901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #10 Δευ Ιουλ 22, 2013 7:59 pm
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Λέω να φτιαξω φακες για τη τους άλλους. Εγω κάτι θα βρω γιατί φακες δε ρισκαρω να φαω κ να διαλυθεί ο μπεμπεκος..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χχαχαχαχχαχαχCatty έγραψε:Σημείωση δεύτερη. Η βλακεία των αντρων επεισόδιο 4535755. Όπως είπε και η elenidi δεν ξέρουν που βρισκεται τίποτα στο σπίτι. Έρχεται ο άντρας μου σημερα και μου λέει ξεκουρασου θα βάλω εγώ το μωρό για ύπνο. Λέω τι μπερεκετια!!! Να μη χάσω τέτοια ευκαιρία!!
Περνάνε 5 λεπτα και έρχεται και μου λέει τίποτα δεν είναι στη θεση του, έφαγα το σπίτι να βρω τον προτζεκτορα και δεν είναι πουθενά. Σημείωση ο προτζεκτορας είναι από τις πιο άχρηστες αγορές που κάνουν οι χαζοχαρουμενοι γονείς σαν το στεφάνι μου,μην αγοράσετε.
Σηκώνομαι παω μέσα λέω στην ντουλάπα είναι. Ανοίγω δεν τον βρισκω,κοιτάω το κουτί με τα παιχνίδια δεν είναι εκεί. Είμαι σίγουρη ότι είναι στη ντουλάπα, ξαναγυρίζω ψάχνω καλύτερα τη ντουλάπα και τσουπ ο προτζεκτορας! Και λέει ο δικός μου από εγωισμό ε εντάξει δεν το βρήκες με την πρώτη. Λέω στον εαυτό μου ας μη βριστουμε βραδιάτικα ας παω να χαλαρωσω αφού προσφέρθηκε.
Παω στο σαλόνι,περνάνε 5 λεπτα το μωρό αρχίζει να τσιρίζει γιατί θελει το βυζι και όχι να βλέπει σχηματακια στο ταβάνι. Έρχεται ο άντρας μου και λέει το κλασσικό "εσενα θελει" παίρνω το μωρό να το ηρεμήσω και μετά από λίγο ξαναερχεται ο άντρας μου και με ρωτά "τον προτζεκτορα που να τον βαλω;"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης