1001 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:44 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 40, 41, 42
katerina1983 έγραψε:καλωστο!!!εδω ξενυχταμε!!!!μπιρι μπιρι με το βικακι!!!εσυ τι κανεις?εβαλες το νινι για νανακια?
Σοφία 26 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλωστο!!!εδω ξενυχταμε!!!!μπιρι μπιρι με το βικακι!!!εσυ τι κανεις?εβαλες το νινι για νανακια?
καλα ειμαι κατερινακι μου!
κουρασμενη αλλα με τον μεσημεριανο τον υπνο ηρθα λιγο στα ισα μου.τωρα θα παω να ξαναξαπλαρω!!!!
πριν κανενα τεταρτο τον εβαλα και ηδη περνει τον πρωτο
εσυ τι κανεις??
αναστασακι μου μολις σε ειδα μεσα τρελαθηκα.......δεν το πιστευω......παντα σε σκεφτομουν και ελεγα τι να κανει αυτο το κοριτσι......μου ελειψες πολυ κοριτσακι μου.....αν και η αλεξανδρα και το σοφακι αν θυμαμαι καλα μας ειχαν πει οτι εισαι καλα αλλα δεν προλαβαινεις να μπεις.....σε σκεφτομαστε συνεχεια.....σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.....πολλα φιλακια σε σενα και στο αγορακι σου.....AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί κάνετε ?
Εγώ εξαφανίστηκα λιγάκι γιατί δεν προλαβαίνω ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω!
Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου που έρχετε το βράδυ και λέω αυτό ήταν...... ?
Δεν έχει άλλες ώρες η ημέρα ?
Ο Μιχάλης θέλει πολύ κυνήγι πιά, πηγαίνω στη δουλειά κανένα μπανάκι και το βράδυ πέφτω ξερή...........
Εσείς τί μου κάνετε ?
Να ξέρετε οτι σας σκέφτομαι κορίτσια μου και δεν σας έχω ξεχάσει!
Αν προλάβω το βράδυ και δεν κλείσουν τα μάτια μου σας διαβάζω και ζηλεύω λιγουλάκι που δεν προλαβαίνω να συμμετέχω...
Βικάκι μου εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι μου για την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!!!
Σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε έυχομαι γρήγορα να έχουμε στις κοιλίτσες μας ένα γερό μωράκι και σε όσες περιμένουν τον πελαργό με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα όμορφα και υγιεί ζουζούνια σας!
ναι εισαι φοβερη!!!!!!!αυτο να λεγεται.......katerina1983 έγραψε:
αυτα ειναι!!!!καλα κανατε και δεν πηγατε κρητη πεφτει μακρια και ταλαιπωρια ειναι!!!!του χρονου με το καλο οπως λες υγεια πανω απ'ολα!!!!!
ειδες πως τα λεω!!!!?????χαχαχα!!!!!
γεια σου σοφακι μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε???
AnastasiaMM έγραψε:Κατερινάκη μου όχι δεν έχουμε μιλήσει κοριτσάκι μου γλυκό !!!!
Να είσαι καλά γλυκιά μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!!
Χαίρομαι τόσο που σας παρακολουθώ καμιά φορά που μιλάτε !
Είσαστε μία πολύ όμορφη παρέα!
Δυστυχώς εγώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι δεν προλαβαίνω να μπαίνω καθόλου αλλα πιστεύω απο το χειμώνα και μετά να κάνω πάλι μαζί σας όμορφες συζητήσεις!!!
katerina1983 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλωστο!!!εδω ξενυχταμε!!!!μπιρι μπιρι με το βικακι!!!εσυ τι κανεις?εβαλες το νινι για νανακια?
καλα ειμαι κατερινακι μου!
κουρασμενη αλλα με τον μεσημεριανο τον υπνο ηρθα λιγο στα ισα μου.τωρα θα παω να ξαναξαπλαρω!!!!
πριν κανενα τεταρτο τον εβαλα και ηδη περνει τον πρωτο
εσυ τι κανεις??
καλα ειμαι σοφακι μου!!!!κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα δεν μου κολλαει υπνος!!!δεν εκανα και τιποτα να κουραστω με εχει ποιασει βαρεμαρα και χαζευω στο κομπιουτερ!!!!
viki1988 έγραψε:γεια σου σοφακι μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε???
AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί κάνετε ?
Εγώ εξαφανίστηκα λιγάκι γιατί δεν προλαβαίνω ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω!
Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου που έρχετε το βράδυ και λέω αυτό ήταν...... ?
Δεν έχει άλλες ώρες η ημέρα ?
Ο Μιχάλης θέλει πολύ κυνήγι πιά, πηγαίνω στη δουλειά κανένα μπανάκι και το βράδυ πέφτω ξερή...........
Εσείς τί μου κάνετε ?
Να ξέρετε οτι σας σκέφτομαι κορίτσια μου και δεν σας έχω ξεχάσει!
Αν προλάβω το βράδυ και δεν κλείσουν τα μάτια μου σας διαβάζω και ζηλεύω λιγουλάκι που δεν προλαβαίνω να συμμετέχω...
Βικάκι μου εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι μου για την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!!!
Σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε έυχομαι γρήγορα να έχουμε στις κοιλίτσες μας ένα γερό μωράκι και σε όσες περιμένουν τον πελαργό με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα όμορφα και υγιεί ζουζούνια σας!
Σοφία 26 έγραψε:katerina1983 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:katerina1983 έγραψε:
εμεις σημερα ειμασταν απο το πρωι στην πολη,γεννησε η κολλητη μου και εκανε μια μπεμπα κουκλα
και ετσι ηρθαμε αργα και πεσαμε ολοι τουβλο!!!
μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλα.....και εγω σε λιγο θα την πεσω δεν την παλευω αλλο.....Σοφία 26 έγραψε:
καλα κοριτσι μου εσυ τι κανεις??
πριν λιγο εβαλα τον μικρο για υπνο ,ειπα να μπω να δω τι κανετε και να παω να ξαπλαρω!!!
viki1988 έγραψε:μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλα.....και εγω σε λιγο θα την πεσω δεν την παλευω αλλο.....Σοφία 26 έγραψε:
πριν λιγο εβαλα τον μικρο για υπνο ,ειπα να μπω να δω τι κανετε και να παω να ξαπλαρω!!!
αναστασακι μου ειναι αληθινα λογια εσυ και η αλεξανδρα ειστε απο τα πρωτα κοριτσια που μιλησα και με καλοδεχτηκαν εδω μεσα και παντα σας σκεφτομαι.....AnastasiaMM έγραψε:Βικάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!
Κι εγώ σας σκέφτομαι όλες και τρελάθηκα που είδα οτι περιμένεις μωράκι !!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!
Να πάνε όλα τέλεια!!!!!
Νομίζω δεν περίμενες καλύτερο δώρο για το γάμο σου έ ?
Να ζήσετε ευτυχισμένοι γλυκιά μου!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την viki1988 στις Παρ Ιουλ 12, 2013 1:13 pm, 1 φορά
AnastasiaMM έγραψε:Γειά σου Σοφάκι απο Κέρκυρα!!!!!!!!!!!!!
Α!!!!!!!!!!! θέλω πολύ να έρθω στο νησί σας!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει και το αγοράκι σου!!!!
φανταζομαι κοριτσακι μου τι ομορφο που θα ειναι.......Σοφία 26 έγραψε:αχχχ κοριτσια δεν φανταζεστε μια σταλιτσα μωρακι!!!!
το εγραψα και το απογευμα αλλα θα το ξαναγραψω...
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ στις εγκυουλες μας
viki1988 έγραψε:μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλα.....και εγω σε λιγο θα την πεσω δεν την παλευω αλλο.....Σοφία 26 έγραψε:
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης