76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Κυρ Ιουλ 07, 2013 10:48 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?!!!!!irene-_- έγραψε:αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
kallia24 έγραψε:καλε τι κουκλες ειστε εσεις!!!φτου φτου μην σας ματιασω!!!καλα ειρηνη μου δν σε κανω με τπτ 27 χρονων φαινεσαι πολυ μικροτερη!!!
katerina1983 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?!!!!!irene-_- έγραψε:αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
Alexandra23 έγραψε:βρε βρε βρεεεεεεε!!!τι βλεπω????τι ομορφιες ειναι αυτες???ειστε κουκλες κ μεσα στη γλυκα!!!παρτε ενα φιλακι
Alexandra23 έγραψε:βρε βρε βρεεεεεεε!!!τι βλεπω????τι ομορφιες ειναι αυτες???ειστε κουκλες κ μεσα στη γλυκα!!!παρτε ενα φιλακι
valgreg έγραψε:κοριτσια μου επεστρεψααααααα
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?!!!!!irene-_- έγραψε:αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
το τελευταιο δεν το επιασα..
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?!!!!!irene-_- έγραψε:αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ!!!!
ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ?!!!!(ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ)ΕΝΝΟΩ ....
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ!!!!!
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?!!!!!irene-_- έγραψε:αντε δες και εσυ την "πονηρη" εκδοχη μου
χαχαχα
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ!!!!
ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ?!!!!(ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ)ΕΝΝΟΩ ....
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ!!!!!
με την αφηρημαδα που εχω εγω σιγουρα!!!!χαχαχα
Alexandra23 έγραψε:καλλια μου εισαι κουκλα!!!!
kallia24 έγραψε:να μαι κ εγω σε αλλη εκδοχη αλεξανδρα μου απο αυτη που με ειχες δει!!!
καλα αλεξανδρα μου κ εσυ δν πας πισω!!!καλε τι ομορφα κοριτσια που εχουμε εδω μεσα!!φτου φτου!!!Alexandra23 έγραψε:εβαλα κ εγω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης