Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω σπυριδουλα μου θα σας πω νεα μωλις επιστρςψω

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ήρθαμε...τελικα ακροαστικα ειναι μια χαρα,ομως το ενα της αυτακι ειναι λιγο ερεθισμενο και μου εδωσε σταγονες και δευτερα παλι να την ξαναδει αν δεν εχει βελτιωση θα της δωσει αντιβιωση.μας εδωσε και σταγονες για τους κολικους κατα τα αλλα ειμαστε 4610 πηρε δηλ 910 γραμμαρια σε ενα μηνα.ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος με το βαρος του

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 14 215994 

ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ...ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ!!!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ?

ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ biogaia ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!! ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΠΩΣ ΠΑΤΕ;; ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΑΡΙΔΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.

ΑΥΤΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ!!!Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 14 328109 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου καλημερα μεχρι τωρα η εξωτερικη γιατρος μου εδεινε apotel 8 σταγονες καθε 4 ωρες αν την βλεπω ανησυχη.δεν εβλεπα ομως καμια διαφορα.τωρα ο γιατρος του νοσοκομειου μου εδωσε αυτες που λες και εσυ.δεν τις ξεκινησα ακομα για να σου πω αν εχουν αποτελεσμα.εσυ τις δεινεις πρωι βραδυ?εμενα μου ειπε 2 σταγωνες πρωι βραδυ.
απο υπνο αστσ τιποτα χτες μου κοιμηθηκε πρωτη φορα πολλες ωρες.κοιμαται πανω μου μεχρι να ρευτει μετα τελος

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΑΝ Κ ΜΠΗΚΑΜΕ Κ ΟΙ 2 22ΙΟΥΛΙΟΥ) Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ!!!

Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ 'Η ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΚΛΑΙΕΙ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΡΩΩ ΧΟΝΤΡΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ...ΕΣΕΝΑ?

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 5 ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΗΣ 'Η ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ. ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ Κ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ.

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειμουν κατα της πιπιλας γενικως ομως στο νοσοκομειο κιολας της την εδωσαν (ξερεις γιαγιαδες)ο παιδιατρος μου ειπε οτι την βοηθαει να χονεψει.την επιασε απο την πρωτη μερα ετσι της την δινω για να ηρεμει λιγο.εγω χτες την εβαλα πρωτη φορα στο κρεβατι μου,οχι νυχτα ομως το μεσημερι και ετσι κοιμηθηκα και εγω λιγο.

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΠΗΡΑ Κ ΝUK KAI CHICCO Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΑΜΩΤΟ. ΣΙΛΙΚΟΝΗ 'Η ΛΑΤΕΞ ΔΙΝΕΙΣ??

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
της nuk της chicco δεν την θελει καθολου

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μανουλες που χαθηκατε?εγω πηγα με τη μικρη μου στο σουπερ μαρκετ και μεχρι να ερθουμε επεσε ξερη για υπνο,για να δουμε ποση ωρα θα μου κοιμηθει....ελπιζω οχι παλι μισαωρο και μετα ματι γαριδα.....

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ποπακι περαστικά στο νινι σου πιστεύω θα περάσει γρήγορα ότι είναι γτ ερεθιστηκε το αυτακι του σου είπε;; απλά πρόσεχε να το φυλαγεις το μωρό από ρεύματα κι από αέρα γτ κρυωνουν πάρα πολύ εύκολα!! δυστυχώς! σαν ένα κομματάκι κρέας ειναι. ειναι πολύ μωρά ακόμα...
σούπερ πως πήγατε;; με το καρότσι;; εμείς όταν πάμε επειδή κινούμαι μόνο με αμάξι την φοράω στο σλινγκ κ πάμε παντού κ θηλαζουμε κιόλας αν το θέλει Smile χαχα το καρότσι δε με βολεύει καθόλου ακόμα... που να το βάλεις το παιδί;;; :/ χα!
Σπυριδούλα μου χαχαχαχαχα πλάκα έχεις πως τα λες!! εγώ σήμερα ήπια πρώτη φορά καπουτσίνο στη δουλειά!!
ααα... κ κάναμε εμετό το σκονογαλα Γ τριτη φορά!! έφαγε μόνο 40 μλ κ τα έκανε κ εμετό!! έδωσα λίγο ξένο γτ δεν έχω πολλά δικά μου γεύματα αλλά πλέον πρέπει να τα χαλάω!! δε γίνεται να υποφέρει το παιδί!! Sad πολύ στεναχωρεθηκα!! η της ήρθε βαρύ το ξένο γτ δε το έχει συνηθίσει το στομάχι του σε σχέση με το δικό μου το γλυκό γαλατακι!! η έφαγε παραπάνω λόγο μπουκαλιού... όμως αυτό δεν μπορεί να ισχύει γτ είχε φάει άλλη φορά 60μλ από το δικό μου κ δεν έβγαλε σταγονα!! κρίμα το μωρό μου... :/

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολίνα μου δεν ξερω πως ερεθιστικε παντως με καθησυχασε,μου ειπε οτι δεν ειναι οτιτιδα με ποιον απλα λιγο ερεθισμενο γιαυτο και δεν εδωσε αντιβιωση αμεσως.δευτερα θα ξαναπαμε.δεν ρωτησα αν μπορουμε να κανουμε εμβολια τωρα που ειναι αρρωστουλικο.μαλλον του επεσε βαρυ το ξενο γαλατακι ε?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι να σας πω τωρα?καλημερα?καλησπερα?μαλλον καλημερα ε?ειναι 5 παρα 20.
η μικρη μου ξυπνησε στις 2 μεχρι να παω τουαλετα ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε 4 παρα.εφαγε και τωρα περιμενω να ρευτει και να τη βαλω για υπνο.σας ζηλευω που τα ταιζετε και τα βαζετε αμεσως για υπνο,εγω φοβαμαι γιατι μου κανει αναγουλες.

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! Shocked 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΗΣ ΤΡΙΒΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΡΑΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ Κ 2-3 ΒΡΑΔΥΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ζετα μου ,ναι ξεκινησα σημερα,για να δουμε πως θα παει!!!!παντως πολυ αυπνια βρε παιδι μου.πως αντεχει?

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα!!

Αντέχουν γτ κοιμούνται τη μέρα!! εμένα πέρασε άλμα ανάπτυξης κ μου γύρισε τα ρολόγια κοιμόμαστε πλέον στις 2-2.30 κ ξυπνάει στις 9.00 οχι σερί. ξυπνάει 2-3 φορές μέχρι τότε κ θέλει μαμ. ευτυχώς ταιζω μέσα στον ύπνο μου κ δεν πολύ ξυπνάω!! χθες πετρωσε ένας αδενας από το στήθος μου το βράδυ κ τωρα πονάω αφόρητα!! να δω πως θα θηλασω από κει σήμερα! λες κ με βαρεσαν μπουνιά στο στήθος ειναι ουυφφ!!

περαστικά σας ποπακι μου

zeta1983

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΑ!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΒΟΥΝ;;;

ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΟΛΥ ΑΥΠΝΩΝ ΜΩΡΩΝ" ΠΑΝΤΩΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΑΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ.

ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΒΕΤΑΙ; ΛΙΜΑΡΙΣΜΑ 'Η ΜΕ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ;;

LindakiS

LindakiS
Εγώ τα κόβω με το παιδικό ψαλιδακι, στην αρχή όταν κοιμόταν, τώρα όταν ειναι κ ξύπνια κ στα πόδια παρακαλώ! χαχα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολινα μου στο σουπερ μαρκετ την περνω στο χερι και χαζευει τους διαδρομους χαχαχα
μας εφεραν δωρο τον μαρσιπο της chicco αλλα ακομα δεν τον εδω δοκιμασει.
ζετα μου τα νυχακια της τα κοβω με το παιδικο ψαλιδακι μονο οταν κοιμαται γιατι ειναι ζωηρη και φοβαμαι

LindakiS

LindakiS
εγώ την έχω απαραιτήτως στο ρινκ σλινγκ!! εκτός αν πάτε σούπερ με τον μπαμπά σας γτ εγώ όταν πάω μόνη μου πρέπει να την φοράω πάνω μου. χαζεύει Γ λίγο κ μετά κοιμάται.

Αλήθεια πόσο βάρος βάζουν τα μωρά σας είπαμε;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα γεννηθηκε 2810 στον ενα μηνα ηταν 3700 και τωρα στους 2 μηνες ειναι 4610.θηλαζω αποκλειστικα

LindakiS

LindakiS
Εμένα γεννήθηκε 2930 48εκ , όταν γίναμε 2 μηνών έβαλε 1300 κ 2,5 πόντους κ τώρα 2,5 μηνών ειναι 5300. κ 54,5 εκ. βάζουμε.γύρω στα 170γρ τη βδομάδα πλέον με βασική διατροφή το θηλασμο!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολινα εδω εισαι?ακοπα ξυπνια?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα γεννηθηκε 49 ποντους.εχω ενα θεμ τωρα με το μετρημα,παντα ο γιατρος του νοσοκομειου τη βγαζει πιο κοντη τωρα την εβγαλε 54,5 ενω πριν 15 μερες η εξωτερικη γιατρος την εβγαλε 55,5.παντως εγω που τη μετρησα τη βγαζω 59 ποντους.το βλεπω και στα ρουχα που της φορουσα στο νοσοκομειο οταν γεννηθηκε που ηταν πανω της μεγαλα και τωρα δεν της μπαινουν τα ποδια μεσα στις φτερνες.τι να πω?ετσι μου ερχεται να του κανω δωρο μια μεζουρα χαχαχα

LindakiS

LindakiS
Ήμουν ξύπνια γτ περίμενα να κοιμηθεί το ζιζανιο μου!! δε ξέρω εγώ δε την μετράω γτ τη βγάζω λιγότερο από τον παιδίατρο οπότε το αφήνω σ αυτόν... χαχα πάντως με το μάτι την βλέπω που ψηλώνει κ δεν της χωράνε τα φορμακια της κ ανά 2 βδομάδες παίρνω καινούρια!! πφφφ!! Smile

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οποτε ολινα μου κρατα του γιατρου τη μετρηση εγω παντως κραταω την δικη μου χαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις