Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
465 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 465 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το χιουμορ ζινι μου δεν ειναι αν το εχεις η οχι ειναι να σου βγαινει και αναλογος τα κεφια σου .........................................τωρα για τους τιτλους στα θεματακια μου σας φενονται ετσι γιατι περιμενετε ποτε θα γεννησω και σου λεει τωρα γενναει η τρελη για να δουμε καλα οκ αλες μερες εχω ανοιξη θεματακια α΄λλα σημερα ηταν τελειος ακυρο ...............εεε ενταξη δεν εχω ανοιξη και πολλα θεματακια Razz Razz Razz 

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν θελω τετοιες συνταγες . Θελω ιδεες για παιδια. Σχολείο, εκδρομές, δεκατιανα......τετοια πραγματα. Εχω αρκετες αλλα μου αρεσουν. Θελω ιδεες. clown 

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολυλογου γραψε καμμια συνταγη μη σε πιασουν οι πονοι κι δε προλαβειςVery Happy Very Happy Very Happy 

zini

zini
Καλα μην το παρεις και προσωπικα, δεν ζουμε και ολη μερα με την αγωνια ποτε θα γεννησεις!! Εγω τουλαχιστον, απλα μπαινω βλεπω τον τιτλο, ξερω οτι περνας δυσκολα και φρικαρω! Λιγη ψυχραιμια μωρε! Για σενα περισσοτερο! Σε ευχαριστω και παλι για τις συνταγες και υπομονη!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:εγω δεν θελω τετοιες συνταγες . Θελω ιδεες για παιδια. Σχολείο, εκδρομές, δεκατιανα......τετοια πραγματα. Εχω αρκετες αλλα μου αρεσουν. Θελω ιδεες. clown 
σε αυτο δεν μπορω να βοηθησω

iouliana

iouliana
φρεσκομάμα σε ευχαριστώ πολυ!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Καλα μην το παρεις και προσωπικα, δεν ζουμε και ολη μερα με την αγωνια ποτε θα γεννησεις!! Εγω τουλαχιστον, απλα μπαινω βλεπω τον τιτλο, ξερω οτι περνας δυσκολα και φρικαρω! Λιγη ψυχραιμια μωρε! Για σενα περισσοτερο! Σε ευχαριστω και παλι για τις συνταγες και υπομονη!
κοπελα μου δεν ειπα οτι η πρωτη σας ενια ειναι οταν ξυπνησετε αν εγω γεννησα δεν ειπα αυτο ............τελος παντον δεν ανοιξα αυτο το θεμα για αν στεναχωριθο ουτε για να ακουσω λογια το ανοιξα για να δωσω συνταγες να γελασουμε και παει λεγοντας μονο για αυτο το λογο

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:φρεσκομάμα σε ευχαριστώ πολυ!!!
τιποτα κοπελα μου ελπιζω να τα φτιαξεις και να σου αρεσουν πολυ και οτι αλλο θελεις εδω ειμαι

zini

zini
freskia mama έγραψε:
zini έγραψε:Καλα μην το παρεις και προσωπικα, δεν ζουμε και ολη μερα με την αγωνια ποτε θα γεννησεις!! Εγω τουλαχιστον, απλα μπαινω βλεπω τον τιτλο, ξερω οτι περνας δυσκολα και φρικαρω! Λιγη ψυχραιμια μωρε! Για σενα περισσοτερο! Σε ευχαριστω και παλι για τις συνταγες και υπομονη!
κοπελα μου δεν ειπα οτι η πρωτη σας ενια ειναι οταν ξυπνησετε αν εγω γεννησα δεν ειπα αυτο ............τελος παντον δεν ανοιξα αυτο το θεμα για αν στεναχωριθο ουτε για να ακουσω λογια το ανοιξα για να δωσω συνταγες να γελασουμε και παει λεγοντας μονο για αυτο το λογο

βρε φρεσκομαμα γελα και λιγακι. μην τα παιρνεις ολα κατακαρδα μωρε!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γελαω κοπελα μου γελαω ειμαι τετοιος ανθρωπως που γελαω αλλα δεν φενετε γα@@@το και εγω νομιζα οτι φενομουνα κατι εχει παθει η καμερα μαλλον

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:
επ επ επ.....δεν θα στενοχωριέσαι μανάρα μου. Ξερεις γιατί? Γιατί οταν και μειες ανοιγουμε το στοματακι μας και τα χώνουμε σε αλλες εεεεεε να περιμενουμε οτι θα τα χωσουν και σε εμας. Αν ειναι να τα βλεπεις σοβαρά αυτα......Αστα να πανε. Βαλε κατι στο κεφαλακι σου : Δεν ξερεις καμια και δεν σε ξερουμε. Μπορεις να λες και να λεμε οτι θελουμε. απο την στιγμή που θα κλείσει το λαπιτοπι ..............delete. με πιανεις? Καληνύχτα.Sleep Sleep 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
freskia mama έγραψε:
επ επ επ.....δεν θα στενοχωριέσαι μανάρα μου. Ξερεις γιατί? Γιατί οταν και μειες ανοιγουμε το στοματακι μας και τα χώνουμε σε αλλες εεεεεε να περιμενουμε οτι θα τα χωσουν και σε εμας. Αν ειναι να τα βλεπεις σοβαρά αυτα......Αστα να πανε.  Βαλε κατι στο κεφαλακι σου : Δεν ξερεις καμια και δεν σε ξερουμε. Μπορεις να λες και να λεμε οτι θελουμε. απο την στιγμή που θα κλείσει το λαπιτοπι ..............delete. με πιανεις? Καληνύχτα.Sleep Sleep 
καληνυχτα μαναρι μου σε φιλο

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα δεν ξέρω αν θα γελάσετε γιατί θα μιλήσει το "θηλυκό" μέσα σας αλλά αν και είμαι άντρας και εσείς απευθύνεστε σε κοριτσάκια για να γελάσετε, βρήκα κάτι καλό για εσάς που ευτυχώς είχε και ευτυχή κατάληξη.

Δείτε το εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=oMWxKYtV3TU&feature=player_embedded#at=45

Αν δείτε το βίντεο δεν φταίει και τόσο ο οδηγός, αν και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο, αφού σε αυτόν τον επαρχιακό δρόμο, κάπου στη Ρωσία, τα ζώα κυκλοφορούν χύμα.

O οδηγός βέβαια έκοψε λίγο ταχύτητα, όμως ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του μια αγελάδα που πήγαινε να περάσει απέναντι και μάλιστα εκείνη την ώρα την είχε καβαλήσει ένα αρσενικό από το κοπάδι.

Ευτυχώς η αγελάδα, αν και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, δεν φάνηκε να έχει πάθει κάτι.

margdimitra

margdimitra
Εγώ πάλι ede θέλω να ελπίζω σε ένα χώρο αληθινό και όχι τελείως εικονικό. Για το λόγο αυτό και δεν καταλαβαίνω τις τόσο τραβηγμένες συμπεριφορές.
Για ψύλλου πήδημα στο διαδίκτυο γίνεται η τρίχα τριχιά και ο τσακωμός στο δευτερόλεπτο.
Αν ήμασταν έτσι και στην αληθινή ζωή τότε καήκαμε. Δεν θα είχε μείνει τρίχα στο κεφάλι μας.
Κάθε φορά πριν γράψουμε κάτι ας σκεφτόμαστε αυτό "αν ήταν ο άλλος απέναντί μου έτσι θα μίλαγα'? Νομίζω ότι αυτό θα δώσει την απάντηση και θα προσέχουμε λίγο τι λέμε.

Φρέσκια μαμά δεν πήρα χαμπάρι από χθες τι τίτλο είχες βάλει αλλά μη μας κοψοχολιάζεις βρε παιδί μου.
Και να είσαι έτοιμη να ακούς και τις διάφορες αντίθετες απόψεις. Μπορεί όπως εγώ να εκνευρίζομαι με τα διάφορα νέα θέματα του τύπου 'μήπως είμαι???" έτσι και κάποιες από εδώ μέσα να τις έχεις λίγο εκνευρίσει. Γούστα είναι αυτά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.
Μη χαλιέσαι και αν θες άνοιξε ένα μόνο θεματάκι να γράφουμε όσες θέλουμε. Όσοι δε θέλουν απλά δε διαβάζουν.

Ο πιτσιρίκος καλά? Το μενού σήμερα τι φαί έχει?
Φιλιά

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εγώ πάλι ede θέλω να ελπίζω σε ένα χώρο αληθινό και όχι τελείως εικονικό. Για το λόγο αυτό και δεν καταλαβαίνω τις τόσο τραβηγμένες συμπεριφορές.
Για ψύλλου πήδημα στο διαδίκτυο γίνεται η τρίχα τριχιά και ο τσακωμός στο δευτερόλεπτο.
Αν ήμασταν έτσι και στην αληθινή ζωή τότε καήκαμε. Δεν θα είχε μείνει τρίχα στο κεφάλι μας.
Κάθε φορά πριν γράψουμε κάτι ας σκεφτόμαστε αυτό "αν ήταν ο άλλος απέναντί μου έτσι θα μίλαγα'? Νομίζω ότι αυτό θα δώσει την απάντηση και θα προσέχουμε λίγο τι λέμε.

Φρέσκια μαμά δεν πήρα χαμπάρι από χθες τι τίτλο είχες βάλει αλλά μη μας κοψοχολιάζεις βρε παιδί μου.
Και να είσαι έτοιμη να ακούς και τις διάφορες αντίθετες απόψεις. Μπορεί όπως εγώ να εκνευρίζομαι με τα διάφορα νέα θέματα του τύπου 'μήπως είμαι???" έτσι και κάποιες από εδώ μέσα να τις έχεις λίγο εκνευρίσει. Γούστα είναι αυτά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.
Μη χαλιέσαι και αν θες άνοιξε ένα μόνο θεματάκι να γράφουμε όσες θέλουμε. Όσοι δε θέλουν απλά δε διαβάζουν.

Ο πιτσιρίκος καλά? Το μενού σήμερα τι φαί έχει?
Φιλιά
κοπελα μου δεν θηγομαι δημοσιο ειναι το φορομ οπια θελει απανταει ..............ο προηγουμενος τιτλος ηταν "ροντι που εισαι καλε"ο μικρουλις καλα ειναι τωρα θα φαμε το πρωινο μας να πιουμε και το τσαγακι μας το μενου σημερα εχει γεμιστα με ντολμαδακια αυγολεμονο απο χτες μαγηρευω μια φορα για 2 μερες γιατι δενμου ειναι και ευκολο εσυ κοπελαμου τι κανεις?

margdimitra

margdimitra
Βαριέμαι και θέλω διακοπές.
Ο μικρός χθες με πόνο στο αυτί για 2-3 ώρες με ξενύχτησε κατά τα άλλα καλά!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Βαριέμαι και θέλω διακοπές.
Ο μικρός χθες με πόνο στο αυτί για 2-3 ώρες με ξενύχτησε κατά τα άλλα καλά!!!

αχ μορε το παιδακι μου και τωρα ειναι καλα ??????????διακοπες εεεεεεεε πλησιαζει ο αυγουστος δεν θα πας πουθενα?

margdimitra

margdimitra
Καλά είναι τώρα αλλά το βράδυ πονάνε συνήθως τα αυτιά. Μου είπε η γιατρός να τον προσέξω λίγο, όχι νερά στα μαλλιά και κανέναν ορό στη μύτη. Ορό???Για να δω πως θα του τον βάλω.
Διακοπούλες θέλω αλλά ακόμα δεν ξέρω που και πότε!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Καλά είναι τώρα αλλά το βράδυ πονάνε συνήθως τα αυτιά. Μου είπε η γιατρός να τον προσέξω λίγο, όχι νερά στα μαλλιά και κανέναν ορό στη μύτη. Ορό???Για να δω πως θα του τον βάλω.
Διακοπούλες θέλω αλλά ακόμα δεν ξέρω που και πότε!!!
μαλιστα εε θελει λιγη προσοχη εμενα τωραεχει λοξυγκα

roodie

roodie
freskia mama έγραψε:καλε roodieeeeeeeeeeeeeeeee που χαθηκες βρε κοπελια

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΛΘΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις