Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκι μου γλυκό.....έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ....δε ξέρω τι να σου πω....
Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά το συντομότερο και με το καλό να έρθει ένα νέο ΓΕΡΟ μωράκι που θα απαλύνει τον πόνο σας.
Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ξεχάσεις ποτέ αλλά ελπίζω και εύχομαι ότι θα απαλύνει ο πόνος....

Το μωράκι σου θα σας προσέχει εκεί από εκεί πάνω....

Κουράγιο κορίτσι μου, κουράγιο και σε σένα και στον αντρούλη σου.
Μαζί θα το ξεπεράσετε και θα προχωρήσετε μπροστά όσο απίθανο κ αν μπορεί να σου φαίνεται τώρα....

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει λίγο τον πόνο σου και να φύγει αυτή η αίσθηση από το μαχαίρι στην καρδούλα σου..Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να ξανάρθει το χαμόγελο στα χείλη σας με την είδηση ενός άλλου μωρού..

Popisofia

Popisofia
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ?
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στεναχωρηθηκα παρα πολυ Μαριζακι σε νοιωθω γιατι κ εμενα το παιδακι μου εφυγε νωρις κ εμεις καναμε αμεσως ονειρα ο αντρας μου ητανε ετοιμος να βαψει το δωματιο απο την χαρα του αλλα μας αφησε κ εμας.. σε καταλαβαινω κοπελα μου κ για σενα ητανε ακομα χειροτερα,το κεφαλι ψηλα κοριτσι μου κ εγω οταν μου ειπε ο γιατρος οτι εφυγε παγωσα αλλα ταυτοχρονα εδωσα δυναμη στον εαυτο μου κ ειπα Ντινα τωρα πρεπει να το αντιμετωπισεις να μην σε παρει απο κατω δεν το αξιζεις σηκωθηκα κ ειπα μεσα μου αν θες παναγια μου στειλε μου κ εμενα οταν κρινεις ενα γερο παιδακι εκλαψα δεν λεω κ μαλιστα πολυ μονη μου εγω κ ο εαυτος μου (ο αντρας μου το πηρε πολυ χειροτερα κατερρευσε στην κυριολεξια μεσα στο μαιευτηριο μετα με στηριξε με ολη του την καρδια δεν μπορω να πω να τον εχει ο θεος καλα ) ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΡΙΖΑ ΜΟΥ θα μαλακωσει ο πονος θα δεις σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα απο εδω κ περα Σε πήρε μακριά μου ζωή μου... - Σελίδα 2 417472

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΚΑ ,ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ "ΕΙΚΟΝΑ".
ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ "ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ" ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ "ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" .

ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΚΑ ,ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ "ΕΙΚΟΝΑ".

αχ αυτη η ατιμη η πεμπτη εβδομαδα Embarassed 

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρίζα έχω περάσει ακριβώς την ίδια κατάσταση πριν ένα χρόνο (όπως δείχνει και το τικεράκι μου), στον ίδιο μήνα με σένα, μαθαίνοντάς το με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τον γιατρό..η μόνη διαφορά ήταν ότι το πρόβλημα του μωρού μου ήταν στα πνευμόνια. Η γέννα επίπονη και καθόλα τραυματική εμπειρία..

Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να μιλήσεις σε κάποια που έχει περάσει ανάλογη κατάσταση θα χαρώ να λάβω πμ σου και να επικοινωνήσουμε.

Να είσαι δυνατή και ενωμένη με τον άντρα σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και σύντομα σου εύχομαι να έχεις στην αγκαλιά σου ένα μωράκι, όταν νιώσεις έτοιμη να προσπαθήσεις ξανά.

Τα αγγελούδια μας είναι εκεί ψηλά και μας προσέχουν πια, έτσι πιστεύω..

nanakaboubou

nanakaboubou
αχ κοριτσι μου καλο!! λυπαμαι απο καρδιας... μονο ο χρονος θα επουλωσει αυτη την μεγαλη ζωη... ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ειλικρινα πολυ γρηγορα να μεγαλωσει η κοιλιτσα σου με ενα γερο δυνατο και ευλογημενο παιδι!!! ειχα και γω μια αποβολη αλλα ημουν ακομα στον 2ο ουτε το ειχα συνηδητοποιησει ακομα!!! ειναι πολυ μεγαλος πονος... να σκεφτεσαι πως ο Θεουλης την ηθελε για αγγελουδι.. να ειναι εκει ψηλα να σε προσπατευει και να προσεχει το επομενο μωρακι που θα ερθει... με την βοηθεια της ολα θα πανε καλα!! κουραγιο κουκλιτσα μου!!! μιλα... μιλα με οποιον θες βγαλτα απο μεσα σου.. και με τιποτα μην ριξεις ευθυνες πανω σου ετσι οπως εκανα εγω και τυρανιομουν... ηταν να γινει... ολα καλα θα πανε γλυκια μου ολα!!!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dina kardoyla έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΚΑ ,ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ "ΕΙΚΟΝΑ".

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΣ .
Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ.

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ.....

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ "ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΕΣ" ,ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ .

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΙΝΩΜΥΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΚΥΣΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.

ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....ΤΣΟΥΠ ΝΑΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ !!!!

ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ "ΠΛΑΚΑ", ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ !
ΑΝΕΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ .......ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !

Laughing Laughing 

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ !
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ , ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ .

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ .
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ .
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.

ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ Ή ΕΣΥ Ή ΕΓΩ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ, "ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ,ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ"

ΝΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,DUST IN THE WIND ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ VIDEOS ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ VIDEAKΙ ΑΠΟ ΤH ΓΙΟΥΤΙΟΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
dina kardoyla έγραψε:

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΣ .
Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ.

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ.....

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ "ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΕΣ" ,ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ .

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ  2009 ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΙΝΩΜΥΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΚΥΣΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.

ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....ΤΣΟΥΠ ΝΑΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ !!!!

ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ "ΠΛΑΚΑ", ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ !
ΑΝΕΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ .......ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !

Laughing Laughing 

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ  ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ !
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ , ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ .

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ .
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ .
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.

ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ Ή ΕΣΥ Ή ΕΓΩ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ, "ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ,ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ"

ΝΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,DUST IN THE WIND ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ VIDEOS ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ VIDEAKΙ ΑΠΟ ΤH ΓΙΟΥΤΙΟΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καλησπέρα!Είμαι η βάσω,ειλικρινά να ήξερες πόσο κουράγιο μου δίνεις να μην αγχώνομαι!Προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι εδώ και 6 μήνες.Το ξέρω είναι πολύ λίγο αλλά και το άγχος ανασταλτικός παράγοντας..Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να μεγαλώνετε μαζί τους!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vasoula1 όλα θα πάνε καλά καλή μου και για εσάς.
Θα το δεις.
Αυτό που λέμε πάντα με τη γυναίκα μου εκτός από αυτά που έγραψα είναι να επιμείνετε και αν βέβαια περάσουν 1-2 χρόνια και ανάλογα την ηλικία και του καθενός ζευγαριού έτσι ; ......γιατί δεν ξέρουμε πόσο είναι ο καθένας που μιλάμε .....να το ψάξετε και να ζητήσετε βοήθεια ιατρική.
Όλα θα δεις ότι θα πάνε καλά.Πίστη στο θεό ή όπου ο καθένας πιστεύει, προσήλωση σε αυτό που θέλετε να κάνετε και σε αυτό που θα κάνετε ,υπομονή και κυρίως ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ , είναι τα βασικά συστατικά για να έρθει το πολυπόθητο μωρό.
Εγώ δεν έκανα τίποτα,είπα αυτό που περάσαμε που δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που άλλες γυναίκες έχουν περάσει.
Είμαστε η γενιά της καλοπέρασης και όλα μας φαίνονται "μπαστούνια" αλλά πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη ψυχής,θάρρος και ενέργεια για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΕΓΩ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ,ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ.

Σε ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σου λόγια και εύχομαι (και η γυναίκα μου ) να αποκτήσετε το μωρό σας, τον καρπό της αγάπης σου με τον άντρα σου .

Θα γίνει ,πίστεψε το και θα γίνει .

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για ονομα του θεου!!!!!
Τοσες μα τοσες πολλες απωλειες...
Καμμια μανουλα δεν πρεπει να χανει το παιδι της...
δεν υπαρχει χειροτερη απωλεια..!!!

Ολοι οι γυρω σου θα σου λενε να εισαι εσυ καλα, αλλα σιγουρα το δικο σου μυαλο θα ειναι στο παιδακι σουο..
πιστεψε με ομως εχουν δικιο...

θα κανεις αλλο και συντομα...
Σηκωσε το κεφαλι σου, γιατι και εγω αυτο προσπαθω να κανω...
στις 11/05/2013 περασα το σταδιο αυτο..και τα χερια μου και η αγκαλια μου αντι να κρατανε την κορουλα μου, ειναι πλεον αδειανα...!!
"μια βδομαδα πριν μπω στον μηνα μου..."
δεν υπηρχε προειδοποιηση, ουτε κανενα προβλημα....
απλα ηταν υπερκινητικη η κορουλα μου και τυλιχτηκε με τον λωρο!!!
Υπεστησα καισαρικη τομη λογω υψηλης πιεσης
(και πως να μην εχεις σε τετοια περιπτωση)
και πρεπει να περιμενω 6μηνο για να ξανα προσπαθησω...

Γινομαστε μανουλες, χωρις να εχουμε μωρο στην αγκαλια μας...

Οργη...Θυμος...
Αλλα μετα απο αυτο δυστυχως, πρεπει να προχωραμε στην ζωη μας...
το επομενο μωρακι περιμενει στο κατωφλι μας
και το αγγελουδι που δεν προλαβαμε να χαρουμε, θα μας προσεχει απο ψηλα...

Υπομονη και δυναμη κοπελα μου!!! δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να πω να απαλυνει τον πονο σου!!!

Ο θεος μας βαζει δυσκολιες, ωστε να βγουμε πιο δυνατοι..!!!!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Gatoula_Gwgw έγραψε:Για ονομα του θεου!!!!!
Τοσες μα τοσες πολλες απωλειες...
Καμμια μανουλα δεν πρεπει να χανει το παιδι της...
δεν υπαρχει χειροτερη απωλεια..!!!

Ολοι οι γυρω σου θα σου λενε να εισαι εσυ καλα, αλλα σιγουρα το δικο σου μυαλο θα ειναι στο παιδακι σουο..
πιστεψε με ομως εχουν δικιο...

θα κανεις αλλο και συντομα...
Σηκωσε το κεφαλι σου, γιατι και εγω αυτο προσπαθω να κανω...
στις 11/05/2013 περασα το σταδιο αυτο..και τα χερια μου και η αγκαλια μου αντι να κρατανε την κορουλα μου, ειναι πλεον αδειανα...!!
"μια βδομαδα πριν μπω στον μηνα μου..."
δεν υπηρχε προειδοποιηση, ουτε κανενα προβλημα....
απλα ηταν υπερκινητικη η κορουλα μου και τυλιχτηκε με τον λωρο!!!
Υπεστησα καισαρικη τομη λογω υψηλης πιεσης
(και πως να μην εχεις σε τετοια περιπτωση)
και πρεπει να περιμενω 6μηνο για να ξανα προσπαθησω...

Γινομαστε μανουλες, χωρις να εχουμε μωρο στην αγκαλια μας...

Οργη...Θυμος...
Αλλα μετα απο αυτο δυστυχως, πρεπει να προχωραμε στην ζωη μας...
το επομενο μωρακι περιμενει στο κατωφλι μας
και το αγγελουδι που δεν προλαβαμε να χαρουμε, θα μας προσεχει απο ψηλα...

Υπομονη και δυναμη κοπελα μου!!! δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να πω να απαλυνει τον πονο σου!!!

Ο θεος μας βαζει δυσκολιες, ωστε να βγουμε πιο δυνατοι..!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΩΓΩ !
ΕΤΣΙ....!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:Vasoula1 όλα θα πάνε καλά καλή μου και για εσάς.
Θα το δεις.
Αυτό που λέμε πάντα με τη γυναίκα μου εκτός από αυτά που έγραψα είναι να επιμείνετε και αν βέβαια περάσουν 1-2 χρόνια και ανάλογα την ηλικία και του καθενός ζευγαριού έτσι ; ......γιατί δεν ξέρουμε πόσο είναι ο καθένας που μιλάμε .....να το ψάξετε και να ζητήσετε βοήθεια ιατρική.
Όλα θα δεις ότι θα πάνε καλά.Πίστη στο θεό ή όπου ο καθένας πιστεύει, προσήλωση σε αυτό που θέλετε να κάνετε και σε αυτό που θα κάνετε ,υπομονή και κυρίως ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ , είναι τα βασικά συστατικά για να έρθει το πολυπόθητο μωρό.
Εγώ δεν έκανα τίποτα,είπα αυτό που περάσαμε που δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που άλλες γυναίκες έχουν περάσει.
Είμαστε η γενιά της καλοπέρασης και όλα μας φαίνονται "μπαστούνια" αλλά πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη ψυχής,θάρρος και ενέργεια για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΕΓΩ.

Σε ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σου λόγια και εύχομαι (και η γυναίκα μου ) να αποκτήσετε το μωρό σας, τον καρπό της αγάπης σου με τον άντρα σου .

Μακάρι..

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula1 έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:Vasoula1 όλα θα πάνε καλά καλή μου και για εσάς.
Θα το δεις.

Μακάρι..

ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ .
ΝΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ .

ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ,ΔΑΝΕΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ !!!!!

ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΠΟΝΗΡΙΑ,
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ  ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ .
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΧΝΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΕΓΚΥΕΣ , ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ  ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ .......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ........

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΡΩΤΑ.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ (1-2-3-4) ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 1-2 ΕΤΩΝ.

ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΤΟΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΟ .
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.

λουκουμάκι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαριζάκι ξέρειs πωs νιώθω και σου έχουμε πει πολλά.
Κουράγιο και ψηλά το κεφάλι,πονάει το ξέρω.....

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαριζακι  μου λυπαμε παρα παρα πολυ για οτι σου συνεβη .σε τεσσερις μερες θα γιορταζα και εγω τα 10τα γενεθλεια του γιου μου που τον εχασα 2 μερες μετα τη γεννα το μονο που ηθελα ηταν να μην ξανα συμβει σε καμια μαμα .ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος σιγα σιγα επουλωνει τις πληγες.....δεν ξεχνας ποτε μα ποτε ......απλα γαληνευει λιγο η ψυχη ......να εισαι δυνατη και μολις νιωσεις ετοιμη ξεκινα για αλλο μωρακι.......να ξερεις οτι παντα θα εχεις ενα αγγελο στον ουρανο να σε προσεχει και να ειναι κοντα σου ......χρειαζετε υπομονη και δυναμη και κατι αλλο μην κρατας τα αισθηματα σου μεσα σου μιλα για οτι νιωθεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις