Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με πρόλαβες Γιωτούλι, τώρα έγραφα για σένα!
Μπράβο κοπέλα μου γλυκιά!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα!!! είδες μωρέ καμιά φορά κ εμείς τα μεγαλοποιούμε λίγο στο μυαλό μας κ αγχωνόμαστε, αλλά ευτυχώς τα καλά νέα μας καθησυχάζουν!
Μπράβο λοιπόν!! Κρατάμε γερά για τουλάχιστον 2 βδομάδες ακόμα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 

Α! Με γεια κ τις κουρτίνες Very Happy 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ νατς μου ναι ολα καλα θα κοιμηθω ηρεμα σημερα το βραδυ η αληθεια ειναι οτι κουραστικα σημερα και ο μικρος μου τρελενετε παντος ειναι πολυ δραστηριος ο παιδαρος μου καλα μολις ειπα στην γιατρο 2422 μου λεει καλε πηρε 400 γραμμαρια το θηριο αχ το ειπε θηριο και χαρικα τοσο πολυ............οποτε θελει ας βγει μου ειπε να αρχηζω να επανερχομαι σιγα σιγα στο μαγειρεμα και σε οτι μπορω να κανω .........αλλα εγω τα κανω καθηστη και δεν πολυζοριζομαι και ολας.............ειναι λογικο νατς καμια φορα ακουμε κατι τρομαζουμε και δεν ειμαστε σε θεση να κανουμε θετικες σκεψεις εχτες φαντασου κοιμηθηκα στις 4 γιατι δεν ειμουνα καθολου καλα φοβομουνα οτι θα παθει τιποτα με το ζαχαρο αλλα μου ειπε οτι ειναι ολα λογικα απλα εγω φοβαμε λιγο παραπανο .....................δοξα το θεο...............

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello κορίτσια κ μωράκια κ από μένα!!!

Χάθηκα πάλι! Είχαμε γιορτές το Σαβ/κο και το χω ρίξει στις βόλτες δε κάθομαι μέσα καθόλου! Απολαμβάνω τη δροσούλα! Πριν πιάσουν πάλι οι ζέστες!!

Νατς πολύ χάρηκα και για σενα! Με το καλό να πάρεις στα χέρια σου τη μικρούλα σου!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μην ανησυχείς για τα κιλά της μια χαρά θα είναι. Αχ κι εγώ μικρό μωράκι θέλω να κάνω!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 
Κι σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ έτσι χεσμένη από το φόβο σαν κι εσένα είμαι!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 534787 
Όλα θα πάνε καλά!!!

Κάλλη και Κατερίνα δεν έχουμε συστηθεί, εγώ είμαι η Βαρβάρα! Very Happy 
Μπράβο για τα ευχάριστα νέα της μικρής σου Κατερίνα μου, οπότε τώρα με το καλό και το Ντόπλερ. Κι εγώ το Σάββατο έχω να κάνω!

Αλεξάνδρα μου μπράβο κι για σένα!!! Πολύ χαίρομαι που πλησιάζει και η δική σου η ώρα και είναι όλα καλά!!!!Very Happy Very Happy 

Νατάσα μου πολύ λυπάμαι για την περιπέτεια που είχατε με τον καλό σου!! Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τπτ άσχημο από δω και πέρα!!!

Γιώτα μου με το καλό κι εσύ να πάρεις στην αγκαλιά σου το μικρό σου αγοράκι!!! Όλα καλά και για σενα!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 

Τζούλια μου πολύ χάρηκα που επέστρεψες και εύχομαι να γίνει καλύτερα ο θείος σου γρήγορα!!! Κ να μην στενοχωριέσαι εσύ!!

Για τις υπόλοιπες που κάνατε ψώνια με γεια σας εύχομαι!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Βαρβάρα μου!
Αφού ο λόγος που χάθηκες ήταν οτι σουρτούκευες κ καλοπερνούσες, σε συγχωρούμε κ χαιρόμαστε μαζί σου!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!
Αλήθεια, γιατί λες πως θες μικρό μωράκι? Από την άποψη να μην ταλαιπωρηθείς στην γέννα?

Γιώτα χαλάρωσε κ απόλαυσε έναν υπέροχο ύπνο σήμερα! Κ σιγά σιγά, τσούκου τσούκου λίγο περπάτημα, λίγο μαγειρεματάκι αλλά όλα με μέτρο! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κ μουσακά!! Very Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου χαθηκα γιατι μιλησα μεσω καμερας με μανουλα κ αδερφουληΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 μια μου συμφωνω απολυτα με αυτα που σου ειπε η ελισα!κ εγω 0-3  τα πηρα τα ρουχακια!μονο τα ρουχακια που θα φοραει τη μερα που θα βγουμε απο το νοσοκομειο πηρα 0!ελισα μου τα γιουβαρλακια τα κανω σκετα οχι με ντοματα!με ρυζακι κ στο ζουμακι εχω ρυζακι κ ψιλοκομμενα καροτακια κ ψιλοκομμενες πατατουλες!!!εχω φαει κ με ντοματα κ ειναι πολυ νοστιμα!αλλα εγω τα προτιμαω σκετα με αυγολεμονο μμμ!!!!γιωταμου ειδες που ολα ειναι καλα?αφου στο ειπα!!!αν δεν ητανε καλα θα σε αφηνανε να φυγεις απο το νοσοκομειο?αλλα ενταξει λογικο ειναι,αγχωνομαστε μωρε οι μελλουσες μανουλες κ τα μεγενθυνουμε ολα στο μυαλο μας!νατσουλα μου τι κανεις?μαζι παμε εμεις στα κιλα!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  α εμενα δεν με χαλαει καθολου παντωςVery Happy βαρβαρα μου τι κανεις?η μικρουλα σου?στεφοικο καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να παρεις τον γιοκα σου αγκαλια!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι και εγώ πάλι! Τι κάνετε, κορίτσια μου; ξεκίνησα να διαβάζω τα νέα σας αλλά ενδιάμεσα ήρθε ο άντρας μου και ξέχασα τι διάβασα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 534787 
Γιωτούλα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Χαλάρωσε οπότε τώρα και υπομονή μέχρι να έρθει το αγοράκι σου!
Νατασούλα, στείλε μου αν θες την κρέμα, αν και ρώτησα τη γιατρό μου και μου είπε ότι μπορώ να βάλω ότι θέλω!
Βαρβάρα μου, βόλτες,ε; μια χαρά, καλά κάνεις!
Ελιζάκι, φρίκαρα με αυτό που είπες με τον ΕΟΠΥΥ.....Ελπίζω να μη γίνει καμιά μ@λ@κια...Έλεος,δηλαδή...

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nats έγραψε:Γειά σου Βαρβάρα μου!
Αφού ο λόγος που χάθηκες ήταν οτι σουρτούκευες κ καλοπερνούσες, σε συγχωρούμε κ χαιρόμαστε μαζί σου!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!
Αλήθεια, γιατί λες πως θες μικρό μωράκι? Από την άποψη να μην ταλαιπωρηθείς στην γέννα?

Γιώτα χαλάρωσε κ απόλαυσε έναν υπέροχο ύπνο σήμερα! Κ σιγά σιγά, τσούκου τσούκου λίγο περπάτημα, λίγο μαγειρεματάκι αλλά όλα με μέτρο! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κ μουσακά!! Very Happy 

Ε ναι γι αυτό!! Μέχρι 3 κιλά το πολύ! Και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι μικρουλάκι θα ναι και το δικό μου!

Πώς αισθάνεσαι που πλησιάζει η ώρα?? Θα ανυπομονείς ε???

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανα το μπανακι μου, πασαλειφτηκα με τις 100 κρεμουλες μου κ τωρα καθισα α σας διαβασω!!!!
Νατς μου τι κανεις?!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316  Πως περασες τη μερα σου?
Γιωτα μου πολυ ευχαριστα τα νεα σας κ ειδικα που σε καθησυχασε η γιατρος σου!!
Σανσετ βγηκες το ΣΚ εε?!! Τι τελεια..!!! Κοντευουμε κ εμεις.. εσυ εισαι μονο 9 μερες μετα την ΑΛεξανδρα μας κ εγω 4 απο σενα..!!!!
Αλεξανδρα μου με καμερα ειναι σαν να εισαι μαζι..!!! Με μια φιλη μου που μενει στην Αγγλια, κλεινουμε ραντεβου, ετοιμαζουμε καφεδακια κ "συναντιομαστε"!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ελισακι μου πραγματικα ειναι υπεροχο!ητανε λες κ πηγα για λιγο δραμα στους δικους μου κ βρεθηκα ξανα στο σπιτακι μου εδω!!θα βλεπουνε κ την μικρη τουλαχιστον κ δεν θα χανομαστε οπως πριν!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά είμαι Αλεξάνδρα μου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 
Μια χαρά και η μικρούλα μου! Όπως έμαθα και για τη δική σου!!!

Ναι Ελίζα μου βγήκα το Σ/κ και το καταευχαριστήθηκα!!! Απολαμβάνω την ξενοιασιά μου!!
Αχ ναι στη σειρά είμαστε ρε κορίτσια!! Η μια πίσω από την άλλη!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316 Πω πω όταν θα έρθει η ώρα θα τρελαθούμε από την αγωνία και τη λαχτάρα!!

Νατάσα μου καλά είσαι? η μικρή σου??
Κι εγώ αγχώθηκα με τον Εοππυ ρε παιδιά!! Που το ακούσατε αυτό?? Είναι σίγουρο? Το είπαν και στις ειδήσεις?? Θα χουμε σοβαρό πρόβλημα αν γίνει πράξη!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και πάλι κοριτσάκια! Εβαλα τα γεμιστά στο φούρνο και επανήλθα!!!!

Ελίζα αν γίνει κάτι τέτοιο με τον ΕΟΠΠΥ θα φρικάρω! Με δεν υπάρχει ελπίδα από πουθενά???

Καλώς τη Βαρβάρα! Και εμένα δεν με πειράζει να βγει μικρό, αν είναι όλα τα άλλα καλά! Και τη θέλω στην αγκαλίτσα μου όσο πιο γρήγορα γίνεται... Αφού βέβαια μπω στο μήνα μου και την επόμενη μέρα δε με χαλάει!!!!tongue 

Αλεξ καταπληκτικό πράγμα η τεχνολογία έτσι?????Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 

Γιωτάκι με γεια τις κουρτινούλες σου! Και τώρα που ηρέμησες μπορείς να κάτσεις άνετα στο σαλονάκι και να τις απολαύσεις!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ντιμι μου μοσχοβολανε τα γεμιστα σουRazz Razz Razz Razz Razz Razz Razz  συμφωνω απολυτα μαζι σου,αν μπω στο μηνα μου ας ερθει κ την επομενη μερα η μικρη μου χιχιχιVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Dimi!!

Χαρας το κουράγιο σου που μαγειρεύεις γεμιστά!! Πολύ μπελαλίδικο φαγητό αν και μ' αρέσει πολύ!! Εγώ βάζω τη γιαγιά μου και το μαγειρεύει 1 φορά τη βδομάδα! Και σήμερα έφαγα ήταν τέλεια!!Very Happy Very Happy 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τον ΕΟΠΥΥ λενε οτι μπορει να γινει απο τοτε που ο Γεωργιαδης εγινε υπουργος υγειας.. τωρα αν θα περασει η οχι δεν ξερω..!! Ελπιζω οχι... Rolling Eyes Rolling Eyes 
Γεμιστα Ντιμι εε?!! Τελεια!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 328109 
Αλεξ θα καθεσαι με τη μικρη μπροστα στην καμερα κ μπουρου μπουρου!!! Ουτε τηλεφωνα στον ωμο να σε πιανει αυχενικο, ουτε να πληρωνεις, ουτε να πληκτρολογεις..!!!!!! Τελεια!!!!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι μύρισε ωραία το σπιτάκι!!!! Βέβαια έγινε φούρνος όλο το σπίτι και όπως είπε και η Ελίζα πριν, αύριο θα φάω ξαναζεσταμένο φαγητό....Twisted Evil 

Βαρβάρα και εγώ συνήθως τα αποφεύγω κάτι τέτοια και τα κάνω παραγγελία από μαμά αλλά έχει καιρό να έρθει και έπρεπε να φάει κάτι υγιεινό το παιδί μου!!! Razz 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άλεξ ήταν όντως σαν να ήσουν στην Δράμα, μέχρι κ εγώ σε ένιωσα εδώ κοντά Very Happy 

Νατάσα η κρέμα λέγεται algesal suractive κ είναι αντιφλεγμονώδης σαν την βολταρέν.

Σήμερα κουράστηκα αρκετά Ελίζα μου ήρθε η μανούλα μου κ μια γυναίκα κ κάναμε δουλειές. Εγώ δεν έκανα πολλά, αλλά πάλι κ μόνο η ορθοστασία κ τα πηγαινε έλα μέσα στο σπιτι με κούρασαν. Αύριο θα έρθουν οι ταπετσαρίες για τις ντουλάπες κ από βδομάδα επιτέλους τα έπιπλα για ο παιδικό. Αντε να βιαζόμαστε, θα έρθει η μπέμπα κ δεν θα έχει πού να κοιμηθεί λέμε!!!

Βαρβάρα είναι περίεργο συναίσθημα πλέον, μετράω μέρες αντίστροφα, όχι μήνες ούτε βδομάδες!! Αλλά δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα...
Λεπτούτσικα ή παχουλά, σημασία έχει τα μωράκια μας να είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ. Γιατί πανέμορφα κ πανέξυπνα με εμάς μαμάδες θα είναι σίγουρα Very Happy Very Happy 

Ελίζα ωραίες ιδέες έχει ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ακόμα δεν έγινε υπουργός υγείας!

Τα γεμιστά έχουν πάλι την τιμητική τους σήμερα! Κ εμείς γεμιστά, αλλά από τα χεράκια της πεθερούλας.
Πραγματικά ρε κοριτσια, οι μαμάδες πώς τα προλαβαίνουν όλα κ έχουν πάντα κουράγιο κ για περισσότερα???????? Έτσι θα είμαστε κ εμείς άραγε??

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι θα κανουμε κ εμεις Νατς!!!! Σουπερ μαμαδες!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 654316  Πρεπει να εισαι κατενθουσιασμενη που πλησιαζουν οι μερες!!!!! Very Happy Very Happy  πλησιαζει η κορουλα σου!!! Στην αρχη θα την εχεις στο δωματιο σας?
Ντιμι μου εσυ θα το φας ξαναζεσταμενο στη δουλεια, καμια σχεση!!!!!! Αυτο που κανεις ειναι πολυ καλο!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 
Εγω εν τω μεταξυ τοσο καιρο ελεγα τον μπρεμπη μου μπουμπουκο κ με ακουσε η μαμα μου κ μου λεει μη τον λες ετσι κ μου εξηγησε κ απο τοτε το κοψα Razz Razz Razz Razz 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καθυστέρησα, έκανε κατάληψη ο άντρας μου στο λάπτοπ Razz 
Δήμητρα μου, αύριο θα βρεθούμε με τα κορίτσια γύρω στις 4-5! Θα σου στείλω αύριο λεπτομέρειες, ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις!
Καλά είμαστε, Βαρβάρα μου! Με έχει ταράξει στις κλωτσιές σήμερα η μικρή!
Ευχαριστώ, Νατασάκι για την κρέμα! Σου έκαναν δουλειές σήμερα,ε; μια χαρά! Και εγώ έχω δουλειές, αλλά θα περιμένω πρώτα να περάσει το πιάσιμο..
Άλεξ, τέλεια η συνομιλία με Ελλάδα! Σίγουρα τους νιώθεις πιο κοντά έτσι I love you 

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σίγουρα Νατς αυτό έχει σημασία!! Να είναι υγιέστατα!!! Γι αυτό παρακαλάμε μέρα νύχτα!!

Πολλές εγκυμοσύνες ρε κορίτσια! Έμαθα μέσα στο Σαβ/κο για 2 κοπέλες και γενικά βλέπω στο δρόμο και στις παραλίες πολλές!! Κάνει παιδιά ο κόσμος μέσα στη κρίση! Δε θα τους περάσει όσο κ αν προσπαθούν οι πολιτικοί να μας κάνουν μια χώρα γερόντων!!!

Εγώ ξεκινάω μαθήματα ανώδυνου τοκετού από την ερχόμενη Τρίτη σε ένα κέντρο υγείας στο Βύρωνα! Είχα δηλώσει οτι θέλω να συμμετάσχω και με πήραν σήμερα! Ελπίζω να αξίζει γιατί θα κάνω μεγάλη διαδρομή μέχρι να πάω ως εκεί και θα είναι και πρωί 9-10,30!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε άλλος ο δικός σου ο μπουμπουκος βρε Ελιζάκι, άλλο ο μπουμπούκος της Μανωλίδου (μην ξεράσω)

Για αρχή πήραμε λίκνο που θα το έχουμε στην κρεβατοκάμαρα. Βέβαια ούτε αυτό έχει έρθει ακόμα Rolling Eyes 

Η απορία μου είναι ΠΩΣ γίνεσαι ξαφνικά μαμά κ ξέρεις ως δια μαγείας πού πρέπει να πλυθούν οι κουρτίνες. πώς δεν θα σου βγει λαπάς το ρύζι, πώς θα ράψεις την ραφή που ξυλώθηκε, πώς θα εξαφανιστεί ένας λεκές κ όλα αυτά που κάνουν τις μαμάδες απίθανες!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimi82 έγραψε:Ναι μύρισε ωραία το σπιτάκι!!!! Βέβαια έγινε φούρνος όλο το σπίτι και όπως είπε και η Ελίζα πριν, αύριο θα φάω ξαναζεσταμένο φαγητό....Twisted Evil 

Βαρβάρα και εγώ συνήθως τα αποφεύγω κάτι τέτοια και τα κάνω παραγγελία από μαμά αλλά έχει καιρό να έρθει και έπρεπε να φάει κάτι υγιεινό το παιδί μου!!! Razz 

Μπράβο Dimi!! Καλά κάνεις και τρώς μαγειρευτά φαγητά και όχι απ' έξω! Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ψυχούλες μέσα μας, δεν είμαστε μόνες πια!!Wink 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εκανα εικονα ελισα μου αυτο που μου περιεγραψες κ ελιωσαΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 315810 ας ειναι καλα η τεχνολογια πραγματικα!σε κατι τετοια την παραδεχομαι!!!κ εμεις ετσι θα γινουμε νατσουλα μου!η μανα ολα τα μπορει αρκει να θελει!!νατασσα μου τι κανεις?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1, παιρνεις τηλ τη γιαγια κ σου λεει πως
2, καταστρεφεις κανα δυο ζευγαρια κουρτινες μεχρι να μαθεις
3, σταματας να σε νοιαζει τοσο πολυ κ απλα συνηθιζεις να βαζεις συνεχεια πλυντηρια!!!!!!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραία, Βαρβάρα μου! Με το καλό να τα ξεκινήσεις!
Νατασάκι, νομίζω ότι με τον καιρό τα μαθαίνουμε όλα αυτά..! Δε γίνεται και δια μαγείας βρε,παιδί μου! Razz 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:1, παιρνεις τηλ τη γιαγια κ σου λεει πως
2, καταστρεφεις κανα δυο ζευγαρια κουρτινες μεχρι να μαθεις
3, σταματας να σε νοιαζει τοσο πολυ κ απλα συνηθιζεις να βαζεις συνεχεια πλυντηρια!!!!!!!!

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 39 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις