326 Απ: Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 Πεμ Ιουλ 04, 2013 2:09 am
matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Στις 7 έχω ραντεβού.Δεν θα μπω αμέσως όμως να σας ενημερώσω,γιατί θα φύγουμε κατευθείαν για το χωριό μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefoiko έγραψε:Alexandra23 έγραψε:νατασσα μου παλια ειχα μεγαλο προβλημα με αιμορραγιες απο τη μυτη!!ανποιγε συνεχεια κ με το παραμικρο!ωστε μια μερα που ετρεχε παρα πολυ πηγαμε στο νοσοκομειο κ μαλιστα εμεινα 2 μερες κ μου εκαναν καυτηριασμο νομιζω λεγεται αν θυμαμαι καλα.κ ετσι δεν εχω απο τοτε προβλημα.αλλα γενικα ειναι παραπανω ευαισθητη η μυτη μου απο αλλους ανθρωπους.στην εγκυμοσυνη ακομη μια φορα ετρεξε αιμα αλλα λιγο.σημερα ητανε πολυ.εχω διαβασει ομως οτι τα εχει η εγκυμοσυνη αυτα!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΠΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ
Alexandra23 έγραψε:ωραια ματινακι μου,εδω θα ειμαστε κ θα περιμενουμε τα νεα σου!!!ελισακι μου γλυκο με την ωραια φωτο κ το ωραιο σορτσακι σου ε οχι ασχημοπαππο μην ακουω χαζα!!!!κουκλιτσα εισαι κ εσυ κ ολες μας φαινεται η κοιλιτσα σου που μεγαλωνει!σιγουρα η φωτο ποτε δεν δειχνει εντελως την πραγματικοτητα!!πρεπει κ εγω να την αλλαξω τη δικη μου αλλα μαρεσει τοσο πολυ που εχει τα κορμακια διπλα....δεν πειραζει θα την αλλαξω!πωπω φτερουγες ε?τις λατρευω!!!!!!!!!!εμεις γιουβαρλακια απο χθες τα οποια εγιναν πανοστιμα!!!αυριο λεω να τηγανισω κανενα κολοκυθακι που αρεσουν στον αντρα μου τηγανιτα...κ καμια πατατουλα...με τζατζικακι...μια χαρα!
natasathess έγραψε:Χαχα! Ε,όχι και ασχημόπαπο η κούκλα μαμά, Ελιζάκι!
Ματινάκι, καλή επιτυχία στο γιατρό και θα περιμένουμε νέα όποτε μπορέσεις να μπεις!
Μαρίνα μου, καλό μαγείρεμα!
Άλεξ,ναι, πάλι ψώνια έκανα, τι να κάνω, δεν κρατιέμαι..! Όσο για τις δυσκολίες που μπορεί να έχει η εγκυμοσύνη, άσε.. Τι τραβάνε μερικές γυναίκες για να μπορέσουν να κάνουν παιδί, δε λέγεται..
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΑΗΣΥΧΙΑΣ!!ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΒΗ Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ!!!!!!! ΚΑΛΑ Ε, ΦΟΒΕΡΟΣ Κ ΟΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣAlexandra23 έγραψε:νατασσα μου παλια ειχα μεγαλο προβλημα με αιμορραγιες απο τη μυτη!!ανποιγε συνεχεια κ με το παραμικρο!ωστε μια μερα που ετρεχε παρα πολυ πηγαμε στο νοσοκομειο κ μαλιστα εμεινα 2 μερες κ μου εκαναν καυτηριασμο νομιζω λεγεται αν θυμαμαι καλα.κ ετσι δεν εχω απο τοτε προβλημα.αλλα γενικα ειναι παραπανω ευαισθητη η μυτη μου απο αλλους ανθρωπους.στην εγκυμοσυνη ακομη μια φορα ετρεξε αιμα αλλα λιγο.σημερα ητανε πολυ.εχω διαβασει ομως οτι τα εχει η εγκυμοσυνη αυτα!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΑΗΣΥΧΙΑΣ!!ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΒΗ Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ!!!!!!! ΚΑΛΑ Ε, ΦΟΒΕΡΟΣ Κ ΟΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣAlexandra23 έγραψε:νατασσα μου παλια ειχα μεγαλο προβλημα με αιμορραγιες απο τη μυτη!!ανποιγε συνεχεια κ με το παραμικρο!ωστε μια μερα που ετρεχε παρα πολυ πηγαμε στο νοσοκομειο κ μαλιστα εμεινα 2 μερες κ μου εκαναν καυτηριασμο νομιζω λεγεται αν θυμαμαι καλα.κ ετσι δεν εχω απο τοτε προβλημα.αλλα γενικα ειναι παραπανω ευαισθητη η μυτη μου απο αλλους ανθρωπους.στην εγκυμοσυνη ακομη μια φορα ετρεξε αιμα αλλα λιγο.σημερα ητανε πολυ.εχω διαβασει ομως οτι τα εχει η εγκυμοσυνη αυτα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης