401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Δευ Ιουλ 08, 2013 4:07 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου οπως το φανταζομουν..αρνητικο!!!
Πουλάκι μου εσείς να είστε καλά..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου οπως το φανταζομουν..αρνητικο!!!
Πουλάκι μου εσείς να είστε καλά..
αχ βασουλα μου φοβερος ο αντρουλης σου......vasoula1 έγραψε:
Κρατάω μικρό καλάθι Ποππάκι μου δεν θέλω να ενθουσιαστώ γιατί μετά με τα μούτρα θα πέσω..Χτες λέω στον άντρα μου στο άσχετο στις 18 του μηνός θα κλείσουμε 6 μίση χρόνια μαζί τι δώρο θα μου πάρεις/Και τι είπε?Ένα τεστ εγκυμοσύνης και με έστειλε!
viki1988 έγραψε:αχ βασουλα μου φοβερος ο αντρουλης σου......vasoula1 έγραψε:
Κρατάω μικρό καλάθι Ποππάκι μου δεν θέλω να ενθουσιαστώ γιατί μετά με τα μούτρα θα πέσω..Χτες λέω στον άντρα μου στο άσχετο στις 18 του μηνός θα κλείσουμε 6 μίση χρόνια μαζί τι δώρο θα μου πάρεις/Και τι είπε?Ένα τεστ εγκυμοσύνης και με έστειλε!
λες να βγει αληθινος;;;;;;
αχ κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι ολα θα γινουν......οπως σου ειπε και το ποπακι χαλαρωσε και αστην να κατεβει να ηρεμησεις..........Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου οπως το φανταζομουν..αρνητικο!!!
vasoula1 έγραψε:
Τι να πω το εύχομαι Βικούλα μου!!
viki1988 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
μακαρι να βγει βασουλα μου....μακαρι.....
Alexandra23 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου οπως το φανταζομουν..αρνητικο!!!
δεν πειραζει σοφακι μου!!μη μου στεναχωριεσαι!ποσες μερες εχεις καθυστερηση?
vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:αχ βασουλα μου φοβερος ο αντρουλης σου......vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:αχ βασουλα μου φοβερος ο αντρουλης σου......vasoula1 έγραψε:
τελειοςςς ο αντρουλης σου
vasoula1 έγραψε:Βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι..Σήμερα είμαι στην 21 μέρα..Πριν λίγο είδα κάτι υγρά κολλώδη,ξέρετε κάτι?
Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι..Σήμερα είμαι στην 21 μέρα..Πριν λίγο είδα κάτι υγρά κολλώδη,ξέρετε κάτι?
βασουλα μου τα υγρα ειναι δυσκολο να τα καταλαβεις...εγω τετοια υγρα εχω στην ωορεξια ,πριν την περιοδο αλλα ειχα και στην εγκυμοσυνη
πρωτη φορα τα βγαζεις κοντα στις μερες που (δεν)περιμενεις???
Σοφία 26 έγραψε:μακαρι Παναγιτσα μου!!!!!!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Μπήκα στα γρήγορα να σας πω ένα γεια!
Βικάκι μου γλυκό να ζήσετε και πάλι και με το καλό το μπεμπέ!!!!!Χαίρομαι που τα περάσατε τέλεια!!!
Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι!Και αν δεν σου έρθει τις επόμενες μέρες βλέπεις τι κάνεις.
Ποπάκι μου γλυκό ένα τεστάκι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν !!!
Βασούλα μου μην ψάχνεσαι με τα υγρά και τα παραυγρά γιατί θα τρελαθείς!!!Από τότε που αρχίσαμε προσπάθειες παρατηρούμε πράγματα στο σώμα μας που πριν δεν δίναμε καθόλου σημασία!Απλά περίμενε να περάσουν οι μέρες!!
Σοφία83 έγραψε:Το ξέρω Βασούλα μου και μακάρι παναγίτσα μου να έχει γίνει το θαύμα!!!!Απλά θέλω να σου πω , επειδή τα έκανα κι εγω αυτά στην αρχή, πριν την καθυστερηση όλα τα συμπτωματα που μπορεί να έχουμε είναι τόσο παρόμοια με τα της περιόδου που τζάμπα τρελαινόμαστε!!!
Εγώ καλά κοριτσάκι μου όσο μπορώ γιατί πάλι εδώ μέσα μου κανανε το κεφάλι καζάνι!!Τι πρωτότυπο ε;;!!!!Ουφ θέλω αδεια τώραααααα!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Το ξέρω Βασούλα μου και μακάρι παναγίτσα μου να έχει γίνει το θαύμα!!!!Απλά θέλω να σου πω , επειδή τα έκανα κι εγω αυτά στην αρχή, πριν την καθυστερηση όλα τα συμπτωματα που μπορεί να έχουμε είναι τόσο παρόμοια με τα της περιόδου που τζάμπα τρελαινόμαστε!!!
Εγώ καλά κοριτσάκι μου όσο μπορώ γιατί πάλι εδώ μέσα μου κανανε το κεφάλι καζάνι!!Τι πρωτότυπο ε;;!!!!Ουφ θέλω αδεια τώραααααα!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Βασούλα μου ναιααιαιαι χαμόοοος δε λες τίποτα!!!!
Αχ Ποπάκι μου γλυκόοοοο τι ωραία αφιέρωση!!!!Θέλω να πάρω ανάσα και να βουτήξωωωωω , μπορώ;;;;;;;!!!!!!!Ααααχ αυτή η ανεμελιά σε μια υπέροχη παραλία με καλή παρέα απλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!Σ'αγαπώωωωω !!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης