1 μωρο και κατοικιδιο??????ναι η οχι????? Δευ Ιουλ 08, 2013 8:12 pm
elenako
Είναι σε καλό δρόμο!
ειχε κανενας τετραποδο πριν κανει παιδι????τι σας ειπε ο γιατρος σας???ναι???η οχι????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
more kai go den thelo na tin doso apo 1 minoy tin exo,einai skilaki lamprantor kai tin latreyo to lipamai einai san na to petao,nikolas έγραψε:Εγώ έχω ένα γάτο μέσα στο σπίτι και φροντίζω και τις γάτες της μητέρας μου τώρα που λείπει. Έχω σκοπό τον Σεπτέμβρη να άρω και ένα σκυλάκι. Ο γιατρός ήταν αρνητικός με την γάτα λόγω τοξοπλάσματος. Ωστόσο αφού έχω αντισώματα δεν με απασχολεί και συνεχίζω να περιποιούμαι κανονικά τα ζωάκια. Εξάλλου θα κάνει καλό στο παιδί μου να μεγαλώσει με κατοικίδια. Έτσι μεγάλωσα και εγώ και είμαι μια χαρά.
seyxaristo gia tin simboyli soy to eides???ayto stin foto einai,den einai koyklaki more????pos na doseis ena toso gliko papi,!!!????poivre έγραψε:elenako μην το δώσεις, δεν υπάρχει λόγος.. Μην ακούς τον έναν και τον άλλον γιατί είναι κατά βάση απληροφόρητοι. Συζήτα το με τον κτηνίατρο και ψάξε πληροφορίες στο ίντερνετ για την συγκατοίκηση μωρού και σκύλου. . Επίσης για τον γιατρό που μίλησε για τοξόπλασμα nikolas, αχ... αχ... Ειλικρινά απορώ..... ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ ΠΙΑ? Θα αποπαρασιτώνεις το γατί κανονικά και κανείς δεν θα έχει πρόβλημα. Αλλά έπρεπε να του απαντήσεις πως τα κακά γάτας είναι πολύ γκουρμέ για το φαγητό σου. Ο μόνος τρόπος να κολλήσουμε τοξόπλασμα από γάτα είναι το να φτάσουν τα μολυσμένα κακά της ή υπολείμματα αυτών στο στόμα μας........
ase poy den toxo mesa sto mpalkoni toxo kamia fora tin bazo na trexei ligo.alla eleos o skilos einai to problima tora?>??poivre έγραψε:Είναι κουκλάκι! Τα λαμπραντόρ είναι πολύ φιλικά σκυλιά και άκρως εκπαιδεύσιμα. Τα χρησιμοποιούν σαν οδηγούς οι τυφλοί, οι υπηρεσίες σαν διασωστικά..
elenako έγραψε:ase poy den toxo mesa sto mpalkoni toxo kamia fora tin bazo na trexei ligo.alla eleos o skilos einai to problima tora?>??poivre έγραψε:Είναι κουκλάκι! Τα λαμπραντόρ είναι πολύ φιλικά σκυλιά και άκρως εκπαιδεύσιμα. Τα χρησιμοποιούν σαν οδηγούς οι τυφλοί, οι υπηρεσίες σαν διασωστικά..
zini έγραψε:zini moy na soy po tin alithia epeidi edo einai nisi kai oi perissoteroi min soy po oloi gnorizonte den ginonte edo tetoia.alimono an ginotane athina einai do???????den trexei tpt tetoio sto palio spiti poy imoyna mesa monima tin eixa alla tora me kainoyrgia epipla den paizei.elenako έγραψε:ase poy den toxo mesa sto mpalkoni toxo kamia fora tin bazo na trexei ligo.alla eleos o skilos einai to problima tora?>??poivre έγραψε:Είναι κουκλάκι! Τα λαμπραντόρ είναι πολύ φιλικά σκυλιά και άκρως εκπαιδεύσιμα. Τα χρησιμοποιούν σαν οδηγούς οι τυφλοί, οι υπηρεσίες σαν διασωστικά..
Ελενακο, εχει βγει πλεον νομοθεσια (και πολυ αργησε) που απαγορευει στους ιδιοκτητες σκυλων να τα εχουν στο μπαλκονι. Η σε αυλη επιτρεπεται η στο σπιτι. Αλλα οχι στο μπαλκονι. Και εχει καθε δικαιωμα καπιος που δει οτι εχεις το σκυλι μονιμα στο μπαλκονι να ειδοποιησει τη δημοτικη αστυνομια αρχικα και μετα αν δεν συμορφωθεις να ειδοποιησει την κανονικη αστυνομια, και αν δεν συμορφωθεις και τοτε πας αυτοφορο. Εντελως ενημερωτικα στο λεω.
Τωρα σ εαυτο που ρωτας φυσικα και ειναι οτι πιο ωραιο να μεγαλωνει ενα μωρο με σκυλι. Μην φοβασαι, τιποτα δεν παθαινει! Εννοειται οτι τηρεις ολους τους κανονες υγειηνης, και πως οταν το μωρο ζωηρευει επιβλεπεις οταν ειναι με το σκυλο.
elenako έγραψε:zini έγραψε:zini moy na soy po tin alithia epeidi edo einai nisi kai oi perissoteroi min soy po oloi gnorizonte den ginonte edo tetoia.alimono an ginotane athina einai do???????den trexei tpt tetoio sto palio spiti poy imoyna mesa monima tin eixa alla tora me kainoyrgia epipla den paizei.elenako έγραψε:ase poy den toxo mesa sto mpalkoni toxo kamia fora tin bazo na trexei ligo.alla eleos o skilos einai to problima tora?>??poivre έγραψε:Είναι κουκλάκι! Τα λαμπραντόρ είναι πολύ φιλικά σκυλιά και άκρως εκπαιδεύσιμα. Τα χρησιμοποιούν σαν οδηγούς οι τυφλοί, οι υπηρεσίες σαν διασωστικά..
Ελενακο, εχει βγει πλεον νομοθεσια (και πολυ αργησε) που απαγορευει στους ιδιοκτητες σκυλων να τα εχουν στο μπαλκονι. Η σε αυλη επιτρεπεται η στο σπιτι. Αλλα οχι στο μπαλκονι. Και εχει καθε δικαιωμα καπιος που δει οτι εχεις το σκυλι μονιμα στο μπαλκονι να ειδοποιησει τη δημοτικη αστυνομια αρχικα και μετα αν δεν συμορφωθεις να ειδοποιησει την κανονικη αστυνομια, και αν δεν συμορφωθεις και τοτε πας αυτοφορο. Εντελως ενημερωτικα στο λεω.
Τωρα σ εαυτο που ρωτας φυσικα και ειναι οτι πιο ωραιο να μεγαλωνει ενα μωρο με σκυλι. Μην φοβασαι, τιποτα δεν παθαινει! Εννοειται οτι τηρεις ολους τους κανονες υγειηνης, και πως οταν το μωρο ζωηρευει επιβλεπεις οταν ειναι με το σκυλο.
oxi mana m megalo einai edo i foto einai otan toxa parei 1 xronoy einai.apla den kATALABA GIATI KATAKRINOME to spiti m monokatoikia einai den enoxlo kanenan.kai siggnomi ti???den tha paro kainoyrgia epipla poy pantreyome kai anoigo spiti>?????e!!!!naxo ton skilo na ta ksini me ta nixia toy????toyxoyme kanei olokliri kataskeyi san domatio.gia broxi gia ilio.poivre έγραψε:elenako πόσο είναι το σκυλάκι? Μπορείς σιγά σιγά να το εκπαιδεύσεις και να μάθει να
σιγά σιγά να μένει φρόνιμο.
elenako έγραψε:e katse den se katalaba giati milas etsi tora?????epeidi exo ton skilo sto mpalkoni olokliri kataskeyi toyxoyme kanei oyte domatio natan,poy einai to problima???
koritsi moy den se katalabaino giati pareksigise.katse ligo tha tsakothoyme gia ton skilo moy???fantasoy pos den thelo na to diokso kias lene.oyte petameno einai ekso oyte aperipoiito.kanoniko domatio san tzamaria toyxoyme kanei kai to spiti to noikiazo den einai kai diko m.zini έγραψε:Α, και να φανταστεις οτι εγω στο ειπα για να βαλεις το σκυλο μεσα, αλλα εσυ τι καταλαβες ¨α, ωραια, δεν θα με καταγγειλει κανεις γιατι εδω ειναι νησι, οποτε ειμαι οκ" Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη. Ελλαδα......
elenako έγραψε:koritsi moy den se katalabaino giati pareksigise.katse ligo tha tsakothoyme gia ton skilo moy???fantasoy pos den thelo na to diokso kias lene.oyte petameno einai ekso oyte aperipoiito.kanoniko domatio san tzamaria toyxoyme kanei kai to spiti to noikiazo den einai kai diko m.zini έγραψε:Α, και να φανταστεις οτι εγω στο ειπα για να βαλεις το σκυλο μεσα, αλλα εσυ τι καταλαβες ¨α, ωραια, δεν θα με καταγγειλει κανεις γιατι εδω ειναι νησι, οποτε ειμαι οκ" Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη. Ελλαδα......
a!!!!!kala asto kopela m an den mporeis na miliseis irema asto mn mpaineis ego ti titlo exo sto thema?????an kanei to moro me to skili oxi an einai paranomo i oxi.esi eisai ektos thematos kai sto leo me oli tin eygenia oyte me kakia oyte me thimo tpt.eilikrina sto leo/apla an einai mesa poy einai kai mikro to spiti an kanei zimies poios tha ta plirosei esy>??????loipon koykla m ego den thelo na tsakotho.kai go koyrastika na soy eksigo les kai anakrinome.ti nomizeis dld oti to peira gia na to xo etsi ekso petameno.an to blepes ti aneseis exei nai akoma kian einai ekso tha pathaines.kai na soy po kai kati to sosa kiolas petameno moro ap ta skoypidia to mazepsa poy toxan.apla kai irema soy eksigisa esi arpazese ti na po.eilikrina den thelo kopela m na tsakotho.otan pao se megalo spiti mesa thanai pali.kai na soy po kai kati?????gia nomothesia poy les edo alla kialla den tiroyne gia tin nomothesia sta katoikidia leme???zini έγραψε:Ωχ με κουρασες! Να μην το επερνες το ταιραστιο λαμπραντορ τοτε! Λοιπον δεν σχολιζω αλλο! Σου ειπα οτι ειναι παρανομο, κα οτι ειναι κακοποιηση αυτο που κανεις. Συνεχισε το εσυ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης