351 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τρι Ιουλ 09, 2013 9:07 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ε αφου σαν μαξιλαρα ειναι η κοιλουμπα μου,θα σκασω στο τελος!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demaki88 έγραψε:χωρισετον βρε νανακα!!!!συμβουλη!!!nanakaboubou έγραψε:Alexandra23 έγραψε:νανακα μου τι εγινε με εκεινο το θεμα με τον αντρα σου αν επιτρεπεται?ολα καλα τωρα?
δεν ενθουσιαζομαι.. εχουμε να μαλωσουμε κοντα 3 βδομαδες και μαντεψε και το λογο που μαλωσαμε και τοτε..!!!!!!!!!!! ................ πεθεροπληκτη αγαπη μου!! δεν λεω μεγαλα λογια καλως κακως δεν αλλαζουνε εχω δει βελτιωσεις και καποια υποστηριξη και πιο κοσμια συμπεριφορα αλλα δεν τον δινω θαρρος γιατι η παροιμια δωσε θαρρος στο χωριατη να σε ανεβει στο κρεβατι σε μενα ταιριαζει γαντι!!! εσενα πως παει το νινακι σου!?!!?!?! ποτε με το καλο
ede έγραψε:Εγω οποτε βλεπω την κοιλια της αλξάνδρας νομίζω οτι είναι το μαξιλάρι του καναπε.
Λοιπόν έχω προβλημα είμαι σίγουρη. Ειμαι σε ενα πολυ ωραίο μέροες και βαριε΄μαι να κουνήσω τον πισινό μου. απο την ώρα που ηρθαν οι δικοί μου και εχω καποιον να μου κραταει τα παιδιά θέλω να κάτσω εδω και να μην κουνηθώ.
παω να ντύσω παιδιά-μωρά και πάμε για φαγητό.
Ποιο θεμα με εκπτωσεις μαρή?iouliana έγραψε:να μη χαλαμε το θεμα με τις εκπτωσεις?πηρες ρουχα εγκυμοσυνης??
Ιουλιανα μας εχιε μπλοκαρει/ Τι λες καλε?iouliana έγραψε:ede έγραψε:Εγω οποτε βλεπω την κοιλια της αλξάνδρας νομίζω οτι είναι το μαξιλάρι του καναπε.
Λοιπόν έχω προβλημα είμαι σίγουρη. Ειμαι σε ενα πολυ ωραίο μέροες και βαριε΄μαι να κουνήσω τον πισινό μου. απο την ώρα που ηρθαν οι δικοί μου και εχω καποιον να μου κραταει τα παιδιά θέλω να κάτσω εδω και να μην κουνηθώ.
που ειναι η κοιλια σου καλε στη φωτο???
το καλυτερο που εχεις να κανεις!!!οχι τιποτα αλλο αλλα μας ζαλισες πια με τον αντρα σου και τον αντρα σου!!οχου πια!!!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:χωρισετον βρε νανακα!!!!συμβουλη!!!nanakaboubou έγραψε:Alexandra23 έγραψε:νανακα μου τι εγινε με εκεινο το θεμα με τον αντρα σου αν επιτρεπεται?ολα καλα τωρα?
δεν ενθουσιαζομαι.. εχουμε να μαλωσουμε κοντα 3 βδομαδες και μαντεψε και το λογο που μαλωσαμε και τοτε..!!!!!!!!!!! ................ πεθεροπληκτη αγαπη μου!! δεν λεω μεγαλα λογια καλως κακως δεν αλλαζουνε εχω δει βελτιωσεις και καποια υποστηριξη και πιο κοσμια συμπεριφορα αλλα δεν τον δινω θαρρος γιατι η παροιμια δωσε θαρρος στο χωριατη να σε ανεβει στο κρεβατι σε μενα ταιριαζει γαντι!!! εσενα πως παει το νινακι σου!?!!?!?! ποτε με το καλο
θα χωρισω εεις δικαιο γιατι ειμαι κομπλεξικια
demaki88 έγραψε:το καλυτερο που εχεις να κανεις!!!οχι τιποτα αλλο αλλα μας ζαλισες πια με τον αντρα σου και τον αντρα σου!!οχου πια!!!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:χωρισετον βρε νανακα!!!!συμβουλη!!!nanakaboubou έγραψε:Alexandra23 έγραψε:νανακα μου τι εγινε με εκεινο το θεμα με τον αντρα σου αν επιτρεπεται?ολα καλα τωρα?
με καταλαβες γμτ!!!!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:το καλυτερο που εχεις να κανεις!!!οχι τιποτα αλλο αλλα μας ζαλισες πια με τον αντρα σου και τον αντρα σου!!οχου πια!!!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:χωρισετον βρε νανακα!!!!συμβουλη!!!nanakaboubou έγραψε:Alexandra23 έγραψε:νανακα μου τι εγινε με εκεινο το θεμα με τον αντρα σου αν επιτρεπεται?ολα καλα τωρα?
ναι εχεις δικαιο φορτικη εγινα... εντομεταξυ η κοπελα με ρωτησε τι κανω και γω απαντησα.. που να το λεγα και ξεκαρφωτα η γυναικα... με φαγες ντεμι αμαν.. με φενετε με ζηλευεις!!!!!
ede έγραψε:Εγω οποτε βλεπω την κοιλια της αλξάνδρας νομίζω οτι είναι το μαξιλάρι του καναπε.
ede έγραψε:Ιουλιανα μας εχιε μπλοκαρει/ Τι λες καλε?iouliana έγραψε:ede έγραψε:Εγω οποτε βλεπω την κοιλια της αλξάνδρας νομίζω οτι είναι το μαξιλάρι του καναπε.
που ειναι η κοιλια σου καλε στη φωτο???
Dori έγραψε:Ενταξει τι να πω τωρα;κι εγω την κοιλιά στην φωτό για μαξιλάρι την έβλεπα τόσες μέρες!
demaki88 έγραψε:εγω το καταργισα πια!!!!δεν αντεχω!δεν αντεχω!!nanakaboubou έγραψε:παλι σοου θα χουμε μετα!!
και εχω ενα σιδερο παλιιιι ποοο ποοοοο ποοοοοοο
εμ οχι παιζουμε!!!!!margdimitra έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω το καταργισα πια!!!!δεν αντεχω!δεν αντεχω!!nanakaboubou έγραψε:παλι σοου θα χουμε μετα!!
και εχω ενα σιδερο παλιιιι ποοο ποοοοο ποοοοοοο
Φιλενάδα μου εσύ!!!
Την καλύτερη δουλειά έκανες.
zini έγραψε:εγω εχω εναν αντρα του θανατα. 37.5 πυρετο και συναχι και κανω την νοσοκομα
prive!!!!εγω το αδερφι και τα νιανιαρα!!!zini έγραψε:ντεμακι κανεις παρτυ;!!!!
demaki88 έγραψε:εγω εχω βραδια '80-'90!!!!
darsel έγραψε:zini έγραψε:εγω εχω εναν αντρα του θανατα. 37.5 πυρετο και συναχι και κανω την νοσοκομα
απαπα τον χανουμε!!!!!! οταν οι αντρες αρρωσταινουν ειναι για γελια. εμενα τουλαχιστον με πιανει νευρικο γελιο οταν τον ακουω να βογγαει με 37 και μου ζηταει κομπρεσες με ξυδι!!!!!!!
μα σε παρακαλω!!!με τραγουδιστη πατερα ολα τα ηξερα!!darsel έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω εχω βραδια '80-'90!!!!
αντε ωρε μικρακι εσυ που ξερεις απο '80 που ουτε ιδεα δεν ησουν τοτε!!!!! ρωτα κι εμενα που μεγαλωσα με eighties!!!!!!!!
demaki88 έγραψε:μα σε παρακαλω!!!με τραγουδιστη πατερα ολα τα ηξερα!!darsel έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω εχω βραδια '80-'90!!!!
αντε ωρε μικρακι εσυ που ξερεις απο '80 που ουτε ιδεα δεν ησουν τοτε!!!!! ρωτα κι εμενα που μεγαλωσα με eighties!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης