Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα ντε..
Λοιπον πηρα του Dr Brown. Μας εδωσαν ενα δωρο, πηρα κ ενα να υπαρχει, κ αλλο ενα δωρο της NUK. Νομιζω κακως εκανα.. γιατι αν παρουμε το θηλαστρω της Medela, θα πρεπει να παρω τα μπουκαλακια κ τις θηλες της ιδιας μαρκας.. οποτε αν θελεις να παρεις θηλαστρο, σκεψου το κ αυτο..!!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εγώ προσπαθώ να με πείσω να σηκωθώ για να πάω σουπερ και μετά να κάνω γεμιστά αλλά βαριέεεεεεεεμαι και όλο το καθυστερώ!!!!!

Μια εγώ πήρα της nuk (από τα jumbo). Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά το έχουν όλα τα μαγαζιά οπότε....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μου εκαναν δωρο στη γυναικολογο 2 μικρα μπιμπερο της philips.ελισα μου γιατι πρεπει να ειναι ολα ιδια μαρκα?

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωχ Ελιζα αλήθεια λες??? Εμένα μου δάνεισε το θήλαστρο της medela μια συνάδερφος. Δεν παίρνει όλα τα μπιμπερό??? Δεν το ήξερα!!!!!!!!Twisted Evil 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ντιμι μου!βαριεσαι κ εσυ ε?ειμαστε βλεπω ολες....!!!γιατι δεν φτιαχνεις αυριο τα γεμιστα αφου σημερα δεν εχεις ορεξη?

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι όντως πήγα και τσέκαρα, της nuk δεν το παίρνει αλλά ένα άλλο ανώνυμο από τα jumbo που πήρα το παίρνει μια χαρά!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 215994 
Ε ΡΕ JUMBO ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι νομιζα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη..!! Ελπιζω να μη σας αγχωσα αδικα Απλα κοιταξτε το πριν γιανα μην κανουμε τσαμπα αγορες..!!
Ντιμι μου καλησπερα!! Καλα εισαι?!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 215994 

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα ντιμι μου!βαριεσαι κ εσυ ε?ειμαστε βλεπω ολες....!!!γιατι δεν φτιαχνεις αυριο τα γεμιστα αφου σημερα δεν εχεις ορεξη?

Γιατί δεν θα έχω φαγητό για αύριο στη δουλειά και δε θέλω να τρώω βρωμιάρικα τοστάκια... Rolling Eyes Οπότε προσπαθώ να μαγειρεύω από το βράδυ για να έχω την επόμενη... Πότε θα έρθει η μανούλα μου???? Ουφ.... (Ωχ έτσι θα με περιμένει και εμένα αύριο μεθαύριο η σκατούλα μου???? Σώωωωωωωθηκεεεεεεε...)

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπόν πάω... τέρμα η τεμπελιά!!!! Θα τα πούμε σε λίγο κοριτσάκια!!!! Φιλούμπες!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καταλαβα ντιμι μου!!καλα κανεις που τρως μαγειρεμενο φαγητο,κανεις πολυ καλο στη μικρουλα σου κ στον εαυτο σου!!παρε την αποφαση κ ξεκινα μαγειρεμαVery Happy πολλες φορες κ εγω μαγειρευω απο το απογευμα για να μην εχω το πρωι!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο μαγειρεμα Ντιμακι..... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 
Κ εγω ελεγα να βαλω το κοτοπουλο απο σημερα, αλλα με τοση ζεστη θα πρεπει να το βαλω στο ψυγειο αυριο πρωι, κ μετα θα ειναι απλα ενα ξαναζεσταμενο φαι.. δηλ τσαμπα.. οποτε δεν το βαζω.. αν προλαβουμε αυριο, αλλιως μεθαυριο η για βραδινο αυριο.

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω του Dr Brown ελεγα να παρω.Θηλαστρο θα μου φερει μια ξαδερφη μου το ηλεκτρικο που εχει νομιζω medela ειναι.Θα τη ρωτησω...

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποσα φορμακια πηρατε?Και ολα ειναι 0-3?Σορυ τωρα αλλα προσπαθω να τα μαζεψω κι εχω πελαγωσει κοντομανικα,μακρυμανικα,υπνου,βολτας.Δε ξερω ποσα θα χρειαστω

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω Μια μου πηρα πολλα γιατι θελω να τον αλλαζω συνεχεια κ να δεν ξερω ποσο συχνα θα πλενω.. τα πηρα 0-3 γιατι θα τα βαλει την πρωτη βδομαδα κ μετα με το καλο απο Οκτωβρη ισως τα βραδακια.. νομιζω πηρα 10-12 κατι τετοιο... πηρα λιγο φορα γιατι μερικα ηταν πολυ γλυκουλια...... I love you I love you I love you  το ιδιο κ κοντομανικα.. μονο 2-3 πηρα 0 νουμερο, ολα ειναι 0-3..
Βολτας κ γενικα ρουχαλακια παρε οσα θελεις, απλα πχ αν παρεις κανενα ζακετακι η φορεματακι, παρτο 3-6 να το φορεσει το παδι.. μην παρεις πολλα 00 γιατι ποσο θα τα βαλει?.. δεν ξερω, ετσι σκεφτηκα εγω..
Πηρα κ ενα τζην σκισμενο κ ενα πουκαμισο.. χιχιχιχιχι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου ασχετο αλλα πως κανεις τα γιουβαρλακια? Ασπρα η με ντοματα? Βαζεις κ ρυζακι?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τα μαθατε τα "ευχαριστα"....... ο ΕΟΠΥΥ γιανα κλεισει την τρυπα του θα σταματησει τη συνεισφορα στα ιδιοτικα.. αυτο σημαινει στην πραξη πως οσες εχουμε ΕΟΠΥΥ κθα γεννησουμε σε ιδιοτικα, αν περασει αυτο πριν γεννησουμε, τα νοσηλεια θα ανεβουν κατακορυφα.. affraid affraid affraid affraid  Ο Θεος μαζι μας..!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενδεχεται να περασει αμεσα αυτο το μετρο?Την βαψαμε..
Ελιζα εγω πηρα καμια 10αρια κορμακια για απο μεσα και 5 φορμακια μεχρι στιγμης.Τα φορμακια υπνου ειναι αλλα ε?Τα φορμακια θα τα φοραει και εξω ε?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξερω Μια μου παντως αγχωθηκα για το που θα φτασει το Ολυμπιον..!!!!!
Λοιπον εγω φορμακι λεω το μακρυμανικο με την πατουσιτσα μεσα. Φανελακι λεω αυτο που δεν εχει ποδαρακια.
Τα μωρακια μας λογικα θα φορεσουν πολυ φανελακι σκετο με καλτσακια, γιατι θα κανει ζεστες.
Τις πρωτες μερες (και ειδικα στο μαιευτηριο μας το ειπαν συγκεκριμενα) θελει φανελακι κοντομανικο απο μεσα κ φορμακι απεξω.
Υπνου ειναι το απαλο κ σκετο. Βολτας θεωρειται πχ ενα που μπορει να εχει ενα τσεπακι πχ η κροσια η φιογκακια για τα κοριτσακια.. δηλ ειναι "ρουχο" κ οχι πυτζαμουλα.. αλλα συνηθως ο,τι βαζεις για υπνου σε τοσο μπεμπουλι εε το ιδιο θα βαλεις κ γιανα βγειτε βολτα..μη σε μπερδευει αυτο..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω μια χαρα ειναι αυτα που εχεις παρει.. αν θελεις παρε κανενα παραπανω φορμακι μιας κ εχεις ΠΗΤ μεσα Σεπτ, οποτε μπορει να εχει δροσουλες αλλα σιγουρα τελη Οκτωβρη θα τα φορεσει..

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα παρω 2-3 φορμακια ακομη,πηρα και ζακετουλες εποχιακες,τωρα ρουχαλακι θα παρω πιο μετα γιατι εχουν πολυ καλοκαιρινα τωρα

stefoiko

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
miapetite έγραψε:Θα παρω 2-3 φορμακια ακομη,πηρα και ζακετουλες εποχιακες,τωρα ρουχαλακι θα παρω πιο μετα γιατι εχουν πολυ καλοκαιρινα τωρα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ??
ΕΧΩ ΠΗΤ 4/9/2013 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΡΑΚΟ!!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως ηρθες Στεφοικο!! Με το καλο το μωρακι σου γερο κ τυχερο!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 
Κατω κατω λεει νεο θεμα και απαντηση. Πατας απαντηση..!!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια μου μια χαρα μου ακουγονται..!!! Εξαλλου σε αυτα ειναι εσυ πως νιωθεις. εγω ηθελα πολυ να το παρω ρουχα κ λυσσαξα κ δεν ξερω αν θα τα βαλει ολα αυτα.......!!!!
Υπαρχουν λιστες στο ιντερνετ αν θελεις να βοηθηθεις!!!!! Συνηθως λενε 6-8 απο το καθε ρουχαλακι.. αλλα νομιζω οπως νιωθει η καθε μανουλα..
Κοριτσια μπαινω να κανω ενα μπανακι... θα τα πουμε μετα!!! Πολλα φιλακια!!!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 654316 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια, καλωσήρθες Στεφοικο στην παρέα μας!
Να κ άλλο αντράκι καλέ που ενώ ξεκίνησαν δυναμικά κ πολυάριθμα, καταλήξαμε να τα ψάχνουμε μετά τις Β επιπέδου! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 215994 

Σας ευχαριστώ όλες για ακόμη μια φορά για τα καλά σας λόγια κ το κουράγιο που μου δίνετε για την βιαστική κ μικροσκοπική κορούλα μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 669659 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 669659 

Μπράβαο μπράβο για τα καλά αποτελέσματα Κατερίνα κ Άλεξ!!! Έτσι να συνεχίσουν τα μπεμπάκια σας, να καρδαμώνουν, να μεγαλώνουν κ εσείς να καμαρώνετε!! άντε περιμένουμε κ τα φρουφρουδονέα που σίγουρα θα είναι καλά!

Μαριλένα ευτυχώς είσαι καλύτερα!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 328109 

Νατάσα για το τρίψιμο είχα πάρει μια κρέμα που γράφει οτι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Θα σου πω πώς λέγεται αν θες, είναι ανακουφιστική στα πιασίματα.

Ελίζα μου, κορίτσι της θετικής ενέργειας I love you I love you 

Κατερίνα πραγματικά είσαι τοπ μοντελ εγκυούλα!!! Τέλεια κοιλίτσα!!
Εγώ σαν την Άλεξ, δεν χάνω γραμμάριο, μόνο σταθερά βάζω.... στα +22 πλέον!! Ευχαριστώ!!!

Τζούλια αν δεν κάτσεις να ξεκουραστείς, θα πάρουμε δραστικά μέτρα απέναντι σου... Θα έρθουμε όλες εκεί κ θα σε κατσαδιάσουμε!!

Γεια σου Μάρω μου!!

Μία τι σημαίνει αυτή η λέξη με τα τρία γράμματα που είπες πριν? Αχ πώς την είπες να δεις.... α ναι... σεξ! Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι πλέον τι σημαίνει Embarassed  Αλλά ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει μερέντα, κιντερ μπουένο, καραμελωμένα αμύγδαλα κ άλλα πολλά Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 38 215994

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταρχην να καλοσορισω την κοπελα καλος την κουκλιτσα με το αντρακι και αυτη αλλο ενα αγορακι στην παρεα μας.....................καλος μας ηρθες στην παρεουλα μας με ομορφη ακι τελειωμενη εγκυμοσηνη........λοιπον θα σας πω λιγο τα νεα μου να χαριτε γιατι εγω ανακουφιστικα πολυ...........λιπον επιτελους μιλισα με την γιατρο μου τις ειπα τι μου ειπαν στο νοσοκομειο για το ζαχαρο και το αμνιακο υγρο και μου ειπε τα εξεις.........τα κιλα ειναι φυσιολογικα το οτι μετρισαν το αμνιακο υγρο παραπανω δεν συμαινει οτι ειναι και ετσι το καθε μηχανημα το μετραει διαφορετικα αλλα το οτι ειχα την ταση για εμετο ηταν φυσιολογικο γιατι οι συσπασεις ειναι στο στομαχι κοντα αρα με επειρεασε θα το ξαναεχω μου ειπε μεχρι αν γεννησω μου ειπε να παω στο ραντευου μου την παρασκευη αλλα προκληξση τοκετου δεν προκιτε να μου κανουν αν δεν κλησω 37 εβδομαδα δεν ανχονομαστε μηπως παθει ακτι το μωρο γιατι δεν ειναι υπερβαρο ανχονομαστε μονο οταν το μωρο παει να ξεπερασει τα 4 κιλα που σημενη οτι εχει ζαχαρο και ετσι προχοραμε στην γεννηση του αλλα με εμενα ειναι ολα φυσιολογικα και τις ειπα για τα κιλα και μου ειπε οτι πηρε τα φυσιολογικα κιλα του να συναιχεισω να προσεχω το ζαχαρο μου και τιποτα αλλο μου ειπε οτι αν δουνε παλι αυξηση υγρου την παρασκευη τοτε θα συζητησουμε το θεμα γεννας αλλα να μην ανχονομαι και απο την στιγμη που ο μικρος ειναι καλα και κουνιετε ολα καλα αρα ολα καλα με τον σιβαν μου ειπε οτι οσο και αν ποναω να ξεκινησω λιγο να περπαταω εστω και 5 λεπτα για να κυκλοφορη το αιμα και να με βοηθαει στο να μην με ζωριζει ο σιβαν αυτα τα νεα μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις