1 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ; Παρ Ιουλ 05, 2013 9:48 pm
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιατι τα κραταει κρυφα καλε;;τι τα κρυβει δηλαδη;kleopatra1981 έγραψε:Εμείς ακόμα δεν είμαστε παντρεμένοι και δεν έχουμε κοινό ταμείο, αλλά ούτε νομίζω να αποκτήσουμε στο προσεχές μέλλον.. Ο καλός μου ενώ θέλει να ξέρει τι έχω στην άκρη, ο ίδιος τα κρατάει κρυφά και δεν έχω ιδέα πόσα μπορεί να έχει..Βέβαια τα καλύπτει σχεδόν όλα αυτός, τις ανάγκες τις δικές μας και του μωρού, αλλά κάπου με έχει ενοχλήσει όλο αυτό τη στιγμή που πάμε να πορευτούμε μαζί..
kleopatra1981 έγραψε:Ναι, δεν ξέρω πόσα έχει στην άκρη. Πως το βλέπετε όλο αυτό; θα ήθελα γνώμες
demaki88 έγραψε:Τι να σου πω;δεν θα μου αρεζε ουτε και εμενα!!παρανομα τα εχει και τα κρυβει;;κρυφες αγορες θελει να κανει;;αυτα θα σκεφτομουν!!το εχετε συζητησει;;τα δικα σου χρηματα θελει να ξερει ποσα ειναι η εσυ απλα του το λες;
darsel έγραψε:kleopatra1981 έγραψε:Ναι, δεν ξέρω πόσα έχει στην άκρη. Πως το βλέπετε όλο αυτό; θα ήθελα γνώμες
βρε κοριτσακια μου συγνωμη αλλα απο την στιγμη που αυτος καλυπτει ολες τις αναγκες του σπιτιου, λογικο δεν ειναι να θελει να ξερει τι εχεις στην ακρη αφου εσυ εχεις 0 εξοδα? υποψιαζομαι οτι δεν θα του μενουν και πολλα να βαλει στην ακρη αφου καλυπτει τα παντα οποτε φανταζομαι οτι τα δικα σου χρηματα ειναι αυτα που υπολογιζει για αποταμιευση. Αν εχω καταλαβει σωστα την αναρτηση σου, μου ακουγεται δικαιο.
ε μα και εσυ!!!!ρωτα τον ντε να δεις αν θα σου πει!!!kleopatra1981 έγραψε:demaki88 έγραψε:Τι να σου πω;δεν θα μου αρεζε ουτε και εμενα!!παρανομα τα εχει και τα κρυβει;;κρυφες αγορες θελει να κανει;;αυτα θα σκεφτομουν!!το εχετε συζητησει;;τα δικα σου χρηματα θελει να ξερει ποσα ειναι η εσυ απλα του το λες;
Εκείνος με ρωτάει, ενώ εγώ ποτέ.
kleopatra1981 έγραψε:darsel έγραψε:kleopatra1981 έγραψε:Ναι, δεν ξέρω πόσα έχει στην άκρη. Πως το βλέπετε όλο αυτό; θα ήθελα γνώμες
βρε κοριτσακια μου συγνωμη αλλα απο την στιγμη που αυτος καλυπτει ολες τις αναγκες του σπιτιου, λογικο δεν ειναι να θελει να ξερει τι εχεις στην ακρη αφου εσυ εχεις 0 εξοδα? υποψιαζομαι οτι δεν θα του μενουν και πολλα να βαλει στην ακρη αφου καλυπτει τα παντα οποτε φανταζομαι οτι τα δικα σου χρηματα ειναι αυτα που υπολογιζει για αποταμιευση. Αν εχω καταλαβει σωστα την αναρτηση σου, μου ακουγεται δικαιο.
Δε το κάνει γι αυτό απλά θέλει να ξέρει αν μπορώ, έχω τη δυνατότητα να καλύπτω τα δικά μου έξοδα (αυτοκίνητο, κινητό,προσωπικές μου ανάγκες).
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης