Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα το ζητησω σιγουρα.. ακομα κ τελευταια στιγμη...!!!!! I love you I love you I love you  δεν εχω να χασω τιποτα.. αλλιως θα ειναι απλα ετσι τα πραγματα για μας τους τρεις, κ αυτη θα ειναι η δικη μας ιστορια I love you I love you I love you 
Τωρα μου εχει μπει το μικροβιο να κανω κ εγω το μωρακι οπως η Κορτνευ.............. αλλα δεν ειμαι σιγουρη.. θα το επεξεργαστω πρωτα στο μυαλο μου κ μετα θα το συζητησω με τη γιατρο μου, αν ολα βαινουν καλα κ ομαλα βεβαια!!!!!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θα σας πω προσωπικη εμπιρια που η αλεξ την ξερει οταν βγηκα απο το χηρουργειο ειμουνα μια χαρα μετα απο καμια ωρα ομως με επιασαν συσπασεις και μου ελεγαν οτι γενναω ετσι εδιχνε ο τοκοκαρδιογραφος και με ετοιμαζαν για γεννα μου ειπαν να σηκωθω απο το κρεβατι και να κατσω στην καρεκλα τοκετου ολα ηταν ετοιμα μια μαια ηταν διπλα μου και μου ελεγε να χαλαρωσω να περνω μικρες και κοφτες ανασες και μολις μου κοψουν τα ραμματα αναλογος τοπετρομα να σπροχνω με απολυτη ηρεμια εγω κοιταζα την μεα και η μεα μου κραταγε το χερι και μου χαιδευε τα μαλλια μου επερνα μικρες και κοφτες ανασες και προσπαθουσα να χαλαρωσω..............εκεινη την ωρα με καθαριζαν για να μου κοψουν τα ραμματα το μονο που σκεφτομουνα ηταν το παιδι τιποτα αλλο δεν με ενοιαζε αν ποναγα ουτε οτι δεν ηταν κανενας εκει και ημουνα μονη μου και θα γενναγα μονη μου μονο ο γιος μου ηθελα να δω τοπρωσοπο του να τον αγκυξο να ακουσω το κλαματα να νοιωσω την ανασα του τιποτα αλλο και ετσι ξερω οτι και τωρα που θα γεννησω γιατι πλησιαζω δεν θα σκεφτομαι κανεναν μονο την μεα που θα μου μιλαει και τον γιο μου τιποτα αλλο

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ελισακι μου ειναι πολυ γλυκο κ αν το θελεις πολυ να το κανεις!!ο,τι νιωθουμε ειναι καλο να το κανουμε,μας ανηκει η εμπειρια αυτη!!!ναι γιωτα μου ετσι ειναι κειμαι σιγουρη κ ας μην το εχω ζησει ποτε οτι εκεινη την ωρα θα εχουμε απεριοριστη δυναμη κ θα σκεφτομαστε μονο τα μπεμπακια μας βα ειναι καλα!!!κοριτσια μου θα σας αφησω ποναει η πλατη μου θελω να ξαπλωσω να δω τηλεοραση κ μετα νανι!!νιωθω πτωμα!θα τα πουμε αυριο,φιλακια πολλα!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Γιωτα μου ετσι ειναι!!!! Καλο βραδυ Αλεξανδρα μου!! Παω κ εγω να ξαπλωσω τωρα!! Πολλα φιλακια θα μπω αυριο το μεσημερακι παλι.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 417472  εκτος κ αν μπω κ το πρωι απο το κινητο χαχαχα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 604962 
Καλο βραδυ Γιωτα μου!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 35468 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 35468 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσια μου καλο ξυμερομα να εχετε

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaglcd έγραψε:Elisaki eisai edo? ti kaneis ??? pos eisai ? den exeis alle suspaseis e?? Smile

kale to kudaki ti einai ????
xxaaxaxaxxax!!!Marinaki moy!!!!!!τωρα μπηκα κ σασ διαβαζω κ εκανα κατι γελια με το "κυδακι"Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Μ'επιασε το Ελιζακι μας!!!οντως ξυδακι εννοουσα!!!περαστικουλια στον Ντανιελακο κ φιλακια πολλα κ στα 2τα αντρακια σουΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 315810 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Καλως την Αλεξανδρα μας!!!!!! Περασες καλα?!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 654316 
Κοριτσια βρηκα το βιντεο της Καρντασιαν που βοηθαει στη γεννηση της κορης της..... οποια θελει ας το δει εδω.. νομιζω δειχνει να εχει τον απολυτο ελεγχο ετσι? Ιχνος φοβου.. βεβαια ειναι κ το δευτερο της, αλλα κ στο πρωτο το ιδιο εκανε!!!
http://globalgrind.com/entertainment/kourtney-kardashian-gives-birth-penelope-kuwtk-finale-video
καταπληκτικο!!!!συγκηνητικο!!!ειναι οοολα τα λεφτα αυτο το βιντεακι!!!!εδω βεβαια δεν νομιζω να αφηνουν να το πιασουμε ετσι κ να το βγαλουμε εμειις!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρού έγραψε:
elisa87 έγραψε:Καλως την Αλεξανδρα μας!!!!!! Περασες καλα?!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 654316 
Κοριτσια βρηκα το βιντεο της Καρντασιαν που βοηθαει στη γεννηση της κορης της..... οποια θελει ας το δει εδω.. νομιζω δειχνει να εχει τον απολυτο ελεγχο ετσι? Ιχνος φοβου.. βεβαια ειναι κ το δευτερο της, αλλα κ στο πρωτο το ιδιο εκανε!!!
http://globalgrind.com/entertainment/kourtney-kardashian-gives-birth-penelope-kuwtk-finale-video
καταπληκτικο!!!!συγκηνητικο!!!ειναι οοολα τα λεφτα αυτο το βιντεακι!!!!εδω βεβαια δεν νομιζω να αφηνουν να το πιασουμε ετσι κ να το βγαλουμε εμειις!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες τις γλυκιές εγκυούλες που λογικά κοιμάστε ακόμη! Εγώ κοιμήθηκα από τις 11 χθες, από την κούραση, οπότε ξύπνησα νωρίς σήμερα Razz 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε ολες τις μανουλες κ ολες τις εγκυουλες!!!!
Ηρθαμε στην παραλια.. Η μαμα κ ο αντρουλης μου καθονται στο τραπεζακι στο μαγαζι κ εγω σε μια ξαπλωστρα στον ηλιο, ντυμενη, με καπελο κ παστωμενη στα αντιηλιακα!!!! Ωραια ειναι αλλα εχει αερα κ κυματακι δηλ ειναι λιγο καπως!!!!!!
Αλλα το μαγαζι ειναι ωραιο γιατι παρολο που ειμαστε μονοι μας εχει κατι τραγουδαμια τυπου λατιν χιχι..
Χτες δυσκολευτηκα παρα πολυ στον υπνο, ημουν ξυπνια τουλαχιστον 4-7..αλλα δεν πειραζει!!!! Ολα για τα μπεμπουλια μας!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα, Ελιζακι! αραχτη στην παραλία, ε; ποιος τη χάρη σου!!
Θα αναπληρώσεις μετά το κενό του ύπνου!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε κοριτσακια σημερα?Πηγατε βολτιτσα?Κι εγω στο εξοχικο,αλλα δεν πηγα θαλασσα σημερα,κρυωνω,εχει πολυ αερα.!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημερΑ κορίτσιΑ μου 35 σημερα χιχιχι τι κάνετε

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εγκυουλες μου!!!τι κανετε?βλεπω ησυχια σημερα ε?κ λογικο,κυριακη ειναι κ ολες ολο κ κατι θα κανετε ολο κ καπου θα πατε!!!εγω σημερα δεν θα παω πουθενα,θελω σπιτι σαν τρεληηηηη!!!κοιμηθηκαμε κατα τις 4 χθες με τον αντρουλη μου αλλα μετα κοιμηθηκα σαν τουβλο,ημουν πτωμα....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α κοριτσια μου σημερα εχουμε κ την ονομαστικη μας γιορτη,η αποστολια μου γιορταζει μεσα στην κοιλιτσα προς το παρονVery Happy 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο την παραλια φυγαμε πολυ γρηγορα γιατι ειχε αερα κ κρυο, κ πηγαμε για φαγητο κ εφαγα τοσο πολυ που η κοιλια μου τσιτωσε απιστευτα!!!! τωρα κρεβατι αγκαλια με το λαπτοπ χιχιχιχιχι
Καλημερα Μια, Γιωτα κ Αλεξ!!!! Γιορταζει το κοριτσι μας?!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙχιχιχιχι του χρονου με το καλο θα γιορταζει στην αγκαλιτσα σου Αλεξανδρα μου!!!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 654316

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα εμεις οι εγκυουλες με το φαγητο περναμε μονο υπεροχα,αυτο ειναι που μας κανει ευτυχισμενες!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz τωρα αραξε ελισακι μου κ καλη χωνεψη!!!εγω τωρα τρωω παστιτσιοVery Happy  αυτο το φαγητο μπορω να το τρωω κ μια βδομαδα ανετα!!!ναι ναι γιορταζουμε σημερα κ μας ευχηθηκε η μανουλα χρονια πολλα,μας εβαλε κ ζουζουνιστικα τραγουδακια κ την σαπισαμε στις κλωτσιεςVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  λεω τον μπαμπα μας,ευχησου μας που γιορταζουμε!μου λεει ποιος γιορταζει?η κορη σου βρε του λεω,οπως κ η μαμα σου αφου σημερα ειναι των αγιων αποστολων!με κοιταζει.....ε αφου δεν γεννηθηκε ακομη τι να της ευχηθω???του λεω ιιιιιιι δεν ντρεπεσαι βρε η κορουλα μας ζει απλα ζει προς το παρον στην κοιλιτσα μου!!!αλλα ακουει που θα της ευχηθεις!!!με κοιταει.....χαχαχαχαLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing εγω μονο που δεν καλεσα κοσμο στο σπιτι κ δεν εβγαλα κερασματαLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ειμαι εντελως τρελη ε?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω το ιδιο με σενα θα εκανα.......!!!! Κ ο αντρας μου την ιδια αντιδραση ακριβως θα ειχε!!!!!!! Razz Razz Razz Razz 
Εμας ακομη δεν θελει να συζηταμε για ονοματα................. ξερεις τι δεν θελω? Να γεννηθει το μπουμπουκι με το καλο, να ρωτανε ολοι για ονομα, να λεμε δεν εχουμε αποφασισει ακομη κ να πεταγεται ο καθενας κ να λεει "Αααα ετσι να τον βγαλετε" κατι που ηδη ψιλοκανουν δηλ.. αλλα να μου πεις, οποιος το κανει αυτο θα το κανει ειτε του πουμε ονομα ειτε πουμε δεν ξερουμε, σωστα?!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει πολυ πλακα παντως ο τροπος που σκεφτομαστε εμεις οι γυναικες κ ο τροπος που σκεφτονται οι αντρες!!εμεις κακα τα ψεμματα ειμαστε χαζορομαντικες,τα βλεπουμε κ ολα λιγο ροζ ενω οι αντρες ειναι πιο ρεαλιστες!!!δεν εχουν αδικο αλλα ενταξει αυτο ειναι το αλατοπιπερο της ζωης,να υπαρχει κ το ροζ συννεφακι!!!!δεν ειναι κακο!!μη δινετε καθολου σημασια,κανενας δεν γλιτωνει ελισακι μου απο τα σογια κ απο τα ανακατωματα τους...

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν νομιζω πως εοναο θεμα ρομαντισμου, απλα οι μπαμπαδες συνειδητοποιουν το μωρακι στη γεννα.. εμεις νωριτερα.. αλλες μανουλες οταν κλωτσαει, αλλες οταν δουν προσωπακι, αλλες σπορακι κ εδω η ομαδαρα ολε με το τεστ ουρων Razz Razz Razz  οποτε εχουμε περιπου 9 μηνες διαφορα φασης με τους μπαμπαδες.......
Οταν του λεγα ο μπεμπης εκεινο ο μπεμπης το αλλο μου λεγε "ναι σιγα.." κ οταν τον ειδε με τα ματια του στον υπερηχο να τριβει το μουτρακι του με τα χερακια του εκει καταλαβε μονο πως ο μπεμπης ναι μεν ειναι μικρουλης αλλα ειναι ενα ανθρωπακι με ενα μικρουλη χαρακτηρα και μια μικρη προσωπικοτητα δικη του, ναι μεν ωριμαζει ακομη αλλα υπαρχει ηδη!!!!
Πω πω παλι εκθεση εγραψα....
Βγηκατε κ ξενυχτισατε χτες? Εμεις λεγαμε να βγουμε αλλα τελικα ειδαμε χαλια τον καιρο κ μειναμε μεσα...

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera sto pareakiiii !!!!
ti kanete mamades kai mpempakia ???
emeis kala !mas to xalase to mpanaki o kairos simera ... mpalkonaki exei kai ena oreo aeraki !!!! Smile 
sumplirosa kai tin 32 evdomada !!!!!aaante na erthei i tetartiii!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω ελισακι μου ωρες ωρες τρομαζω γιατι μιλας εσυ κ ειναι σαν να μιλαω εγω!!λες ακριβως αυτα που σκεφτομαι!!απλα ξερεις με ποια εννοια λεω ειμαστε χαζορομαντικες?να σου δωσω ενα παραδειγμα,τις προαλλες μιλουσα με τον αντρα μου κ του ελεγα πως ανυπομονωνα την εχουμε αγκαλιτσα ετσι οπως θα ειναι κ μικρουλα κ γλυκουλα κ θα κανουμε χαδακια κτλ κτλ.κ μου λεει εγω σκεφτομαι αργοτερα που θα παει 15 16 κ θα αρχισει να γκομενιζει κ ποιος ξερει με ποιον θα μπλεξει,λατρευει συγκεκριμενα κ μια ρατσα που δεν θελω να πω ποια ισως να καταλαβαινεις....κ αρχισε να λεει τα δικα του καταλαβες?κ του λεω καλα εσυ αυτα σκεφτεσαι?ακομη δεν γεννηθηκε κ την πηγες στα 16 κ γκομενιαζει κιολας?κ μου λεει εμεις οι αντρες ετσι ειμαστε,σκεφτομαστε μακρια!!!αυτο θελω να πω,ο αντρας εχει αλλο τροπο που βλεπει τα πραγματα!!!οχι δεν βγηκαμε,στο σπιτι ξενυχτησαμε!!βλεπαμε ταινιες!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα εισαι Μαρινα μου?!! Αχ με το καλο και την.... 38η!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 18 654316 
Εχει δροσουλα σημερα κ ειναι ωραια!!!!!
Αλεξανδρα μου πολυ τελειο αυτο!!!!! Κ εγω τα σκεφτομαι κατι τετοια, ειπα στον αντρα μου θελω οταν γεννηθει να βγαλουμε μια ομορφη φωτο οι 3 μας και να του την εχω κορνιζα στο δωματιο του.. (μεχρι εδω καλα).. κ μετα του λεω οταν θα φυγει φοιτητης απο το σπιτι να του τη δωσουμε να την εχει παντα μαζι του!!!! Εκει εφαγα μεγαλο δουλεμα!!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μαρινακι μου!τι κανεις?χαλασε κ εκει ο καιρος κοριτσια ε?δεν πειραζει κ στο μπαλκονι με τη δροσουλα ειναι πολυ ωραια!!αλλωστε τη δροσια θελουμε στην κατασταση μας!!θα κανεις ντοπλερ την τεταρτη ε?τυχερουλα θα απολαυσεις το μπεμπη!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα ελισα μου ειδες?αλλιως σκεφτονται οι ατιμοι!!πλακα εχουν,εμενα μαρεσει ο τροπος που σκεφτομαστε κ εμεις κ αυτοι!κ παντα η μανουλα βοηθαει σε καποια πραγματα κ ο πατερουλης σε καποια αλλα!γιαυτο λεμε ειναι απαραιτητοι κ οι δυο στο μεγαλωμα των παιδιων!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις