Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά αυτόν τον ηλίθιο βάλανε για υπουργό Υγείας ρε παιδιά?? Εχω μείνει πίσω δε παρακολουθώ τπτ δε ξέρω τι γίνεται!!
Πιο αντιπαθητικός άνθρωπος από αυτόν δεν υπάρχει!! Απορώ τι του βρίσκει η Μανωλίδου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 966307 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα...συγχωρεστε με που δεν μπορω τωρα να διαβασω ολες τις σελιδες που προχωρησατε λογω πονοκεφαλου...!!!Εχει γινει κατι σημαντικο που εχασα απο το μεσημερι και μετα??

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elisa87 έγραψε:1, παιρνεις τηλ τη γιαγια κ σου λεει πως
2, καταστρεφεις κανα δυο ζευγαρια κουρτινες μεχρι να μαθεις
3, σταματας να σε νοιαζει τοσο πολυ κ απλα συνηθιζεις να βαζεις συνεχεια πλυντηρια!!!!!!!!

Χαχα!!! Συμφωνώ απόλυτα Ελίζα!!!! Άσε που παίζει και εκείνες να μην τα κατάφερναν τόσο καλά αλλά εμείς ήμασταν τόσο μικρά και ερωτευμένα μαζί τους που τα βλέπαμε όλα τέλεια!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είμαι, Άλεξ μου! Εσύ; χαλαρώνεις,ε;
Γιουλάκι μου, σε έπιασε πάλι,ε; περαστικά, μωρέ!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sunset έγραψε:
dimi82 έγραψε:Ναι μύρισε ωραία το σπιτάκι!!!! Βέβαια έγινε φούρνος όλο το σπίτι και όπως είπε και η Ελίζα πριν, αύριο θα φάω ξαναζεσταμένο φαγητό....Twisted Evil 

Βαρβάρα και εγώ συνήθως τα αποφεύγω κάτι τέτοια και τα κάνω παραγγελία από μαμά αλλά έχει καιρό να έρθει και έπρεπε να φάει κάτι υγιεινό το παιδί μου!!! Razz 

Μπράβο Dimi!! Καλά κάνεις και τρώς μαγειρευτά φαγητά και όχι απ' έξω! Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ψυχούλες μέσα μας, δεν είμαστε μόνες πια!!Wink 

Άσε Βαρβάρα τεράστιες αλλαγές για χάρη τους. Και το πιο δύσκολο το κάπνισμα! Πάντα πίστευα ότι αν μείνω έγκυος θα έκανα μέχρι 5 τσιγάρα την ημέρα γιατί δεν πίστευα ότι θα μπορώ να το κόψω! Και όμως... μαχαίρι!!!! Άντε καλά, έχω κάνει 4-5 αλλά μιλάμε για 7 μήνες!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Τζούλια μου!! Τι κάνεις?? Η μικρή σου πως είναι?? Έχεις μπει στον έβδομο κι εσύ έτσι? Πώς περνάει ο καιρός!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως τη Τζουλια!!! Περααστικα!!!!! Ολα καλα, ειχαμε καλα νεα απο Αλεξ, Γιωτα κ ξεχασα καποια?! Περιμενουμε τη Φρουφρου..!!!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
natasathess έγραψε:Καθυστέρησα, έκανε κατάληψη ο άντρας μου στο λάπτοπ Razz 
Δήμητρα μου, αύριο θα βρεθούμε με τα κορίτσια γύρω στις 4-5! Θα σου στείλω αύριο λεπτομέρειες, ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις!
Καλά είμαστε, Βαρβάρα μου! Με έχει ταράξει στις κλωτσιές σήμερα η μικρή!
Ευχαριστώ, Νατασάκι για την κρέμα! Σου έκαναν δουλειές σήμερα,ε; μια χαρά! Και εγώ έχω δουλειές, αλλά θα περιμένω πρώτα να περάσει το πιάσιμο..
Άλεξ, τέλεια η συνομιλία με Ελλάδα! Σίγουρα τους νιώθεις πιο κοντά έτσι I love you 
]

Νατάσα τέλεια!!! Πες μου που θα είστε να περάσω τότε!!!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαζευω ποσα κιλα χανεις στον τοκετο, δηλ τις πρωτες 3 μερες, μετα μεχρι να σαραντισεις κτλ.. Razz Razz Razz Razz Razz Razz 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ, Δημητρούλα! Θα σου στείλω αύριο!
Κορίτσια μου, σας αφήνω εγώ γιατί ζαβλακώθηκα λίγο στο λάπτοπ..Θα τα πούμε αύριο! Καληνύχτα και πολλά φιλιά σε όλες!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποια θελει να ανοιξει καινουριο θεματακι?!?! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 

stefoiko

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πω πω κοριτσια εχετε γραψει τοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλα που αν αρχισω να τα διαβασω ολα θα χουμε γεννησει στο τελος!!!!!χαχαχα....εγω σε δυο μερες μπαινω στον ογδοο και εχω αγχωθει λιγο γιατι εκτος απο φορμακια,ενα ζευγαρι σεντονακια και δυο σελτεδακια δεν εχω παρει τιποτα αλλο.....εκτος απο κιλα!!!!χαχαχα....και πειναω πολυ ακομα ενω ολο και κατι τρωω....

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimi82 έγραψε:
Sunset έγραψε:
dimi82 έγραψε:Ναι μύρισε ωραία το σπιτάκι!!!! Βέβαια έγινε φούρνος όλο το σπίτι και όπως είπε και η Ελίζα πριν, αύριο θα φάω ξαναζεσταμένο φαγητό....Twisted Evil 

Βαρβάρα και εγώ συνήθως τα αποφεύγω κάτι τέτοια και τα κάνω παραγγελία από μαμά αλλά έχει καιρό να έρθει και έπρεπε να φάει κάτι υγιεινό το παιδί μου!!! Razz 

Μπράβο Dimi!! Καλά κάνεις και τρώς μαγειρευτά φαγητά και όχι απ' έξω! Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ψυχούλες μέσα μας, δεν είμαστε μόνες πια!!Wink 

Άσε Βαρβάρα τεράστιες αλλαγές για χάρη τους. Και το πιο δύσκολο το κάπνισμα! Πάντα πίστευα ότι αν μείνω έγκυος θα έκανα μέχρι 5 τσιγάρα την ημέρα γιατί δεν πίστευα ότι θα μπορώ να το κόψω! Και όμως... μαχαίρι!!!! Άντε καλά, έχω κάνει 4-5 αλλά μιλάμε για 7 μήνες!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 

Κ πολύ καλά κάνεις και το έκοψες!!! Πρέπει να κάνουμε θυσίες για τα μικρά μας! Συγχαρητήρια!!!Very Happy Very Happy 

Κι εγώ κάπνιζα, αλλά το έκοψα πριν 4 χρόνια και πραγματικά δε το έχω μετανιώσει καθόλου, ούτε και το ζήτησα ποτέ μου! Σαν να μην κάπνιζα ποτέ!
Ευκαιρία είναι να το ελαττώσεις όταν γεννήσεις με το καλό αν όχι να το κόψεις τελείως!! Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος!!Very Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι νατασσα μου χαλαρωνω!!εκμεταλλευομαι το γεγονος οτι μπορω τωρα να αρααααααζωωωωωωω!!!!τζουλια μου τι κανεις?εχεις πονοκεφαλο παλι ε?δεν σε εχει αφησει καθολου σε ησυχια ο καταραμμενος...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Χαζευω ποσα κιλα χανεις στον τοκετο, δηλ τις πρωτες 3 μερες, μετα μεχρι να σαραντισεις κτλ.. Razz Razz Razz Razz Razz Razz 

αχ ναι?κ για πες!!!!Very Happy 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Νατασσα μου δυστυχως με ξαναεπιασε...τι να κανω υπομονη..!!!

Φανταζομαι οτι θα ειναι ευχαριστα τα νεα της Γιωτας και της Αλεξανδρας οπως θα ειναι και της Φρουφρου μας που περιμενουμε να μας ανακοινωσει και την ημερομηνια που θα γεννησει..!!!

Καλησπερα Βαρβαρα μου...ναι μπηκα κι εγω στον εβδομο..τωρα ειμαστε ολες στο τριτο τριμηνο..!!!Η μπεμπα μου καποιες μερες  ειναι ζωηρη και καποιες μερες χανεται για ωρες και με τρελαινει..!!!

Τι να κανω βρε Αλεξανδρα μου...με μενα τα εχει βαλει..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφοικο μην ανησυχεις, θα τα παρεις ολα μπαμ μπαμ!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994  Εχεις σκεφτει στην αρχη που θα τον εχετε, στο δωματιο σας η σε δικο του? Ξεκινησε απο εκει..!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 328109  Δικαιολογησαι να μη διαβασεις 19*50 σελιδες!!!!! Razz Razz 

Ποια θα ανοιξει καινουριο θεματακι???????? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 654316 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefoiko έγραψε:πω πω κοριτσια εχετε γραψει τοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλα που αν αρχισω να τα διαβασω ολα θα χουμε γεννησει στο τελος!!!!!χαχαχα....εγω σε δυο μερες μπαινω στον ογδοο και εχω αγχωθει λιγο γιατι εκτος απο φορμακια,ενα ζευγαρι σεντονακια και δυο σελτεδακια δεν εχω παρει τιποτα αλλο.....εκτος απο κιλα!!!!χαχαχα....και πειναω πολυ ακομα ενω ολο και κατι τρωω....

Καλώς μας ήρθες και με το καλό το αγοράκι σου!! Δεν πειράζει, θα μας μάθεις σιγά σιγά! Όσο για ψώνια, αν αποφασίσεις τι θέλεις, δεν παίρνει καιρό!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα μου καλη ξεκουραση!καλο βραδυ!!στεφοικο μου η ομαδα μας εδω απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 215994 μην αγχωνεσαι θα τα παρετε ολα!εχετε να φτιαξετε κ παιδικο?ποσα κιλα εχεις παρει?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξ δεν εχω καταλαβει ακριβως, παντως εξαρταται απο τον οργανισμο, το ποσα κιλα εχει παρει η καθε μανουλα, κ ποσα κιλα ειναι το παιδι!!!! Δηλ απο 3-4 μεχρι και 8-10 διαβασα καπου σε ενα αλλο φορουμ!!!!!!!! Τωρα τι να πω δεν ξερω!!!!! Ας χασω εγω 4 κ θα πω κ ευχαριστω!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 40 875502 

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια να δοκιμάσω εγώ για θεματάκι???

stefoiko

natasathess έγραψε:
stefoiko έγραψε:πω πω κοριτσια εχετε γραψει τοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλα που αν αρχισω να τα διαβασω ολα θα χουμε γεννησει στο τελος!!!!!χαχαχα....εγω σε δυο μερες μπαινω στον ογδοο και εχω αγχωθει λιγο γιατι εκτος απο φορμακια,ενα ζευγαρι σεντονακια και δυο σελτεδακια δεν εχω παρει τιποτα αλλο.....εκτος απο κιλα!!!!χαχαχα....και πειναω πολυ ακομα ενω ολο και κατι τρωω....

Καλώς μας ήρθες και με το καλό το αγοράκι σου!! Δεν πειράζει, θα μας μάθεις σιγά σιγά! Όσο για ψώνια, αν αποφασίσεις τι θέλεις, δεν παίρνει καιρό!

ναι πηγαμε μια βολτα αλλα οικονομικα ηταν καπως τσιμπημενα και το ψαχνω αρκετα γιατι ειμαστε λιγο υσκολα αλλα οσο ψαχνω πελαγωνω....

stefoiko

natasathess έγραψε:

ναι πηγαμε μια βολτα αλλα οικονομικα ηταν καπως τσιμπημενα και το ψαχνω αρκετα γιατι ειμαστε λιγο υσκολα αλλα οσο ψαχνω πελαγωνω....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισακι μου ετσι οπως τα καταφερα εγω θελω να χασω στη γεννα 8-10:D Very Happy Very Happy Very Happy ποιο κοριτσακι εχει πολυ καιρο να ανοιξει θεμα η δεν εχει ανοιξει καθολου?

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καληνύχτα Νατάσα μου!

Στεφοικο καλως όρισες κι εσύ! Very Happy Με το καλό το μωράκι σου! Τι φύλο είναι??
Και όσο για τα ψώνια μην αγχώνεσαι! Μπορείς να κατεβάσεις μια λίστα με τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα μωράκι στην αρχή και να ψωνίσεις ανάλογα! Πρέπει να τα αγοράσεις όλα καινούργια, δεν έχεις γνωστούς να σου δανείσουν τπτ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις