεναν Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 534787  ουτε τον αντρα μου Sad Sad Sad  θα ειμαστε η γιατρος μου, οι μαιες κ εγω.. κ ο γιος μου... I love you I love you I love you I love you 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισακι μου μολις ειδα το βιντεακι κ δακρυσαSad Sad Sad Sad  πολυ γλυκο αυτο που εκανε!!κ ητανε τοσο ψυχραιμη κ ουτε καν ακουστηκε η φωνη της σαν να μην πονουσε!!η εκανε επισκληριδιο κ δεν πονουσε εκεινη ντην ωρα η ειναι πραγματικα μαγκας!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Αλεξ φανταζομαι επισκληριδιο... παραειναι κουλ!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 604962 
Ξερεις τι σκεφτομαι? Οταν μου εδειξαν τους χωρους του τοκετου, μου ειπαν εδω το δωματιο των ωδινων, εδω η αιθουσα τοκετου, κ εδω θα μεινεις λιγο για ανανηψη.. Κ σκεφτομαι αν ειμαι μονη μου, δηλ δεν γενναει αλλη κοπελα εκεινη την ωρα, μηπως ζητησω να ερθει εκει ο ατρας μου να δει το παιδι, μαζι μου δηλ, και οι τρεις. Κ ας παρει μετα το μωρακι να το δειξει εξω σε παππουδες γιαγιαδες κτλ!!!.. Τι λες? Θα με αφησουν? Δεν ειναι δε κ τοσο σημαντικο γιαυτους, εε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σε αφησουν πιστευω!!ε μα κ αυτοι γιατι ειναι τοσο αυστηροι κ δεν επιτρεπουν να εχεις ατομο την ωρα που θα γεννας?δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...αλλα τουλαχιστον αυτο που λες πιστευω πως δεν θα εχουν προβλημα να γινει!ε μααααααα!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερεις τι, δεν με πειραζει να μην εχω συμπαρασταση, ισως να ειμαι κ πιο συγκεντρωμενη ετσι, απλα θα θελα η πρωτη στιγμη με το παιδι, η εστω η πρωτη στιγμη του αντρα μου με το παιδι να ειναι κατι που θα βιωσουμε μαζι, αγκαλια, να δω την αντιδραση του!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 17 215994 
I love you I love you I love you I love you 
Ετσι οπως το χουν, τι μπαμπας τι παππους τι τριτη θεια, ολοι μαζι θα δουν τον μπεμπη.. αυτο μου φαινεται καπως αδικο.. κ μετα θα μου τον φερουν εμενα διπλα μου στην ανανηψη..!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε αδικο ειναι ελισακι μου!!!πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα τους!παντως εσυ ζητα το κ ευχομαι να μην αρνηθουν!!!γιαυτη τη στιγμη ζω κ εγω,που θα παρουμε αγκαλια την μικρουλα μας με τον αντρουλη μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις