Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σπυριδουλα μου σου απαντησα.τελικα επεστρεψες στο σπιτι σου?πως τα βγαζεις περα μονη τωρα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυσκολα. αλλα προτειμω μονη παρα με βοηθεια "ξενων"... που αντι να με βοηθησουν, θα μου ξεσηκωσουν το παιδι....γιατι μονο γι'αυτο κανουν..να τον εχουν αγκαλια οσο κ αν φωναζω εγω.
τελοσ του μηνα θα ερθει η αδερφη μου για δουλεια κ θα με βοηθαει παραλληλα!!! το φαγητο το εχει ανλαβει ο αντρασ μου..οποτε τα καταφερνω!!! Wink 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω εχω τη μαμα μου για βοηθο.πολλες φορες που δεν ειναι εδω δεν μπρολαβαινω ουτε το φαγητο μου να δω γιατι συνηθως ειναι ανησυχη και ή θα θηλαζει ή θα την εχω αγκαλια.
και εγω δεν θελω αλλους στα ποδια μου γιατι μονο λαθη μου βρισκουν και προθυμια για βοηθεια καμια μονο οπως το λες να ξεσυκωνουν το μωρο και "εγω τοτε το εκανα ετσι εσυ γιατι ετσι?"

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σε όλες!! Γιωτακι μπράβο Γ το θηλασμό σου το.μωρό σου έγινε θηριακι μπράβο!!

εμείς 2.5 μηνών κ είμαστε μόλις 5.200 Smile))) αλλά είμαι πλέον πολύ πολύ σίγουρη ότι τα πάει περίφημα γρ παίρνει μόνο το δικό μου γαλατακι!!

κορίτσια κοίτατε πάντα της εβδομάδες αλματων Α.ανάπτυξης τα βάλαμε σε προηγούμενη σελίδα εδώ! αυτό κυρίως Γ την ανεξήγητη γκρινιτσα! κ τα σαλακια δεν ειναι δόντια είναι σάλια απλά... κι αντί να τα καταπιούν τα φτύνουν γτ τους έρχεται πιο εύκολο.

http://www.sailormoon82@blogspot.com

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι τα παμε τελεια δοξα το θεο αν εξερεσειςοτι αντι να ρουφαει μασαει και ετσι μου εχει γεμησει πληγες ο στηθος και δεν ξερω τι να κανω οσες φορες και αν τον σταματαω καιτον ξανα βαζω το ειδιο πραγμα και ποναει βρε κοριτσια πολυ ποναει σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια για τον μικρο μου

xara_84

xara_84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια μου καλησπέρα!

Ποπάκι, εμείς δεν έχουμε νυχτερινό ωράριο. Όπως τη μέρα έτσι και τη νύχτα με τη διαφορά πως τη νύχτα συνήθως μετά το φαϊ κοιμάται αμέσως ενώ τη μέρα θέλει χαδάκια-παιχνιδάκια-τραγουδάκια-κλπ-κλπ. Ανυπομονώ να αρχίσει να κοιμάται σερί τα βράδια γιατί νιώθω πως χρειάζομαι ύπνο.

Με το θηλασμό μια χαρά. Τρώει κάθε 1.30-3 ώρες πλέον...έχει μεγαλώσει το εύρος των ωρών. Όπως λέτε κι εσείς κι εμένα καθώς τρώει μετά από 2-3 λεπτά αρχίζει τα κλάματα και τεντώνει-μαζεύει τα ποδαράκια. Εγώ πιστεύω πως είναι το εντεράκι της, τα πονάκια δλδ που λέμε γιατί με το που αερίζεται σταματάει για μερικά δευτερόλεπτα τα κλάματα. Επειδή στην αρχή με το που έκλαιγε την έπαιρνα στην αγκαλιά να την παρηγορήσω και δεν χόρταινε με αποτέλεσμα μετά από 1 ωρίτσα να ξαναπεινάει, τώρα πια έχω βρει το κόλπο μου. Την παρηγορώ καθώς τρώει κι έτσι τρώει ένα 10λεπτο (που μας είναι υπέρ αρκετό για να χορτάσει) και μετά κοιμάται.

Γιωτάκι, σούπερ ο παίδαρός σου!!! Μήπως χορταίνει και γι αυτό αρχίζει μετά να πιπιλάει και όχι να ρουφάει? Αν δεις πως χόρτασε μην τον αφήνεις άλλο στο στήθος για να κλείσουν οι πληγές σου...

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα μανούλες!!! τι κάνετε με τα μωράκια σας;; Smile

εμείς όλα καλά δεύτερη μέρα στη δουλειά κι εύχομαι να τα πάμε περίφημα! η γιαγιά στις επάλξεις!! Smile

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια,καλημέρα Ολινα μου!!! Πως σου φαινεται που ξεκινήσες δουλεια;;; Απο θηλαστρο τι εγινε;; Βρηκες;;

LindakiS

LindakiS
Καλημέρα Σπυριδούλα μου!! η αλήθεια είναι ξεκουραζομαι πολύ στη δουλειά από το μωρό κ ανανεωνομαι... δεν περίμενα ότι θα νιώσω έτσι!! Ήμουν σίγουρη ότι το μόνο που θα με γέμιζε ειναι το νινι μου!! κι όμως όταν γυρίζω από τη δουλειά ανυπομονώ να φτάσω στο μωρό μου!! μου λείπει!!

Όσο Γ το θήλαστρο δεν πείρα άλλο βρήκα τρόπο να βγάζω με το δικό μου σε συνδυασμό.με το χέρι κ έτσι βγάζω γύρω στα 80-100μλ γεύμα που δε χρειάζομαι κ περισσότερο γτ θελω να πίνει λίγο όσο θα λείπω σε συνδυασμό με τσαγακι κ ξένο πολύ πολύ σπάνια! άλλωστε 4 ώρες ειναι το μίνιμουμ... ότι πρέπει.

τι κάνετε εσύ κι ο μπεμπης σου;; χαμόγελα φαντάζομαι πολλά!! εε;; Smile χαχα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ημουν σίγουρη ότι θα σε ανανεώνει η δουλεια!! Εδω εγω χτες έβγαλα βόλτα το σκύλο μου (καμία ώρα να φανταστείς) κ γυρίζοντας Σπιτι ένιωθα άλλος άνθρωπος!!! Εμείς Περάσαμε-περναμε το δεύτερο άλμα κ όπως καταλαβαίνεις ειναι μονο στο στήθος..διαφορετικα κλαίει!!!
Τα γελακια τα έχω ξεχάσει αυτές τις μερες μονο αν βλεπω τα βίντεο που του έχω τραβήξει..Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Εσείς πως τα πάτε;; Πως ειναι η μικρη σου;;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες.αχ πολυ κουραση κοριτσια.περναμε και εμεις προφανος αλμα και ειμαστε πολυ γκρινιαρες.πολυ κλαμα και πολυ αυπνια.ηθελα να ξερα δεν κουραζεται αυτο το παιδι να κλεισει λιγο τα ματακια του?νιωθω πολυ εξασθενημενη.ειμαι ολη μερα στο ποδι και το βραδυ ξενυχτι

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια από τα ίδια Ποπη μου!!!! Ξεχναω μέχρι κ να φάω!!! Έφτασα 54... Το μονο που θέλω ειναι να κοιμάμαι κ τιποτα άλλο!!! Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου απόλυτα!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εσεις περνεται σιδηρο?εμενα μου ειπε η παιδιατρος 2 φορες την ημερα να παιρνω και οποσδηποτε μια φορα την ημερα ενα φυσικο χυμο αλλα πιστεψτε με δεν μπρολαβαινω ή ξεχναω.δεν μπρολαβαινω να μπω για μπανιο αφου γκρινιαζει πως να μπω να την αφησω?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:εσεις περνεται σιδηρο?εμενα μου ειπε η παιδιατρος 2 φορες την ημερα να παιρνω και οποσδηποτε μια φορα την ημερα ενα φυσικο χυμο αλλα πιστεψτε με δεν μπρολαβαινω ή ξεχναω.δεν μπρολαβαινω να μπω για μπανιο αφου γκρινιαζει πως να μπω να την αφησω?
κοιτα κ εγω που βγηκα χτες βολτα με το σκυλο μου,ο μικρος ειχε γκρινια...αλλα δεν αντεχα αλλο ηθελα να βγω!!!οταν γυρισα μου λεει ο αντρασς μου "παρτον,παρτον δεν αντεχω".....χαχαχαχαχαχα για μια ωρα που τον αφησα μαζι του!! που να τον ειχε ολι μερα????? χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
σιδηρο παιρνω αλλα μια φορα τη μερα με χυμο (μεσημερι), 1 ασβεστιο (το βραδυ) κ Τ4 (το πρωι)...... μονο το Τ4 θυμαμαι κ σπανια το σιδηρο.το ασβεστιο ποτεεεεεεε!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α καλα εμενα ο αντρας μου ουτε στο μπανιο δεν με αφηνει να μπω οταν ειναι μονος,φοβαται και φοναζει τη μανα μου για σιγουρια.τι να πω.νιωθω οτι θα καταρευσω.ευτυχως εχω και τη μανα μου και μαγειρευει.σημερα μας εκανε ντολμαδες

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σημερα το μεσημερι δεν αντεχα αλλο την εβαλα διπλα μου στο κρεβατι και προφανως με τις μυρωδιες αποκοιμηθηκε και κοιμηθηκα και εγω,μωλις ξυπνησε την εκανα ενα μπανακι την θηλασα και επεσε παλι για υπνο.λετε να ειναι αυτο το γιατρικο?να θελει την ασφαλεια της μαμας για να κοιμηθει?θα το μαθει βεβαια και αλιμονο μου αλλα προκειμενου να ξεκουραστω τι να κανω?οχι τιποτα αλλο αλλα να παρω δυναμεις να συνεχισω

LindakiS

LindakiS
Κοριτσια μη φοβάστε να κοιμηθείτε λίγο μες τη μέρα με τα μωρά σας! εμένα δεν έχει γκρίνια χωρίς λόγο αλλά Γ αγκαλιά κλαίει ακόμα δε κάθεται πολύ στο ριλαξ μόνη της θέλει αγκαλιά κ βόλτα σήμερα που γύρισα από τη δουλειά την πήρα αγκαλίτσα κ κοιμηθήκαμε κρεβάτι μαζί ... ωωωωχχ το φχαριστηθηκε η ψυχή μου!! χαχα χωρίς βοήθεια όμως... τπτ από αυτά δε θα γινόταν!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολινα μου θα το εφαρμοσω τον μεσημεριανο υπνο,ξυπνησε 7 το απογευμα την εκανα μπανακι και ξανα κοιμηθηκε και ξυπνησε πριν λιγο δηλαδη 3 το βραδυ.εφαγε και ειναι παλι του υπνου.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραία.....βλεπω Περναμε να πούμε ένα "γεια " μεσα στα μεσάνυχτα..Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μολις ξυπνησαμε για το Φαγητο μας!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XAXAXAX σπυριδουλα και εσυ εκανες το περασμα σου ε?σημερα χορτασα υπνο αν και ξυπνησε στις 3 μετα στις 5 παρα αλλα ειχε κοιμηθει πολλες ωρες απο νωρις και ετσι ξεκουραστικα και εγω.παω να κανω ενα καφε να ξυπνησω και τα λεμε παλι.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!! Εμείς στις 5 ξεκινήσαμε να τρώμε, 6 παρα δέκα τελειώσαμε κ ξυπνησαμε παλι πριν 10-15 λεπτα όπου τον σύνδεσα ξανα με το στήθος!!
Καφε ε;;; Το πιστεύεις οτι δεν έχω πιει απο την μερα που γέννησα;;
Ήπια αλλα οχι σωστό Καφε,ολόκληρο ....να τον απόλαυσω... Τον φτιάχνω,πινω μια το πολυ δυο τζουρες κ τέλος!!! Sad δεν με αφήνει ο μικρός!!! Θέλει να με τρέχει!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα εμενα κοιμοταν απο χτες το απογευμα στις 7 μεχρι τις 3 τη νυχτα μετα ξαναξυπνησε 5 παρα και παλι τωρα το πρωι κατα της 7,30.τωρα την εβαλα παλι για υπνο.για να δουμε θα κοιμηθει κανενα 2ωρο να μαγειρεψω?ελληνικο καφε πινω.απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω ουτε να μυρισω τι νεσκαφε.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοιμηθηκεεεεεεε!!!! Κ ναι, πινω καφεεε!!! Αναψε κ ένα τσιγάρο....μμμμμμ τέλειο πρωινό!!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #4 - Σελίδα 13 328109 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ετοιμαζομαι να την παω παιδιατρο.παρατηρο ενα βηχα την ωρα που κλαιει συνηθως και ανησυχησα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααααα καλά θα κανείς!!!! Κ εύχομαι να μην ειναι τιποτα το ανησυχητικό!!!!!
Να μου την φιλησεις!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις